Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niets wat hij doet is 100 miljoen waard, dat staat wel op zijn Real-shirt’

Laatste update:

Gareth Bale draagt sinds 2013 het shirt van Real Madrid, maar het begint er steeds meer op te lijken dat de Welshman zijn langste tijd heeft gehad in het Santiago Bernabéu. De geruchten over een rentree naar de Premier League nemen de laatste tijd toe en trainer Zinédine Zidane posteert de aanvaller vaker op de bank dan dat hij hem in de basis zet.

Jorge Valdano, voormalig trainer en technisch directeur van de Koninklijke, zou het wel begrijpen als Real afscheid neemt van Bale: “Niets wat hij doet is honderd miljoen euro waard en dat is wel het prijskaartje dat aan zijn shirt hangt”, analyseerde de Argentijn, die de derby tussen Real en Atlético Madrid volgde voor Onda Cero. Valdano was meer te spreken over Cristiano Ronaldo, de maker van de openingstreffer: “Hij zag eruit alsof hij zich op zijn gemak voelde.”

“Hij liet zich overal in de aanval zien en heeft veel vertrouwen. In zijn duel met Lionel Messi om de beste speler van de wereld te worden ontbreekt niets. Het is Real Madrid tegen Barcelona en Europa tegen Zuid-Amerika. Het is een gevecht tussen twee geniën.” Valdano liet eveneens zijn licht schijnen op Antoine Griezmann, die na 1 juli voor honderd miljoen euro op de pikken is bij los Colchoneros: “Hij is hun beste spits, een goede middenvelder en verzet ook verdedigend veel werk. Met de manier waarop de markt zich ontwikkelt is hij voor dat bedrag een koopje.”

Vind jij dat Gareth Bale honderd miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Real Madrid zou eigenlijk een type spits als Griezmann beter kunnen gebruiken in het huidige systeem. Nu ze opzoek zijn naar een vervanger voor Benz. zijn het vooral namen zoals Kane, Icardi en Lewandowksi die de voorkeur genieten. Echter denk ik dat een type Griezmann, Dybala en Firmino beter zou functioneren. We gaan het zien deze zomer, ben benieuwd.

9 april 2018 om 17:15

Volledig met je eens je hebt bij Real Madrid een type speler nodig die rond Ronaldo kan 'zwerven' Ronaldo houd er niet van om alleen in de box te staan hij heeft altijd iemand nodig die kort op hem speelt of naast hem, Benzema vervult deze rol perfect omdat Benzema eerder wegloopt van de bal dan de bal zelf opeist, zo creëert hij ruimte voor Ronaldo.

Ik ben ook een grote fan van Griezmann maar helaas zal hij geen overstap maken naar Real Madrid daarom ben ik een groot fan van Dybala. Als men Neymar niet kan halen moet Real Madrid haar focus op Dybala leggen.

9 april 2018 om 18:36

Waarom een type Benzema hebben, terwijl Benz jonger is dan Ronaldo?

9 april 2018 om 23:05

Ik las laatst iets over dat er tussen de clubs uit Madrid niet echt werd gedaan aan transfers, zou jammer zijn. Na de wedstrijd van gister stond er in Don Balon dat Perez vermeende interesse zou hebben getoond in Griezmann, maar ja.. het is Don Balon hé. Griezmann is ook een koopje voor 100 mil, Dibi zit je al makkelijk rond de 200. Maar het belooft wat deze zomer.

9 april 2018 om 23:07

Ronaldo lijkt alsof hij dit niveau kan doortrekken tot zijn 40ste, terwijl het bij Benz de tijd rijp lijkt aan vervanging.

9 april 2018 om 18:44

Ehm ben ik niet echt met je eens, griezmann en dybala zijn juist spelers die hetzelfde willen als ronaldo. Een (sterke) spits die als bliksemafleider fungeert en ruimte maakt etc. Zoals benz altijd voor ronaldo heeft gedaan. Higuain voor dybala en Costa voor griezmann, dus die 2 vallen af, want dat matched totaal niet. Firmino denk ik ook niet, maar geef ik het voordeel van de twijfel omdat die nu laat zien dat hij als spits zijn buitenspelers en middenvelder beter laat spelen.

9 april 2018 om 23:02

Wat bedoel je precies met hetzelfde willen als Ronaldo? En ik begrijp je punt, maar ik denk precies andersom. Ruimte maken zou een Griezmann en Dibi makkelijk kunnen, het zijn echte schaduwspitsen die uitzakken naar het middenveld om dat ze zo sterk zijn in de combinatie. Dat is ook de hoofdzakelijke reden dat Benz te allen tijde heeft gespeeld, zijn technische spelletje is van hoog niveau. Ronaldo is juist jarenlang al de eindstation en zijn positie op het veld is ook aan het verschuiven, de 4-3-1-2 van Zidane is daar een levend voorbeeld van. Eveneens worden nu Higuain en Costa ook als eindstations gepositioneerd, dus persoonlijk zou ik jouw vergelijking anders schetsen.

Wat betreft Firmino, de reden dat de buitenspelers van Liverpool excelleren is deels te danken aan hem. Ruimte creëren en als afleider functioneren doet hij op dit moment als geen ander, ik ben dit seizoen echt zwaar onder de indruk van hem.

10 april 2018 om 05:35

Dat is het dus niet! Griezmann is hier nog het beste voorbeeld in. Hij is juist het eindstation, zoals Ronaldo dat bij Real is en Costa is niet het eindstation, maar is te vergelijken met de rol die Benzema voor Ronaldo heeft. Daarom is het lastig om die vergelijking te trekken, omdat juist Griezmann eenzelfde rol heeft als Ronaldo, zo ook Dybala, al is die dit seizoen behoorlijk afwezig door blessures, maar principe blijft hetzelfde. Ronaldo, Dybala en Griezmann zijn het mannetje bij hun club, de spelers waar het om draait, de spelers die mogen zwerven over het veld. Als je er daar 2 van hebt, raak je de balans kwijt. Daarom zie je soms ook dat bijvoorbeeld Bale veel betere wedstrijden heeft zonder Ronaldo, want dan draait het voorin om hem en niet om Ronaldo.

Firmino is zeker de speler van deze 3 die zich weg wil cijferen voor de rest van het team. Dat heb je nodig! een modernere versie van Benzema.

Het is inderdaad zo.

Ancelotti en Zidane hebben genoeg geprobeerd met Bale, zij hebben hem vanaf rechts laten spelen, vanaf links, achter de spits, naast de spits, in de spits.. Niks 'werkt' die jongen blinkt niet uit.

Hij speelt niet slecht als hij speelt maar het is niet 'wauw' als Vazquez doet wat Bale doet dan zou je denken 'goed gespeeld' maar Bale is voor 100 miljoen euro gehaald, is gehaald als versterking voor Ronaldo en Real Madrid, is gehaald om de aanval te versterken maar wat doet hij? Juist helemaal niks.

Bale zal vertrekken komen zomer maar ik ben echt benieuwd wie hem komt vervangen, iemand die vanaf rechts komt en echt past in het spelletje van Madrid? Ben benieuwd.

Ik hoop op Neymar maar als dit uiteindelijk niet haalbaar is zou ik voor Dybala gaan dat is een speler die niet vies is van hard werken, kan enorm goed voetballen en speelt het liefst achter een spits. Achter of naast Ronaldo zou ik hem plaatsen. 433 in balbezit, 442 in balverlies.

Keylor Nava
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
Isco
Dybala(?)
Ronaldo
Asensio
9 april 2018 om 17:22

Ik mis in jou elftal Casemiro, ook zou ik ronaldo gewoon op linksbuiten laten, asensio op rechtsbuiten zetten, en ik zou vol voor lewandowski gaan.

Met de leeftijd van modric zou ik met Isco vaker wisselen om hem tevreden te houden.

9 april 2018 om 17:28

Casemiro hoort niet in de basis, is een fantastische speler en een tank maar Real Madrid kan zonder hem voetballen, beter, mooier en sneller.

Ronaldo is geen linksbuiten, is hij allang niet meer. Asensio staat daar of men speelt met een '10 en zonder linksbuiten want dan neemt Marcelo de hele flank voor zich.

Isco kan ook wisselen met Modric ja maar Isco hoort in de basis, Kovacic neemt de rol van Modric wel over.

Lewandowski is een prachtig voetballer en ik ben een fan van hem maar zijn leeftijd speelt een groot rol.

9 april 2018 om 18:29

Ben het niet met je eens wat betreft Case. Gisteren zag je ook enorm hoe je hem mist. Er vielen vaak genoeg gaten tussen de 4 middenvelders en de verdedigers waar ofwel Koke indook ofwel Grizzi zich in liet zakken. Casemiro is degene die dat gat altijd dicht lopen waardoor de tegenstander niet tussen de linies aan de bal kan komen. Hij is niet tegen elke tegenstander nodig maar in topwedstrijden 100 procent

9 april 2018 om 18:43

Ben het met real8madrid eens. Casemiro is nodig in topwedstrijde. Dat zag je gisteren inderdaad erg goed hoeveel ruimte er tussen de linies lag. Verder staat Real verdedigend ook sterker met Casemiro. Dat kan je zien in de wedstrijden tegen PSG en Juventus. Ben het wel mee eens dat tegen de kleine ploegen Kovacic die rol ook wel kan invullen. Hij is iets aanvallender, maar dat kan wel tegen kleinere ploegen.

9 april 2018 om 23:15

Klopt, voor balans op het middenveld is er in de topwedstrijden zoals tegen Juve, PSG en etc. altijd een pure CDM nodig. Alleen Kante, Dembele, Vidal en Radja zouden hem mogelijk kunnen vervangen, alhoewel hebben die laatste twee ook nog eens aanvallende intenties. Plus hun twee en Dembele zijn ook nog eens rond de 30. Kante zou echt een wereldaankoop zijn, maar de kwaliteitsverschil tussen hem en Case is nou ook niet echt zo groot, dus dan is het maar afvragen of het daadwerkelijk wel waard zou zijn.

9 april 2018 om 18:14

Wat moet Bale volgens jou doen waardoor hij wel "wauw" word. Want naar mijn mening heeft hij genoeg dingen laten zien. Het enige wat jammer is is dat hij vaak geblesseerd is. Bale is volgens mij na Ronaldo ook de meest scorende speler van Real Madrid en heeft veel minder minuten in de benen als een Benzema/isco.

Ik hoop dat Bale gewoon blijft want een Bale in vorm is gewoon dodelijk. Plus Bale kan net als Ronaldo een wedstrijd beslissen zonder in vorm te zijn of goed te spelen. Spelers die dat kunnen zijn sowieso schaars.

9 april 2018 om 18:22

Nou aub geen Dybala hoor, die wil altijd het mannetje zijn in een team en dat gaat niet met een Ronaldo voorin. DOe mij maar Salah, meer een teamspeler en bescheiden, maar toch o zo gevaarlijk in de aanval en in het maken van goals. Dat hebben we dit seizoen wel kunnen zien.

10 april 2018 om 01:01

Ik vind dybala echt mee vallen. Hij is echt niveau pogba ook zo over the Hill. Goed maar niet meer dan dat. Griezman is wel echt van een hoog niveau.

Exact. De reden dat Real vaker wel dan niet het onderspit delft tegen Barca is gewoon dit.

Messi scoort vaak tegen Real, maar Ronaldo scoort ook vaak tegen Barca. Het gaat niet alleen om doelpunten maar als je wedstrijden wilt winnen, dan over het algemeen genomen, zeker wel.

Als Messi speelt als een zak stront, nou, dan scoort Suarez consistent tegen Real. Kan een Real fan een speler opnoemen (naast Ronaldo) die consistent scoort tegen Barca? Precies, niemand. Speelt Ronaldo als een zak stront, dan is het klaar in de aanval.

Nu is dit niet altijd zo, maar vaak genoeg wel. Real mist een explosieve speler voorin naast Ronaldo zoals Barca dat wel heeft voor Messi, namelijk Suarez.

Bale is niet dat type speler gebleken. Ik denk dat Lewandowski dat zeker wel had kunnen zijn, maar die komt toch niet.

Ik zie zelf geen speler naast Lewandowski die deze rol zou kunnen vervullen.

9 april 2018 om 19:21

Daarom moeten ze ook een nieuwe spits halen en een andere vleugelaanvaller. Ik zou gaan voor lewandowski en vleugelspeler zou ik niet zo 123 weten. Hazard zou een mogelijkheid zijn. Weet niet of hij het niveau aankan.

9 april 2018 om 20:41

Wat velen ook vergeten is dat Ronaldo naar mijn beleving niet echt een teamspeler is. Ik kan mij nog vaak genoeg herinneren dat Ronaldo niet naar Bale ging nadat hij had gescoord etc etc. Daar is op zich niks mis mee, Ronaldo kan dat ook doen met zijn status.

Ronaldo eist alles op bij Real. De middenvelders en verdedigers accepteren dat sneller, voorhoede spelers niet zo snel.
Ik denk dat als Ronaldo weggaat en je Hazard er voor terug haalt. Madrid een stukken beter gaat spelen als team.
Speel je bij Real dan wordt het systeem aangepast aan Ronaldo en andere spelers moeten zich daar aan schikken.
En nogmaals daar is niks mis mee, want Real wint er veel prijzen mee. Maar op den duur houdt het op. En niet alle spelers kunnen dat zo goed accepteren ( een 2e "rol" )

Messi speelt vaak ook in het dienst van een team. Is niet zoveel veel eisend qua aandacht als Ronaldo. Vandaar dat een Suarez prima kan schitteren naast Messi. Zij weten beide hun plek en accepteren deze van elkaar.
Neymar kon dit ook niet zo goed, vandaar dat deze weg is gegaan. Hij wou ergens ook de absolute topper zijn en zich niet willen aanpassen aan andere spelers. Spelers moeten aan Neymar aanpassen..

Door zulke bepalende spelers kunnen andere spelers monddood worden gemaakt en tjah dan hebben ze minder plezier etc etc.

Zo denk ik er althans over

9 april 2018 om 23:32

@keeper,

Ik snap je punt maar wat heb je aan spelers die niet een wedstrijd voor je kunnen winnen? Ik bedoel je zegt Hazard als voorbeeld maar Real Madrid moet niemand halen, probeer een half seizoen lang te spelen met prachtige voetballers als Isco, Asensio, Kovacic, Modric, Kroos, Marcelo etc.. Allemaal mooie voetballers die enorm goed zijn in balbezit en haal Ronaldo eraf.

Uiteraard zal je missen meer balbezit hebben, meer positiespel etc.. maar win je er prijzen mee? Het probleem bij Real Madrid ligt dat de aanvallers weinig scoren en dat doet Ronaldo wel, jaar na jaar, maand na maand, week na week, wedstrijd na wedstrijd.

Ja soms is het frustrerend vooral als hij uitvorm is en niks wilt lukken dan probeert hij van kilometers te knallen, onmogelijke dribbels, loopt zicht vast etc maar Ronaldo is Ronaldo. Het is een egoist maar dat heeft hem zo goed gemaakt.

10 april 2018 om 00:01

@medalofhonor

Weet je wat ook ongelukkig is? Ronaldo was een grote aankoop samen met Kaka. Echter, is Kaka mede door blessureleed mislukt bij Real. Alle druk ging richting alleen Ronaldo. Iedere wedstrijd die Real verloor en waar hij niet zorgde voor de overwinning werd hem nogal verweten.

Met die twee aanvallers van nu is dat niet heel anders. Het zou toch een stuk schelen als Lewandowski daarbij zou staan. Maar ja, absolute wereldklasse spelers zoals Suarez en Lewandowski zijn er niet veel.

9 april 2018 om 21:26

@twalig

Zoals je hieronder zelf al aangeeft is Benzema waardeloos. Heeft 5 een op een kansen nodig om eindelijk eens een in te knallen. Die man is aan vervanging toe en is simpelweg nooit Real waardig geweest naar mijn mening. Dat anderen het hier niet mee eens zijn, is prima. Agree to disagree.

Hazard kan veel toevoegen idd, maar ik zie niet meteen of dat effectief veel zou toevoegen tegen grote ploegen en dat is wat Madrid wel nodig heeft.

@keepertoob

Ronaldo kan soms een mindere teamspeler zijn, maar ik heb Benzema zo vaak zien missen terwijl Ronaldo de bal panklaar legt dat ik schijtziek word van Benzema.

Een Bale bijv. had op aangeven van Ronaldo in 2014 CL finale een goal kunnen scoren maar trapte met buitenkant voet half in het veld en half op de bal die kansloos naast ging. Tja, als ik dat zie zou ik niet supergemotiveerd zijn om elke keer een bal te spelen richting Bale. Hij laat het ook vaak genoeg afweten.

Ik let nu alleen op het negatieve, maar ik vergelijk Bale en Benzema met Suarez en Neymar. Naar mijn mening zijn Bale en Benzema niet geschikt voor Real.

Uiteraard is Ronaldo niet perfect en mist ook wel eens kansen. Echter als je in 19 CL kwartfinalewedstrijden 22x scoort dan is dat niet verkeerd.

Hij is numero uno in CL kwartfinales en halve finales en staat ook mijlenver voor op iedere (actieve) speler. Alleen Di Stefano heeft in halve finales rond de 11 goals en staat daarmee tweede achter Cristiano Ronaldo.

Met zo'n reputatie heb je dan heb je wel wat krediet opgebouwd die niet weg is na een paar gemiste kansen.

Maar ach,... we zullen het zien.

Ik snap niet dat iedereen het over Bale heeft. Ik zie het probleem in de aanval van Real meer bij Benzema liggen. Die gozer is echt super hard afgezakt de laatste jaren. Hij scoort nauwelijks meer en als hij scoort zijn het intikjes. Als Bale scoort pakt hij nog z'n doelpunten mee. Af en toe een voorzet op bv Ronaldo of een actie. Niet meer zoals bij Tottenham maar toch. Benzema is een spits en hoort te scoren. Maar hij mist de makkelijkste kansen. Dit zie ik als het grootste probleem.

Ik Zou als Real 4-3-3 spelen Bale verkopen mischien 80 miljoen en dan ten eerste nieuwe keeper halen en dan goeie centrale verdediger die Vatana kan vervangen en mischien een middenvelder en dan zou ik gewoon assensio rechtsbuiten laten spelen en Isco linksbuiten en Ronaldo centrale spits maar het zou nog mooier zijn als Real Hazard of Neymar kunnen halen in de zomer ze hebben toch wel aardig geld om uit te geven dit zomer.

9 april 2018 om 20:08

ik denk dat kane wel de kwaliteit heeft om voor real te spelen die mnan scoort zo makkelijk is gewoon veel gevaarlijker dan benzema. Een hardwerkende kane houdt de verdediging van de tegenpartij meer bezig waardoor er ook meer ruimte komt voor de rest van real

10 april 2018 om 06:42

Varane kan vervangen? Speelt laatste maanden pannen van t dak bij Madrid. Benzema voegt voetballend wat toe en dient als bliksemafleider. Bale mag eruit van mij! Het liefst hazard erbij

dus al het probleem zit bij Bale zelf en bij Benzema en niet bij Ronaldo ook? Alle spelers die niet vanuit de jeugd komen of jong zijn en respect hebben voor Ronaldo gaan automatisch achteruit op een of meerdere kwaliteiten. Je kan niet ontkennen dat Suarez ook dingen die hij deed bij Liverpool niet allemaal altijd kan doen bij Barca, maar wat je wel hebt is de spelverdeler in Messi en de rust en minder drang om te scoren net als Ronaldo dat heeft maar juist meer anderen ook echt goed laten spelen en niet zeggend dat Ronaldo dat niet heeft maar datmensen niet zien dat Messi eigenlijk de andere aanvallers veel beter laat spelen dan ronaldo dat doet verbaast mij. Bale en Benzema dat zijn toch spelers waarbij je zou verwachten die makken wel elk jaar evenveel goals als Suarez ofzo maar dat gebeurt niet veel en vooral Benzema die in de spits staat die man is volgens mij nooit topscorer in Spanje geweest en waarom Suarez dan wel en hij niet? Ronaldo is gwn veel gieriger dan Messi en minder een spelverdeler en geloof mij wnr je jaarlijks niet je top haalt en niet veel goals maakt ga je daar ook aan wennen. Benzema is gwn al gewend dat hij Ronaldo de balen moet geven die focus om te scoren als een killer is die al lang kwijt.

9 april 2018 om 20:12

het klopt dat ronaldo inderdaad erg gierig is het moet allemaal om hem draaien. Ook denk ik dat veel mensen niet begrijpen hou het zou zijn om te spelen met zo persoon als ronaldo. in het begin kijk je natuurlijk tegen hem op maar wanneer je zelf ook ambitie hebt wat me overigens logisch lijkt als je bij real voetbalt, dan wil je toch ook kunnen schitteren in het veld? Je wilt toch niet tot het pensioen van ronaldo altijd maar in dienst van hem te willen spelen om zijn ego nog eens extra te strelen?
daarom lijkt me niet dat neymar komt want hij wilt ook de grote man zijn wat erg logisch is natuurlijk

Weetje wat het grappigste is. Bale kost 100 miljoen maar doet geen dingen die iemand van 100 miljoen hoort te doen? ( was oa beslissend in CL finale, CDR finale en heeft Real talloze momenten over een doodpunt heen getilt ) maar nee hij presteert momenteel niet laten we hem verkopen. Vervolgens halen we een speler van ongeveer dezelfde prijs in de huidige markt ( Dybala, Hazard, Neymar etc). Mochten die ook niet presteren gaan we weer lekker zeuren over het prijskaartje. Sommige "fans" maken me echt misselijk man.

9 april 2018 om 20:33

Hij heeft die 100m (afgeschreven over 5 jaar = 20m per jaar) al dik terug verdient. Alleen al 2 x de CL waar Bale een groot aandeel had is voldoende geweest. Daarnaast heeft hij een restwaarde van 75 a 80m. Dan hou je onder de streep dus 20 mln ong. over. En dat over 5 jaar. Dan heeft Bale het gewoon bij RM perfect gedaan.

Ik zou proberen om Bale in een deal te betrekken met Liverpool voor Firmino. Denk dat klopp doordat Bale super snel is en overal kan spelen in de aanval een zwak heeft voor een type Bale.

Naast Firmino is ook Icardi ''maar'' op te pikken voor 100m. Welicht dat RM Benzema daarvoor in de deal kan betrekken.

Gezien de leeftijd van Modric zou ik deze in een deal betrekken en aankloppen voor Dybala bij Juventus.

Ronaldo wordt volgend jaar 34. Wellicht dat PSG een Neymar dan eventueel wel zou willen laten gaan indien RM nog met wat duiten komt.

1 Navas
2 Carvajal
3 Varane
4 Ramos
5 Marcelo
8 Kroos
10 Dybala
6 Casemiro
7 Firmino
9 Icardi
11 Neymar
9 april 2018 om 23:27

Sorry maar hoe wil je dan spelen in deze opstelling?

Het enige wat ik kan maken van de spelers in je opstelling is een 4231 met Dybala op de flank, Firminio als 10 en Icardi in de punt maar zelf dat zou ik niet willen zien.

Real Madrid heeft goud in de handen met Asensio, Isco, Kovacic en Vinicius die op komst is en daar moet Real gebruik van maken en niet een hele opstelling omgooien.

Ronaldo word uiteraard ouder en ouder maar die jongen zal blijven scoren als hij de juiste ballen krijgt in de box.

10 april 2018 om 23:12

Ik zie het meer als Firmino als schaduwspits met Neymar een vrije rol vanaf links. Dybala als spelmaker achter Firmino en Icardi. Casemiro en Kroos controlerend.

RM heeft zeker goud in zijn handen. Maar RM speelt 60 a 70 wedstrijden. Bestaande uit allemaal internationals. Die spelers spelen misschien wel meer dan 60 a 70 wedstrijden. Dan heb je echt niet genoeg als 4 spelers weg gaan. Dan moeten er gewoon 4 weer daar voor in de plaats. En dan rouleren. Zo ver gezocht is het niet allemaal.

Vooral Vinicius kan echt geen 40 wedstrijden spelen. Die zal rustig gebracht moeten worden dus die valt al af.

Als je Neymar kan lospeuteren door Ronaldo in de deal te betrekken= direct doen!

10 april 2018 om 06:43

Die 100 miljoen maakt me niets uit. Bale is een beperkte voetballer en past niet bij Madrid.

Bale past inderdaad niet bij Real Madrid. Maar Bale heeft zelf niet het prijskaartje aan z'n shirt gehangen. Dat heeft de verkopende club gedaan. En dat Real Madrid dat betaald heeft voor een beperkte voetballer, daar kan Bale zelf niets aan doen. Misschien hebben bepaalde personen bij Real Madrid hun huiswerk niet goed gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren