Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nog 4 clubs uit grote competities willen overbodige Sutalo overnemen van Ajax’

Laatste update:

Josip Sutalo ligt ondanks een teleurstellend debuutseizoen bij Ajax nog steeds goed in de markt. Volgens de Italiaanse transfermarktexpert Gianluca Di Marzio kan de Kroatische centrumverdediger rekenen op interesse van clubs uit verschillende Europese topcompetities.

De 24-jarige Sutalo kwam vorig jaar zomer voor ruim twintig miljoen euro over van Dinamo Zagreb, maar heeft nog niet weten te overtuigen in de Johan Cruijff ArenA.

Voetbal International meldde begin juli dat Ajax weinig toekomst meer ziet in de zeventienvoudig international van Kroatië. De Amsterdammers zijn naar verluidt tot de conclusie gekomen dat het beter is om Sutalo deze zomer te verkopen en de club werkt er op de achtergrond hard aan om dat ook voor elkaar te krijgen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Journalist Ben Jacobs bracht maandag al dat Sutalo op de radar is verschenen van Wolverhampton Wanderers. Volgens transfermarktexpert Di Marzio heeft de verdediger meer opties om uit te kiezen. Zo wordt hij nu ook gelinkt met een transfer naar Fiorentina, dat Sutalo een jaar geleden ook al wilde inlijven. Destijds trok Ajax echter aan het langste eind.

Ook Brighton & Hove Albion, West Ham United en de kampioen van Duitsland Bayer Leverkusen worden genoemd als clubs waar Sutalo op een shortlist staat. Leverkusen was in de markt voor Bologna-verdediger Riccardo Calafiori, maar de Italiaan is hard op weg naar Arsenal, waardoor Sutalo bij die Werkself in beeld gekomen is.

Op dit moment heeft Sutalo nog geen keuze gemaakt, omdat hij van plan is de ‘verschillende mogelijkheden te evalueren’. VI schreef eerder nog dat een vertrek bij Ajax geen uitgemaakte zaak is. “Ajax boort de contacten aan om een club voor hem te vinden, maar wat niet meehelpt, is dat Sutalo zelf andere plannen heeft en vooralsnog niet wil vertrekken uit Amsterdam. Hij lijkt onder Francesco Farioli op revanche te mikken.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Strik omheen wegdoen. Zo een Kaplan is gewoon veel beter.

10 juli 2024 om 08:28

Nou die heb ik ook genoeg fouten zien maken! Beetje onbesuisd en oogkleppen op… Sutalo komt meer tot zijn recht in een Italiaanse defensie denk ik zelf

10 juli 2024 om 12:09

Idd. Een Italiaanse defensie of een team dat afspraken met elkaar heeft en een coach die patronen creëert.

10 juli 2024 om 08:29

En als die jongen nou niet wilt vertrekken, maar een 2 kans wilt op eerherstel? Je kan hem niet dwingen.

10 juli 2024 om 08:30

Maar is een linker centrale verdediger. Spelen niet op dezelfde positie. Verder betwijfel ik het. Vorig jaar werden Arsenal en Napoli ook genoemd voor zijn komst. Ik denk dat hij, net als anderen echt beter is. Noem het hoop of dat ik totaal niet objectief ben, beide is ook zo namelijk 🙃, maar ik ben er van overtuigd dat onder een goede trainer meer dan de helft van de spelers gaat opleven. Akpom - Rulli - Wijndal/Sosa - Van de Boomen - Gaaie - Hylnsson - Mansvkerk en Bergwijn mogen van mij wel weg. Dan heb je ruimte in de selectie en kan je 2/3 échte versterkingen halen.

10 juli 2024 om 09:19

Messibazoer, ik zou Sutalo ook wel eens onder Farioli willen zien spelen. Dus voor mij hoeft hij ook nog niet weg, tenzij er een bod komt wat Ajax niet kan weigeren. Dan zou ik Sandler proberen te halen als vervanger. Ik heb gisteren de wedstrijd gezien en Gaaie mag absoluut niet weg. Die gaat opbloeien in het systeem van Farioli. Het opkomen in de tweede helft en het balletje breed leggen op Forbes, deed me denken aan het opkomen van Vertonghen in zijn goede tijd. Henderson mag wat mij betreft samen met Berghuis ook nog vertrekken, Rasmussen mag ook weg, maar Hlynsson zou ik nog een jaartje willen zien. Hato kan zich richten op linksback en dan heb je daar geen speler meer voor nodig. Kun je je richten op Weghorst, een rechtsbuiten en 1 of 2 hele goede middenvelders.

10 juli 2024 om 10:18

Het grote probleem van Ajax was vorig jaar dat de club maar 5 spelers had in de leeftijdscategorie 27 jaar. Dat zijn er minimaal 3 te weinig. Dergelijke spelers liggen niet voor het oprapen en er van de 5 die Ajax heeft er 2 of 3 verkopen zou zo;n beetje het domste zijn wat je als TD zou kunnen doen. Je ziet in de oefenwedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld nog van alles mis gaan en dat heeft daarmee te maken, die jonge jongens moeten daardoor alles zelf uitzoeken terwijl ze duidelijk behoefte hebben aan coaching. Die jonge spelers geven ook zelf aan dat ze behoefte hebben aan een speler als Henderson en baat hebben bij zijn aanwezigheid.

Gelukkig begrijpt de directe dat wel, de spelers waar Ajax mee in verband wordt gebracht zijn hoofdzakelijk spelers uit de leeftijdscategorie 27 . Die zijn gewoon keihard nodig. Berghuis verkopen zou ronduit dom zijn, daar ga je jee geen bedrag meer voor krijgen waarmee je de hoge uitgaven substantieel kan terug dringen. Die gaat Ajax waarschijnlijk gewoon uit zijn contract laten lopen of kan eventueel zijn contract verlengen tegen een lager basisloon. Middenvelders kopen terwijl je er daar al zoveel van hebt, zou getuigen van wanbeleid. Fitz-Jim maakt een zeer goede indruk op het middenveld en daar moet je van profiteren in plaats van het gras voor zijn voeten weg te maaien door er nog een middenvelder bij te kopen.

Ajax heeft problemen met de begroting omdat er teveel geld wordt uitgegeven. En dan is het laatste dat je dan moet doen is nog meer geld uitgeven aan spelers waarvan je er al genoeg hebt. Ajax heeft spelers met ervaring nodig omdat de club er daarvan onvoldoende heeft. En dus richt Ajax zich vooral op dat soort spelers en daarom zijn het dat soort spelers die in verband worden gebracht met de club. Ervaren spelers met leidinggevende competenties kunnen de jonkies sturing geven en ze bijbrengen wat het vak profvoetballer inhoudt. Daarmee kunnen ze de ontwikkeling van een jonge speler versnellen zodat zijn transferwaarde omhoog gaat en de club daarmee nieuw kapitaal kan opbouwen.

Met de dure huishouding die de club heeft, heeft de club spelers nodig die een flinke transferwaarde vertegenwoordigen en die zijn er (bijna) niet meer. Vorig jaar kwam Ajax ook 100 miljoen tekort maar heeft dat toen kunnen opvangen met de verkoop van spelers als Timber, Alvarez en Kudus. Dat soort spelers heeft Ajax niet meer en daardoor gaat het een hele klus worden om met uitgaande transfers genoeg geld binnen te harken om het gaat van 100 miljoen te dichten en nieuwe spelers aan te trekken. En dus is het laatste dat de club zou moeten doen ervaren spelers waarvan men er sowieso al tekort heeft verkopen en overbodige spelers wier posities toch al dubbel of zelfs driedubbel bezet zijn, aan te trekken.

Dat zou alleen zinvol zijn als je geld genoeg hebt om spelers aan te trekken die beter zijn. En dat geld is er niet en omdat ook de salarisuitgaven fors omlaag moeten, heeft de club een speler minder te bieden en zal derhalve moeten vissen in een vijver waarin spelers zwemmen waarvan men er al voldoende heeft.

10 juli 2024 om 10:59

Berghuis is afgelopen seizoen met name geblesseerd geweest en heeft verder niets laten zien. Hem verkopen bespaart hoofdzakelijk op het te betalen salaris.
Indien je van den Boomen, Mannsverk en Henderson laat vertrekken dan hou je te weinig middenvelders over. En genoemde spelers moet je laten gaan omdat ze je niet verder gaan helpen. Fitz Jim laat inderdaad hele leuke dingen zien, maar is een lichtgewicht die het in de omschakeling niet kan belopen. Ik ben het met je eens dat je spelers moet halen in de categorie 27 jaar tot 30 jaar. En daar zou ik dan twee middenvelders willen zien, die er wel direct staan, loopvermogen en startsnelheid hebben, en die aanspeelbaar zijn. Spelers als Schouten of Timber dus. Overigens heeft Ajax nog steeds spelers met waarde namelijk Bergwijn, Brobbey en Hato. Alleen die laatste 2 moet je niet verkopen.

10 juli 2024 om 08:57

Kaplan beter lol, die heb ik ook partij zien stuntelen in Ajax potjes. Niet erg gezien z’n leeftijd en wisselvallig Ajax,maar om te stellen dat Kaplan überhaupt al het gewenste niveau aantikt, is lachwekkend. Kaplan is een goed talent, maar ook niet meer dan dat. Tis geen Yoro. moet gewoon rustig gebracht worden. 2e keus is prima komende 2 jaar.

10 juli 2024 om 10:43

Beste Maurotje, Kaplan is gewoon een betere verdediger. Het allerbelangrijkste aspect als verdediger bij Ajax beheerst Sutalo niet en dat is van achter opbouwen. Je kan Sutalo gewoon verkopen want voetballen kan hij niet. Hato is zelfs beter dan Sutalo als je naar de Ajax normen kijkt. Dat is vooral opbouwen van achter. Hoelang kijk je al voetbal? Dat je nog steeds het niet inziet.

10 juli 2024 om 09:45

"strik omheen wegdoen. Zo een Kaplan is gewoon veel beter"

Slecht argument omdat Kaplan op een andere positie (lcv) speelt dan Sutalo (rcv).

10 juli 2024 om 10:08

Gaat Ajax spijt van krijgen. Is gewoon een goede verdediger, dat hebben we afgelopen EK ook weer gezien. Hij is gewoon verzopen in een chaotisch Ajax.

Als je hem kan verkopen voor een fatsoenlijk bedrag lijkt me dat een goed idee. Geen gelukkig huwelijk en een aantal van de genoemde clubs hebben genoeg geld..

10 juli 2024 om 08:25

Ja verkopen voor aankoop bedrag minimaal. Niet verkopen voor boekwaarde. Ajax moet winst gaan maken op transfers, anders duurt het nog een paar verkopen voordat Kroes geld kan investeren en wordt het wel heel laat dat er versterkingen komen.

10 juli 2024 om 12:45

Inderdaad minimaal aankoop bedrag en extra fee's, anders gewoon onder de nieuwe trainer proberen!

10 juli 2024 om 08:34

Ik vind het ook geen gelukkig huwelijk, maar het is niet alsof we ruim in de rechter CV’s zitten. En wie weet hoe de spelers komend seizoen onder een fatsoenlijke trainer gaan presteren. Ik kan niet geloven dat we blind kunnen afgaan op wat we afgelopen seizoen gezien hebben.
Lastige keuze dus.

10 juli 2024 om 10:10

Ik zou hem juist behouden. Is een goede CV die alleen onder twee dramatische coaches heeft gewerkt bij een chaotisch Ajax. Dat je dan als jonge nieuweling verzuipt is niet raar. Op het EK was hij ook goed. Een speler die bij Kroatie in de basis speelt is ook goed genoeg voor Ajax.

Scouten die op FM of zo? Want ze hebben hem het afgelopen seizoen niet zien spelen. Grootste miskoop uit de historie van de Eredivisie.

10 juli 2024 om 08:28

Bergwijn is het daar niet mee eens

10 juli 2024 om 08:29

Je was me net voor idd Bergwijn heeft nooit laten zien dat hij het aankoop bedrag waard was. Daarnaast waardeloze captain geef die band maar aan iemand anders.

10 juli 2024 om 08:30

Hahaha jij wint vandaag

10 juli 2024 om 08:32

Onlangs tegen Almere City.

10 juli 2024 om 10:04

Haha inderdaad.

Bergwijn: 'hold my beer'

10 juli 2024 om 08:52

Beebo, of kijken deze scouts wat verder dan de bord-op-schoot scout Beebo? Als het aan jou had gelegen dan had Ajax Zlatan na een seizoen direct terug moeten sturen naar Malmö, omdat die er helemaal niks van kon in zijn debuutseizoen. Wacht eerst dit seizoen maar eens af. Een nieuwe coach met een duidelijk tactisch plan kan al wonderen doen voor een nieuwe buitenlandse speler in een vreemd land. Idem dito voor een aantal andere spelers die vorig seizoen zijn gehaald en direct volledig zijn afgefakkeld, puur en alleen omdat ze door Minslitat waren gehaald.

10 juli 2024 om 11:06

Ik denk dat jij de Ajax aankoop Miralem Sulejmani alweer vergeten bent. Aangetrokken voor 16,25 miljoen euro, vijf jaar later transfervrij naar Porto.

Sutalo stond er goed op bij heel veel clubs en kan nog altijd een succes worden. Niet voor niets zijn er veel clubs die nu interesse hebben. De kans dat Ajax op hem een dik verlies leidt zoals destijds met Miralem Sulejmani acht ik extreem klein.

Van mij mag Sutalo nog een kans krijgen onder de nieuwe trainer. Iedereen was vorig seizoen echt matig buiten Brobbey en Ramaj.

Iedereen heeft zijn fouten gemaakt en meerdere keren. Vooral een Rensch die dezelfde en nog meer fouten maakten dan Sutalo, maar die werden expres niet genoemd want dat is geen aankoop.
Als andere ook nog de kans krijgt, Sutalo ook dan. Vooral als het alternatief dan Rugani moet zijn.

Pff zal toch niet dat Ajax dadelijk nog winst gaat maken op deze gast? Heeft er het hele jaar vrijwel niets van gebakken, weet niet waar die clubs naar kijken, maar als je er al de potentie in ziet dan probeer je na zo'n drama seizoen toch gewoon het absolute minimale te betalen? De Engelse clubs melden zich en dus zal het waarschijnlijk nog een mooi bedrag worden ook

10 juli 2024 om 08:47

Is ook voor 20,5 gehaald hè. Daar maak je niet zomaar winst op..

10 juli 2024 om 08:47

Deze clubs kijken echt niet enkel naar afgelopen jaar... ja daar was hij onzichtbaar en niet goed, maar het gehele team was niet goed. En dat speelt ook door in zijn spel natuurlijk. Het steekt elkaar aan.

Ze kijken ongetwijfeld naar de afgelopen jaren en nu op het EK deed hij het ook gewoon goed, speelde solide. Dus iedereen weet echt wel dat Sutalo wat kan... dat het geen koekebakker is. Vermoedelijk hopen deze clubs natuurlijk wel dat vanwege het slechte jaar zijn waarde gedaald is zodat ze hem voor een appel en ei kunnen oppikken, maar dat moet Ajax natuurlijk nooit accepteren. Minimale aankoopwaarde en anders lekker bij Ajax blijven, want denk dat hij zodra hij beter gesetteld is echt wel van waarde kan zijn voor Ajax. Vergeet ook niet dat voor veel spelers het eerste jaar een stuk minder is... i.v.m. taal niet spreken, aan moeten passen aan clubcultuur en speelstijl. En voor Sutalo was het al lastiger want hij spreekt naast geen Nederlands ook nog geen eens Engels. En dat is toch wel een basisdingetje als je in het buitenland gaat spelen lijkt mij...

10 juli 2024 om 09:13

Wat een overdreven gedoe dat hij het goed deed op het ek. Hij deed het helemaal niet goed en was een nietszeggende speler, die helemaal niemand was opgevallen uit Nederland als hij niet bij Ajax zat.

Tja de taal is natuurlijk een dingetje maar dat hij zichzelf ooit zo kinderlijk eenvoudig weg laat zetten heeft niks met taal te maken, ook aan de bal zeer beperkt. De 18 jarige Hato maakt ook nog fouten maar is nu al zoveel beter dan hem.

10 juli 2024 om 10:21

Hij was de laatste 1,5 a 2 maanden de meest stabiele verdediger bij Ajax. Hato en Kaplan waren degene die de fouten maakten achterin. De 8 maanden daarvoor was het alles behalve goed, daar ben ik het mee eens. Maar wie was er wel goed bij Ajax.

Hij speelde gewoon een prima EK. Niet geweldig, maar wel gewoon solide.

10 juli 2024 om 10:27

Ik wou net zeggen, als mensen Sutalo een goed EK vinden spelen dan heb ik toch echt andere wedstrijden gezien. Het was niet zo slecht als bij Ajax maar goed speelde hij zeker niet. Je zag hem ook gewoon dezelfde (dekkings)fouten maken als bij Ajax en als hij grote ruimtes moet bespelen heb je al helemaal een probleem. Ik wil best geloven dat hij bij een andere club met een andere (lees: meer compacte) speelwijze het beter zou doen maar om nou te zeggen dat Sutalo op dit EK heeft bewezen een goede centrumverdediger te zijn… Dat is natuurlijk niet zo. Minder slecht is niet hetzelfde als goed.

Zo'n ploeg als Brighton heeft toch ook tegen Ajax gespeeld in Europa vorig jaar. Hoe is het dan mogelijk dat ze ons wegvagen en dan denken dat Sutalo wel een leuke versterking is? Je zou bijna denken dat we hem een 2e kans moeten geven onder Farioli want anders zitten we dadelijk met Medic.

10 juli 2024 om 08:50

Niet iedereen kijkt naar één jaar... Sutalo heeft gewoon bewezen voordat hij bij Ajax kan dat hij een bepaald niveau heeft en kan aantikken. Hij is ook niets voor niets gewoon een vaste basisspeler in het Kroatische elftal. Elke speler kan een tussenjaar slecht presteren... vooral als het gehele team slecht presteert kan dat aanstekelijk zijn. Op het EK heeft hij ook gewoon weer solide gespeeld zoals hij voor Ajax ook deed.

10 juli 2024 om 08:54

Je zou het bijna niet geloven, maar clubs kijken niet naar 2 wedstrijden. Clubs scouten ook niet enkel op de huidige vorm. Iedereen ziet dat Sutalo bij Ajax totaal niet uit de verf komt, maar stond toch bij meerdere clubs bekend als een talent. Dan zijn er genoeg andere clubs die de "gok" nog wel durven te nemen. De vraag is alleen of ze er uit komen over het bedrag. Is hij op dit moment 20 miljoen waard? Dat denk ik niet. Zal Ajax hem voor minder dan 20 miljoen laten gaan? Lijkt me ook sterk.

10 juli 2024 om 10:11

Jep helemaal gelijk. Mooi voorbeeld is natuurlijk onze Georgische vriend.
Of hij niet bij Ajax paste of dat Ajax hem verkeerd gebruikt heeft maakt niet uit. Ergens anders rendeert hij wel. Ander voorbeeld is Bassey. Met pek en veren de Arena uit en nu gewaardeerde kracht in de Pl.

Ja hij had geen best seizoen, maar clubs kijken daar doorheen en zien misschien wel een buitenkansje in hem. Zeker de Engelse clubs smijten met geld, kijk maar naar de transfersommen van Maatsen, Wieffer en Minteh, maar ook Kilman voor bijna 50 mln

10 juli 2024 om 11:09

Zo moet je er naar kijken. Was hij een succes bij Ajax, dan had je het nu over een transfersom van 40 miljoen euro, nu het tegenvalt hopen veel clubs hem met wat korting te kunnen kopen.

Soms valt een speler bij een club tegen maar knalt ie weer bij zijn volgende club. Ben jij dat de gelukkige club die hem met wat korting aangetrokken hebt, dan ben je spekkoper.

Alleen verkopen als er winst gemaakt kan worden, anders gewoon houden en een 2e kans geven.

Miskoop, snel verpatsen.

Clubs als Brighton en Leverkusen kunnen toch geen serieuze interesse hebben in Sutalo na het bekijken van het afgelopen seizoen en EK? Zij hebben goede scoutingsplatformen en manieren maar om dan bij deze koekenbakker uit te komen is mij een raadsel.

Misschien bij Italiaanse clubs dat die wat beter uit de verf zal gaan komen maar die gaan echt geen 15 miljoen plus voor hem betalen.

Daarnaast denk ik niet dat Sutalo zelf zo staat te springen om te vertekken met zijn huidige contract.

10 juli 2024 om 11:14

Het zijn niet alleen Bighton en leverkussen, ook RC Leipzig, West Ham United, VfL Wolfsburg, Brentford, ACF Fiorentina, Olympique Marseille en SSC Napoli worden genoemd.

De scoutingsystemen bevatten alle data, dus ook de data van zijn succesvolle periode bij Dinamo Zagreb.

Verder kijkt men ook naar hoe het bij Ajax ging afgelopen jaar. Georges Mikautadze die er totaal niet aan te pas van en vervolgens een sensatie is in Lique1. Waarna deze zomer een transferklapper gaat volgen wat Metz vele miljoenen gaat opleveren.

Sutalo had moeite te wennen in het buitenland, begint nu langzaam te settelen dus ik verwacht dat hij graag bij Ajax blijft. Zeker nu de nieuwe coach het heel anders aan wil pakken met voorwaartse druk en veel doordekken van achteruit.

10 juli 2024 om 12:11

@weszol

Ik denk dat je zelf je vraag al beantwoordt.

Wij voetbalkijkers, hoe arrogant soms ook, weten vaker niet dan wel het totaal niet waar we het over hebben.

Wij beredeneren om basis van oppervlakkigheden en momentopnames, wat dus bijvoorbeeld in een spelers carrière een of zelfs twee mindere jaren kunnen zijn met wat voor reden ook.

Bijvoorbeeld, als ik er vanuit ga dat iedereen hier heeft gevoetbald vroeger, is het niet gewoon normaal dat zelfs goede spelers vaak matig lijken in een slecht draaiend elftal? Ik denk dat iedereen wel heeft meegemaakt vroeger dat als het tegen zit, alles tegen zit en dit je focus en mentaliteit simpelweg gewoon beinvloed.

Dit is voor profs, met alle kritiek die zij erbij krijgen dus velen malen erger.

Ik zou hem als ik Ajax was niet verkopen, tenzij je er dikke winst op zou kunnen maken maar dat valt te betwijfelen. Was de laatste 1,5 a 2 maanden de meest solide verdediger bij Ajax en waar vele supporters op hem bleven haten, maakte Hato en Kaplan steeds de fouten en bleef hij overeind.

Het hele elftal van Ajax draaide voor geen stuiver afgelopen seizoen, dus is het ook niet gek dat een speler wie niet lekker in zijn vel zat niet rendeerde. Ik heb alle wedstrijden van Kroatië gekeken dit EK en ik vond Sutalo naar behoren spelen. Die jongen heeft vertrouwen nodig en een warme omgeving, dat zal hem zeker helpen.

10 juli 2024 om 12:18

Ik denk dat Satulo met een betere rechts back veel beter rendeert. Want ik zie liever Rench vertrekken dan Sutalo.

Boscali was 1e seizoen ook dramatisch. Ik zou nog even afwachten

11 juli 2024 om 08:38

Klopt, maar werd wel als linksback gebruikt/gezien. Daarna als centrale verdediger kwam het er pas uit. Sutalo staat natuurlijk wel al op zijn beste positie, dus de vergelijking gaat wat mank. Toch kan het er prima uitkomen, als de club in een wat rustiger vaarwater komt en de competitie sterk begint en de groepsfase van de EL haalt.

Lastig is dit, hij kan echt zomaar een topverdediger worden als hij elders wel vertrouwen krijgt. Vorig seizoen was echt een ramp voor Ajax, echt elke speler was slecht. De hele cocktail bij ajax was verstoort, dus misschien daarom verkopen. Zodat je met nieuwe gezichten begint die niet al een deuk hebben opgelopen. Maar niet omdat je hem niet goed genoeg vond vorig seizoen. Dan kun je de voltallige selectie wel verkopen.

Onder de 25 miljoen gewoon niet weg doen. Was afgelopen seizoen gewoon je beste verdediger.

Al die geintereseerden uit competities van een veel hoger niveau dan die van NL hebben er dan volgns alle coaches op dit medium geen verstand van. Toch? Hier wordt hij afgekraakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren