Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Niemand kan hem helpen, het is helemaal aan Balotelli zelf'

Laatste update:

Denk je dat Mario Balotelli nog kan slagen bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Balotelli lijkt het wel een structureel probleem te gaan worden. Mensen verwachten dat hij zich op een bepaalde manier gedraagt, en dat doet hij dan ook. Self fulfilling prophecy heet zoiets. Hij heeft het talent, maar door zijn gedrag zal hij nooit de top halen. Eerst dacht ik dat zijn gedrag leeftijdgebonden was, maar hij is nog steeds hetzelfde als vier jaar geleden. Ik ben benieuwd of er een trainer is die hem aan het voetballen kan krijgen, maar als het zelfs Mourinho, Rodgers, Mancini etc. niet is gelukt, geloof ik daar niet echt meer in. Ik denk dat wanneer Sturridge terug is Balotelli een plek bij de eerste elf wel kan vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren