Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nijland zet streep door soap van Rusnák: ‘Blij met onze nieuwe aanwinst’

Laatste update:

Albert Rusnák is officieel speler van FC Groningen. De club bereikte met Manchester City al een akkoord over een transfersom en de twintigjarige middenvelder, die in de eerste seizoenshelft op huurbasis voor SC Cambuur speelde, heeft zondag zijn eigen handtekening op het contract gezet.

/

Algemeen directeur Hans Nijland heeft dat via zijn account op Twitter laten weten. Op een foto is te zien hoe Rusnák een krabbel zet en de looptijd van het contract bedraagt vermoedelijk drieënhalf jaar. “Blij met onze nieuwe aanwinst. Vol goede verwachtingen richting 2015”, zo laat Nijland via het medium weten. Groningen heeft de komst van Rusnák op zijn website nog niet officieel aangekondigd.

Rusnák begon zijn carrière bij MFK Kosice uit zijn vaderland Slowakije en maakte op zijn veertiende de overstap naar de jeugdopleiding van Manchester City. Hij werd eerder al verhuurd aan Oldham Athletic en Birmingham City en was dit seizoen in dienst van Cambuur goed voor vier doelpunten en drie assists in zeventien competitiewedstrijden.

Denk jij dat Albert Rusnák gaat slagen bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk! Klaar met deze soap en op naar de Kerst!
Welkom Albert!

Zo ontzettend zonde dat we hem niet konden vast leggen.

21 december 2014 om 19:01

Gelukkig zie je hem wel elk weekend schitteren bij studio sport.

21 december 2014 om 19:14

Hij bedoelt dat Cambuur 'm niet vast kon leggen....

21 december 2014 om 22:22

@rednax

Hoe simpel ben jij? Hij maakt een grapje. Omdat hij hem niet meer bij Cambuur kan zien, ziet hij hem nog wel met studio sport.... Snap je met de samenvattingen...

Yesss toch gelukt. Zeer blij met deze aankoop. Gelukkig kwamen onze lieve buren te laat. Veel succes bij onze mooie club!

21 december 2014 om 20:11

Mwahh, heeft momenten dat hij goed speelde, zoals tegen ons. Maar verder twijfel ik nog wel over hem, om eerlijk te zijn. Tegen PEC speelde hij ook matig.. Creëerde weinig tot niets. Maar zeker een leuke potentiele speler. Ook Tibbling is een leuke aanwinst. Nu nog een man die goals maakt en een rechtsback, want vd Laan heeft me nog niet echt overtuigd centraal, en je bent binnen.

21 december 2014 om 20:18

Ik heb hem zeventien wedstrijden zien spelen, dus ik denk dat ik wel een redelijke mening over hem kan vormen. In mijn ogen heeft Groningen goud in handen. Tegen PEC speelde hij niet zijn beste wedstrijd, maar dat komt omdat hij op de buitenkant werd gezet. Henk de Jong posteerde hem daar nadat bekend werd dat hij niet bij Cambuur zou blijven. Zwervend op het middenveld is hij geweldig. Veel plezier met hem.

21 december 2014 om 20:50

Zolang de Leeuw in de basis staat en goed aangespeeld wordt dan komt het wel goed met de goals.

21 december 2014 om 22:06

Dat is dus exact de plek die Chery op dit moment inneemt. Rusnak zal, als hij een basisplek krijgt, dan dus ook op een andere positie moeten spelen. Chery zal niet lang blijven dus wat dat betreft hebben we de vervanger al in huis.

21 december 2014 om 22:07

Cambier, ik heb ook niet gezegd dat jij geen kijk op deze man hebt, ik heb alleen gezegd dat ik twijfelde. Als jij zegt dat we goud in handen hebben, als Cambuur supporter geloof ik je op je woord.

21 december 2014 om 22:14

Ik bedoelde het ook ter aanvulling van jouw bericht. Jij hebt hem waarschijnlijk nog niet veel zien spelen en ik dus wel. Persoonlijk denk ik dat hij over anderhalf jaar een veelvoud van het bedrag oplevert dat jullie nu voor hem hebben betaald.

21 december 2014 om 23:26

In dat geval heb ik je niet goed begrepen. Alvast bedankt. Al staat Cambuur nu toch echt hoger dan de FC

Heerlijk voetballertje! Denk zeker dat hij het waar gaat maken bij Groningen en dat dit uiteindelijk een tussenstap voor hem is. Kan uiteindelijk zeker nog hogerop

Mooie versterking voor Groningen. Eindelijk is deze soap ten einde.

Mooi dat Rusnak nu ook even een handtekening heeft gezet na het akkoord dat FC Groningen al enkele dagen had met het kamp Rusnak, kunnen ze in Friesland ook weer stoppen met stoken om niks.

Mooi, gelukkig niet naar Heerenveen. Middenvelders zat bij Heerenveen. Aanwinsten op de vleugels en verdediging zijn belangrijker.

21 december 2014 om 20:20

Als je heel objectief kijkt, dan is het voor Heerenveen doodzonde dat hij niet is gehaald. Waar vind je zo'n groot talent, dat zich al in de Eredivisie heeft bewezen, voor zes ton? Middenvelders genoeg of niet: Rusnák is/was een buitenkansje. Dat zag Vonk hoogstwaarschijnlijk ook in.

Tuurlijk ben je blij dat hij niet naar Heerenveen gaat. Wat zou hij nou toevoegen bij jullie. Het gaat immers om de aantallen spelers en niet om de kwaliteit :D

21 december 2014 om 19:43

Aantallen gaat het niet om. Het beperkt beschikbare geld moet m.i. niet in nog een middenvelder worden gestoken zolang Sinkgraven er nog is, maar in posities waar echt versterking nodig is: op de rechtervleugel en door de langdurige blessure van Buijs ook centraal in de defensie, al is het maar op huurbasis.

Overigens ook al mijn mening voordat de (vermeende) belangstelling van Heerenveen voor Rusnak bekend werd.

21 december 2014 om 22:21

Bla bla bla Fries... Jullie hebben verloren en de tijd dat spelers liever naar dat saaie dorp van jullie verkassen, dan naar t mooie Groningen is voorbij. Deal with it.

Achteraf lullen dat je hem toch liever niet had gezien wat een grap ben jij..

21 december 2014 om 22:51

Wie is hier een grap dan? Van harte met jullie aankoop. De rest van je reactie is overbodig. Welterusten buur!!

22 december 2014 om 05:52

Weet je wat zielig is SVHN dat er dagenlang is gestookt door de incompetente Vonk. Waar het hier al dagen zo goed als rond was ging meneer Vonk nog even kijken wat er te verstieren viel en ook nog de vermoorde onschuld spelen.

Volgens het boekje zal het allemaal legitiem zijn hoor, en Nijland was misschien iets te snel met zijn berichtgeving, maar dat neemt niet weg dat Heerenveen / Vonk hier Groningen op t laatst nog even wou naaien omdat ze zelf te laat zijn begonnen met onderhandelen.

22 december 2014 om 09:14

Sure. Geloof wat je wilt geloven. Stoken? Hoezo stoken? Heerenveen ging vol voor Rusnak en dat is niet gelukt. Wees er blij mee zou ik zeggen en laat vooral kreten als "saai dorp" achterwege. Heb je dat nou nodig om je post kracht bij te zetten?

Trouwens, zolang er geen handtekening is gezet staat het je vrij om een speler een aanbod te doen. Er is één iemand die heel blij mag zijn en dat is Nijland. Hoop voor hem en Groningen dat hij leert van zijn onnozele actie door al bekend te maken dat het rond is terwijl dat niet zo is.

Veel plezier met Rusnak. Het is een goede voetballer die prima bij Groningen past. Leuke stad inderdaad!

22 december 2014 om 11:05

Precies Schvn. Uiteindelijk draait alles om die ene krabbel, zo lang die er niet is kan Nijland hoog en laag springen wat hij wil, maar dan is het nog steeds niet rond. Kan me ook niet voorstellen dat dit niet is overlegt met o.a. Rusnak. Lijkt mij dat Rusnak graag had dat het op dat moment nog niet naar buiten zou komen (als er toen al een mondeling akkoord was), hij is immers nog vol gefocust op Cambuur. Ik vind het persoonlijk niet zo handig van onze Hans, had beter nog even kunnen blijven wachten. Nu veroorzaakt zijn enthousiasme een boel onrust om niks. Een storm in een glas water. Voor de rest ben ik enorm blij met Nijland overigens, een echte clubman, daar moeten we niet over klagen, maar hier kan hij wel van leren want al die aandacht was echt niet nodig geweest.

Goede investering. Ik denk dat deze jongen over anderhalf jaar weer weg is. Met dikke winst. Kassa. Verdomde jammer dat Cambuur deze jongen niet kon behouden.

Nijland heeft het spelletje weer goed gespeeld! Dit is zeker een goede aanwinst, hopen dat er nog een paar mogen volgen. Laten wij Rusnák ook even de tijd gunnen om bij de FC zich te kunnen acclimatiseren.

22 december 2014 om 09:18

Niks tijd gunnen, direct basis. Altijd dat gelul met tijd gunnen en acclimatiseren...

@ Groenevallei, niemand zegt dat ie niet in de basis moet, acclimatiseren wordt mee bedoelt: spel van de fc moet ie aan wennen, zijn nieuwe privé omgeving etc. Hoe meer hij op zijn gemak voelt hoe sneller hij progressie zal maken.

Ik ben van mening dat het maatschappelijke leven ook niet zo werkt, je krijgt niet voor niets een aanstelling voor 3 of 6 maanden. Hoe meer een persoon op zijn plek zit, hoe beter hij zal presteren. Het gaat dan wel over voetbal maar het principe blijft hetzelfde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren