Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noussair Mazraoui en Mohamed Daramy gebeten honden in pauze bij Ajax

Laatste update:

Wesley Sneijder snapt weinig van de handsbal van Noussair Mazraoui die woensdagavond een strafschop inleidde in de wedstrijd tussen Besiktas en Ajax. Halverwege de eerste helft maakte de rechtsback een duidelijke handsbal, waardoor Irfan Peljto naar de stip wees. Rachid Ghezzal benutte de strafschop. Daardoor heeft Besiktas in de rust een 1-0 voorsprong.

Mazraoui beroerde een kopbal van Mehmet Topal met uitgestoken arm. Scheidsrechter Peljto werd door de VAR razendsnel naar de kant geroepen en oordeelde na het bekijken van de beelden ook dat er sprake was van een handsbal. Basisklant André Onana kreeg een kans om zich te onderscheiden, maar Ghezzal schoot zuiver raak in de rechterbovenhoek "Ongekend dat je zo naar een bal toegaat", oordeelt Sneijder bij RTL 7. "Hij is gewoon bang dat ie 'm in z'n gezicht krijgt en gaat er met z'n handen voor. Een duidelijke strafschop. Vreemd dat hij het doet."

Rafael van der Vaart trekt bij Ziggo Sport de vergelijking met een handsbal die Chelsea-verdediger Antonio Rüdiger woensdag maakte tegen Juventus (4-0) bij het openingsdoelpunt. Vanuit een hoekschop van Hakim Ziyech kwam de bal via de hand van Rüdiger voor de voeten van Trevoh Chalobah, die raak schoot. Scheidsrechters hoeven sinds dit seizoen niet meer fluiten als een onbewuste handsbal indirect een doelpunt oplevert, waardoor het doelpunt telde. “Het is hands, maar jij (Wytse van der Goot, red.) vond het gisteren bij Antonio Rüdiger geen hands. Dan vind ik het raar", stelt Van der Vaart.

"Het is voor mij allebei een handsbal. De ene mag doorgaan en bij Mazroui is het probleem dat hij met zijn hand contact wil zoeken met zijn directe tegenstander. Die gozer (Topal, red.) wil koppen, maar die stond dus ver weg. Hij schampt de bal of raakt hem helemaal niet. Dan is dit natuurlijk geen natuurlijke beweging", oordeelt de analist.

Theo Janssen is allesbehalve te spreken over het spel van Ajax in de eerste helft. "Ajax speelt alsof ik op de PlayStation zit, en ik ben heel erg slecht. Ajax speelt ook gewoon heel erg slecht. Ze begonnen nog wel oké: in het eerste kwartier had je het gevoel dat ze Besiktas goed onder druk zetten. Daarna was het eigenlijk alleen maar Besiktas", zegt de analist van RTL 7, die ook niet positief is over de bijdrage van Mohamed Daramy. De aanvaller heeft verrassenderwijs een basisplaats, maar springt onzuiver om met zijn kansen. "Alles wat hij doet is wild: zijn afwerking, zijn passes..."

Sneijder deelt de kritiek op Daramy, die 'helemaal niet' goed speelt. "Maar het is een jonge speler, misschien is het lastig voor 'm op zo'n groot podium. Hij is vanaf minuut één niet in de wedstrijd geweest. Het is misschien ook jeugdigheid. Ik kan niet iets noemen wat hij heeft, zoals een goede actie of passing. Ik zou hem nu wisselen, want het kan alleen maar erger worden. Het is mooi geweest. Je hebt er even aan kunnen proeven. We doen nu kritisch op Daramy, maar het gaat eigenlijk bij iedereen mis. De automatismen zijn weg." Daramy is inderdaad gewisseld: Sébastien Haller maakte zijn opwachting na de pauze.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach die handsbal kan gebeuren, het is niet slim nee maar om hem nou de schuld te geven...

24 november 2021 om 20:00

Je kunt moeilijk iemand anders de schuld geven, toch? Is gewoon een stom moment. Waarom zou je je handen zo naar voren steken.

24 november 2021 om 20:06

Dat naar voren steken is stom, maar wel een reactie op het miskoppen van de bal. Snap dat hij gegeven wordt, maar echt een domme actie wil ik het niet noemen.

24 november 2021 om 20:12

Kan gebeuren die handsbal is een natuurlijke reactie van het gezicht beschermen.

Als je dat van Rüdiger hands vond, dan begrijp je niets van voetbal sorry.

Van Nous is het meer een reactie omdat hij die vervelende oogblessure gehad heeft

24 november 2021 om 20:51

Hallo, Hoelang geleden is dat wel niet.
Ze leren op de training hoe ze erin moeten gaan bij dit soort situaties
Gewoon dom

Er gaat wel wat dreiging van die Daramy af maar voor 12 mil verwacht je meer. Zo'n speler hebben ze vast in de jeugd wel lopen lijkt me. Maar ja laten we hem nog ff wat tijd gunnen

Daramy brengt tenminste nog een beetje drang naar voren en dat dan niet alles lukt is dan niet erg (En hij speelde niet eens zo slecht met nog een goede bal op Nico). Neres aan de andere kant speelt alles terug en brengt geen creativiteit of gevaar.

24 november 2021 om 20:54

Dus jij wil hem altijd opstellen Jelle😂 wat is die daramy slecht, krijgt mega kansen, 0,0 hellemaal niks!!

24 november 2021 om 21:21

Hij rende inderdaad hard naar voren. Het is alleen jammer dat hij er daarna niets mee deed, en dat hij zo afkeur op goal schoot ( als hij de bal al raakte). Laat totaal niets zien waardoor je begrijpt dat ajax hem gehaald heeft.

25 november 2021 om 08:01

@jelleb2210 Van Neres mogen we natuurlijk meer verwachten, maar Neres had ook nog een goede actie waarbij de pass helaas niet aankwam. Beide spelers waren wat ongelukkig gisteren, ik zou ze echter nog niet opgeven. Ze hebben beide meer speelminuten nodig om het goede gevoel te krijgen, maar ze zijn simpelweg minder dan hun concurrentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren