Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe rol voor Wilshere: ‘Kijken naar beelden van Pirlo en Mascherano’

Laatste update:

Jack Wilshere speelde maandag met de nationale ploeg van Engeland tegen Zwitserland. De middenvelder van Arsenal kwam in actie op een voor hem onbekende positie: bondscoach Roy Hodgson stuurde hem het veld in als controleur. Na het afscheid van spelers als Steven
Gerrard en Frank Lampard moet Hodgson vertrouwen op andere spelers.

/

“Ik heb met de bondscoach en met assistent Gary Neville gesproken over mijn nieuwe rol. Ik kijk er erg naar uit”, laat Wilshere weten via de officiële kanalen van de Engelse voetbalbond (FA). “Ze hebben mij laten weten dat ze me op deze positie wilden laten spelen en ik heb ervan genoten.”

“Het was de eerste keer, dus de komende maand ga ik beelden bekijken van spelers die altijd op die positie spelen. Denk aan Andrea Pirlo en Javier Mascherano. Als ik dat doe, zal ik beter worden. Tegen Zwitserland ging het al goed en de volgende keer kan het alleen maar beter gaan.” Engeland won het EK-kwalificatieduel met 0-2.

Jack Wilshere moet zich richten op een rol als defensieve middenvelder

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat je Wilshere toch beter als creatieve middenvelder kan gebruiken. Ik weet niet hoe die het gedaan heeft bij Engeland als 6, maar bij Arsenal speelde die toch altijd goed als creatieve speler.

9 september 2014 om 14:18

Volgens mij volg jij Arsenal niet want hij speelt juist waardeloos.

9 september 2014 om 14:20

Speelde vorig seizoen voor zijn blessure toch wel redelijk? Is uiteindelijk ook gewoon een hoop geblesseerd geweest dus dan kan je niet in 1x terug zijn op je oude niveau.

9 september 2014 om 14:46

Dit seizoen speelt hij tot dusver niet waardeloos. Sterker nog, hij lijkt steeds meer zijn oude vorm weer te herpakken.

9 september 2014 om 14:46

Besiktas thuis speelde hij helaas wel goed opeens...

9 september 2014 om 15:09

Hij speelt juist goed. Ramsey speelt waardeloos. Wilshere is na Ozil de volgende die echt ongepast veel kritiek krijgt.

9 september 2014 om 15:24

Ramsey speelt waardeloos? Waar heb jij het over

9 september 2014 om 15:28

Mwah ik vind hem echt niet goed spelen. Ik overdreef misschien maar hij speelt echt niet goed. Het hele team draait niet dus het is echt niet zijn schuld. Hij speelt wel beter dan vorig seizoen maar dat is ook niet echt een prestatie.

9 september 2014 om 15:38

Hij had vorig seizoen ook zat goede wedstrijden maar moest steeds wijken voor een Ramsey in bloedvorm. Ik zou me niet zo'n zorgen maken om hem. Wenger moet ze allebei zien in te passen.

9 september 2014 om 15:49

Waar wil je Wilshere zetten dan? Op 10 staat Ozil en Wilshere is niet goed op de flanken. Enige optie is dat Ramsey de wat meer verdedigende rol zal krijgen maar dat is weer jammer aangezien hij dan niet al zijn kwaliteiten kan gebruiken. Wilshere zal heus wel aan zijn wedstrijden komen maar hij moet wel heel erg goed gaan spelen om Ramsey te kloppen.

9 september 2014 om 20:28

Mascerano is toch verdediger ?

10 september 2014 om 00:32

Eigenlijk een cvm. Sinds hij bij barca speelt word hij gebruikt als verdediger

Mascherano en Pirlo.. 2 totaal verschillende types. Kijk wat het beste past bij je elftal en richt je daar op. Als je in dit engelse elftal speelt zal je geen Pirlo kunnen zijn. Die wordt ontheven van zijn verdedigende taken en dat zal bij Engeland niet lukken. Mascherano is weer andere uiterste, want dat is afpakken en inleveren. Hij zal er meer hebben om spelers Busquets en Alonso en Schweinsteiger te bestuderen lijkt me.

9 september 2014 om 14:43

Ze gaan toch nu ook kijken wat voor controleur hij moet "worden"... En hij noemt voorbeelden in de vorm van die spelers maar als de coach wilt dat hij het zoals Schweinsteiger gaat doen dan gaan ze daar echt wel op trainen

9 september 2014 om 14:57

Ja prima, maar als hij nu zelf met 2 types komt waarvan de ene absoluut niet bij het elftal past of de andere absoluut niet bij hem past, dan hebben ze een hoop werk te doen.

9 september 2014 om 16:51

Het zijn voorbeelden omdat die 2 spelers ook controleur zijn. Wil nog niet zeggen dat hij echt zoals zij gaat spelen. En de coach heeft uiteindelijk de grootste vinger in de pap over hoe Wilshere moet gaan spelen: strooien met passes of de breker zijn op het middenveld (zoals Mascherano)

9 september 2014 om 22:44

Hij gaat naar die spelers kijken. Mascherano en Pirlo spelen allebei op die positie en vullen die positie allebei totaal anders in, maar het zijn wel toppers. En van toppers kun je leren. Hij hoeft ze niet na te apen, maar kan wel van ze leren en zelf beter worden en het uiteindelijk op ze eigen manier invullen.

Fantastische speler die het even helemaal kwijt is. Zoveel talent, dat komt wel weer terug.

In die rol moet Wilshere aan zijn positionering en rust werken. Ook mag hij werken aan zijn lange bal, want Cesc is de laatste die een fatsoenlijke lange bal kon geven bij ons.

9 september 2014 om 15:15

Ik vond Song in zijn laatste seizoen ook erg sterk in het geven van lange ballen. Maar je hebt wel gelijk, we hebben nu niemand die structureel een lange pass geeft die ook aankomt.

Jack heeft talent zat, maar mist soms de intelligentie om eenvoudig te voetballen. Ik geloof dat hij dit nog wel kan leren, hij is nog jong. Gisteren zag je ook te veel mooie passes, aannames etc. Hij moet gaan voor rendement, dat hij een sierlijke speler is weten we wel. Maar ik houd vertrouwen in wilshere. Wilshere, hendo, oxlade, barkley, lallana, Sterling ( nog een aantal andere talenten die zich de komende jaren moeten bewijzen) op het middenveld. The future is bright

9 september 2014 om 14:32

Hodgson moet wel ontslagen worden, die gaat nooit al dat talent fatsoenlijk laten voetballen.

9 september 2014 om 14:47

Rodgers zou het denk ik wel goed doen bij het Engels elftal, maar ik weet niet of Engelsen iets tegen mensen uit Groot-Brittanië hebben die niet uit Engeland komen.

9 september 2014 om 14:53

Denk niet dat Rodgers zit te wachten op een baan als bondscoach.. als ik hem bezig zie dan zie je het enthousiasme er vanaf spatten.. volgens mij vind het het prachtig om elke dag op het veld te staan met de jongens.. misschien over 15 jaar bondscoach worden.

9 september 2014 om 15:11

Voor het eerst in mijn leven geloof ik de Engelse selectie. De overschatte middeleeuwse vedetten zijn weg en maken plaats voor meer ''europese'' spelers. Wilshere moet inderdaad een hoop verbeteren op tactisch vlak. Maar hij kan zichzelf vrij maken als Modric en vindt puur op intuïtie altijd de ruimte.

9 september 2014 om 15:45

Engeland heeft inderdaad de toekomst, ik zie dit elftal op het volgende WK inponeren als ze zich goed door blijven ontwikkelen: Hart - Chambers/Walker - Cahill - Jones - Shaw/Gibbs - Henderson - Wilshere - Sterling - Barkley/Lallana - Chamberlain - Sturridge/Welbeck

9 september 2014 om 16:46

Je vergeet walcott

9 september 2014 om 17:10

Ohja natuurlijk Walcott nog, die kan op rechts en dan Sterling op links en Chamberlain als back-up

Ik zie dat wel voor hem zitten, hij kan wel bikkelen en hij kan goede passes geven. Heeft het overzicht en kan combineren, waarmee ik bedoel passen, vrijlopen, passen, vrijlopen. Beetje zoals Clasie dat nu doet bij Feyenoord

Als ik hem was zou ik alleen naar creative controleurs kijken want zelf is hij ook creative dus Pirlo is een goed voorbeeld en Matic dat soort spelers.

Deze rol heeft Wenger uiteindelijk ook voor hem in gedachte. De enige manier om Ramsey en Wilshere op 1 middenveld te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren