Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe kans dient zich aan voor wisselspelers John en Gladon

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers heeft Paul Lambert zaterdag aangesteld als nieuwe trainer. De voormalig coach van onder meer Aston Villa wordt de opvolger van Walter Zenga, die dit seizoen na drie maanden werd ontslagen vanwege de dramatische vorm in de Championship. Wolverhampton staat op de negentiende plek op het tweede niveau van Engeland.

/

Lambert heeft een contract getekend tot het eind van het seizoen. Zijn komst biedt nieuwe kansen voor Ola John en Paul Gladon, die dit seizoen nauwelijks aan speeltijd toekomen. De aanvallers waren ieder goed voor twee duels; Benfica-huurling John mocht twee keer invallen, terwijl Gladon één keer in de basis begon. De Championship is al zestien wedstrijden onderweg.

Lambert was als voetballer actief voor onder meer Borussia Dortmund en Celtic. De Schot loodste Norwich City in 2011 naar de Premier League, waarin de club een seizoen overleefde onder zijn leiding. Vervolgens vertrok Lambert naar Aston Villa, waar de voormalig middenvelder bleef tot zijn vertrek in februari 2015 als gevolg van tegenvallende resultaten. Tussen november 2015 en de zomer van 2016 hield hij Blackburn Rovers in de Championship.

Hebben Ola John en Paul Gladon de verkeerde keuze gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

John en gladon hebben Cavaleiro en helder costa voor zich... daarom spelen ze niet.

5 november 2016 om 20:21

Wie is Helder Costa?

Paul Lambert is geen koekebakker. Won in '97 de Champions League met Dortmund.

Gezien zijn cv deed hij het toch goed op zijn laatste seizoen bij Aston Villa na. Speelde slecht 1 seizoen voor Dortmund, maar alsnog een stuk of 40 wedstrijden gespeeld en de Champions League gewonnen. Speelde 8 seizoenen voor Celtic. Gestopt in 2006. Daarna gaan trainen bij een aantal derdedivisionisten. Hij deed het goed bij Colchester en ging naar Norwich City in 2009. In 2011 naar de PL. Norwich bleef in de PL en daarna hogerop gegaan (Aston Villa was destijds hogerop) naar Aston Villa. Deed het goed t/m het seizoen 2014/2015 waar hij constant om degradatie streed. Blackburn in de Championship gehouden. Nu dus Wolverhampton. Lijkt een leuk avontuurtje te worden voor hem. Hoop hem snel weer in de PL te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren