Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet bezig met stap omhoog, ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV’

Laatste update:

Luuk de Jong deed vorig jaar zomer bewust een stapje terug om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Bij Borussia Mönchengladbach zat de spits op een dood spoor en zijn verhuurperiode bij Newcastle United was evenmin een onverdeeld succes. Zodoende keerde hij op 23-jarige leeftijd terug naar Nederland. Een doorslaand succes, met de landstitel als beloning.

/

De Jong was tot dusver dit seizoen goed voor negentien doelpunten en acht assists. Bovendien verdiende hij weer een plek in het Nederlands elftal. De aanvaller denkt er niet over na om de club uit Eindhoven na een seizoen al te verlaten. “We gaan nu de Champions League in, een podium waarop we heel veel kunnen leren. Hopelijk laten we daar ook iets moois zien.”

“Als topsporter sta je altijd open voor een stap omhoog, maar ik ben daar helemaal niet mee bezig. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV”, benadrukte De Jong in gesprek met Novum. De aanvaller noemt de transfer naar PSV overigens geen stap terug maar een stap opzij. “Ik ging weer naar een club die heel aanvallend speelt en veel in het strafschopgebied van de tegenstander komt. Dan ben ik op mijn gevaarlijkst.”

Luuk de Jong is de belangrijkste speler van PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

je bent een held de Jong, altijd hard aan het werken en zo waardevol in dit team.

19 april 2015 om 10:31

Ja ik moet eerlijk toegeven dat ik jaloers was dat hij naar PSV ging. En zal na zijn mislukte buitenland avontuur nog wel eventjes blijven ook. Had hem liever gezien bij Ajax dan die Pool van ons

19 april 2015 om 11:42

Waarom zo neerbuigend tegen Milik? Is in potentie veel beter dan Luuk De Jong en kan ook veel meer opbrengen.

19 april 2015 om 12:07

Ik zie weinig neerbuigende teksten van hansje1969, jij bent echter neerbuigend bezig ten opzichte van Luuk de Jong. Hij is dit seizoen de de meest waardevolle speler in de Eredivisie.

19 april 2015 om 12:43

Ja niets neerbuigendst aan inderdaad. Luuk de Jong is natuurlijk beter. FDB heeft ook op alle fronten laten zien dat hij aan Milik twijfelt. Zie hoe vaak Sigthorsson speelde wanneer Milik gewoon fit was. En FDB wil niet voor niets nog een inzetbare spits halen terwijl ook Zivkovic als Back-up bij Ajax is

19 april 2015 om 12:47

@milans
Waarin is De Jong minder dan Milik? In potentie zegt zo weinig. Net als dat we nu al weten bij Ajax wie er allemaal wel gaan doorbreken over twee jaar. Ik vind De Jong veel bal vaster, tactisch beter meer rendement en sterker in de lucht bijvoorbeeld

Was een goeie zet om terug naar nl te komen. Weet niet hoe het financieel het voor hen nu anders is maar denk wel dat hij minder is gaan verdienen. Wel mooi om dan gelijk kampioen te worden.

Zal nog zeker wel een jaartje blijven.. Je ziet dat hij toch wel afhankelijk is van het spel van zijn team (aanvallen ingesteld zoals PSV en Twente toen die tijd). De 1-0 van gisteren is hiervan een voorbeeld (voorzet van Narsingh). Verder volgens mij een positieve jongen met een redelijke techniek aan de bal maar die met name met zijn hoofd erg sterk is.

19 april 2015 om 09:08

Ik weet niet meer welk doelpunt het was, maar eerst werkt hij zich helaal de pleuris, krijgt de bal afgepakt, komt daarna bij Narsingh terecht en volgens mij scoort hij dan zelf. Echt zo waardevol

Ik spring voor Luuk Luuk Luuk.
Echt fantastiche hoe Willems en Luuk elkaar vinden dat kan als we de CL in gaan een dodelijk wapen worden.
Ik kan niet echt zeggen wie de beste speler van Psv was dit seizoen
Luuk , Guardado , Gini , Depay of toch willems ?
Luuk heeft in alle topwedstrijden een goal gemaakt of een assist gegeven behalve in de Kuip denk ik.
Guardado is de moter van Psv hij is echt overal zo belangerijk met maar 1 goal maar taloze voor assist's.
Depay heeft zoveel Goals gemaakt waardoor we punten pakte maar kon me soms wel irriteren dat hij altijd maar op goal afging in plaats van te plaatsen.
Gini jaa Gini was belangerijk pakte vaak z'n goals mee , is bijna niet van de bal af te houden enorm balvast maar in de topwedstrijden was hij vaak onzichtbaar.
Willems speelde een erg goed seizoen de beste back uit de ED zoveel assisten prachtige pas en stond verdedigend ook vaak z'n mannetje !
kampioene Olé Olé

19 april 2015 om 09:29

Niks aan toe te voegen , prachtige tekst. Vanmiddag lekker feest vieren💪 kampioenuuh

Toch de beste spits van de eredivisie. Een echt werkpaard, aanspeelpunt, jager en kan erg goed koppen. Met een klassieke rechtsbuiten zoals narsingh (die echt meer van die voorzetten moet geven van die assist van gister) en een linksback als willems (zet hem een keer linlsbuiten cocu!) Is zo n kopsterke spits perfect. Daarnaast staat hij er vaak bij rebounds.

Even off topic: Tamata speelde tegen heerenveen, hij speelde volgens mij wel goed, was dit een positieve uitschieter of is hij toch gegroeit?

19 april 2015 om 11:36

Ik denk dat als je Willems linksbuiten zet, het enorm gaat tegenvallen. Hij is gevaarlijk als ie vanuit de backpositie in die zone komt. Als ie er al staat zal het enorm tegenvallen. Mark my words!

Mocht Willems weg gaan dan ben ik benieuwd hoe Luuk het doet. Hij heeft toch veel aan hem te danken. In de eredivisie is hij goed genoeg maar ik denk dat hij straks in de CL te kort komt tegen de grotere mannen.

Ik vind hem niet de belangrijkste speler van Psv. Als hij er niet is, of een slechte wedstrijd speelt wint PSV ook gewoon wedstrijden. Bij Guardado is dat anders. Als hij er niet is zakt de ploeg defensief in.
Maar Luuk de Jong is echt een zeer goede spits, hij laat zien hoe gevaarlijk het wapen 'kopsterk' is. Elke voorzet betekent gevaar met hem. Maar bovendien is hij voetballend echt veel beter dan mensen denken. Hij legt ballen goed klaar, beweegt altijd op zo'n manier dat Depay en Wijnaldum daar dan van profiteren, en hij zet ook nog eens goed druk. Het is echt een genot met hem in de ploeg.

Ik zou overwegen als depay weg is Willems linksbuiten te zetten

19 april 2015 om 12:41

Had ik een paar dagen geleden ook al aangegeven. Als linksback heeft Willems al genoeg assisten gegegeven. Hij heeft ooit in het verleden al als linkshalf gespeeld.

Voornamelijk hoe sterk hij is valt me alles mee. Goede spits. Maar blijf nou twee, drie jaar. Het buitenland kwam te vroeg, overduidelijk. Even een jaar of twee nog goed presteren en de allerbeste bij PSV worden. Blijft toch een leuke ploeg hoor. De gehele as lijkt te blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren