Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe tegenslag voor Wouters: ‘Sjakie’ rest van seizoen out

Laatste update:

FC Utrecht zal het in het restant van het seizoen moeten stellen zonder Yoshiaki Takagi. De Japanse aanvaller liep vrijdag een gecompliceerde breuk aan zijn pols op en zal maanden nodig hebben om volledig te herstellen. Slechts een medisch wonder kan ervoor zorgen dat hij het einde van het seizoen alsnog haalt. Eerder deze week kreeg coach Jan Wouters al te horen dat Nana Asare en Dave Bulthuis voorlopig niet tot zijn beschikking staan.

/

Clubarts Simon Goedegebuure legt op de website van de club uit wat er aan scheelt. “Op de training van vrijdagochtend is Yoshiaki ongelukkig gevallen op zijn pols. Daarbij heeft hij zijn pols op verschillende plaatsen gebroken. De breuk op operatieve wijze hersteld worden. Daardoor is ‘Sjakie’ de rest van het seizoen zeer waarschijnlijk niet meer inzetbaar.”

Tot op heden was de inbreng van de twintigjarige Aziaat beperkt. Dit seizoen kwam hij tot zeven competitieoptredens in de hoofdmacht, waarvan zes keer als invaller. In de enige wedstrijd waar hij wel in de basis begon, thuis tegen FC Twente, werd hij na een ruim uur spelen naar de kant gehaald.

FC Utrecht eindigt bij de eerste zes

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zuur voor Utrecht, de belangrijkste fase van de competitie breekt aan en dan kun je spelers als Bulthuis en Asare eigelijk niet missen.
We zullen zien of de Utrecht selectie breed genoeg is om mee te doen voor plaats 5.

Bulthuis en asare zijn toch cruciale spelers.. ben benieuwd of de resultaten er niet onder lijden..

22 februari 2013 om 23:56

heel zuur voor utrecht idd gaat ze nog veel punten kosten

Verdorie. Niet dat Sjakie nu zo onmisbaar is, maar dit is nu al de derde in relatief korte tijd die out is. We moeten bij utreg echt alle spelers beschikbaar hebben om bij de eerste 5/6 te kunnen eindigen. Erg vervelend dit allemaal.

23 februari 2013 om 02:12

Sjakie totaal niet onmisbaar, speelt al weken geen 1 minuut, voor de aanval zijn vd Gun en Mulenga de spelers en daarna komen altijd De Kogel en Schepers erin en geen Sjakie hoor.

Assare is wel een gemis, hoewel een Martensson prima kan spelen en straks is Oar ook weer fit en die was voor zijn blessure 1 van de uitblinkende middenvelders op links.

Met Duplan, Martensson, Kali/ayoub, Toornstra staat er een prima middenveld

Zullo is wel iets minder dan Bulthuis, maar Bulthuis is geen puntenpakker achterin , dat zijn Ruiter, Wuytes en vd Hoorn

Deze drie blessures gaan het voor Utrecht een heel stuk moeilijker maken om hun positie op de ranglijst te behouden. Een club als NEC heeft zich bijvoorbeeld nog versterkt en die zie ik dus hoger eindigen op dit moment. Zeker omdat er in de loop van de tweede seizoenshelft vaak nog meer blessures, vermoeidheid en schorsingen komen.

Dood zonder! 3 spelers weg en nu hopen dat de resultaten niet verkeerd uitpakken, sjaakie kan je nog wel missen maar bulthuis en asare echt niet! Heel jammer! We doen er niks aan het zijn zo!

En ook Sarota zijn we nog lang kwijt met een blessure, ook niet onbelangrijk. Het wegvallen van Sjakie is het minst grote probleem maar het gaat wel erg hard zo. Kali is zondag geschorst en ook De Kogel is een twijfelgeval.

22 februari 2013 om 14:56

Dat word zondag gewoon met Zullo aantreden voor Bulthuys en ik vind Zullo een prima alternatief voor Bulthuys! Sjakie is jammer dat hij geblesseerd is, maar niet een super groot gemis. Martensson kan nu eindelijk ook weer eens zijn kunsten gaan laten zien in dit elftal.

22 februari 2013 om 16:27

Nee, Martensson is een miskoop en moet a.s.a.p. weer verkocht worden, ik zie liever dat Ayoub of Sarota een kans krijgt.

22 februari 2013 om 16:37

Sarota is ook nog steeds geblesseerd, Martensson vind ik persoonlijk zo slecht nog niet, en ik vraag me af hoe verstandig het is als Ayoub meteen zo in het diepe wordt gegooid, talent heeft hij in ieder geval zeker!

23 februari 2013 om 02:09

Sarota een kans krijgen? die was het hele seizoen basisspeler hoor en die is nu zwaar en lang geblesseerd, volg jij Utrecht wel?

23 februari 2013 om 02:14

Sarota was op het middenveld al opgevangen met terugkeer van Duplan

verder is Toornstra erbij gekomen dus middenveld is prima, zeker als Oar weer terug is van zijn blessure.

Alweer een blessure, hopelijk kunnen ze dit goed opvangen, want er breekt een belangrijke fase aan in de competitie, waarin iedere punt meetelt.

22 februari 2013 om 19:27

de punten tellen even zwaar als in begin van het seizoen, Utrecht kan amper nog worden ingehaald en de rest inhalen boven ze was al niet gemakkelijk

Gelukkig voor Utrecht dat Bulthuis en Asare niet zo zwaar geblesseerd zijn als Tagagi.

Oei, het gaat nu wel erg hard.... In dat tempo hebben we over twee weken geen speler meer over.

Let op, dan is alleen van der Gun nog fit, haha

22 februari 2013 om 17:11

Desnoods halen we Rob van Dijk terug

On: Dit is nooit handig. Hebben alsnog een paar anderen achter de hand, maar Sjakie zorgde altijd voor iets speciaals als hij inviel.

22 februari 2013 om 19:26

Sjakie heeft amper gespeeld dit seizoen, tegenwoordig valt aanvallend De Kogel of Schepers in, dus Sjakie/takagi wordt niet gemist

Dit is zeker balen maar ik denk dat we de blessures redelijk goed kunnen opvangen. Bulthuis is een betere voetballer dan Markiet maar defensief scheelt het denk ik niet heel veel, Asare's blessure is erg jammer omdat hij toch een publiekslieveling is maar dit is een mooie kans voor Ayoub om zichzelf in de basis 11 te knokken en Sjakie is een gewaardeerde wissel maar niet onmisbaar. Kortom, ik vind het allemaal erg jammer maar ik deel de zorgen van andere forumgebruikers niet dat dit ons plaatsen op de ranglijst gaat kosten.

22 februari 2013 om 19:24

Markiet is rechtsback en de stand in van vd Maarel

Bulthuis is linksback en daar is Zullo zijn vervanger

23 februari 2013 om 00:00

Je hebt gelijk, foutje :/

Utrecht doet het echt geweldig en dan is het jammer dat dit ze overkomt maar heb er vertrouwen in dat ze het goed op gaan vangen. Blessures hebben ze wel vaker last van in Utrecht dus ik denk dat ze er met hun ervaring (staf) wel wat op weten te verzinnen. De Jeugd doet het aardig dus waarom niet een jeugdspeler naar het 1e halen, wat ze al vaak hebben gedaan.

Gelukkig hebben we een redelijk breed middenveld en laat daar nou net de meeste blessures zijn.

Met deze opstelling is het kwalitatief niet eens zo heel veel minder, al is voor aankomende wedstrijd Kali wel geschorst. Ayoub misschien maar voor de leeuwen gooien, anders hebben we Martensson nog. Las dat hij het spelletje nu aardig door heeft en heeft dat laten zien op trainingskamp op Portugal.

(duplan en Oar natuurlijk op de flanken)

Voor aankomende zondag heb ik begrepen dat Elroy Pappot bij de selectie zit.

Ruiter
Maarel
Hoorn
Wuytens
Zullo
Kali
Duplan
Oar
Toornstra
Mulenga
Gun

niets aan de hand, Takagi heeft amper speelminuten, dus die wordt niet gemist

Assare en Bulthuis zijn een paar weken geblesseerd en kunnen prima opgevangen worden door Zullo en Martensson/ayoub/schepers/oar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren