Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nijland geeft rondje na miljoenentransfer: 'Hier kunnen wij trots op zijn'

Laatste update:

Hans Nijland is dolblij met de aanstaande transfer van Filip Kostic naar Hamburger SV. De aanvaller ging twee jaar geleden van FC Groningen naar VfB Stuttgart, dat destijds zes miljoen euro betaalde. Groningen sprak bij deze deal af dat het bij een volgende transfer een doorverkooppercentage van vijftien procent zou krijgen op alles boven die zes miljoen.

/

Nijland heeft begrepen dat HSV veertien miljoen euro zal betalen voor Kostic. “Als die berichten kloppen, krijgen wij dus vijftien procent van acht miljoen euro”, rekent de directeur voor in gesprek met Voetbal International. “Dat zou zo'n 1,2 miljoen euro zijn. Maar goed, wij wachten de officiële berichtgeving nog even af. Of het nu om één, 1,3 of 1,6 miljoen gaat: het is een prachtig bedrag. Hier kunnen wij weer trots op zijn.”

Groningen sprak bij de transfers van Dusan Tadic, Virgil van Dijk, Luis Suárez en Arjen Robben ook al doorverkooppercentages af en plukt hier nu dus opnieuw de vruchten van. Nijland wil nog even afwachten tot de transfer definitief is afgerond, maar viert wel al een bescheiden feestje: “Ik geniet van een vrije dag op Ameland met een paar vrienden en ik heb zojuist besloten dat ik een rondje geef. Niet aan heel Ameland, maar aan mijn zes vrienden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat ze nu ook maar niet bezuinigen op het versterken van de defensie! in de afgelopen oefenwedstrijden is gebleken dat die nog veel te zwak is.. er zijn daar echt nog goede aankopen nodig.

Het zijn toch lekkere opstekers, elke keer een miljoentje er bij. Nu maar hopen dat er snel wordt uitgekeerd en niet een wanbetalerscenario ontstaat.

24 juli 2016 om 21:41

Klopt dit zijn vaak de betere bonussen. Nog beter als het in de PL gebeurd daar smijten ze nog meer. En Wolfsburg had zelfs richting de 18 mil geboden volgens geruchten. Maar wanbetaler gebeurd meestal in vage landen of de serie A die clubs hebben ook een slechte naam wat dat betreft.

Doe dan is wat adequaats met dat geld. Er is nog weinig gebeurt bij Fc en er moet juist wel wat gebeuren. Team is bij lange na niet klaar.

24 juli 2016 om 23:48

Best bizar bericht, zou hij persoonlijk profiteren van deze deals?

25 juli 2016 om 00:17

Nee

25 juli 2016 om 05:41

Wat is er bizar aan dit bericht? Nijland is het type vooorzitter die graag zijn eigen naam in de media ziet, maar dar hij hiermee blij is mag voor zich spreken toch?

Mooi hoor, dat is voor een club als Groningen veel geld. Misschien hebben ze nu ook wat ruimte om de selectie nog wat te versterken, dat kan best..

Ik hoop dat Groningen maar ook Heerenveen weer in het linker rijtje gaan meedoen. M.a.w. hoop ik dat Groningen iets goeds gaan doen met de centjes.

24 juli 2016 om 20:58

Op 1 jaar na heeft Groningen de afgelopen 10 jaar altijd de top 8 gehaald. Dus dat komt wel goed.

Nijland kan beter een paar goede verdedigers kopen in plaats van een rondje te geven, want met de huidige verdediging vliegen de goals Groningen om de oren

24 juli 2016 om 20:08

Voor 1, 2 miljoen een paar goede verdedigers kopen?? Waar dan?? Op marktplaats of zo???

24 juli 2016 om 20:39

@cashol, waar haalt pak hem beet Sparta zijn verdedigers weg.. toch ook met heel weinig geld.. en wij hebben dus een beetje geld, dus moet wel lukken dacht ik zo..

On Topic

Mooi bedrag en nu hup hup in de beentjes en met een paar zwembandjes zwemmen naar het vaste land en een paar goede verdedigers halen Nijland

Kom dan nu maar eens door met een echte verdediger..... Alles hoeft niet op, maar spenderen mag😅

24 juli 2016 om 22:31

Otigba zou wel mooi zijn denk ik, las dat hij weg moet bij Heerenveen

In duitsland noemen ze veel lagere bedragen dus ik moet nog zien wat waar is@voetbalzone

Ben heel benieuwd hoe FC Groningen het gaat doen volgend seizoen. Ik vrees wel dat het een lastige klus gaat worden als ik de selectie zo zie. Weinig verandering tov vorige jaar en de concurrenten zijn er wel op vooruit gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren