Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ondanks mijn liefde voor Liverpool moest ik daardoor wel vertrekken’

Laatste update:

Liverpool huurde Nuri Sahin tussen augustus 2012 en januari 2013 van Real Madrid. De club uit Engeland had de kans om Sahin op permanente basis over te nemen, maar na twaalf wedstrijden trok Sahin zelf zijn conclusie. De middenvelder had weliswaar een basisplaats, maar niet op de plek die hij ambieerde.

/

“Ik ging naar Liverpool vanwege mijn liefde voor de Premier League”, legt Sahin uit aan TRT. “Nadat ik een aantal doelpunten had gemaakt, werd ik door de manager opgesteld op de plek achter de spitsen. Ondanks mijn liefde voor de club en de fans, moest ik vertrekken. De manager bleef mij maar opstellen op de verkeerde positie.”

Op 14 januari 2013 kwamen Sahin en Liverpool ontbinding van het contract overeen. De international van Turkije keerde niet terug naar Real Madrid, maar hij ging naar Borussia Dortmund. Bij die club doorliep hij de jeugdopleiding en hij stond er tot medio 2011 ook al onder contract. In het seizoen 2007/08 speelde hij nog een jaar op huurbasis bij Feyenoord.

Liverpool had Nuri Sahin moeten houden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kwam tekort vond ik en dat doet hij nog steeds qua mentaliteit en gewoonweg klasse. Ik vond hem niet bij het team passen in ieder geval.

11 november 2014 om 16:30

Zelfde gevalletje als Kagawa denk ik. Sahin moet lekker samen met Kagawa voor altijd bij dortmund blijven. Is precies hun niveau.

11 november 2014 om 20:55

Precies hun niveau... Als dortmund precies hun niveau is kunne ze met gemak mee bij liverpool

12 november 2014 om 19:09

Precies hun stijl is een betere uitleg, zijn gewoon geen BPL spelers.

Hoe doet hij het eigenlijk nu bij Dortmund? Speelt Kawaga ook weer?

11 november 2014 om 14:46

Als fit dan speelt hij naast kehl of bender. Hij mag de concurrentie aangaan met gundoga. Kagawa speelt en doet het steeds beter, maar het helaas nog niet de ouwe kagawa die elke verdediging kapot maakte. Maar toen speelde hij nog wel met goede spitse die deze opening in rende. Met auba of immobilw jeb je dat helaas nog niet

11 november 2014 om 19:52

Met Ramos wel

Als iedereen fit is, kan Dortmund toch een aardig dominant middenveld opstellen

Sahin. Gundogan
Mhikitarian kagawa reus

11 november 2014 om 14:17

Reus en mhiki zijn geen middenvelders. En het is veel te aanvallend, je mist een cvm á la Bender/Kehl voor de balans.

11 november 2014 om 14:21

Reus is wel een middenvelder. Hij speelt gewoon op de links midden positie, bij BMG was hij een spits. Nu is hij een soort binnenkomende middenvelder, die ook fantastisch op de 10 kan spelen.

11 november 2014 om 14:50

Toch zie ik henrikh steeds zich begeven op het middenveld. Hij heeft van die mooie rushes van de middenlijn naar de 16. Nu moet hij de bal nog alleen op het juiste moment afgeven. Zie hem ook noet echt meer als een 10 bij dortmund. Hij zakt heel erg ver, staat nooit diep. En doet verdedigend veel, met uistekende rushes naar voren. Beetje een middenvelder dus. Met kagawa voor hem. En in spits reus en auba.

11 november 2014 om 14:38

Nee. Je moet Bender of Kehl opstellen, sowieso.

Opstelling: Bender, Gundogan, Kuba, Mhiky, Reus. Ik reken flankspelers ook mee als middenvelders.

11 november 2014 om 14:48

Dortmund speelde vorig jaar ook met sahin en gundogan zeer aanvallend. Met kuba meer verdedigend. Mis die tijden wel hoor, hoop dat ze terugkomen. Met terugkeer van kuba sahin en gundogan. De spitsen moeten alleen de kansen afmaken...

11 november 2014 om 17:21

Gundergogan heeft vorig jaar toch helemaal geen wedstrijden gespeeld?

11 november 2014 om 20:20

Raakte geblesseerd gedurende wedstrijd tegen kazachstan geloff ik. Daarvoor speelde hij wel degelijk vaak met gundogan

Als je zoveel "liefde" hebt doe je dat niet na een paar wedstrijden als je op een andere plek op het middenveld speelde..

11 november 2014 om 14:54

Idd.. hij houdt ook wel meer als club van bvb natuurlijk. Vind het dan niet zo gek, dat als deze club je terugwilt en meer basisplrk garantie geeft op zijn positie.

Stelde ook gewoon ronduit teleur bij Liverpool vind ik, ook al stond hij dan niet op zijn favoriete positie.

Off: Heerlijk team dat Dortmund mits iedereen een keer fit is (zie opstelling)

Weidenfeller
Pisczek
Hummels
Subotic
Schmelzer
Bender
Gundogan
Sahin
Kagawa
Aubameyang
Reus
11 november 2014 om 16:06

Mits iedereen fit is... Bij Dortmund en Arsenal kan je er van op aan dat nooit iedereen fit is.

11 november 2014 om 16:40

zit te kijken naar die opstelling en ik denk, waarom word er nooit aandacht besteed aan Pizcek, Bender of Sshmelzer want non de knetter wat hebben ze een paar lekkere spelers die veel toppers in Engeland wel kunnen gebruiken.

Vooral van Pisczek ben ik enorm fan

11 november 2014 om 18:23

@belgunner
Klopt inderdaad, die teams hebben altijd problemen met blessures afgelopen jaren.

@schop1989
Ben ook verbaasd dat geen enkele grotere club interesse heeft voor de backs van Dortmund. Man Utd zou Pisczek uitstekend kunnen gebruiken bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren