Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet allemaal gezellige mails, sommigen schreven dat Hiddink weg moet’

Laatste update:

Nadat het Nederlands elftal de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië vorige maand verloor, werd er vrijdag wel gewonnen van Kazachstan. Maandagavond ging het echter opnieuw mis, toen het elftal van bondscoach Guus Hiddink op ontluisterende wijze onderuitging op IJsland (2-0).

/

De Supportersclub Oranje werd ‘extreem veel’ gemaild nadat Oranje voor de tweede keer deze kwalificatiereeks een nederlaag moest incasseren, vertelt voorzitter Theo Pouw. “Er zaten zeker niet allemaal gezellige mails bij. De teleurstelling en boosheid is groot”, maakt de preses duidelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Sommigen schreven ook dat Hiddink weg moet, maar dat waren er niet veel.”

Het bedroevende resultaat van maandagavond in Reykjavik leidde wel tot enig cynisme bij de aanhang van de nationale ploeg. “We vragen de fans na alle duels altijd een enquête in te vullen met ook de man van de wedstrijd. Dat was gister bankzitter Kenneth Vermeer, dus dat zegt genoeg”, doelt Pouw op de keeper van Feyenoord, die pas bij de selectie werd gehaald toen Newcastle United-doelman Tim Krul geblesseerd raakte.

Vind je Guus Hiddink de juiste bondscoach voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kenneth Vermeer man of the match, geweldig!

14 oktober 2014 om 11:12

en meer dan terecht natuurlijk, hij was samen met de andere reservespelers de enige die niet in negatief opzicht opviel. dus toen hebben ze denk ik maar geloot.

14 oktober 2014 om 11:45

Noem het maar geweldig, het is gewoon in en in triest. Zoveel kwaliteit in de ploeg en niet kunnen winnen tegen een land waar ze sinds 20 jaar pas betaald voetbal spelen. Hiddink mag dan de juiste poppetjes op de juiste plaats neerzetten, maar dan moet je er ook enig tactisch vernuft aan toevoegen. Robben had gisteren 3 verdedigers aan zn kont hangen. Dan zijn er dus 3 andere spelers vrij. Dat moet je kunnen uitbuiten met snel positiespel en de bal sneller rondspelen. Je zag dat er gisteren zoiets onstond van: tegen kazachstan scoorden we uiteindelijk ook, dus het komt wel goed. Het was gewoon schrijnend om te zien dat er geen duidelijk plan van aanpak was. Van Persie zie je als aanvoerder ook niet de lijnen uitzetten in het veld. Enige wat die aanwijst is de hemel, als ie weer eens verongelijkt met zn handen in de lucht staat. Kansloos.

Ach Guus Hiddink moet helemaal nergens heen hij stelt gewoon de beste spelers op. Dat die spelers dan geen 100% kunnen geven in de wedstrijd tja. Als je dan Ijsland ziet die ondanks dat ze naar achter leunen wel 120% geven dan word het heel moeilijk om een wedstrijd te winnen. En wat ben ik blij dat depay bijna terug is!! Die lens is sinds zijn overstap naar kiev zo veel minder geworden. Als strootman terug is dan zou ik gewoon met de jong en strootman als blok spelen en afellay ervoor. Hoe triest het ook is voor Sneijder maar die jongen word nooit meer de oude Sneijder...

14 oktober 2014 om 11:30

'hij stelt gewoon de beste spelers op'.
Is dat niet juist het probleem van Guus Hiddink en dit Nederlands elftal?
Het lijkt er op dat Guus Hiddink 'gewoon' de beste spelers opstelt en zegt; Ga maar lekker voetballen jongens, succes en zet hem op!

Louis van Gaal liet zien dat je met dit team heel ver kan komen, als je je aanpast aan de tegenstander. Het enige wat Ijsland goed kan is counteren. Je speelt uit in Reykjavik, waarom zou je in vredesnaam het spel willen maken tegen Ijsland? Vanaf de eerste minuut was het al duidelijk dat Ijsland met 11 man achter de bal ging spelen en bleef loeren op een foute inspeelpass. Even leek het erop dat Nederland ze uit de tent wilde lokken door de bal rustig achterin rond te spelen, maar na 5 minuten was dit weg. Slechte/ risicovolle passes van Bmi, vd Wiel en Blind zorgde ervoor dat Ijsland kansen creerden. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer wij ons hadden aangepast en ook reactie voetbal gingen spelen dat Ijsland (bijna) geen kansen had gekregen, tenzij Ijsland van plan veranderde en ging aanvallen maar dan zou Robben weer meer ruimte krijgen.

14 oktober 2014 om 11:46

Hoe weet jij dat Guus Hiddink tegen zijn spelers zegt ga maar lekker voetballen en zet em op? Mischien geeft Guus de spelers wel taken mee maar worden die taken niet uitgevoerd. Maar goed wij weten niet wat er in de kleedkamer gezegd word. Maar het feit dat ze gister niet vol zijn gegaan ligt toch echt aan de spelers zelf!

14 oktober 2014 om 12:48

Dat weet ik niet, daarom geef ik aan dat het er op lijkt...

Maar waar baseer jij op dat het een feit is dat Oranje er gister niet vol voor gegaan is? Ik denk juist dat het probleem is dat ze dit wel wilden doen, maar de kwaliteit ervoor missen. Nederland probeerde het spel te maken en door de Ijslandse muur te breken, maar daardoor liet het veel ruimte liggen in de counter waar Ijsland kinderlijk eenvoudig van geprofiteerd heeft.

14 oktober 2014 om 11:56

Ga weg man en wel per direct met die PSV kliek Hiddink, Rvn, Lens, Affelay, Wijnaldum Maher en al die kansloze, geen ballen hebbende, dropveters met een Eindhoven verbinding of verleden, zegt toch genoeg dat, sinds die knakkers er bij zitten het minder, zelfs uitermate slecht gaat...wil ik het nog niet eens over Scholletje en Scholletje 2.0 hebben.

14 oktober 2014 om 12:15

Als je affelay en BMI en de Vrij opstelt, dan ben je al ver van huis. Voor Affelay Fer neer moeten zetten, had je kracht gehad. En achterin kunnen we Dijks en Douglas het beter. Van Persie eruit voor Huntelaar, want die heeft alleen de penalty stip zitten bewonderen.

Hiddink zit ff poen te happen evenals die malloot van een Oostveen, beide weg en van Praag of iets terug aan het roer bij de Knvb. Maak Rijkaard Seedorf of de Boer bondscoach en je bent al 3 stappen sneller bij een terug keer van het Nederlands voetbal. Wat een stelletje watjes zijn het allemaal.

Guus hiddink is gewoon veel te lief voor de groep. En volgens mij is ook nog blind. Want toen hij de vorige keer bondscoach was had ie ook onenigheid in de groep. Met davids en seedorf. Daarna heeft seedorf ook nooit meer mee mogen doen in het nl elftal. Dit is volgens mij weer hetzelfde geval, maar dan met van persie. Stuur die man naar huis, eigenzinnig baasje dat het is.

14 oktober 2014 om 12:16

Seedorf was er in 2004 sowieso nog bij, maar wie de rotte appel is, moge wel weer duidelijk zijn, die zit er pas weer bij. Affelay heeft vaker die dingen gehad, vorig EK, was hij ook de rotte appel.

14 oktober 2014 om 12:37

samen met van persie. was ie toen inderdaad lekker aan het ouwehoren.

Hiddink hoeft van mij niet gelijk weg, eerst de wedstrijd tegen Letland winnen in november, En hoe, maakt me niet uit, zolang er maar gewonnen wordt. Op zulke korte termijn verwacht ik ook niet snelle verbetering in het spel.

Daarna tijdens de winterstop een goed evalutatiemoment. Wat moet er beter in het spel én mentilateit. Onder V Gaal is al een verjonging ingezet. Maar misschien moeten er 1 of 2 spelers op de bank plaatsnemen?

14 oktober 2014 om 15:11

Ben het wel met je eens. in november winnen van Letland en dan spelen Ijsland en Tsjechië tegen elkaar. Dan loop je hoe dan ook in en we krijgen de landen die ons nu verslagen hebben ook nog op bezoek en dan mag je verwachten dat Oranje wat goed te maken heeft. We krijgen nog 3 uitwedstrijden (turkije, Letland en Kazachstan) waar alleen puntverlies bij Turkije topt de mogelijkheden lijkt te behoren maar gezien de vorm waar die in verkeren verwacht ik daar een overwinning. Dan krijgen we Letland, Ijsland, Tsjechië en Turkije nog op bezoek. 12 punten is de keiharde eis. Laten we er dus even vanuit gaan dat we van de 6 punten achterstand er in de thuiswedstrijden tegen beide landen sowieso al 3 inlopen. Ze spelen nog 2x tegen elkaar dus daar gaan ook nog punten verspeeld worden. Als we nu waren begonnen met wedstrijden tegen Letland, Kazachstan en Turkije thuis hadden we waarschijnlijk 9 punten gehad en zeurde niemand. Nu krijg je de 2 sterkste tegenstanders meteen uit. die zijn 500% gemotiveerd tegen de nummer 3 van de wereld en onze spelers lijken zich wat minder goed te kunnen motiveren. ze moeten elkaar over de kloten geven en in ieder geval de meegereisde fans hun geld teruggeven (arme arme fans). 7 wedstrijden 21 punten klaar dat moet de doelstelling zijn.

14 oktober 2014 om 16:51

Precies! Afgelopen 4 wedstrijden waren matig tot gewoon uitermate slecht. maar met de kwaliteit van de selectie op zich is niet zoveel mis. Ja, we zijn niet zo'n topland als Duitsland of Spanje, maar met 3 spelers bij een topclub (V Persie, Blind en Robben) en nog een groot aantal spelers bij Europese subtoppers hebben we nog een aardig team.

Als Hiddink (of een evt. opvolger) de juiste taktiek en mentaliteit erin krijgt komt het wel goed. Bovendien komen Vlaar en Strootman ook weer terug, dat scheelt ook behoorlijk.

Nederland telt vandaag 16.877.350 bondscoaches die het allemaal beter weten en kunnen dan die ene die er nu zit.

Wel een weelde, wanneer de opvolging verzekerd is.

14 oktober 2014 om 11:49

Je weet dat dit een voetbalforum is waar dus ook over voetbal gepraat wordt? Dit zou overal in de wereld precies hetzelfde gaan.

14 oktober 2014 om 11:50

16.877.352*

Ik had het idee dat je bij van Gaal moest vechten om je plek. Nu bij Hiddink kijkt hij naar je status en selecteert je. Afellay na 2 jaar afwezigheid is direct weer bij de ploeg, er moeten weer jonge talenten worden opgeroepen, zodat andere spelers 110% moeten geven en geen 50%.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren