Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ole Gunnar Solskjaer verrast nieuwe aanvoerder: ‘Ik hoor het ook nu pas!’

Laatste update:

Manchester United neemt het dinsdagavond in zijn eerste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League op tegen Paris Saint-Germain en manager Ole Gunnar Solskjaer kan in Parijs geen beroep doen op Harry Maguire. De aanvoerder kampt met een lichte blessure en moet de kraker in het Parc des Princes daarom aan zich voorbij laten gaan. Bruno Fernandes neemt de aanvoerdersband over van Maguire, zo heeft Solskjaer onthuld.

Deze mededeling kwam ook voor Ferandes als een verrassing. De Portugees was maandagavond van de partij tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel en kreeg ter plekke te horen dat hij de nieuwe aanvoerder is: “Bruno is onze captain. We hopen dat Harry fit is voor komend weekend, maar daar zijn we nog niet zeker van. De aanvoerder zit nu naast mij”, stelde Solskjaer. Fernandes reageerde duidelijk verrast op deze mededeling: “Dit had ik niet verwacht, ik hoor het op hetzelfde moment als jullie!”, vertelde hij aan het journaille.

“Dit is een eer voor mij, ik zal de aanvoerder zijn voor mijn ploeggenoten en het is een belangrijke mijlpaal voor mij om aanvoerder te mogen zijn van Manchester United. Maar ik denk dat iedereen aanvoerder is. Iedereen moet zijn steentje bijdragen en op zijn eigen manier een leider zijn, iedere speler toont ander leiderschap. Morgen draait niet om mij, maar om het elftal. Leiderschap moet je elke dag op het trainingsveld laten zien, tijdens iedere wedstrijd en iedereen leidt het team op de manier die hem het best lijkt”, ging Fernandes verder.

Naast Maguire kan Solskjaer tegen PSG ook niet beschikken over Edinson Cavani. De spits wordt nog niet fit genoeg geacht voor het treffen met zijn oude club: “We wilden dat hij erbij zou zijn, maar hij heeft lang niet gespeeld. We dachten dat het beter voor hem zou zijn als hij nu doortraint, om zich beter voor te bereiden. Edi weet wat hij wil en wat hij nodig heeft. Hij voelde zich er nog niet klaar voor.”

Vind jij Bruno Fernandes een logische aanvoerder voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede keuze, is constant een leider gebleken op het veld. Is daarnaast ook met afstand de beste voetballer aan Uniteds zijde

20 oktober 2020 om 01:01

Een echte character met een rauw randje die Bruno Fernandes. Kan daar wellicht uitgroeien tot een vedette met Cantona-trekjes.

Lijkt me een prima keus! Gedreven speler, die ook nog eens recht van spreken heeft vanwege z'n prestaties. En dan aub die band nooit meer terug geven aan maguire!!

Bruno is echt een verademing van een aankoop zeg. Manutd mag blij zijn met hem, ben benieuwd of Pogba na dit jaar ook nog blijft

19 oktober 2020 om 22:07

Daar zijn wel meerdere benieuwd naar.

Pogba zat niet voor niets zaterdag op de bank. Omdat hij niet goed speelt. Maar het zal ook wat te maken hebben gehad, met zijn uitlatingen over "zijn droom en Real Madrid".

United speelde voor de corona break best aardig zonder Pogba. Na de break eventjes goed met Pogba. Maar werd niet veel beter. Na die eerste 3 wedstrijden. Ook begin van dit seizoen was het niet goed. Nu wedstrijd zonder Pogba. En United speelde iig beter en verzorgder voetbal. Of wat alleen aan Pogba ligt??? Het feit is er wel.

20 oktober 2020 om 03:05

Pogba is behoorlijk overrated naar mijn mening. Heeft zijn prijskaartje sowieso nooit eer aan kunnen doen, niet bij Manchester United in elk geval. En ik vind gewoon dat hij niet zoveel toevoegt. Trage handelingssnelheid, wat hij compenseert met zijn fysiek. Zelfs in het jaar dat hij met wereldkampioen werd met Frankrijk vond ik hem niet heel veel toevoegen. Geen dragende kracht in elk geval. Makkelijk vervangbaar. Bij Manchester United zou ik op dit moment bijna altijd Van de Beek kiezen voor Pogba. Zit gewoon veel meer handelingssnelheid in.

20 oktober 2020 om 06:15

Jeetje, als je werkelijk waar kan zeggen dat Pogba niet veel toevoegde aan Frankrijk met zijn betrokkenheid met goals, assists, kansen en creativiteit, dan weten we denk ik genoeg. Was een dragende kracht voor de Fransen en speelde een groots WK.

20 oktober 2020 om 08:45

Ieder zijn mening natuurlijk.
Het zit hem in mijn ogen. Dat door zijn hoge prijswaarde. Teveel mensen iets van hem verwachten, wat hij niet is. Bij Juve was hij ook nooit de dragende speler. Dan kan er gezegd worden dat hij jong was. Maar hij is gewoon niet die dragende speler. Hij is wel een complete middenvelder. Fysiek sterk. Goede pass. Groot loopvermogen. Scorende vermogen. En er zit zeker creativiteit in.

Bij Frankrijk komt juist zijn kwaliteit beter naar voren.

Na de break zag je zeker weer een glimp van hem. Maar door vermoeidheid komt het er nu niet echt uit imo.

Denk zelf dat Pogba als box tot box speler opgesteld moet worden bij United. LCM. En Bruno op RCM.
En met een vaste CVM.
Dan de positie die hij nu invult.

Vergeet ook niet hoeveel topspelers er bij Frankrijk rondlopen. De vergelijking bij United.

Denk dat hij nog steeds een van de beste middenvelders is.

20 oktober 2020 om 09:57

ja mister verstoppertje bij Oranje opstellen boven de wereldkampioen die jarenlang in de top acteert. Briljant plan!

Prima besluit van OGS. In Bruno heb je iemand die vocaal zal zijn en iemand die de strijd zelf niet uit de weg gaat.

Vooraf even zeggen: ik heb niets tegen Bruno als speler of persoon, had nooit verwacht dat hij het zo goed zou doen. Dat terzijde, imo is het belachelijk om een speler die nog geen jaar bij de club is aanvoerder te maken. Ja hij presteert goed, ja hij gaat voorop en spreekt mensen aan, maar om zo iemand nu al aanvoerder te maken bij zo’n grote club als Utd geeft aan dat die club echt niet weet waar ze mee bezig zijn.

20 oktober 2020 om 11:50

Daar ben ik het wel met je eens.
Zou ook eerder een speler kiezen die er langer zit.

Maar de spelers die er langer rondlopen. Vind ik niet de kwaliteiten hebben voor een aanvoerder.
Dan bedoel ik de Gea (ik zou ook niet snel een keeper aanvoerder maken) Shaw Lindelof Rashford Martial (Vind ik allen niet bekwaam) Matic (zal niet alles spelen) Mata (speelt te weinig)
Bruno zal ook zeker invloed buiten het veld hebben.

Het is ook niet het besluit van de club. Maar van OGS. Misschien maakt hij wat duidelijk hierin. Als Bruno het dichtste bij, de manier van spellen en inzet, staat met OGS. Dan is het verstandig zo'n speler te kiezen in je team. Die het in het veld weer overbrengt. Die in dezelfde lijn met OGS ligt.

Ik zie op dit moment geen betere of überhaupt andere optie.

Of jij moet er anders over denken??

20 oktober 2020 om 13:32

Ja nadat ik het verzonden had ging ik ook denken 'wie dan wel?' en kwam ik eigenlijk uit bij Pogba, maar dat vind ik ook geen aanvoerder omdat hij absoluut niet vooraan in de strijd gaat. Toch zie je daar wel meteen wat een grote tekortkoming van Utd nu is, een aanvoerder met lef. Als je dan de vorige aanvoerders ziet is het treurig gesteld en zou idd Maguire en Bruno de beste opties zijn. Waar zijn de echte captains gebleven in de top? Nu hebben we Maguire, Auba, Azpi, Fernandinho, Henderson en Kane....allemaal lichtjaren verwijderd van Keane, Vieira, Terry en Gerrard. Bij Spurs en City kan ik niet eens vroegere captains noemen, waarschijnlijk zijn het daar altijd al tamme geweest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren