Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nu ik gestopt ben met profvoetbal, geniet ik van heel veel andere dingen’

Laatste update:

Yuri Rose beëindigde na vorig seizoen zijn profcarrière. De aanvallende middenvelder deed dat in het shirt van SC Cambuur, dat promotie wist af te dwingen richting de Eredivisie. Rose ging niet mee ‘naar boven’ en koos ervoor een punt te zetten achter zijn loopbaan. Hij kijkt nu met veel plezier naar hoe zijn oude club het doet. Cambuur staat verdienstelijk tiende in de Eredivisie en lijkt ‘erin’ te blijven.

Ongeveer een derde van de wedstrijden die de Friezen dit seizoen speelden, werd gewonnen. Op dit moment staat het zeven punten voor op de nummer zestien, RKC Waalwijk, en negen op hekkensluiter Roda JC. Rose heeft een goed gevoel over de laatste zes duels en hoopt vurig dat Cambuur behouden blijft voor het hoogste niveau. “Het is fantastisch wat ze tot nu toe hebben laten zien en dat houden ze heus nog een aantal wedstrijden vast.”

“Die laatste paar noodzakelijke punten komen er. Daar twijfel ik absoluut niet aan”, zegt Rose vastberaden in een interview met De Huis Aan Huis. Hij zegt dat SC Cambuur het zo goed doet, omdat ze altijd blijven voetballen. Dat vindt hij een groot compliment voor de technische staf onder leiding van Dwight Lodeweges, die vorig jaar zomer werd aangetrokken als hoofdtrainer. Spijt dat hij niet met Cambuur is meegegaan heeft Rose niet.

“Mijn nieuwe leven bevalt me uitstekend. Nu ik gestopt ben met profvoetbal geniet ik van heel veel andere dingen waar ik voorheen nooit tijd voor had. Gewoon lekker thuis zijn elke morgen en de kinderen naar school kunnen brengen om maar iets te noemen.” Op de achtergrond is Rose nog wel bezig met de sport: hij speelt bij de amateurs van Ajax in de zaterdaghoofdklasse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb Rose wel altijd een aparte speler gevonden. Groot, sterk en af en toe iets te agressief maar heeft verdienstelijk gepresteerd op eredivisie niveau. Ben benieuwd of hij nog ergens aan de slag gaat. Zie in hem wel een jeugdtrainer.

25 maart 2014 om 15:29

Gave kerel, het is wat je zegt, in het veld soms iets te agressief, maar hij kon wel degelijk een aardig potje voetballen. Nergens in uitblinken, maar toch bij elke club dat hij speelde, gemakkelijk mee kunnen voetballen. In zijn laatste jaren was hij zelfs vaak de betere van het team. Zijn tijd bij De Graafschap vond ik het mooist. Hopelijk wordt hij inderdaad trainer, al acht ik de kans klein.

25 maart 2014 om 15:32

wat mij opviel is dat hij toch relatief vaak in de beslissende fase van wedstrijden opstond. Geen uitmuntende speler maar toch een voetballer die ik niet snel zal vergeten. scoorde vaak belangrijke doelpunten en ging altijd voor op in de strijd. Met zijn ervaring kan hij de jeugd zeker wat bijbrengen. Laten we hopen dat we hem over een aantal jaar terug zien op het veld!

25 maart 2014 om 16:56

Klopt. Hij had echt die drive. Zelfs toen ie al wat ouder was speelde hij als een kind met zijn vrienden. Positieve, vrolijke gast. Maar idd soms beetje gek.

Mooie carrière gehad bij geweldige clubs als Sparta en De Graafschap

Dat is t betere leven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren