Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ola John en Gaitán reageren op geruchten na winst Taça da Liga

Laatste update:

Benfica pakte vrijdagavond zijn 75ste prijs in de clubgeschiedenis, door in de finale van de Taça da Liga af te rekenen met Marítimo. Invaller Ola John bepaalde de eindstand tien minuten voor tijd op 2-1 met een raak schot. Voor de 23-jarige aanvaller was het zijn vijfde prijs met as Águias na twee landstitels, de Taça de Portugal en de editie van de Taça da Liga van vorig jaar.

/

“Ik ben hier heel blij mee”, sprak de matchwinner na afloop. “Deze prijs pakken was heel belangrijk, terwijl deze wedstrijd een stuk moeilijker was dan onze vorige ontmoeting in het Estádio da Luz”, aldus John in gesprek met TVI. Vorig weekend ontmoetten Benfica en Marítimo elkaar al in de slotronde van de Portugese competitie en toen won de club uit Lissabon eenvoudig met 4-1.

John kreeg de vraag voorgelegd of de ontmoeting van vrijdag zijn laatste was in het shirt van Benfica. “Ik denk het eigenlijk niet. Ik wil graag blijven, maar we zullen het zien”, was zijn reactie. Teamgenoot Nicolás Gaitán kreeg dezelfde vraag van de Portugese verslaggevers en reageerde gevat. “Dit was wel de laatste prijs die we konden winnen dit seizoen, dus in die zin was het mijn laatste wedstrijd, ja. Ik weet dat er over Manchester United wordt gesproken, dat hoor ik nu al vijf jaar op rij. Niemand heeft er echter met mij over gepraat en ik heb hier een doorlopend contract”, aldus Gaitán.

Wie denk jij dat er weg zal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meestal is de VI wel goed ingelicht, kwam afgelopen jaren niet veel aan spelen toe dus stap lager naar Swansea is wel een goede en een hele mooie. Mooie club en op een mooie plek beland in de PL. Voor Gaitan zou een nieuwe uitdaging ook mooi zijn, al vijf jaar bij Benfica.

30 mei 2015 om 02:02

En dan te bedenken dat Ajax 13 miljoen teveel vond en het niet aandurfde. Beetje captain hindsight maar ik had hem wel genomen.

30 mei 2015 om 02:08

13 voor een binnenlandse transfer is veel te veel. De helft max. Ik vind het niet gek dat ze dat teveel vonden. Ik zou het met de kennis van nu nog niet hebben gedaan.

30 mei 2015 om 02:37

Dat was op dat moment een prima beslissing van Ajax. 13 miljoen voor een buitenspeler van Twente...... Na Sulejmani snap ik wel dat Ajax een stukkie voorzichtiger is :-)

30 mei 2015 om 09:32

Je doet net alsof John in het buitenland heeft bewezen een absolute topper te zijn en dat hij die 13 miljoen met gemak dubbel en dwars zou terug verdienen. Hij is er vaker tribuneklant dan basisklant. Qua potentie zit het goed, maar hij moet wel echt weg gaan bij Benfica om het te gaan maken, anders kan zijn carriere wel eens als een nachtkaars uit gaan.

30 mei 2015 om 13:04

Ik heb het over gaitan vrienden had ik even moeten zeggen.

30 mei 2015 om 23:59

Klopt idd, ze konden hem toen overnemen van Boca Juniors Maar die verhalen hoor je veel vaker. Maar is altijd achteraf.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren