Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ontevreden Lingard dreigt United na ruim twintig jaar te verlaten’

Laatste update:

Jesse Lingard staat in de belangstelling van AC Milan en Barcelona, verzekert the Daily Mail. Volgens de Engelse krant kan de 28-jarige middenvelder van Manchester United zijn carrière voortzetten in Italië of Spanje, nadat hij afgelopen maand weigerde zijn contract te verlengen bij The Mancunians. De huidige verbintenis van de Engels international loopt aankomende zomer af, waarna hij dus transfervrij is op te pikken op Old Trafford.

Na de komst van Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho zijn de kansen op speeltijd voor Lingard flink geslonken. Lingard begon dit seizoen slechts een keer in de basis bij de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer, in de wedstrijd tegen West Ham United in de strijd om de Carabao Cup. Om in beeld te blijven bij bondscoach Gareth Southgate met het oog op het WK van volgend jaar in Qatar, zou Lingard serieus nadenken over een vertrek.

Dat zou betekenen dat er een einde komt aan een samenwerking van meer dan twintig jaar. Lingard stroomde in november 2012 vanuit de jeugdopleiding door naar het eerste elftal. Vorig seizoen werd hij na de winterstop verhuurd aan West Ham United, waar hij al snel uitgroeide tot een van de smaakmakers. Lingard scoorde negen keer in zestien Premier League-duels. De voorkeur van United gaat uit naar een verkoop in januari, waarbij de Engelse grootmacht ruim zeventien miljoen euro hoopt op te strijken.

Volgens Italiaanse berichtgeving is Lingard niet de enige speler die United spoedig kan verlaten. Calciomercato meldt dat Juventus, Internazionale en ook AC Milan interesse hebben om Donny van de Beek naar de Serie A te halen. De zaakwaarnemer van Van de Beek, Guido Albers, werkt volgens Italiaanse media aan een winters vertrek in januari. Volgens bovengenoemde website zou Juventus de grootste kans maken om de middenvelder naar Turijn te halen, waar hij herenigd moet worden met voormalig ploeggenoot Matthijs de Ligt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk, geef dit wereldtalent de kans en hij betaald het 100% terug

14 oktober 2021 om 19:59

Grappig, lekker origineel ook....

14 oktober 2021 om 20:09

Er zijn een aantal zekerheidjes op Voetbalzone: deze uitgemolken Talentgrappen, de Ibrahimovic grappen en niet te vergeten de Ronaldo/Messi discussie.
Om Topic: Lingard is leuk voor een Engelse subtopper zoals West Ham waar hij zichzelf weer in het nationale elftal speelde, keer daar weer terug zou ik zeggen!

14 oktober 2021 om 20:26

Tel daar ook nog bij op dat dit letterlijk vertaalde grappen zijn vanuit de Engelstalige voetbalgemeenschap

14 oktober 2021 om 23:30

Letterlijk vertaalde grappen vanuit de engelstalige voetbalgemeenschap? Dus dat het daar wordt gezegd en hier ook betekend volgens jou dat die grappen letterlijk vertaald zijn? Dan is de Ronaldo/Messi discussie dus ook letterlijk vertaald uit de Spaanse voetbalgemeenschap?

On: Lingard moet op deze leeftijd natuurlijk gewoon heel veel aan spelen toe komen, op dit moment zie ik hem geen basisplaats veroveren bij United, maar 2 seizoenen bij een mindere club in de PL en dit talent is klaar om de concurrentie strijd aan te gaan met de gearriveerde vedette.

15 oktober 2021 om 00:29

mijn beste FC-Legend, het is allemaal begonnen bij Lord Bentner als ik me niet vergis haha

15 oktober 2021 om 11:53

Zei iemand daar Lord Bendtner?????!!!!
Grootste talent die ooit in de jeugdopleiding van Arsenal heeft gezeten!

On: Lingard zou ik graag terugzien bij West Ham, speelde daar echt de pannen van het dak en groeide uit tot de verrassing van de 2e seizoenshelft.

Ik ben nu op het punt gekomen dat het mij niet eens meer verbaast dat Barca interesse heeft in dit soort spelers.

14 oktober 2021 om 20:25

barca heeft hier niet eens geld voor...

14 oktober 2021 om 21:05

Staat leuk voor het artikel overal bij zetten dat ook Barca interesse heeft.

Ik denk niet dat hij naar Italië moet gaan, er zijn er maar heel weinig geslaagd daar. Zou een club als Everton niet een goede keus voor hem zijn? Komt al basisspeler net te kort voor het top niveau, maar net daaronder zou hij toch een basisplaats moeten kunnen veroveren.

14 oktober 2021 om 20:30

Misschien is een club als West Ham iets voor hem? Wellicht kan hij daar een paar keer scoren.

14 oktober 2021 om 20:35

Newcastle, ja iedereen wordt eraan gelinkt nu dat weet ik. Maar ik denk dat lingard wel in Engeland wil blijven, flink wat geld wil verdienen en Newcastle namen wil halen. Geen grote, maar is een begin

14 oktober 2021 om 20:49

Italië heeft juist verrassend veel spelers vanuit het slop in Engeland gehaald en laten renderen. Lukaku heeft daar de stap naar top 3 vd wereld spits gezet, mkhitarian is erg belangrijk bij Roma net als Smalling, Felipe Anderson is na zijn terugkeer weer beter gaan draaien, bakayoko doet het okee, Tomori groeit uit tot één van de besten van de serie A. Zelfs Young en Moses wisten weer wat leven in hun carrière te blazen. Als lingard ergens goed zou kunnen gedijen is het daar wel.

14 oktober 2021 om 21:02

Lukaku top drie zegt ie. Hier gaat iets niet helemaal goed. Top 6 inderdaad, maar top 3: Haaland, Benzema, Lewa. Een Lukaku is categorie Kane, Suarez, Vardy. Wereldklasse zonder het absolute. (alhoewel Suarez vroeger wel) Oftewel top niveau commando's maar geen elite van de elite zoals Delta Force/Seal 6.

14 oktober 2021 om 21:16

Mhikitaryan was al belangrijk in Dortmund, waar hij zijn doorbraak beleefde

14 oktober 2021 om 22:35

Tja ik vind dat Haaland op dit moment nog te weinig heeft laten zien op het absolute topniveau om tot top3 vd wereld gerekend te worden

15 oktober 2021 om 20:02

Ik bedoelde eigenlijk spelers met de Engelse nationaliteit

Leuke speler voor Newcastle, ze kunnen nog geen toppers halen dan is een speler als Lingard perfect en goedkoop en ook nog is Engels.

Lekker laten gaan.. is geen United basis materiaal. Leuk voor op de bank maar als hij zich niet in die rol kan schikken kan hij weg. Bij een Engelse middenmoter als West Ham of Everton kan hij lekker in de basis ballen en zn goals mee pikken, maar te licht voor de top.

Wat een misser van Solskjaer om hem niet voor dertig miljoen te slijten in de zomer. Onbegrijpelijk.

14 oktober 2021 om 21:05

Jij denkt Ole bepaald het transferbeleid en dus eigenhandig beslist welke spelers Glazer koopt of verkoopt? oké

14 oktober 2021 om 21:50

In dit geval was het welbekend dat hij op voorspraak van Ole bij de selectie moest worden gehouden.

14 oktober 2021 om 22:56

De enige van deze vier die je moet behouden is Pogba.. de anderen zijn te licht of te oud. Net als Matic en Martial lekker verkopen en dan Kessié binnen proberen te halen. Deze kan dan achter Bruno en Pogba spelen.. is je middenveld ook gelijk compleet. Dan heb je McFred nog achter de hand voor evt blessures.

14 oktober 2021 om 23:04

Hahaha of fred een geweldige middenvelder is spijt me zeer maar snap sws al niet dat ze die ooit gekocht hebben

15 oktober 2021 om 00:34

Kessie en die transfervrije gozer Zakaria ofzo (ik vergeet vaak zijn naam) van Gladbach halen. Dan heb je twee uitstekende controleurs

Dit is het verschil tussen een Lingard en een Vd Beek. Zitten allebei op de bank, maar waar Donny braafjes op de bank zit als aankoop van 40 miljoen, gooit Lingard meteen de komt tegen het krib omdat hij niet snapt waarom C. Ronaldo wel speelt en hij niet. Gevolg: die is of snel weg, of krijgt meer minuten, terwijl Donny gewoon zo twee jaar heeft stilgestaan in zijn ontwikkeling.

15 oktober 2021 om 02:02

Ach wat lingerd heeft 5 jaar lang geen vaste basis plaats afgedwongen bij utd, zoveel verschil met donny is er niet

Onzin dat Barcelona interesse heeft in Lingard. Laat dat net een van de plekken zijn waar we het best bezet zijn. Het komt dan ook van de Daily papers dus veel waarheidsgetrouw zal dit bericht niet zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren