Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noorse vijfdeklasser wijst Real Madrid af: ‘Het gaat om 270 kinderen’

Laatste update:

De sterren van Real Madrid van dichtbij zien is iets waar veel voetbalfans van dromen. Voor de meesten komt het er nooit van, maar bij de Noorse vijfdeklasser Malvik IL was het bijna realiteit geworden. Real Madrid wilde graag trainen op het complex van de laagvlieger in aanloop naar de wedstrijd om de Europese Super Cup, maar de clubleiding van Malvik heeft ‘nee’ gezegd.

/

De reden achter de weigering is prachtig. Malvik IL had namelijk voor de datum waarop Real Madrid gebruik wilde maken van de trainingsfaciliteiten al wat op de agenda staan: een zomers trainingskamp voor kinderen. De Koninklijke kreeg daarom vriendelijk te horen dat de dagen ter voorbereiding op het duel met Sevilla in Trondheim (9 augustus) elders moeten worden doorgebracht.

“De trainingsdagen van Real botsen met onze voetbalschool voor de kinderen in Malvik”, zegt directeur Frode Forbord namens de club tegen NRK. “Het zou prachtig zijn om Real Madrid hier te hebben, maar het gaat om 270 kinderen. Die kunnen we niet naar huis sturen”, aldus Forbord.

Wie wint de Europese Super Cup, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige beslissing. En als Real Madrid directie zou je als reactie een voetbal clinic moeten laten geven door een handvol spelers, onder andere Martin Odegaard

30 juli 2016 om 11:10

Precies!! Laat een paar van die jongens die waarschijnlijk toch niet spelen daar langs gaan of iets dergelijks.

Haha prachtig. En gelijk hebben ze. Die kinderen zijn belangrijker!

30 juli 2016 om 11:22

Belangrijker? Afijn. Dit is een goudeerlijke beslissing. Klasse! En inderdaad wat hierboven genoemd wordt zou ze sieren. Zou prachtig zijn voor die kids. Maar wellicht heeft Real zelf zoiets zelf allang in gedachten..

Hopelijk wordt zo een europese supercup finale een keer in Nederland gespeeld. De Arena of de Kuip. Is toch altijd sprake van een mooie pot

Als je die 270 kinderen verteld dat die dag Real komt, hebben ze de dag van hun leven

30 juli 2016 om 11:50

Het is maar de vraag of dat zo is. Van mijn eigen zonen weet ik nog toen zo ze jonger waren, ze al ruim een half jaar met smart uitkeken naar het plaatselijke voetbalkamp in de vakantie. Voor jonge kinderen is zo'n evenement een opwindend moment in hun nog prille leventje.

Al zullen er natuurlijk ook best wat kinderen tussen hebben gezeten, die graag Ronaldo en Bale om een handtekening hadden willen vragen en dat als de dag van hun leven hadden gewild.

30 juli 2016 om 14:59

Als je mij op jongere leeftijd had verteld dat het voetbal kamp niet doorging omdat real madrid komt zou ik juist zeer teleurgesteld zijn geweest

30 juli 2016 om 17:34

Jij bent dus geen echte voetbal fan..

30 juli 2016 om 18:50

Nee, ik ben een echte voetballer, die graag naar een voetbalkamp ging. Ik vond (vind eigenlijk) zelf voetballen leuker dan kijken hoe andere mensen voetballen.

Dit gaat over 270 kinderen, die waarschijnlijk al weken uitkijken naar het zomerse voetbalkamp. De meerderheid zal teleurgesteld zijn als hun voetbalkamp afgelast zou worden.

Prima beslissing. Al die omhooggevallen profs met koptelefoons op moet je niet willen. Liever kinderen die vol plezier spelen

30 juli 2016 om 11:52

Alsof ze trainen met koptelefoon. Wat een domme uitspraak.

Prima beslissing verder.

Geweldige beslissing die eigenlijk heel logisch is maar denk dat veel mensen/clubs toch anders hadden besloten.

Dus de Supercup wordt in Noorwegen gespeeld. Hoop dat dat stadion daar wel wat voller zit dan altijd in Monaco was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren