Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Octopus Paul voorspelt dat Engeland WK van 2018 mag organiseren

Laatste update:

Nederland en België lijken de hoop op het binnenhalen van het WK van 2018 op te kunnen geven. Volgens de befaamde octopus Paul, bekend om zijn voorspellende gave, krijgt Engeland namelijk de eer om het evenement over acht jaar te mogen organiseren. Dat schrijft de Engelse krant The Daily Telegraph vrijdag.

/

Of er veel waarde moet worden gehecht aan de predictie van de octopus valt te bezien, al wist Paul gedurende het afgelopen WK wel alle wedstrijden van de Duitse nationale ploeg goed te voorspellen. Ook verkoos hij Spanje boven het Nederlands elftal als winnaar van het toernooi. Dat bleek uiteindelijk allemaal te kloppen.

John Barnes, ambassadeur van het Engelse WK-bid, is in zijn nopjes met de voorspelling van Paul. “Na zijn succes tijdens het WK in Zuid-Afrika is Paul de octopus een van de grootste namen in het voetbal. Het is geweldig voor ons dat hij achter ons staat.” De FIFA maakt in december bekend welke landen het WK in 2018 en 2022 mogen organiseren.

Geloof jij in de voorspellende gave van Paul?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En weer voorspelt ie tegen ons....

20 augustus 2010 om 12:53

Ik dacht dat ie met pensioen zou gaan na het Wk?

20 augustus 2010 om 13:17

Dit schijnt ook een andere octo te zijn.. Die ze ook Paul hebben genoemd.

De enige met een rode kleur erin wat duidelijk naar voren komt

20 augustus 2010 om 12:40

Jij weet dus niet hoe de Nederlandse vlag eruit ziet

On: Ik vind het ook eerlijk gezegd te mooi om waar te zijn dat WK, maar ik hoop van harte dat we het mogen organiseren!

20 augustus 2010 om 12:51

Nederland is niet gewild bij deze Octopus

Maar denk dat Engeland en Rusland ook een grote kans maken. Echte voetballanden. Voor Nederland zou het mooi zijn als het hierheen komt. Laat maar komen dat WK!

20 augustus 2010 om 12:53

en de vlag van Japan en Zuid-korea en Rusland en VS en Australië en Spanje en Portugal hebben ook rood in hun vlag en Qatar en donkere kleur paars dus daar licht het niet aan.

21 augustus 2010 om 00:13

hoor dit: engeland, nederland, spanje en portugal en belgie proberen dit te organiseren. en weet je wat echt grappig is? alle 5 hebben rood in de vlag. en weet je wat nog grappiger is? portugal en spanje;s vlag is veel roder dan die van Engeland. maar gelukkig dat er het meeste rood in die van Engeland zit..

hopen dat hij dit wel fout heeft of niet? op zich zou een WK naast de deur wel leuk zijn maar Fifa een maand lang premier hier? ik weet het niet..

naja is tenminste niet in een gevaarlijk land -_- die paul is wel een sensatie

Hij was toch met pensioen?

20 augustus 2010 om 13:09

Echt he. Nu die toch bezig is, laat hem ook even voorspellen wat onze kabinet wordt. Hoeven we niet straks nog een keer te stemmen.

Ik dacht dat Paultje met Pensioen was?? Hij kon het blijkbaar toch niet laten...ik zal er geen traan om laten, laat die Engelsen het maar organiseren. Ze hebben de betere stadions, lekker dicht op het veld, heerlijke voetbalsfeer! Uitstekende ambiance voor een top WK.

20 augustus 2010 om 13:02

Ja precies en evengoed nog dichtbij om er heen te gaan

Zijn we nou nog niet van dat rot beest af? Gaan ze nu bij elk evenement aan Pientere Paul vragen wat hij (zij?) ervan vindt?

En de hype goes on.. Hij moet het eens een paar keer fout hebben, dan gaat hij wel op pensioen!

20 augustus 2010 om 14:11

Hij had het 1x fout de Ek-finale 08 voorspelde hij dat de Duisters zouden winnen.....dus niet

Dom dier

Schandalig dat een wezen als de mens zoveel aandacht moet besteden aan een dom zeedier.

We moeten echt eens wat nuttigs gaan doen met onze levens.......

20 augustus 2010 om 13:05

Zoals ontzettend serieus reageren op dit soort koddige nieuwsberichten?

20 augustus 2010 om 13:10

Auw, dat was pijnlijk..

Briljante opmerking!

Paul der Tintenfisch is geweldig!! Wat een sensatie is dat toch , dit is toch heerlijk dat er ook zo'n dingen in het voetbal bestaan.

Ik dacht dat octopus paultje met pensioen is gegaan, na nadrukkelijk te zijn bedreigd met zijn leven.
Weet iemand waar hij zich bevind, kan ik hem ontvoeren en kan eindelijk de toto goed worden ingevuld.

Pffff kap nou is met die vreselijk irritante octopus! Ik heb me er het hele WK aan lopen ergeren!
Ik zou het niet erg vinden wanneer het in Engeland, maar hou een keer op met die stomme voorspellingen... Straks heeft hij het een keer fout en dan is het ineens afgelopen met dit gedoe.
Volgens mij heeft hij er in het verleden ook naast gezeten namelijk!

Ach ik heb t net zo lief in Engeland als in Nederland, in Engeland zal er ook een geweldige sfeer zijn en een uurtje vliegen en je bent er bij

20 augustus 2010 om 14:12

Je kan ook met de veerboot gaan is ook zo gebeurd

20 augustus 2010 om 16:27

Kan ook nog dat wordt helemaal een feest met alle oranje supporters op een boot richting het WK

Dit is alleen maar goed,
De fifa denkt over alles krom. Zullen hierover wel denken: ''hmmm, als we nu Engeland kiezen. Dan denkt de hele wereld dat we dat doen omdat Paultje dat heeft gezegd. Nou, Engeland krijgt het mooi niet!''

bedankt paul! het wk2018 weer een stap dichterbij!

Als de Fifa nou slim is geven ze het WK juist niet aan Engeland. Dan ben je gelijk van dat domme gezeik af

20 augustus 2010 om 12:58

Jah dat dacht ik ook al ben je lekker van dat rotbeest af!!
Het is niet leuk met het WK keek je met een stuk minder spanning naar de Finale door dat klote beest...
En Passie je heb gelijk die domme baasjes doen gewoon dezelfde soort mossel in de bakjes!! en de NL mossel is ook goor!

moeten we nu deze dingen maar gaan geloven??? bahh zeg dat zo'n octopus dit allemaal voorspeld. en ik geloof er niks van. Het lig gewoon aan die mossel die ze in dat bakje doen. Want de nederlandse mossel lust deze octopus niet. En kan deze octopus ook het leven voorspellen in de economië

Nederland en Belgie mogen van mij het WK 2018/2022 organiseren.

Lijkt me sterk, aangezien Engeland al Olympische spelen mag organiseren en in 96 hadden ze ook het EK.

20 augustus 2010 om 13:06

Tja, dat zegt niet veel. Brazilie heeft ook het WK voetbal van 2014 en de OS van 2016.

Dat mensen kwaad worden om de keuze van een zeeschepsel. Ik dacht dat die kerel met pensioen was, nou niet dus.

Dan word het zeker engeland. Wie gaat nou voorspellen wie een toernooi mag organiseren. Dit betekent dat de Fifa de octopus gewoon laat kiezen in plaats van naar de stemmen te kijken.

Kan er niet rouwig om zijn. Je moet zo'n evenement toch niet willen organiseren, Een EK is leuk. Over de kosten/baten laat ik me niet uit. Heb ik geen verstand van. Maar wat hebben we aan al die grpte grote stadions ná het WK.

Wat een onzin allemaal, alsof de Fifa op zo'n stomme octopus gaat letten. Niet op letten mensen. Hij pakt gewoon altijd de doos die iets meer open is of waar zijn eten verser is. Nederland maakt net zoveel kans als Engeland.

Dat ze dat beest eens met rust laten.

We hebben ook niks aan het WK. Het kost alleen maar geld. Daarnaast loopt Nederland achter op Engeland qua voetbalstructuur. De stadions, ambiance en beleving van het hele spelletje is daar al jaren op en top. Het Wk in Engeland juich ik ook alleen maar toe. Die stadions hoeven niet of nauwelijks aangepast te worden om aan de eisen van de fifa te kunnen voldoen. Daarnaast is het een goed toegankelijk land, kunnen wij als Nederlanders goed overweg met de Engelsen, en is het voor ons als Nederlanders niet extreem prijzig om onze voeten daar aan wal te zetten. Daarnaast moeten de stadions hier in Nederland wel aangepast worden, en krijg je hetzelfde verhaal als in Zuid-afrika. 1 malig zitten ze tot de nok aan toe vol, maar zodra de nationale competitie weer begint is het stadion slechts half gevult, Daarnaast zullen de huur en hypotheek kosten voor de clubs ontzettend v erhoogt worden, en een half stadion biedt geen sfeer. Wij zitten met de gebakken peren, en de kans dat we wereld kampioen worden in eigen land is natuurlijk ook niet dusdanig groot om het gokje maar te wagen.

Wk in Engeland lijkt mij prima, en dan mag die octopus Paul daarna wel eens opzouten. Dat mensen tegenwoordig zo wanhopig zijn dat ze dieren in gaan zetten voor voorspellingen.

20 augustus 2010 om 13:50

Deze man snapt het. Laat Engeland het maar lekker organiseren.

Nu kunnen we het vergeten. Maar ik dacht dat die gast met pensioen was gegaan? Nou ja hopen dat hij het verkeerd heeft al zou ik het ook niet erg vinden als het in Engeland zou worden georganiseerd.

“Na zijn succes tijdens het WK in Zuid-afrika is Paul de octopus een van de grootste namen in het voetbal. Het is geweldig voor ons dat hij achter ons staat.”

Het moet nou toch niet gekker worden. Een van de grootste namen in het voetbal? Mensen gaan echt teveel waarde hechtten aan mijn toekomstige voorgerecht.

Eindelijk! Kunnen Cruijf en Gullit mooi stoppen met die onzin om het Wk naar Nederland te gaan halen.

Ik dacht dat hij al gestopt was?

Gelukkig ook, want al die bullshit en gedoe voor een WK naar Nederland proberen te halen.

Ik moet er niet aan denken om het wk hier te krijgen, ik woon in rotterdam dus dan kan ik een maand lang niet eens rustig de stad in. Je kan zo op de ferry naar engeland te gaan en in het chelsea stadion een wedstrijd te kijken en dezelfde dag nog terug. Beter dan hier vind ik tenzij je hier op het boerenland woond.

Jammer Nederland, volgende keer beter. Een octopus is een slimme voorspeller gebleken. Nee, Nederland kan het beter opgeven.

haha, en die John Barnes rekent zich al rijk. Geweldig dat mensen hier intrappen, en het nog serieus geloven ook!

20 augustus 2010 om 15:41

totdat blijkt dat engeland het inderdaad mag organiseren...

Kan iemand die mensen een goed recept sturen voor een octupus soepje. Wordt van deze onzin een beetje moe. Octopussen die wedstrijden voorspellen. Ik denk ook dat de wedkantoren binnenkort een premie op het hoofd van deze Octopus zullen zetten.

Goed zo Paul, als je leest hoeveel miljarden, Nederland moet bezuinigen ! We sturen je wel met onze laatste centjes, een emmertje Hollandse Nieuwe !

Nou heel leuk dat onze paul de octopus weer van zich heeft laten spreken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren