Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe Twente-coach beukte grensrechter omver: 'Een leermoment'

Laatste update:

FC Twente lijkt er definitief van uit te gaan dat Alfred Schreuder ook volgend seizoen met Michel Jansen op de bank mag zitten bij het eerste elftal. De KNVB heeft nog geen officiële goedkeuring voor dat plan gegeven, maar Twente heeft dinsdag Jan Zoutman aangesteld als coach van de beloften. De voormalig coach van onder meer HFC Haarlem tekende een contract voor een seizoen.

Als Schreuder niet in zijn huidige functie door zou kunnen gaan, wilde voorzitter Joop Munsterman hem betrekken bij het tweede elftal. Met de aanstelling van Zoutman lijkt de preses er echter van uit te gaan dat Schreuder bij het eerste team kan blijven. Zoutman heeft een grote staat van dienst in de top van het amateurvoetbal en werd algeheel amateurkampioen met Argon en IJsselmeervogels, maar hij heeft een teleurstellend seizoen achter de rug. In maart vertrok hij bij de topklasser uit Spakenburg en Zoutman werd ook nog drie maanden geschorst, nadat hij een assistent-scheidsrechter tegen de grond had gewerkt met een bodycheck.

"Ik ben blij dat FC Twente daar doorheen heeft gekeken", zegt Zoutman in gesprek met De Telegraaf. "Het is wel even ter sprake gekomen, maar ik heb aangegeven, dat ik van die situatie heb geleerd en dat ik zo’n fout niet meer zal maken. Ik beschouw het als een leermoment, waar ik een streep onder heb gezet." Jong FC Twente komt volgend seizoen voor het eerst uit in de Jupiler League en begint woensdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Jan Zoutman is een goede coach voor Jong FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het lobbywerk van Henk Kesler heeft er voor gezorgd dat Twente een trainer op de bank kan zetten zonder het voorgeschreven diploma.

26 juni 2013 om 07:27

Goed gedaan henk

26 juni 2013 om 11:41

Nee, der zit een trainer op de bank MET diploma

Is ook niet verkeerd naast de ideale schoonzonen die er nu rondlopen. Lijkt me prima trainer.

Twente, Twente waar ben je nu helemaal mee bezig. Schreuder heeft zich absoluut nog niet bewezen op het hoogste niveau. Juist integendeel. Fer als verdedigende middenvelder gebruiken (pelupessy) en Willem balverlies Janssen als aanvallende middenvelder laten staan terwijl hij elke week de aller aller slechtste man op het veld was. Had nu eerst Schreuder ervaring op laten doen bij jong Fc Twente, dan had hij altijd later nog door kunnen groeien als trainer van het eerste. Nu zal Joop wederom rond de winterstop maatregelen moeten gaan nemen en denk ik niet dat Schreuder een lange toekomst bij Fc Twente zal hebben. Had nu gelijk een goede coach aan gesteld. Ik zal altijd en elke wedstrijd op de tribune zitten, maar ik ben wel bang dat dit jaar de play offs halen voor Europees voetbal het maximaal haalbare zal zijn.

26 juni 2013 om 07:48

Beter toch zo'n saaie club als Twente en ik heb ze ook liever niet in europa dat verdienen ze niet meer na vorig jaar.

26 juni 2013 om 08:52

Fctwente heeft vorig jaar de meeste Europese punten verdiend van de ned. teams ! Wees Twente maar dankbaar, anders was het klassement echt weg en kunnen we in de toekomst niemand naar de CL sturen

26 juni 2013 om 12:10

Punten in de voorronde tellen niet mee, daarom heeft Twente 4,8 punten gehaald afgelopen seizoen. Bij lange na niet de meeste dus.

26 juni 2013 om 12:18

Punten in de voorronde tellen wel mee voor de uefa coefficient. Alleen de weegfactor is lager, desalniettemin heet Twente vorig seizoen de meeste punten gehaald voor NL

26 juni 2013 om 12:55

viswinkel

Als je iets niet weet moet je niet zomaar wat gaan roepen,je zegt echt zomaar wat,klinkt wel lekker bijdehand,maar slaat natuurlijk nergens op...het is algemeen bekent dat Twente vorig jaar de meeste punten heeft gehaald,heeft zelfs hier op VZ gestaan.beetje jammer je reactie,want ben t vaak wel met je eens

26 juni 2013 om 09:00

Heeft frank de boer zich bewezen op het hoogste niveau toen hij trainer van ajax werd. Nee. Munsterman heeft de afgelopen twee jaren, Een paar inschattingsfouten gemaakt, bij het aanstellen van de juiste trainer. Met adriaanse was geen chemie en mclaren hoopte hij weer op succes. Neem daarbij, dat een speler als fer helemaal wegzakt omdat zijn transfer niet doorging. En een speler als Tadic, niet het vermogen heeft om een ploeg op sleeptouw te nemen. Dan had zelfs de boer 6e met twente geworden. Een toptrainer binnen halen is ook geen garantie voor succes. Laat twente eerst maar eens rust binnen de club krijgen. Ik hoef geen kampioen te worden. Ik wil aanvallend voetbal zien en niet een trainer hebben die extra verdediger inbrengt om een 0 - 1 voorsprong binnen te halen.

26 juni 2013 om 13:07

@sas32

Ben het niet met je eens hoor,je kan Schreuder ten eerste niet met fdb gaan vergelijken (vind ik althans) en bij Ajax was het ook maar afwachten....dat Fdb Het goed doet betekent heus niet dat elke onervaren trainer het direct goed doet,ik denk dat Fdb hier eerder uitzondering op is en ik zie Fdb ook nog wel een grote trainer worden.het is altijd afwachten en bij Ajax heeft t goed uitgepakt en we kunnen echt alleen maar hopen dat dat bij ons ook gaat gebeuren.

En daarbij is Fdb ook echt een ajax man en dat vind ik van Schreuder bij Twente niet. Heeft een zeer klein Twente verleden....t blijft afwachten allemaal

26 juni 2013 om 13:43

De beruchte uitwedstrijd in Zwolle. Wisgerhof erin om de 0-1 vast te houden. Kan er met mn hoofd nog niet bij.
Ben het volkomen met je eens. Laat ze volgend seizoen maar lekker aanvallend spelen en met strijd, niet van dat laffe voetbal.

26 juni 2013 om 09:28

@mljmlj
Dat Janssen überhaupt werd opgesteld had dan ook een reden, namelijk blessures. Brama geblesseerd, logische vervanger Schilder geblesseerd, Landzaat niet wedstrijdfit. Van de beschikbare middenvelders Janssen, Guiterrez, Fer vind ik Fer dan de meest logische keuze voor een verdedigende positie. Dat Fer er "niet zo'n zin aan had" om überhaupt te bewegen in het veld hielp niet mee. Dat Pelupessy niet is opgesteld zal zijn redenen hebben, aangezien Schreuder wel Hölscher opstelde, evenals Zschusschen en Eghan heeft laten debuteren.

Ik heb wel vertrouwen in Schreuder, na het vertrek van Mcclaren zag ik in elk geval al een lijn in de juiste richting.

26 juni 2013 om 09:54

@raulduke

Uit tegen Heerenveen voetbalde Pelupessy de eerste helft mee en was hij de beste man aan twentse zijde. En sowieso had hij het nooit slechter kunnen doen als Willem Janssen. Nu stond het hele middenveld gewoon niet goed. Met Fer als aanvallende middenvelder speelde Fc Twente begin vorig seizoen wel heel erg goed en haalde Fer zelfs het Nederlands Elftal. Bovendien snap ik niet welke lijn in de juiste richting je dan wel niet gezien hebt. Ik heb deze buiten het opstellen van Gutierrez namelijk niet kunnen ontdekken. Met als hoogtepunten het opstellen van Boschker die ons gewoon het Europese voetbal heeft gekost. Michailov heeft ook geen goed jaar achter de rug, maar kan een terug speelbal wel over de middellijn heen schieten. Nee ik heb juist absoluut geen goed gevoel bij Schreuder.

26 juni 2013 om 11:20

Ik ook niet, hij stelt liever Breukers op dan Rosales, nou ik zou zeggen trek je eigen conclusies.
Douglas geen afscheid gunnen, wel opeens met Wisgerhof aan komen zetten.... Beetje vreemde snuiter die Alfred.
Zoutman heb ik nog nooit van gehoord, we zullen zien.

26 juni 2013 om 12:07

@mljmlj
Dat je geen fan bent van Janssen is duidelijk, maar je overdrijft. Toegegeven, Willem Janssen speelde niet best maar dat had allemaal nog veel en veel slechter gekund. Pelupessy is een speler waar ik ook veel potentie in zie, maar met een ongemotiveerde Fer naast zich was het afbraakrisico ook wel erg hoog.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat de terugval van Fer slechts deels met zijn positie te maken heeft, ik denk dat dit vooral gezocht moet worden in een gebrek aan inzet.

Je opmerking aangaande Boschker vind ik niet rijmen met de opmerking dat je altijd op de tribune zal zitten. Juist van de trouwe supporter zal je wat meer respect richting Boschker verwachten. Overigens vergeten we even dat Boschker in de wedstrijd tegen Groningen ook geweldige reddingen verrichtte? En daarbij, wie moest er dan opgesteld worden? De keeper van de A1?

@knetterbiele
Rosales speelde niet vanwege een blessure. Toen Rosales weer fit was, was hij ook weer basisspeler.

Het verwijt richting Schreuder aangaande Douglas vind ik kul. Douglas inbrengen terwijl je net de play-offs verliest zal niet zorgen voor gejuich. Douglas krijgt nog wel een mooi afscheid op een geschikter moment.

26 juni 2013 om 12:27

Onjuist Raulduke, ook toen Rosales weer fit was kreeg Breukers de voorkeur; de woorden van Schreuder destijds "ik zie geen reden om te wisselen' nou ja dat zegt genoeg!
Douglas had ons wellicht geholpen de playoffs te winnen. selectief straffen vind ik het er liepen wel spelers met minder inzet die 'geslachtofferd' konden worden.
Nee Schreuder heeft in korte tijd bijzondere keuzes gemaakt, niet mijn keuzes mja, nu moeten we er een heel seizoen mee

26 juni 2013 om 13:48

Rosales is na zijn blessure inderdaad een aantal keer pas later ingewisseld. Daarna keerde hij terug in de basis, maar raakte hij helaas weer geblesseerd.

Douglas is op last van de clubleiding niet meer opgesteld. Reden: rijbewijs kwijt na gepakt worden met teveel drank. Geen keuze van Schreuder.

26 juni 2013 om 13:55

Rosales is dus eerst gepasseerd door Schreuder, toen het kwartje eindelijk gevallen was dat hij toch wel wat aanvallende impulsen miste van de rechterkant dacht hij, mwah misschien stond die Venezolaan daar met een reden.
Ow? Dat van Douglas wist ik niet dacht dat het een gerucht was, of heeft u een bron? Kan zelf geen bron vinden...
Mja dit topic is over Zout, en wij hebben het over Schreuder die ik ongeschikt vind.

26 juni 2013 om 10:25

Fer gaat weg en Promes komt terug, Willem balverlies zal denk ik niet veel speeltijd meer krijgen komend seizoen. Daarnaast is Ebecilio gehaald. Schreuder kan nu de selectie zelf invullen ipv werken met de erfenis van Mcclaren. Maar voor komend seizoen denk ik dat Jansen de hoofdcoach wordt en Schreuder meer tijd kwijt is aan zijn diploma. Jansen heeft ook nog niks gepresteerd, maar we zullen zien, twee ogen zien meer dan één.

Wees eerlijk, sinds Mcclaren weg is, is de rust weer enigszins teruggekeerd bij Twente. Op een haar na geen Europees voetbal is geen ramp, een jaartje zonder is wel goed tegen de koopdrift. Laten we Schreuder en Jansen gewoon het voordeel van de twijfel geven

HIj kon daar destijds niets aan doen. Die assistent scheidsrechter die hij daar heeft gehad is echt een lachertje, meneer van Dijk. Ik zal zn voornaam niet noemen maar die is ook zo te vinden op internet, maar dat terzijde, voor de mensen die ff willen zien wat voor scheidsrechter de beste man is.... http://www.gelderlander.nl/ sport/voetbal/amateurvoetbal/zes-rode-kaarten-en-s... (uiteraard aan mekaar)

26 juni 2013 om 09:16

@ ajaxboys

//hij kon daar destijds niets aan doen.\\

Natuurlijk kon hij daar wat aan doen. Hij deed het toch echt helemaal zelf.

26 juni 2013 om 10:28

Zo die scheids is wel slecht zeg, zulk soort mensen hebben ook gewoon een flinke beuk nodig om weer normaal te kunnen denken

Jaja, topic over maher weg halen en snel onzin over PSV melden?

26 juni 2013 om 08:18

Ga je dat nou in elke topic over een Nederlandse clubs posten?

Weinig positief nieuws uit Enschede de afgelopen maanden. Het nieuwe beleid van Munsterman zeker. De top uitdagen met dit materiaal is vrijwel onmogelijk.

Jaja, topic over Maher weghalen en snel onzin over PSV plaatsen voor meer kliks? Zielig haha

Ze verwijderen bepaalden reacties voor hun imago van de site.. Je mag namelijk geen kritiek hebben op VZ.

Twente heeft de afgelopen 2 seizoenen gegokt en verloren (joop; "we hebben te krampachtig geprobeerd .........".

Nu zijn we een andere weg ingeslagen en is het de bedoeling dat er duidelijkheid komt voor de langere termijn. Het is te hopen dat het allemaal goed uitpakt want ik denk niet dat Schreuder gelijk als een resultaat-trainer beoordeeld wordt. Ongeacht de resultaten van de aankomende seizoenen zal Schreuder het vertrouwen krijgen van Twente.

Nog eens 2 van zulke verloren seizoenen zal wel worden afgedaan als 'bijhorende door het nieuwe proces'. Alleen denk ik niet dat de supporters daar begrip voor hebben.

Video:

goo.gl/7vzss (laatste S is met een hoofdletter)

Welkom Twentehaters,

Manman, wat een hoogtijdagen voor jullie. Zoveel om kritiek op te hebben. En wat hebben we dat verdiend hier in het oosten. Het ging er namelijk net even iets te lang wel goed, met die boeren.

Toen bij Feyenoord de boel 'mis' ging en zij het met minder moesten doen, toen was er nog van alles mogelijk. Maar bij Twente, nee, bij Twente is dit het einde. Het houdt hier gewoon op jongens. Over 2 jaar zijn we een atletiekclubje met het FBK stadion als uitvalsbasis. Schreuder is dat allang materiaalman bij de plaatselijke hockeyclub.

Blijf kritiek spuien gabbers, nu kan het nog. Stel je voor dat FCT met minder materiaal, maar meer passie en vechtlust het toch lukt bij te blijven. Stel je voor dat de chemie in het team vele malenm beter is dan de afgelopen paar jaar. Stel je voor dat Schreuder wel richting kan geven aan het stuurloze geheel van vorig seizoen. Stel je voor dat het aantal blessures de komende competitie wel meevallen. Nee, nu zeiken, bashen en afbranden. Have fun!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren