Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe trainer van Huntelaar wil dolgraag Leicester City achterna

Laatste update:

Het is nog niet officieel, maar Markus Weinzierl wordt een dezer dagen benoemd tot de nieuwe trainer van Schalke 04. Hij volgt André Breitenreiter op, die zo’n twee weken geleden werd bedankt en uitgezwaaid. Schalke 04 onderhandelt nog met Weinzierls huidige club FC Augsburg over de afkoopsom, maar zelf waant de coach zich al in Gelsenkirchen.

/

In een interview met BILD zegt de 41-jarige Weinzierl dat hij grootse prestaties voor ogen heeft met Schalke 04. “Leicester City is het schoolvoorbeeld dat je ongelooflijke dingen kunt bereiken met een underdog”, aldus de trainer. “Er zijn ook genoeg voorbeelden in de Bundesliga, maar dan wel op kleinere schaal. Denk maar aan FC Augsburg en SV Darmstadt. Die clubs geven je houvast dat het echt kan.”

“Wat Leicester City gedaan heeft, is echt een positief en voorbeeldig model voor Schalke 04, zoals eigenlijk voor alle clubs”, geeft Weinzierl aan. Zijn huidige werkgever FC Augsburg liet dinsdag via Twitter weten dat men nog niet kon bevestigen dat Weinzierl echt naar Gelsenkirchen gaat. De algemene verwachting is echter dat de club van Klaas-Jan Huntelaar het nieuws nog voor het weekend bekendmaakt.

Zie jij Schalke 04 binnen enkele seizoenen kampioen van Duitsland worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is zeker niet onmogelijk, al denk ik dat Bayern op dit moment een maatje te groot is voor de Bundesliga... De competitie winnen ze vrijwel met 2 vingers in hun neus.

Hopelijk kan hij Schalke weer aansluiten bij de Duitse top. Schalke is een club die mee hoort te doen met Dortmund en Bayern. Tegenwoordig is het een middenmoter die blij mag zijn met Europees voetbal.

1 juni 2016 om 14:11

Vind het ook altijd raar dat ze de laatste jaren nooit echt meestrijden om plek 1 en 2. Ze hebben alles om een succesvol te zijn: goeie jeugd (sane,Meyer en eerst nog draxler) , grote achterban en goeie faciliteiten.

Daarentegen moet ik wel zeggen dat ze altijd vreemde aankopen doen en ook rare trainer aanstellen zoals een Magath en di mateo.

1 juni 2016 om 17:06

Die vreemde aankopen zullen wel ophouden nu Heidel de nieuwe man is die daar over gaat. Is ook al prima begonnen met Naldo binnen halen. Die zal Schalke samen met Weinzierl naar de top brengen. Prima combinatie lijkt me.

Schalke prachtige club met een fantastisch stadion waar ik af en toe een wedstrijdje mee pik. Als Gazprom er echt veel geld in gaat pompen dan zie ik ze echt wel weer strijden met BVB en Bayern München. Dat aanhang van Schalke verdient het ook.

Toch vreemd dat iedereen de transfer bevestigt, maar het na al die tijd nog steeds niet officieel is.

Ik moet het nog maar zien hoe het gaat met deze nieuwe trainer. Hij heeft het 1 jaar geweldig gedaan met Augsburg, maar verder niet heel veel laten zien. Klinkt een beetje zoals het verhaal van Breitenreiter, alleen Weinzierl heeft meer ervaring in de 1. Bundesliga. Hopelijk laat hij Schalke wel anders spelen dan Augsburg afgelopen seizoen, want dat was vooral countervoetbal. Tactisch blijkt hij wel een sterke trainer te zijn.

1 juni 2016 om 14:57

Dit jaar ook weer keurig in de middenmoot geëindigd en Europees overwinterd. Heeft paar jaar leuk werk verricht bij een middelmatige club als Augsburg.

1 juni 2016 om 17:34

Breitenreiter deed het ook prima voordat ie bij Schalke kwam... Schalke begint een trainerskerkhof te worden, maar ik denk dat Weinzierl in combinatie met Heidel fantastisch zal werken.

Schalke kun je toch niet vergelijken met leicercity. In het verleden speelde leicter city voor degradatie en schalke altijd voor europa. Domme vetgelijking

1 juni 2016 om 17:30

Klopt. Maar het zou alsnog een sprookje zijn als Bayern volgend jaar geen kampioen wordt. Maakt niet uit door wie dat dan komt.

Mooiste club van Duitsland, word eens tijd weer kampioen en dat saaie bayern weg te halen van plek 1.

Leicester is een sprookje die uitgekomen is , dit had zelfs Raineri niet gedroomd een trainer die blij was dat hij nog een baan kon krijgen , was overal weggestuurd en uitgekotst en zie wat deze man heeft geflikt uit het niets .
Laten we hopen dat het een vervolg gaat krijgen zowel PL en overwinteren in CL .
Dan verdient Raineri een Standbeeld . Wat heeft deze man wereldwijd een sympathie gekregen .
Dit gaat bij Schalke nooit lukken grote club met veel poen maar er zit toch iets niet goed betreft beleid en aankopen .

1 juni 2016 om 17:29

Dat beleid met de aankopen zal Heidel gaan verbeteren. Heeft het bij Mainz meer dan prima gedaan en is bij Schalke ook al uitstekend begonnen met Naldo transfervrij binnen te halen.

In 1998 had Duitsland een nog mooier sprookje, namelijk 1.FC Kaiserslautern dat kampioen werd, het seizoen nadat ze gepromoveerd waren.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren