Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang neemt met graffitispuitbus wraak op vandalen: ‘Wegwezen!’

Laatste update:

Noa Lang heeft van zich doen spreken na de 2-0 zege van Club Brugge op AA Gent. Supporters van de bezoekende ploeg besloten het Jan Breydel Stadion en veld van Brugge in aanloop naar ‘de Slag om Vlaanderen’ te beschadigen. Lang ‘herstelde’ de schade na de competitiezege met een spuitbus en riep in de camera ‘wegwezen’ richting de supporters van Gent.

In de nacht van zaterdag op zondag werd er onder meer graffiti met de tekst ‘Fuck Bruges’ en ‘Vuile Boeren’ aangebracht op een muur binnen het stadion van Club. In de middencirkel lieten supporters van Gent de boodschap '9K' achter, waarmee werd verwezen naar de postcode van Gent: 9000. Ook werden de doelpalen in het blauw beklad.

Lang kwam na afloop met een tegenreactie. De aanvaller kreeg een spuitbus in zijn handen gedrukt. Van de ‘9K’, maakte Lang op handige wijze ‘8K’, verwijzend naar de postcode van Brugge: 8000. “Bruges’ territory”, zei hij met een grijns op zijn gezicht in de camera. “En nu wegwezen.” Brugge won de streekderby uiteindelijk met 2-0. Eerst zag Bjorn Meijer zijn kopbal via de onderkant van de lat ternauwernood over de lijn belanden, waarna Hans Vanaken vanaf elf meter in blessuretijd een einde maakte aan alle spanning.

Vanhaezebrouck
Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck was na afloop vooral woedend over een incident in de wedstrijd. Tajon Buchanan kreeg geen rood te zien na zijn elleboogstoot tegen Gift Emmanuel Orban van KAA Gent. “Dit is onverklaarbaar en absoluut onaanvaardbaar”, foeterde hij op de persconferentie. “Als er één journalist is die dit geen rode kaart vindt, mag die meteen stoppen met zijn werk. Dit was een zuivere elleboog in het gezicht. Waarom is de VAR in het leven geroepen? Toch om fases te herstellen die de scheidsrechter niet ziet? Dit is voor mij het failliet van de VAR, echt waar. Een pure schande.”

Woede om niet gegeven rode kaart: ‘Failliet van de VAR. Een pure schande’

In België is verontwaardigd gereageerd op het feit dat Tajon Buchanan geen rood te zien kreeg na zijn elleboogstoot tegen Gift Emmanuel Orban van AA Gent. Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is dan weet een mooie reactie vind ik van Noa. Soms lijkt het een vervelend mannetje, soms ook helemaal niet. Denk dat het best een geschikte kerel is

27 februari 2023 om 12:24

Joooooo kun je mooi een avondje mee zuipen denk ik. Lekker bezopen worden met Noa Lang.

27 februari 2023 om 12:37

@PSV

Ik heb nou al moeite om hem te verstaan, ik sluit niet uit dat dit volledig aan mij ligt. Maar laat staan als hij gezopen heeft, dan kan ik er al helemaal geen soep meer van maken

27 februari 2023 om 12:55

Noa drinkt niet.
Alleen ballonnen

27 februari 2023 om 13:35

@Nora, ik versta hem heel goed, ligt meer aan jou

27 februari 2023 om 16:25

Wanneer Noa dronken is spreekt hij ABN. Zonder dollen, ik heb geen enkele moeite met zijn accent of om hem te verstaan.

Leuk om weer eens wat te lezen over Lang. Hij maakt indruk in België zie ik.

Wat is hij stoer he. Deze met K scheldende kleuter.

27 februari 2023 om 13:20

Is toch gewoon een leuke ludieke tegenreactie? Als fan zou ik deze actie wel kunnen waarderen.

27 februari 2023 om 13:27

Zei hij vanachter zijn toetsenbord.

27 februari 2023 om 13:34

Jij bent ook aardig stoer met je reactie, ik vond het wel een leuke actie van Noa.

27 februari 2023 om 15:02

Vriend helft van Nederland scheldt met k*** zelfs de meerderheid van de ouderen in onze gemeenschap.

Nederlanders gebruiken ziektes als scheldwoorden en dat al zeker 100 jaar als je wil dat dat stopt moet er een Nationale actie zijn er tegen maar zo iets gebeurd nooit omdat mensen met k*** blijven schelden

28 februari 2023 om 17:45

Leuk een punt maken met zelf bedachte statistieken. Praat je het nog niet goed mee Noa heeft een voorbeeld functie. Kleine jongetjes en meisjes kijken tegen hem op. Hij zou beter moeten weten. Jij ook.

27 februari 2023 om 15:45

Dit heeft niets te maken met het feit dat hij onlangs gefilmd werd na een nederlaag toen hij schold met K.
Hij is trouwens niet de enige Nederlander die dat woord gebruikt om te schelden. Ik vraag mij af waar het precies vandaan komt? Nederlandse straattaal ofzo?

Verder vind ik dit overigens een prima reactie van Noa. Hij verdedigt hier zijn club en dat weten de supporters allemaal enorm te waarderen.

Het vandaliseren van het stadion (allicht door Gent-supporters) is trouwens walgelijk. Hopelijk worden ze enorm gestraft.

27 februari 2023 om 16:27

Kan je deze individuele actie echt niet waarderen of werkt hij als een rode lap voor je? Dit is toch een leuke actie?

Haha dit is toch mooi. Laat dat maar aan Lang over, een beetje olie op een vuurtje gooien. Prima!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren