Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht verkoopt ‘in potentie hele goede voetballer’: ‘Niet onlogisch’

Laatste update:

FC Utrecht heeft met Shimizu S-Pulse een akkoord bereikt over de verkoop van Yoshiaki Takagi. De 21-jarige Japanse middenvelder, die in Utrecht liefkozend ‘Sjakie’ wordt genoemd, wordt, indien hij de medische keuring met goed gevolg doorloopt, door de Japanse club per 1 januari 2014 overgenomen. Over de hoogte van de transfersom doet FC Utrecht geen mededelingen.

/

“Yoshiaki is in potentie een hele goede voetballer”, zegt Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff via de officiële kanalen van FC Utrecht. “Dit is er tijdens zijn verblijf bij FC Utrecht helaas niet volledig uitgekomen. Hij heeft goede momenten gehad, maar heeft zich nog niet ontwikkeld naar het niveau waarop wij hem graag zien. Nu komt een financieel krachtige club langs die hem graag wil overnemen en dan ga je een afweging maken.”

“Houd je hem langer bij je of laat je hem gaan? Wij kiezen voor het tweede, waarbij meegenomen dat Yoshiaki zelf ook heeft aangegeven graag terug te keren naar Japan.” Takagi kijkt terug op een mooie periode bij FC Utrecht. “Ik beschouw de tweeënhalf jaar in Nederland als een schat in mijn leven en wil iedereen bedanken die mij gesteund heeft. Dankzij de supporters van FC Utrecht heet ik in Nederland voor altijd Sjakie en daar ben ik trots op!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke jongen, in Japan krijgt hij een nieuwe kans. Ik gun het hem.

Jammer, je zag vaak genoeg dat hij het wel kon, maar het was maar niet constant. Hoop dat hij terug in Japan veel succes heeft.

Technisch was het in orde maar verder kwam hij op alle vlakken te kort. Geen kracht, geen snelheid (het lijkt heel wat als hij met zijn korte pootjes rent), geen lengte, geen scorend vermogen...nee, Sjakie zien we nooit meer terug op internationaal niveau.

Ach leuk voor het publiek maar het Was een matig spelertje die ook fysiek 0.0 was. Heeft een aardige techniek maar is niet constant en heeft te weinig rendement.

22 december 2013 om 21:31

Zegt een supporter van NEC...

22 december 2013 om 22:20

Je geweldige elftal heeft 3 dagen geleden er nog van verloren hoor, ze konden niet eens één doelpuntje scoren. Fc Groningen is de eerste Eredivisie ploeg die niet wist te scoren tegen NEC en dat in eigen huis.

En wil je zeggen dat ik als voetballiefhebber geen mening mag hebben over een speler? Even als neutrale supporter... Kom es op man!

22 december 2013 om 23:38

nee maar ik begrijp je reactie niet, het slaat werkelijk waar helemaal nergens op. ik mag niks zeggen over een speler omdat ik NEC supporter ben? ik mag mijn mening hierover geven, daarvoor bestaat voetbalzone. beetje meer respect mag wel.

23 december 2013 om 03:03

Tuurlijk verdien je mijn respect knul, maar ik vind het gewoon grappig hoe je zou reageren, wanneer ik zo n reactie zou geven. Je hoeft dan niet gelijk zo agressief te reageren.

Weet iemand voor hoeveel hij verkocht is?

22 december 2013 om 21:15

Lees de tekst nog eens, daar staat in dat Utrecht de verkoopsom niet bekend maakt.

On: Het is deze goedlachse jongen van harte gegund. Vaak zag je al dat hij redelijk wat potentie had, maar logisch dat hij terug wilt naar Japan. Het is niet niks, in je eentje aan de andere kant wereld, waar je niemand kent en de taal niet spreekt. Ik kan het me goed voorstellen.

22 december 2013 om 21:30

Wie zegt dat hij de tekst niet gelezen heeft? Misschien stelt hij deze vraag wel omdat hij de tekst juist WEL gelezen heeft en vraagt hij het zich af of iemand anders via de wandelgangen de transfersom wel weet.

23 december 2013 om 04:55

Dank je Minnie, gelukkig denk jij wel iets verder dan teddy. Mijn vermoedens was dat het in de wandelgangen al bekend zou zijn...

Ze doen geen mededelingen over de transfersom, ze geen mededelingen over wat de ontslagen opleveren, ga vooral zo door dan zit er volgend jaar geen hond meer op de tribune!

Tja FC Utrecht is een merknaam geworden ze zijn langzaam bezig het hart er uit te snijden.
Sociaal zijn we nu al naar de klote sinds deze week.

@voetbalzone
Als je een citaat in je titel zet, vertel in het bericht dan ook even wie dit heeft gezegd.

23 december 2013 om 07:44

Dat heeft Edwin de Kruijff gezegt. Staat (inmiddels) in de tekst.

Heeft geen toegevoegde waarde, komt zelfs JL niveau tekort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren