Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe update Voetbalzone App: Live Meepraten en Dark mode

Laatste update:

In de afgelopen periode ervaarden sommige leden problemen met Live Meepraten via de app van Voetbalzone. Inmiddels is er voor zowel een Android (v4.4.1) als iOS (v4.7.3) een update beschikbaar die deze problemen oplost. Op veler verzoek is er nu ook een dark mode in te stellen via 'Instellingen' en 'Theme'. Met uitzondering van 'Meer reacties' wordt alles dan in een donker kleurenschema weergegeven. Bij de eerstvolgende update wordt het kleurenschema ook daar toegevoegd.

De technische afdeling van Voetbalzone is bezig met het updaten van de (mobiele) website en de app. Mocht je tegen een probleem aanlopen bij het gebruik hiervan, stuur dan een bericht naar account 'Voetbalzone' of mail naar editors(at)voetbalzone.nl.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, eindelijk. Dat live meepraten was echt drama. Deed het werkelijk nooit in de app.

Top dat het weer mogelijk is na deze lange periode. Ik ben benieuwd

Is het ook een mogelijkheid om een aanpassing te doen dat via de app alinea's verdwijnen zodra je een aanpassing doet?

Top goed werk en eindelijk, is fijn om nu ook te kunnen reageren op elke willekeurige wedstrijd nu nog als je je eigen reactie wilt bewerken dat je dan je hele reactie kan zien ipv de eerste 2 regels en dus niets kan bewerken

15 september 2023 om 14:22

@mitchajax020: dit hebben we van de week genoteerd en dit zullen we spoedig doorgeven.

15 september 2023 om 14:43

Toppie fijn dat jullie dat reageren geregeld hebben👍

Beter die dark modus, alleen de reacties zijn niet beschikbaar in de dark modus en zijn gewoon wit.

15 september 2023 om 14:55

Klopt! Zoals hierboven in de tekst staat: dit wordt meegenomen in de volgende update.

15 september 2023 om 23:30

Wanneer komt er voor de desktop/pc een Darkmode?
Ik kijk graag klimaat neutraal naar uw site.
En mijn ogen moeten nog langer mee.

16 september 2023 om 00:24

Vaak kun je dat via de browser ook wel doen toch? Wellicht een tijdelijke oplossing;-)

16 september 2023 om 10:43

Het verkeer via de laptop/pc is nog maar een fractie van het totaal, dus de beschikbare middelen worden vooral ingezet voor ontwikkeling van de mobiele site en de app. De suggestie van ElRompelineas is wellicht een goede om even in te duiken?

Super! Kleine toevoeging wellicht voor volgende update. Regelmatig bij het versturen van een reactie staat er onderin het scherm “reactie wordt geplaatst” maar dan gebeurt er niets. Vaak als je een tijdje wacht, de app sluit zie je dat je reactie er wel staat. De app refresht niet zeg maar

Top! Zeer benieuwd. En net optijd voor de grootste derby op aarde morgen FC Internazionale vs AC Milan, kunnen we gelijk testen 😉En wat de mensen boven al zeggen, soms als je reactie plaats, blijft die op “reactie wordt geplaatst hangen” ook kan je soms niet meerdere reacties plaatsen, maar moet je eerst refreshen EN dat de alinea’s verdwijnen na het plaatsen/bewerken reacties. Kortom, jullie zijn er bijna maar moeten nog ff aan de slag 😉

Top dat het weer werkt heel blij mee. Want iedere keer via de Telefoon naar de site van vz gaan voor live meepraten was een beetje soms irritant. Enorm blij dat het gefixt is @voetbalzone toppers zijn jullie

Waarom werkt het op een iPhone nog niet ? Nog steeds stopt de app als je op live-meepraten drukt.

15 september 2023 om 21:36

Naar de App Store en de app updaten. Ik heb ook IPhone, nergens meer last van!

Mooi om dit soort topics te zien VZ, en mooi dat jullie naar de leden luisteren hierin! Ook onlangs met de 10 spelregels, goed bezig en ga vooral zo door.

16 september 2023 om 10:40

Thanks! We doen ons best.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren