Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nieuwe club Douglas wil ook Tadic ophalen bij FC Twente'

Laatste update:

FC Twente raakte met Douglas, Leroy Fer en Nacer Chadli belangrijke krachten kwijt en voorzitter Joop Munsterman heeft laten weten dat er 'in principe' geen basisspelers meer weg zullen gaan. De supporters van Twente moeten desondanks vrezen voor een vertrek van Dusan Tadic. De Serviër staat in de nadrukkelijke belangstelling van Dynamo Moskou, weet De Telegraaf.

/

Volgens het ochtendblad is het management van Tadic bekend met de interesse van de Moskovieten, die zich eerder al versterkten met de transfervrije Douglas. Dynamo heeft volgens Russische media twaalf miljoen euro over voor de aanvaller, die er net een seizoen bij Twente heeft opzitten. Tadic zou echter teleurgesteld zijn in het gebrek aan sportief succes in Enschede.

Het Russische Izvestia claimt de 24-jarige Tadic te hebben gesproken. "Tot en met 2 september sta ik open voor alle suggesties. Ik hoop dat ik een voorstel krijg dat ik niet kan weigeren", zou de dribbelaar hebben gezegd. Op de achtergrond zouden ook Zenit Sint-Petersburg en CSKA Moskou de verrichtingen van Tadic nauwgezet volgen.

Twaalf miljoen euro zou een mooi bedrag zijn voor Dusan Tadic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

12mln is voor de meeste spelers in de eredivisie een bod dat je niet kunt weigeren. Zou wel een volgende aderlating voor FC Twente zijn.

3 augustus 2013 om 07:59

Alsjeblieft, Als dit al een sportieve vooruitgang is, weet ik het ook niet meer. 1 van de beste spelers van de eredivisie in de belangstelling van Dynamo Moskou? Wie? Dynamo Moskou. Dit is nou weer typisch zo'n transfer (als die door gaat) dat je nooit meer wat van die Gozer hoort. Ik mag hopen dat Tadic een beetje nadenkt en en eieren voor zen geld kiest en gewoon nog een jaartje in Nederland blijft om zich verder te ontwikkelen. Stomme geld maakt het voetbal kapot.

3 augustus 2013 om 08:04

Robiepsv en lens dan ???

3 augustus 2013 om 08:51

Lens hetzelfde. Al schat ik Dienamo Kiev nog wel iets hoger in dan Dynamo Moskou.
Ik vind het gewoon triest om te zien dat goede spelers (beste speler FC Twente) de eredivisie vandaag de dag al voor de Russische competitie en de Oekrainse competitie verruilen. Waar gaat het heen met het NL - Voetbal?
Straks gaat Bakkali van PSV naar Paok Saloniki of Fenerbahce, want, ''dat is een stap vooruit''.

Tegelijkertijd weet ik ook wel dat het voor een groot deel om het geld gaat bij dit soort kwesties, maar vind gewoon zonder van het sportieve aspect. Blijf dat nog een jaartje langer en wacht op een club uit de bundesliga ofzo. mooie taal, mooie competitie, mooi salaris, wat wil je nog meer?

3 augustus 2013 om 09:47

Robiepsv, dan moeten we je denk ik maar gelijk uit de droom halen: De Russische competitie en ook de Oekrainse competitie streven de Nederlandse Mikey Mouse competitie in razend tempo voorbij. Dus is heel begrijpelijk dat spelers daar heen willen tegenwoordig. Mooie stadions, mooie trainingscomplexen, mooie loonstrookjes...

Daarnaast specifiek voor Tadic geldend: volgens mij is hij zelf debet geweest aan het uitblijven van sportief succes in Enschede. Die kerel heeft zelf maar een paar goede wedstrijden gespeeld, waar haalt ie het vandaan om zo'n domme uitspraak te doen. Vooral teleurgesteld in zichzelf vermoed ik.

3 augustus 2013 om 10:53

Je zegt ''streven de Nederlandse Mikey Mouse competitie in razend tempo voorbij'', maar ik denk dat ze de Eredivisie allang voorbij gestreefd zijn!!
Met clubs als Zenit, Cska, Spartak, Anzhi etc..

3 augustus 2013 om 12:13

Daar ben ik het niet echt mee eens, wij vinden een competitie al gauw sterker als de topclubs sterker zijn, maar dat vind ik onzin, dat zegt maar iets over een paar teams, de topteams in die landen zijn iets sterker inderdaad, maar de rest van de competitie is echt toch minder dan de Eredivisie en bovendien zullen PSV en Ajax niet heel veel onderdoen voor die clubs.

3 augustus 2013 om 12:31

@robiepsv,

Dit is nou weer typisch gezwam van iemand die te lui is om de Russische competitie te volgen en vandaar zegt dat je nooit meer wat van iemand hoort. De Russische competitie is ook gewoon een sportief een stapje verder. De top is breder en er spelen betere spelers. Bovendien ben jij wel één van de laatste die moet zeggen dat geld het voetbal kapot maakt, want Psv, jouw club, heeft geld gekregen van de gemeente waardoor het kon investeren in goede spelers.

3 augustus 2013 om 12:40

@ koni 020.

Misschien is de Russische competitie een stukje beter dan de Nederlandse, maar het is veel aantrekkelijker voor een speler als Tadic om te wachten voor een club uit de Bundesliga ofzo. Daarnaast moet je in Rusland niet willen voetballen man, Grootste deel van de Russen zijn corrupt en hoe daar geleefd wordt is niet normaal.

3 augustus 2013 om 12:59

Alsof het in andere landen niet corrupt is?

Jij bent volgens mij nog nooit in Rusland geweest zo te lezen. Ik ben er verschillende keren geweest en ik kan je vertellen dat de meeste mensen gewoon een dak voor hun hoofd hebben.

3 augustus 2013 om 13:10

Alsjeblieft Koni 020, in Rusland hoor je regelmatig over verschillende schandalen. Het enige wat je daar als voetballer leuk kunt is Geld verdienen en sneeuwpoppen maken. Ook moet je als voetballer veel reizen in dat land. Onaantrekkelijk. Volgens mij ben jij ook een Rus, Want ik ken niemand die voor zen plezier naar Rusland op vakantie gaat

3 augustus 2013 om 13:20

Ja, ik ben een Rus en ben daar trots op ook. Ik weet ook wel dat Rusland niet perfect is, maar landen zoals Italië en Spanje, waar jij Tadic graag ziet spelen, hebben net zoveel last van schandalen en corruptie. Jij bent overduidelijk een type dat denkt dat het in Rusland -20 is ofzo, want sneeuwpoppen maken in de zomer gaat niet lukken kan ik je vertellen. En als het echt om het reizen ging, kan je net zo goed geen voetballer worden, want als voetballer is reizen een onderdeel van je vak. Oh en er zijn zat mensen die graag naar Rusland gaan hoor. Dat jij ze niet kent, ligt eerder aan jou.

3 augustus 2013 om 17:50

Ik zou graag op vakantie gaan in Rusland hoor. Ken je er in ieder geval 1

3 augustus 2013 om 08:02

Ook Verkopen en , Michailov , Janssen,breukers,rosales,plet ook weg en dan echt een heel nieuw team opbouwen rond onze jeugd . Verdediging staat al ,middenveld ook , 2 aankopen voor de aanval en er staat een heel creatief Elftal .

3 augustus 2013 om 08:35

pff, dat panische geschreeuw om jeugd altijd in Nederland. Jeugd is alleen leuk wanneer ze daadwerkelijk het niveau aankunnen. Echter wordt in Nederland jeugd gebracht omdat het jeugd is.
Ik wil gewoon mannen op het veld zien die strijden om iedere meter. Mannen met gogme en ervaring die zich niet gek laten maken door een tegenstander. Mannen die fysiek erin kunnen gooien wanneer het voetballend niet lukt.

Als ik alleen maar jeugd wil zien, ga ik wel naar de b1 of a1 van twente kijken. Vedergewichtjes die leuke dribbeltjes maken en eens in de paar wedstrijden het team per ongeluk dragen.

3 augustus 2013 om 08:48

Omdat het bij Feyenoord Goed heeft uitgepakt nadat men de jeugd moest inpassen vind heel Nederland dat er met de jeugd gespeeld moet gaan worden.
Dat je jeugdspelers gaat inpassen is een meer dan prima zaak maar ga niet overdrijven.
Dat kunst stukje wat Feyenoord heeft uitgehaald met de jeugd zal volgende keer misschien een stuk minder positief uitpakken.

3 augustus 2013 om 10:16

@villian, een van de beste en meest nuchtere reactie die ik ooit op VZ heb gelezen. Ik ben echter bang dat het fysieke langzaam wegebt uit het voetbal. Men gaat tegenwoordig al voor een appel en een ei liggen en eerlijke fysieke duels heb ik al een tijd niet meer mogen zien. Nu er meer talentjes het veld op komen uit eengeneratie waar men niet schaamt voor een schwalbe vrees ik het ergste. Begrijp me niet verkeerd ik heb genoten van het jeugdige team van PSV maar dan juist als uitzondering op de regel.

3 augustus 2013 om 11:49

Villian dat heb je vorig jaar wel gezien

3 augustus 2013 om 08:47

Het bedrag kan je eigelijk niet weigeren maar je wil toch ook linker rijtje eindige als twente zijnde. Dan moet je hem zeker houden. Wie zeg dat tadic naar Rusland wil..

3 augustus 2013 om 08:54

Ik heb mij laten vertellen dat Tadic na het vertrek van Chadli, Fer en Douglas eigenlijk ook wel weg wil bij Twente omdat hij het verlies van deze spelers kwalitatief teveel vind om mee te draaien bovenin.

Een flink bedrag en Twente maakt hiermee een snelle winst.

Maar ja, kwalitatief holt Twente wel achteruit. Want gaan ze die zogenaamde 12 wel herinvesteren of stopt ome Joop dit ook in de exploitatie. In dat geval wordt het zwoegen voor de Twente-supporters ....

3 augustus 2013 om 10:58

met die winst valt het volgens mij wel mee..hij is aangetrokken voor 7.7 miljoen en heeft een salaris van /- 1 miljoen gebeurd, en mooie auto en huis gehad enz en..de vraag is of twente het sportieve verlies kan compenseren. daarnaast zijn er nog een aantal argumenten waarom een transfer naar d moskou zo raar niet zou zijn..tadic is ten eerste servisch, en heeft zodoende veel meer affiniteit met rusland en moskou dan wij, en dan doel ik vooral op culturele verschillen/ overeenkomsten. ten tweede leek het dat twente hem en luc kocht als eerste bouwstenen van een superteam. nu is het alsof tadic op een feestje is waar hij met al zijn vrienden naar toeging, maar halberwege de avond staat hij alleen met een andere groep mensen waar hij van denkt "wat een rare snuiters". dit vertrek wordt ongetwijfeld geregiseerd door zijn zakkwaarnemer( s).

Verkopen ! Twente kan daarmee een volledig nieuwe aanval mee betalen

Fantastisch bedrag. Prima deal. Maar zonde dat er nóg een smaakmaker uit de Eredivisie vertrekt. Op deze manier blijven er steeds minder leuke spelers over.

Voor het geld hoeven we het iig niet te doen.(zie Fctwente.nl eerste arttikel en Fctwente Tv).
Mocht het toch gebeuren dan zie ik Brian Ruiz wel graag terug komen(huur) en Bendtner van Arsenal.

Het is beter als hij gaat want het wordt de komende seizoenen ajax feyenoord en psv. Alle 3 teams zie ik alleen stijgen met name feyenoord en fc twente heeft foute transfers gemaakt aan een lopende band met fer cabral castaignos en dan goeie spelers als chadli douglas john en de jong kwijtgeraakt. Ze hebben zich eigen kapot gemaakt en hebben niks kunnen vervangen door wat beters.

3 augustus 2013 om 08:47

Het zou jammer zijn als Tadic Fc Twente verlaat ware het niet dat een miljoentje of 15 erg lekker is en je het elftal op meerdere posities kan versterken.

Ik zie het vertrek van Tadic helemaal niet als aderlating, mits Twente het herinvesteert in goede talenten. Geen Ruiz die heeft zijn tijd gehad hier.

Het is de Telegraaf dus het is maar afwachten wat er waar van is. Als nog 12 miljoen kunnen ze wel een leuke speler voor terug halen. Misschien met de naam Corona.

3 augustus 2013 om 08:42

Is de telegraaf op voetbal gebied dan ook onbetrouwbaar?

3 augustus 2013 om 09:01

Het komt behoorlijk vaak voor dat de Telegraaf iets schrijft over clubs waar niks waar van is. Daarom geloof ik het pas als een ander dit nieuws ook naar buiten brengt.

3 augustus 2013 om 09:48

Is al een paar dagen bekend Laurens E. Vandaar ook dat de heer Munsterman zichzelf even moest corrigeren van de week in dat interview op tv dat er misschien toch nog een speler verkocht ging worden. De magische woorden: 'zeg nooit nooit'.

3 augustus 2013 om 11:47

Interview van Munsterman:
Er wordt niemand meer verkocht
Mits het om veel centjes gaat
Maar de laatste tijd is Joop net zo onbetrouwbaar als de telegraaf
Verder kan alles wel eens de andere kant uitslaan dan iedereen denkt
Een fris en nieuw elftal dat ik bij vlagen in de voorbereiding mooier heb zien spelen dan de tweede helft vorig seizoen met alle zogenaamde toppers die al half volgevreten waren, en alleen maar meer wilden door Twente zo snel mogelijk weer te verlaten
Dus wat mij betreft, ik kijk uit naar vanavond

Lijkt me een bod dat Joop niet zal weigeren, is zakelijk heel slim.
Voor de fans is het uiteraard balen.

Gewoon weg doen voor dit bedrag. Heeft vorig jaar enorm teleurgesteld. Twente is toch al bezig met de selectie een nieuwe vorm te geven. Wanneer we ook nog Rosales en Michaylov verkopen dan moeten we toch wel denken aan een bedrag rond de 18 miljoen voor deze 3 spelers. Ik weet niet hoe het met opleidingsvergoedingen, doorverkooppercentage zit. Maar ik denk dat we dan toch wel rond de 14 miljoen moeten kunnen investeren in de selectie. Daar kunnen we heel veel mooie dingen mee doen!

Mijn verlanglijstje (het lijkt wel sinterklaas)

1. Makienok (4 miljoen, boomlange balvaste spits met neusje voor de goal)
2. Corona (4 miljoen, toptalent uit mexico veetje een type chadli)
3. Serigne Kara (4-6 miljoen, beest van een speler die mij erg imponeert, voetballer van Genk)
4. Misidjan (10,-1,5 miljoen Pijlsnelle flankspeler, 2 benig en een goede voorzet)
5. Duarte (2-3 miljoen, goede jonge voetballer van heracles)
6. Engelaar (gratis, ervaren speler voor op de bank en backup voor brama)
7. Pontus Jansen (2-4 miljoen) Boomlange centrale verdediger, sterk en kan aardig meevoetballen)

3 augustus 2013 om 08:48

Prima spelers die je opnoemt inderdaad. Ben alleen bang dat Joop hier niet aan gaat beginnen.

Ps, ik denk niet dat Willem 2 Misidjan voor 10 euro laat gaan.

3 augustus 2013 om 08:56

Laat engelaar maar zitten.
Dan liever een claudemir. Een middenvelder met zowel fysiek als voetballend vermogen. Mooi op de plek van brama zetten. heb je ervaring en kwaliteit en hij kan ebicilio en guittierez sturen en vooral corrigeren.

3 augustus 2013 om 13:27

Ben blij dat je geen voorzitter van twente bent. Dan kunnen we het faillissement wel direct gaan aanvragen. Al het geld dat we ontvangen, zijn we direct weer kwijt. En wat gaan we doen met de huidige selectie dan. Ook maar verkopen. Eerst maar een vanavond afwachten en kunnen we zien waar we tekort komen.

3 augustus 2013 om 15:45

Ik zeg ook niet dat ik al die spelers wil kopen van het geld van tadic, lol. Ik vind dit goede spelers die echt wat toevoegen aan ons Fc Twente. Allemaal zijn ze niet nodig. Maar ik vind wel dat Twente qua kwaliteit te kort komt in de aanval, zeker wanneer Tadic vertrekt.

3 augustus 2013 om 13:45

Die deense boomlange spits laat maar.. dat heb je weer zo'n gemankeerde janko, veelste lang, lomp, houterig en totaal niet wendbaar. Zelfs john scoort veel in Denemarken dus dat zegt niets. Die corona heb je wellicht nooit zien spelen dus dat weet je niet zeker. Engelaar zwaar over zn top. Met andere woorden, hou het maar bij bart smit met je sinterklaas lijstje.

3 augustus 2013 om 15:49

Je kan zeggen over Janko wat je wilt, maar daar keek ik toch veel liever na dan naar Castaignos. Daarnaast viel het bij Janko ook wel moe hoe lomp hij was, zelfde geld voor Makienok, is totaal niet lomp. Zie: youtube

Corona heb ik zien spelen op het jeugdwk. Stak met kop en schouders boven iedereen uit. Wanneer je dat al kan heb je ontzettend veel talent en ben je een aanwinst voor Twente.

Engelaar is gewoon een goede speler. Heeft alleen de laatste paar jaar niet gespeeld. Voorbeeldig prof, die zeker ookal is het alleen maar in de kleedkamer wat toevoegd.

Alleen vergeet de telegraaf te melden dat Twente tussen de 15 - 17 miljoen wil hebben. Dat is de reden dat deze transfer nog niet rond is.

Zie in hem een mooie aanvulling bij Ajax nadat Eriksen is vertrokken.

Je kunt Tadic en Fischer dan laten switchen gedurende de wedstrijd, in geval van blessure's kan je Tadic op de flanken kwijt EN gezien zijn 24 jaar heb je na 3 jaar nog een mooie restwaarde (mits je er niet meer dan 7 milj. hoeft te betalen).

Een assist koning in een elftal met meerdere doelpunten/geen taalprobleem/geen aanpassingen aan de competitie, garantie voor succes lijkt mij. Wat denken jullie ervan?

3 augustus 2013 om 09:12

@misterd Wat ik er van denk ?. Ik denk dat je het niet helemaal begrijpt. Allereerst gaat Ajax nooit dit soort bedragen betalen. En ten tweede laat Twente Tadic niet naar Ajax vertrekken. Twente verkoopt zijn beste spelers tegenwoordig allemaal direct naar het buitenland maar misschien is je dat nog niet opgevallen. Alleen Theo Janssen kon naar Ajax omdat die een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract had staan.

3 augustus 2013 om 09:26

Wat ik er van denk?
Nominatie voor domste post van de dag!

Hoe kom je bij 7 miljoen als Dynamo al 12 wil bieden?
En vervolgens Fischer en Bojan voor de voeten lopen?

Laat die Russische clubs maar lekker tegen elkaar op gaan bieden en dan Tadic voor 15 miljoen ineens te betalen laten gaan. Dan een gehele nieuwe voorhoede halen. Makinok (4 miljoen), Corona (4 miljoen) en Assaidi (4 miljoen). Dan ook transfervrij die Amerikaan binnen halen en dan heeft Fc Twente absoluut weer een team dat mee kan doen om weer bij de eerste 4 te komen.

3 augustus 2013 om 10:25

assaidi, daar zit ik dus echt niet op te wachten. Te duur, wil vast een bak salaris en lijkt me een rottig figuur in je team. Daarnaast heb je er ook niets aan wanneer je geen sterke spits hebt (makinok heeft dat profiel wel, al heb ik hem nooit zien spelen en is hij nog niet van twente).
Ik zie liever een goede ervaren speler centraal op het middenveld die ebicilio en guitierez kan corrigeren en ook nog voetballend vermogen heeft.. Guitierez is nog te wisselvalig en maakt onnodige fouten. Ebicilio ken ik minder, maar is nog jong en je mag niet verwachten dat hij er 34x staat. Achter deze 2 frivole middenvelders moet een betrouwbare, degelijke controleur staan. Brama is zo'n type, al komt hij nogal veel voetballend vermogen tekort. Een dergelijke speler die aan de bal goed is zie ik dus graag komen.

@mljmlj, hebben al deze spelers die jij noemt een gelimiteerde som van 4 miljoen in hun contract staan? Hoor je wel wat je zegt? Lekker op laten bieden voor Tadic en dan halen wij een nieuwe voorhoede. Zou er misschien de kans bestaan dat deze spelers uiteindelijk ook iets meer kosten? Daarnaast ben je volgens mij vergeten, dat de helft van die 15 miljoen in dit geval naar de gemeente gaat.

3 augustus 2013 om 09:49

En drie spelers zullen meer loon opeisen (meerdere jaren) dan 1

Tadic lekker aan zijn contract houden Twente! Nog minimaal 1 of 2 seizoenen laten spelen en in de tussentijd 20 miljoen blijven vragen. Twente heeft Tadic veel te hard nodig dit seizoen.

Het is een publiek geheim dat de stap van Groningen naar Twente, Dusan toch wat tegen gevallen is. Twente blijkt achteraf toch niet de club die het hele jaar meedoet om de prijzen.
Ik vind het vooral sneu voor Dusan zelf, eerste jaar hier waren de clubpresentaties geweldig, vervolgens een half jaar redelijk, gevolgd door een rampzalige 2de seizoenshelft.
afgelopen jaar bij twente precies hetzelfde, een volledige terugval van de teamprestaties.

3 augustus 2013 om 10:29

dat is helemaal geen publiek geheim, anders werd jou wel opgedragen het niet door te vertellen.

Dat de stap naar twente tegenviel straalde hij ook uit. Helaas voor hem was hij wel onderdeel van de malaise en zelf ook verantwoordelijk. Ook hij maakte na de winterstop niets meer klaar. Het is wat dat betreft een publiek geheim dat de komst van Tadic, Twente toch wat tegengevallen is.

3 augustus 2013 om 11:18

Maar wat dacht hij dan? Met alle respect, maar heel Nederland heeft gezien hoe hij vol overtuiging in het luchtkasteel klom.hetzelfde verhaal wanneer Clasie naar Zulte Waregem gaat, of Eriksen naar Norwich City. De club kan nog zulke mooie ambities hebben, de realiteit toont aan dat de stap van subtop naar top moeilijker is dan het lijkt. EEn teleurstelling moet je incalculeren wanneer je meedoet aan een degrelijk "project" .het zou Tadic sieren als hij niet zeurt, maar poetst! Hij is wél financieel onafhankelijk dankzij Twente. Ik voelde dit allang aankomen, die jongen leek bij Groningen gemotiveerder dan toen hij bij twente speelde.

12 miljoen altijd doen. Ook met Tadic wordt Twente niet meer dan 6e, kan nog onder Groningen eindigen.
Geen EL. Tadic is zwaar teleurgesteld en dat is ook wel begrijpelijk of hij nou zelf wel of niet goed gespeeld heeft. Dit is niet het Twente waar hij naar toe dacht te gaan.
Geen Duarte halen maar alleen extra klasse zoals vorig jaar Djuricic even leek te komen. Voetballers als Duarte, Janssen, Brama, Castaignos en nu weer Koppers heeft Twente er al veel te veel van.

Tadic ligt nog tm 2017 vast !
Alle bedragen t/m 15 M zijn niet interessant. Dat zijn bedragen die je volgend jaar of over 2 jaar ook nog minimaal kunt krijgen voor Tadic.
20 M zal een bod zijn dat je niet kunt weigeren , alles daaronder gewoon onderhandelingen doorschuiven naar volgend jaar

3 augustus 2013 om 11:11

Hey staatsen...t gebeurd me niet vaan maar be het in deze helemaal met je eens

Zou mooi voor FC Groningen zijn want die kunnen dan 900.000 euro bijschrijven!

Tadic wil Championsleague spelen. Als die geduld heeft,over 2 jaar meer kans dan bij Dinamo Moskou.
Voor 12 wordt hij toch niet verkocht.
Maar als hij perse wil,breng ik hem vandaag nog weg.

Ik denk niet dat een teleurgestelde voetballer die zich elke wedstrijd moet forceren en al gedurende een hele tijd geen Europees voetbal speelt, volgend jaar 15 miljoen waard is.

Hoop dat Tadic nog een jaartje blijft, houden we tenminste 1 topspeler over..

Als Tadic slim is (al zie ik de combinatie goed kunnen ballen en slim zijn in 90% van de gevallen niet!) blijft hij gewoon bij Twente. Hij is voor dat megabedrag naar Twente gehaald om het team te dragen en naar een hoger niveau te tillen. Nu bijna alle rotte appels (van die zichzelf overschattende voetballers die nog niks gepresteerd hebben maar wel een kapitaal kosten aan transfergeld en salaris) uit de selectie van Twente zijn en er een stel talentvolle jonge honden staan te springen om in de wei losgelaten te worden kan hij die rol een seizoen gaan waarmaken. En dan kan hij volgend seizoen voor hetzelfde bedrag naar een veel leukere club. Twente kan met deze selectie echt wel meespelen in de top vijf en een plaats voor Europees voetbal. En groeien gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. De begroting is gewoon de derde begroting van Nederland en inmiddels vier keer zo hoog als acht jaar geleden. Een groei van 400% in acht jaar, een gemiddelde van 50%. En mensen hier die iedere keer als er een topspeler vertrekt denken dat je weer wat beters gehaald kan worden moeten zich bedenken dat bergen niet oneindig hoog zijn. Op een gegeven moment kom je bij Messi, Neymar of Ronaldo uit (die kunnen we toch al niet betalen) maar als die vertrekken kun je eenvoudigweg niet hoger. Oneindige groei bestaat namelijk niet! Het is al knap dat Twente het 6 jaar heeft volgehouden om telkens sterker te worden en nu moet men een stap terug. Dat komt in ieder groeiproces voor. Als je dan de juiste keuzes maakt, bijvoorbeeld zo goed als schuldenvrij te zijn, dan kun je er straks weer twee vooruit zetten. Twente gaat zich, als vierde club van Nederland (zie eeuwige ranglijst) echt wel mengen in de top. En als ze dat niet doen dan zijn ze wel de beste van de subtop en die begint dan op plaats 4.

Mag voor mij krijgt Grunn ook een leuke bedrag overgemaakt en misschien kunnen ze dan ze een scorende spits kopen of huren

Xou wel jammer zijn, Tadic is toch een van de smaakmakers in de Eredivisie. Als Twente hem ook nog verkoopt blijft er niks meer over wat nog kwaliteit heeft. Dan kan Twente weer in de grauwe middenmoot gaan spelen. Aan de andere kant is het wel veel geld. In het gunstigste geval biedt Moskou uiteindelijk nog een miljoen of vijftien, en haal je daarvoor vier of vijf echte versterkingen. Maar dan moet er wel wat beter gescout gaan worden dan al die rommel die afgelopen jaren naar Enschede zijn gegaan.

Voor Dinamo zou het wel een versterking zijn, maar ik vind 12 miljoen wel erg veel voor iemand die bij Dinamo niet veel kans maakt om te spelen. Dszudzsak mag dan weliswaar geschorst zijn, maar zodra hij weer terug is heeft hij ook nog met Alan Kasaev te maken.

Tadic is wel de laatste speler met echte klasse bij Twente, een speler die wat extra's kan. Ik snap Tadic zelf ook wel, hij ziet alle topspelers vertrekken en vraagt zich af wat dit seizoen moet gaan worden. Zeker omdat er geen noemenswaardige versterkingen worden gehaald. Hiervoor is hij niet naar Twente gekomen. Bij zijn komst zal Munsterman hem een heel ander beeld hebben voorgehouden van hoe de toekomst van Twente er uit gaat zien. Twente wilde die stap naar de top definitief maken. Zelfs (sportief gezien) over Feyenoord heen wippen en de top 3 vormen met Ajax en Psv. Daar lagen de ambities maar plotseling is iedere euro nodig om de club in balans te houden. Waar komt dit dan ineens vandaan? Hoe kun je een jaartje geleden nog Castaignos voor veel geld halen en nu zeggen dat er niks mogelijk is? Misschien heb ik het gemist maar welke gigantische financiële tegenvaller is Twente overkomen dan? Of is dit een plotselinge beleidsverandering? In ieder geval begrijp ik de twijfels bij Tadic volledig. Het missen van Europees voetbal is dit seizoen wederom geen ondenkbare uitkomst. Eieren voor je geld kiezen noemen ze dat. Dynamo is dan misschien niet die droom club maar wel een club die hem een dik contract onder de neus kan schuiven, zeg dan maar eens nee.

Geen inzet dan oprotten. Tadic weg en bv Makinok en Corona ophalen (of wat er ook op het lijstje staat. Dan houdt Joop ook nog een paar centen over om "gaten te dichten".

Doen ! Vrijdag is twente met 3 spelers om tafel gegaan , voor 12 mil kan je heel wat moois halen , haal marc terug ! Het publiek ziet Janko graag komen , Bendtner of Corona kan ook ?! Mokthar voor Tadic ?!

12 miljoen is een niet te weigeren bod voor Twente, zeker als je bedenkt dat Lens voor 9 miljoen is vertrokken en die heeft toch veel meer gepresteerd dan Tadic vorig seizoen. Als Tadic naar Dinamo Moskou vertrekt verwacht ik inderdaad niet veel meer van hem te vernemen, kijk naar een Dzsudzak: geweldig bij Psv, naar Rusland voor de hoofdprijs en hij presteert vrijwel niets meer.

Dit moet Twente doen lijkt me. 12 miljoen is zeer veel. Alleen is Tadic een topspeler en moeilijke te vervangen. 12 miljoen is zeer veel. Twente is veel kwaliteit verloren en kan mitst ze Tadic voor 12 mil verkopen, zeker kwaliteit terugkopen.

@ Berlin gunner met het met je verhaal eens, maar suarez zou toch ook wel een broodnodige aankoop zijn, een echte winnaar die makkelijk doelpunten maakt, ik vind giroud en podolski allebei geen echte Killers alhoewel giroud geloof ik nog wel een beetje in, als Arsenal suarez haalt en een goede centrum verdediger i.p.v. Mertensacker dan hebben ze al een heel ander team die echt mee kan gaan doen om de prijzen denk ik.

Als heitinga de omgekeerde weg bewandeld zou mooi zijn voor Ajax, met het jonge team wat ze hebben een beetje ervaring in het team erbij is niet verkeerd denk ik, straks in de champions league hebben ze het denk ik wel nodig, en voor heitinga zelf is het mischien met het oog op het wk wel slim om na Ajax te verkassen om zich daar weer in de picture te spelen of zeg ik ni wat raars ?

Ben niet met je eens dat het makkelijk gaat worden, maar met rooney erbij zullen ze een heel sterk team hebben op papier, heb nog niet een volledige wedstrijd gezien van Chelsea deze voorbereiding, maar ben zeer benieuwd hoe ze het ervan af gaan brengen, en is er al wat duidelijk over de speelstijl bij Chelsea of is het een beetje wisselend tot nu toe kwa formaties ?

El hamdoui is te gortig met zijn salaris eisen, en als ik me niet vergis is mino raiola zijn zaakwaarnemer? Dan komt hij dus naar alle waarschijnlijkheid niet naar Nederland toe of ik moet te snel een oordeel vellen, lijkt mij in iedergeval sterk dat mounir naar Nederland terug komt.

Paranoid heeft gelijk en jij hebt ook een punt, maar Galatasaray zelf is een heel goed team, en je traint ten slotte vaker dan dat je wedstrijden speelt en hij traint op een topniveau Galatasaray heeft wel een top team vind ik, plus de wedstrijden tegen fenerbahce besiktas en nog een paar redelijke teams zijn ook niet van een slecht niveau, oké als die ambities had ging die naar de PL wel hoger niveau als de Turkse league maar in feite speelt Galatasaray ook veel top wedstrijden in de championseague straks en een paar in de competitie, en als die bij Liverpool zou spelen zou die nou ook niet alleen maar topwedstrijden spelen Liverpool- norwich bijvoorbeeld is nou ook niet echt een topper..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren