Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar schiet PSG in spektakelstuk naar uitermate gunstige uitgangspositie

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft woensdag een uiterst belangrijke zege behaald in de Champions League. De ploeg van trainer Thomas Tuchel stond even op de rand van uitschakeling in het miljardenbal, maar heeft plaatsing dankzij een 1-3 overwinning bij Manchester United helemaal in eigen hand. PSG, United én RB Leipzig staan op negen punten; de Parijzenaren spelen hun laatste groepsduel thuis tegen Istanbul Basaksehir, terwijl United en Leipzig in een onderling duel gaan vechten om een ticket.

De openingsfase was voor PSG, dat ijzersterk uit de startblokken kwam. Al na zes minuten leidde de Franse storm tot een doelpunt, toen een afgeketst schot van Kylian Mbappé gelukkig voor de voeten van Neymar rolde. Uit een lastige hoek, maar wel van dichtbij, rondde de Braziliaan het knap af uit een halve volley: 0-1. Ook daarna had PSG het beste van het spel, maar Neymar kon net niet aan een voorzet van Alessandro Florenzi reiken om het af te maken.

De 0-1 van Neymar tegen Manchester United

Halverwege de eerste helft ontstond controverse, toen United-middenvelder Fred een soort 'hoofdduw' uitdeelde aan Leandro Paredes, die theatraal naar de grond ging. Scheidsrechter Daniele Orsato besloot na het bekijken van de beelden tot geel voor Fred. United kwam vervolgens beter in de wedstrijd en zag eerst een kopbal van Scott McTominay gepakt worden door Keylor Navas. Na iets meer dan een half uur viel de gelijkmaker. Marcos Rashford probeerde het vanaf de rand van de zestien en had geluk dat de bal via het been van Danilo in het doel rolde: 1-1.

Ook de tweede helft stond bol van spektakel. Manchester United bleef de betere ploeg en kreeg al snel gigantische kansen op de voorsprong. Martial mikte na een perfecte breedtebal vrij onbegrijpelijk wild over. Daarna belandde een prachtige stift van Cavani op de lat. In de nastoot bezorgde Rashford de bal bij Martial, die van dichtbij stuitte op een woud aan PSG-verdedigers. PSG had het zwaar maar was daarna zelf ook dichtbij een treffer, eerst via een kopbal van Marquinhos die tegen de lat kwam.

Bekijk de samenvatting van Manchester United - Paris Saint-Germain

Even later probeerde invaller Bakker het in kansrijke positie. De poging van de linkervleugelverdediger werd uit de verre hoek getikt door De Gea. Uit de hoekschop die volgde was het raak voor PSG. Een schot van Florenzi uit de tweede lijn werd gesmoord door Abdou Diallo, die de bal zonder het te weten bij Marquinhos bracht. De Braziliaan tikte van drie meter binnen: 1-2. Nog geen minuut later werd Fred alsnog van het veld gestuurd. De middenvelder speelde weliswaar de bal, maar gleed ook door op Ander Herrera en kreeg zijn tweede gele kaart.

Bij Manchester United werd vers bloed ingebracht, in een poging de schade met tien man te kunnen repareren. Een harde volley van invaller Paul Pogba vloog vlak over het doel van Navas, die daarna redding bracht op een dreigende kopbal van Bruno Fernandes. In de counter had Mbappé het moeten afmaken, maar de aanvaller van PSG mikte voorlangs. Even later was het wél raak, toen invaller Rafinha de bal vanaf de achterlijn teruglegde op Neymar: 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel dom om fred niet te wisselen voor pogba of donny. Het was wachten op de 2e gele kaart. Vond de "kopstoot" zelf geen rood. Paredes zet als eerste zn hoofd er tegenaan, fred duwt ipv stoot en paredes kan zo het theater in. Snap wel dat mensen vinden dat hij goed weg komt. Redelijk onterechte overwinning van psg met de dikke kansen van united qua martial en het stifje van cavani. Wordt spannend volgende week. Hopelijk zenden ze geen juve barca uit.

2 december 2020 om 22:57

Maar het was geen overtreding die tweede gele kaart toch?

2 december 2020 om 22:59

Vond het zelf niet (speelt eerst de bal). Maar als je op het randje zit qua 2e gele kaart dan krijg je zulke beslissingen vaker tegen. Snap niet dat je het risico neemt als je pogba en donny op de bank hebt.

2 december 2020 om 23:01

Vond zelf van wel, maar of het wel of geen geel was, hij geeft eerst een kopstoot waar je 9 van de 10 keer rood voor krijgt, daarna maakt hij diezelfde helft nog een overtreding die zeker 2e geel waardig is... Dan moet je 'm gewoon wisselen. Dramatische beslissing weer van Ole.

3 december 2020 om 00:14

En vergeet die sliding met twee gestrekte benen (op Verratti) niet. Fred had genoeg van die momenten.

2 december 2020 om 23:42

Klopt AcKaka, maar door dit soort inconsequentie krijg je dus wel gezeik. Als meest recente voorbeeld bij mijn eigen favoriete ploeg Pepe. Een erg vergelijkbaar vergrijp, waarbij Pepe rood kreeg. Dat werd uitgelegd als "kopstoot" en officieel is dat het volgens de regels ook. Als de scheidsrechters dus consequent zouden handelen, zou Fred ook van het veld gestuurd moeten zijn vandaag. Ik ben daarnaast wel van mening dat het simuleren wat Paredes deed (en ook de tegenstander van Pepe toen) ook gewoon standaard met geel moet worden bestraft! Al dat kaarten aannaaien vind ik zo triest.

3 december 2020 om 00:05

Ja bij Pepe leek er zelfs minder aan de hand dan bij Fred.
Ik persoonlijk vind het geen kopstoot , je staat namelijk gewoon met de hoofden tegen elkaar aan..en soms duw je ff met je hoofd , maar er is in de meeste gevallen geen sprake van een echte kopstoot.
Ik vind dat zulke acties bestraft moeten worden met geel (was drm ook blij om te zien dat Fred geel kreeg) en als de ander aanstelt (zoals Paredes vandaag) moet die ook bestraft worden met geel.

3 december 2020 om 00:05

Klopt wat je zegt jackie en maakt het idd vaag (net als de 2e gele kaart bijv van fred qua eerst de bal spelen maar wel iemand raken). Vind het persoonlijk wel verschillend in de zin van dat paredes eerst zijn hoofd tegen fred zet. Had rood ook wel begrepen maar vond het zelf geel. Die van pepe leek dan meer van 1 kant, al had ik geel daar ook gesnapt.

3 december 2020 om 08:35

Het is gewoon oliedom om die beweging überhaupt te maken. Zowel Pepe als Fred zijn extreem dom dat ze de scheidsrechter de kans geven om rood te trekken. Ben het er wel mee eens dat de ontvanger van de kopstoot ook een kaart mag krijgen. Iedereen weet dat je niet omvalt van een kopstoot, tenzij het een kopstoot van het kaliber Zidane is.

3 december 2020 om 10:31

Precies Vegitosan, allebei geel zou wat mij betreft zeer op zijn plaats zijn geweest in beide gevallen. Zelfde als bij Martial vs Lamela aan het begin dit seizoen, waar Lamela als een grote acteur Martial een rode kaart aannaait.

3 december 2020 om 10:33

Ik snap wat je bedoelt Ackaka. Persoonlijk vind ik dat er bij dergelijke situatie gewoon voor beide spelers geel moet worden gegeven. Dus Fred en Paredes beide geel. Eerder dit seizoen ook Martial vs Lamela, waarbij Lamela ook heel erg simuleerde. Geel voor beide. Dan denken spelers hopelijk ook eerder na over dat aanstelgedrag en krijgen we weer wat ''normaal'' voetbal terug.

Mbappe de nieuwe Cr7 of Messi?? NEVER NOOIT!! Onbegrijpelijk dat veel mensen, Mbappe als opvolger van Cr7 zien. Mbappe mag duidelijk de veters van deze twee nu en in de toekomst niet strikken. Ook niet qua potentie. Cr7 en Messi waren al veel verder op de leeftijd van Mbappe nu. Dit is niet de eerste keer dan Mbappe matig speelt en foute keuzes maakt in eindfase. In CL finale mistte hij ook al grote kans. Mbappe zou een prima versterking zijn voor Real Madrid, maar gaat nooit van z'n leven het niveau van Cr7 aantikken bij Real.

2 december 2020 om 22:58

Nee hij is al verder dan dat, namelijk als tiener een Wereldkampioen, met een goal in de finale.

2 december 2020 om 23:24

CR7 en M10 staan mijlenver aan kop. Daarna komt Neymar. Daarachter komt een groep van bijna 10 spelers. Types als Haaland, Mbappe, KdB, Mane, Salah, Son, Kane, Benzema etc.

2 december 2020 om 23:27

Tuurlijk, maar die zijn op het einde van hun carrière. Zeggen dat een Mbappe (of Haaland bijv) nooit hun niveau gaan bereiken is gewoon onzin. Dat kan je nu nog niet weten.

2 december 2020 om 23:56

Kane en Benzema maar geen Lewandowski? Vergeten hoop ik.

3 december 2020 om 00:02

Laten we de kwaliteit van een speler vooral afmeten aan een finale gewonnen met een ijzersterk team. Hij kan goed voetballen maar is wel een beetje een blinder hardloper soms. Volgens jouw logica is Arbeloa beter dan Messi en Ronaldo samen gezien de prijzen die hij won met Spanje.

3 december 2020 om 00:13

Niet alleen daarop, maar je gaat de prestaties van messi ook niet bagatelliseren omdat hij bij een grandioos team speelde met xavi, iniesta en dani alves etc?

2 december 2020 om 22:58

Kijk wat mbappe al heeft geprestreerd voor zn leeftijd. Ik zeg niet dat hij het gaat halen maar je doet nu wel heel stellig.

2 december 2020 om 22:59

Heeft gewoon een nieuwe omgeving nodig zodat hij zich verder kan ontwikkelen. Ik stel voor in de omgeving van Madrid

2 december 2020 om 23:01

Wat een onzin zeg. Wereldkampioen en beslissend. Monaco naar een onverwachte landstitel geschoten. Doelpuntenrecords aan het verbreken. Ik zeg niet dat hij het piekniveau van ronaldo of messi gaat halen, maar hij is zelfs VERDERdan Ronaldo en Messi op 21-jarige leeftijd.

2 december 2020 om 23:05

@madvillian Mbappe is ondertussen 21 jaar. Op die leeftijd was Messi al een geweldenaar. Mbappe is uiteraard wel wereldtop.

2 december 2020 om 23:06

@madvillian ik adviseer je dan om even het seizoen 2008/2009 van messi te herkijken. Never nooit verder dan messi op 21. Geen kans. Messi op 21 was de onbetwiste beste speler op de wereld.

2 december 2020 om 23:23

De 19-jarige CR7 kon er ook niets aan doen dat hij geen Europees kampioen werd in 2004 toen dat gekke ' Duitse' Griekenland daar een stokje voor stak.

3 december 2020 om 00:02

Toen Messi exact dezelfde leeftijd had Als Mbappe nu (paar weken voor hun 22ste) scoorde hij in de CL finale en won hij aan het eind van het jaar zijn eerste Ballon d’or. Dus Mbappe is zeker niet verder. En ook Ronaldo was al een van de betere spelers ter wereld op zijn 22ste.

3 december 2020 om 07:19

Het seizoen is nog nieteens halverwege. Mbappe kan dus ook nog in de CL finale scoren en de Ballon d'or winnen. Daarbuiten heeft Mbappe wel het WK gewonnen en in die finale gescoord.

3 december 2020 om 07:22

En Mbappe kon er niets aan doen dat hij met het EK wat CR7 zonder ook maar 1 wedstrijd gewonnen te hebben binnen de 90 minuten pas 16/17 was en dus niet werd opgeroepen.

2 december 2020 om 23:03

Denk niet dat er mensen zijn die dat zeggen, overigens “een prima versterking”, mbappe is gewoon een voetballer van absolute wereldklasse en is nog steeds pas 20/21. Elke club mag in hun handen knijpen als ze een spelers als mbappe kunnen binnen halen.

2 december 2020 om 23:04

En deze statement haal jij uit een wedstrijd die PSG gewoon gewonnen heeft. Als we spelers beoodelen op basis van 1 wedstrijd kunnen we ook zeggen dat Giroud de beste spits ter wereld is.

2 december 2020 om 23:05

Idd. Hij zou het misschien wel kunnen ooit... maar dan moet hij weg van dat Newmarket en Oliesjeik gezwel en even zijn hoofd in een goede omgeving zetten

2 december 2020 om 23:13

Lol! Mbappe is een wereld kampioen he! Op 21 jarige leeftijd. Dus wat zeg je nou? Hij is veel verder dan Cr7 op die leeftijd. Of hij net zo groot zal worden weet ik niet.Qua talent komt ie niet in de buurt van Messi nee, maar wie dan wel?

2 december 2020 om 23:16

Neymar komt qua talent in de buurt. En ik denk echt dat hij er meer uit kon halen. Maar neymar mist die obsessie met voetbal die messi dan wel heeft en het verschil tussen de twee dan uiteindelijk zo groot wordt.

3 december 2020 om 00:39

Lol ik denk niet dat jij Ronaldo op 21-22 intensief hebt gevolgd. Was een fantastische speler op die leeftijd al, maar mbappe doet niet onder voor hem hoor.

Wat zou ik Neymar nog graag een keer in Engeland of Spanje zien, wat een fenomeen. Ik had niet eens gewacht tot de rust met het wisselen van Fred, laat staan tot de 70e minuut. Overigens mag het wel is klaar zijn met die Martial, die elke wedstrijd zulke kansen mist

2 december 2020 om 22:59

Fenomeen?
Kan die Neymar echt niet uitstaan.
Wat een verschrikkelijke vent is dat

2 december 2020 om 23:00

Maakt me geen reet uit, qua voetbal is het echt niet normaal goed. De Franse League ga ik sowieso niet volgen, vandaar dat ik hem graag in Engeland of Spanje zou willen zien

2 december 2020 om 23:04

Voetballen dat kan ie dat klopt. Laat hem maar mooi in Frankrijk zit hij mooi op z'n plaats denk ik

Neymar blijft veruit de beste buitenspeler, komen Mané en Salah niet bij in de buurt. Maar wat is het een arrogant geirriteerd mannetje geworden zeg, sowieso heel PSG. Zelden zo’n onsympathiek team gezien met als kers op de taart die gek Tuchel langs de lijn

2 december 2020 om 23:02

Neymar is altijd zo geweest...constant rare trekjes plus salah en mane niet in de buurt?? Zijn dat amateurs ofzo? Maar neymar zonder zijn trekjes is echt crème de la crème, hij heeft de Ronaldinho achtige flair, prachtig om te zien. Super jammer dat het een jankbalk is met een onstabiel mindset.

2 december 2020 om 23:12

Hij heeft zeker die capaciteit om te dribbelen en een paar in de wind te zetten. Heeft gewoon de mindset van een puber, nog steeds na al die jaren. Dat krijg je er niet meer uit. Hij heeft het nodig om zich goed te voelen. Maar even goed als Ronaldinho is ie niet, gaat ie ook nooit worden.

2 december 2020 om 23:03

Die Tuchel die trok Di Maria aan de oren toen hij erin zou moeten komen, wat een verschrikkelijk naar ventje zeg. Zoiets doe je toch niet.

2 december 2020 om 23:06

Ja en hoe extreem hyper hij daar was, er is echt iets mis met die man

2 december 2020 om 23:15

Dat was niks. Hij probeerde Di Maria gew aan te moedigen. Doet ie altijd.

2 december 2020 om 23:20

Aanmoedigen is natuurlijk goed maar dan ga je je spelers toch niet aan de oren trekken? Dan heb je gewoon geen respect voor je spelers meer en zit er iets in die bovenkamer niet helemaal goed.

3 december 2020 om 00:05

Mijn 3 jarige zoontje zou dat ook gedaan hebben. Ze zijn ook wat prominent. Maar voor een volwassen man is het wel erg kinderachtig.

3 december 2020 om 10:44

Voetbaltechnisch de beste van de drie, want je vergeet zijn verdedigende impact wat praktisch 0 is en zijn inzet in minder grote wedstrijden, 50% minder vind ik. Mane en Salah zijn veel completer en zonder misselijke trekjes, dus welke speler is dan de beste laat ik aan jou. Ik weet wel welke spelers in liever in mijn selectie zou hebben.

Hahah Ego Mbappe wou niet afleggen. Meester Neymar doet het ff haarfijn voor. Leuke wedstrijd.

2 december 2020 om 23:02

Werd gewoon goed verdedigd hoor. Die back van Man U schermde tot de laatste moment neymar af, kijk maar terug

2 december 2020 om 23:12

Viel wel mee. Een beetje klasse speler legt 'm er zo tussen. Hij zag 't wel maar wilde het niet zien.

2 december 2020 om 23:35

@ bpreal. Teruggekeken. Waren meerdere momenten waarop hij kon terug spelen. Kijk maar terug.

2 december 2020 om 23:09

Je moet daar als spits gewoon vol voor je kans gaan hoor. Niet doen alsof Neymar moederziel alleen stond.

2 december 2020 om 23:14

En als hij niet goed passt, dan moet hij weer zelfzuchtiger zijn. De pass zou nog best lastig zijn hoor. Neymar zou hem zelf ook 100% zeker niet afleggen.

3 december 2020 om 02:05

Conclusie is dat zo een bal gewoon tussen de palen moet. Deze bal MOEST het net in of hij moest hem keurig afleggen. Wat een onzin zeg... als dit wereldtalent zo een balletje niet kan afleggen, want "o best lastig" dan is hij blijkbaar niet zo getalenteerd als je zou denken. Ik blijf erbij.. gewoon egoïstisch. Is ook niet erg hoor, maar zo een bal moet het netje in.

Beste mensen, ik vond dat Fred rood had moeten krijgen en het de schuld van Solskjaer was. Denk niet dat jullie dit al eerder gehoord hadden.

Wat een geweldige goal die derde. United heeft mij toch positief verrast hoor. Veel kwaliteit. Linksback was uitstekend.

2 december 2020 om 22:58

Als United werkt aan een sterker centraal duo achterin, en het afmaken van hun kansen hebben ze echt een top team

3 december 2020 om 10:47

Heeft het falen van de defensie niet te maken met te weinig stootkracht naar voren? Als je niet scoort dan faalt elke verdediging op den duur. Maguire heeft wat staan schutteren een tijd geleden, maar de laatste weken vind ik ze vrij stabiel en vooral Lindelof vind ik goed spelen. Laat de negatieve credits je oordeel niet beinvloeden

Deze nederlaag mag Solskjaer zich voor een heel groot gedeelte aanrekenen! Ongelofelijk dat hij Fred niet in de rust heeft gewisseld.. Die was in de eerste helft al rijp voor een rode kaart en iedereen kon wel aanvoelen dat die rode kaart er aan zat te komen.

2 december 2020 om 23:08

Maar het was geen geel die 2de

2 december 2020 om 23:00

Idd, dat wat Man U mist om de aanval op te zetten, met fatsoenlijke opbouw vanuit achteren heeft Psg dat wel meer met vooral zo'n Verratti. Denk dat Man U iets beter zou zijn met vdBeek erin ipv Martial om enig combinatie en opbouw mogelijk te maken naar de aanval toe.

2 december 2020 om 23:02

@hangover Martial heeft is de golden boy geworden als vleugelspeler met veel scorend vermogen. Nou pakt hij zijn goaltjes wel mee, maar echt wereldtop is hij nog niet geworden. Zijn ontwikkeling is niet zo gelopen als we hadden willen zien.

2 december 2020 om 23:52

Ligt er vooral aan wie spelen Hangover96. Van spelers als Bernat, Herrera, Danilo, Gueye en Kean wordt je niet per sé gelukkig. Het middenveld is bijvoorbeeld eigenlijk altijd dramatisch als Verratti niet speelt..

3 december 2020 om 00:07

United zou Herrera kunnen hebben gebruikt vandaag volgens mij. PSG trok zo nu en dan dat middenveld van United over alsof er niemand stond,

3 december 2020 om 10:50

Ik ben het met Jackie eens, Veratti is de lijm in dit elftal, zonder hem is dat middenveld niet zo consistent. Met veratti heb je in aanvallend en verdedigend opzicht een meerwaarde, zoals je zelf zegt moet je daarna gaan kiezen en beduidend veel gaan inleveren in de voorhoede of achterhoede.

Mijn moment van de wedstrijd was toch wel die derde goal. En dat komt niet alleen dat het een flitsende counter was, maar door de judo rol in slowmotion van mcguire op de doellijn. In tijden niet zo gelachen :D.

Solskjaer is echt een zeldzaam slechte trainer. Fred niet wisselen hier is bijna net zo dom als Bosvelt voor Robben brengen bij 2-1 voor.

Wat een wedstrijd zeg! Leek echt een derby, heerlijk! Wel jammer van de rode kaart voor Fred. Hij raakte de bal. Maar hij had natuurlijk niet meer op het veld mogen staan na de schandalige actie in de eerste helft.dat heeft de wedstrijd wel een beetje verpest. Ik vond Utd echt heel goed op de counter, met name in de tweede helft.En wat een klasse actie van Neymar. Betrokken in 62 goals in 66 wedstrijden of zoiets (volgens de commentator). Is absurd.

Wat een verschrikkelijk slechte scheids had deze geweldige wedstrijd zeg. Fred had natuurlijk allang rood moeten hebben en Martial zat toch ook tegen de rood aan, deze scheids gaf gewoon een gele kaart aan Paredes terwijl hij niks deed. En tja, dan ben je trainer, weet je dat Fred al geel heeft en op het randje zit, dan wissel je hem maar nee, van Ole mag hij blijven staan en alsnog rood krijgen voor een sliding wat eigenlijk op de bal was. Al met al toch wel een leuke wedstrijd, maar ManUtd had echt niet hoeven te verliezen.

Wat is dat PSG toch een hopeloos irritante ploeg! Nog blijer dat wij 101 dagen geleden de CL finale van ze gewonnen hebben. Blijft toch genieten, vooral van zo’n anti club. Zo’n knettergekke Tuchel die Di Maria weer op de bank laat zitten in de 88e minuut.

2 december 2020 om 23:39

Met Neymar en Mbappe spelen er wel 2 heerlijke voetballers om naar te kijken. Verder vind ik ze eigenlijk helemaal niet zo irritant, leuker dan Man United in ieder geval.

Wissel je fred voor Pogba of Van de Beek na rust. Win je hier de wedstrijd met gemak.

Enige persoon schuldig is Solskjaer.

Ik snap niet dat mensen de tweede gele kaart van Fred in twijfel nemen. Tuurlijk hij raakt de bal eerst, maar ik vind de tackle nog steeds wild genoeg om geel te geven.

“Hij raakt de bal” betekent niet gelijk dat je alles mag flikken.

Solskjaer is een van bommel in kwadraat.Die krijgt oneindig veel krediet als oud speler. Zo een matige trainer. Welke trainer laat fred nou op het veld? Die had 2 keer rood moeten hebben.Tactisch stond het ook niet achterin. Die centrale verdediging was zo traag.Ik hoop dat leipzig wint en dat deze trainer weggaat. Manu is een wereldclub en heeft een wereldtrainer nodig.

Wat een blunder van OGS. Wat hoop ik dat deze man ontslagen wordt. Het is zo’n schijtbak met zijn controleurs. En wat is het toch een sukkel dat hij die Fred laat staan. Verder een hele aparte scheids. Freds tweede geel vond ik geen eens een overtreding en wat was de VAR aan het doen bij de goal van Marquinhos? In dat ene shot was het zo duidelijk dat hij buitenspel stond.

2 december 2020 om 23:08

Het was alles behalve buitenspel. Kon je duidelijk zien aan de hand van de getrokken lijntjes.

2 december 2020 om 23:15

Ik zou anders even Marquinhos offside opzoeken op twitter. Dan zie je duidelijk dat zijn hak buitenspel stond.

2 december 2020 om 23:19

Ik weet niet wat ze op twitter doen, maar op tv (waar het niet gemanipuleerd kan worden) kon je duidelijk zien dat ze gelijk stonden. Geen een analist die zegt dat het niet was.

Zonde man, hadden we niet hoeven te verliezen dit. Nu het maar proberen af te maken in Leipzig, wat zeker niet makkelijk gaat worden.

Wat een prachtige wedstrijd! Ten eerste wat een mooie doelpunt van Neymar die op eigen helft 3 man kapt vervolgens het spel opent en uiteindelijk zelf de 3e doelpunt intikt. Een van de mooiste doelpunten van Neymar vindt ik. Man united is weer helemaal terug met het mooie aanvallende spel dat we van United gewend zijn, ze hebben veel kansen gecreëerd en met name de bal op de lat van Cavani moest er eigenlijk in veel pech maar Manchester doet weer lekker mee in de top en dat is heel fijn om te zien. Het wordt zeker nog spannend met Leipzig in de laatste speelronde, al hoop ik dat Paris en Man united allebei gewoon doorgaan.

Leuke wedstrijd gezien. Als neutrale kijker was het echt de moeite want het kon alle kanten op. Maar Psg wilde het toch net iets meer. 5e nederlaag alweer dit seizoen voor United, en we zijn nog niet eens halverwege het seizoen...die 6e ronde van de cl wordt echt niet normaal spannend.

Ik heb me trouwens lopen ergeren aan Greenwood. Die doet werkelijk aanvallend alles fout. Vertraagd, speelt de ballen niet af, lijdt veel balverlies en ziet de beste (afspeel) mogelijkheden niet.

Prachtig team dat PSG, soms zitter er aanvallen tussen dat is absolute wereldtop en lijken ze op de Harlem Globetrotters van het voetbal maar het is heel apart hoe zij als team in 1 wedstrijd zoveel pieken en dalen kunnen hebben. Als ze iets constanter zouden zijn hadden ze die CL al lang gewonnen.

3 december 2020 om 00:01

Is gewoon te weinig een team en teveel ego's vedettes (of self-proclaimed vedettes). Die individuen hebben natuurlijk enorm veel kwaliteit en talent die zo een wedstrijd kunnen beslissen. Doet me een beetje denken aan de mentaliteit van de galactico's, al hebben de spelers van PSG net iets meer dat 'janken' in zich. Probleem met dit team is dat je niet weet hoe ze voor de dag komen. Een Bayern kan een offday hebben, maar over het algemeen weet je wel welk niveau ze spelen.

3 december 2020 om 00:36

Psg verdiend gewonnen! Dat ik moet zeggen als United fan, nog heel veel werk heeft United. Martial mag rustig plaats op de bank gaan nemen. Is elke week hetzelfde met die jongen, wat een kansen dat hij telkens niet afmaakt. Ole had Fred 1ste helft er al af moeten halen. Heb je een heel andere wedstrijd, centrale duo's mogen van mij beiden vervangen worden er is totaal geen communicatie. Ik begrijp zelfs niet dat Maguire daar als aanvoerder rondloop. Hij maakt zo vaak de verkeerde keuzes en is zo traag. Telkens ook die lange bal terwijl die netjes kan uitspelen. Maar goed wie ben ik om te zeggen wat ze moeten doen. Het zal niet makkelijk worden daar in Leipzig.

Heerlijke wedstrijd. En wat had ik cavani een goal gegund tegen zijn oude ploeg. Scheelde weinig. . Leipzig - United gaat echt een spannende wedstrijd worden.

Wat een heerlijke wedstrijd was dat zeg! Lekker genoten. Het OGS nooit veroordeeld, hij genoot bij mij echt van een voorkeurspositie (niet dat mijn mening boeiend is, maar daar is de commentzone voor). Gisteren heeft hij zichzelf echt buitenspel gezet, ik neem aan dat Leipzig zijn laatste strohalm is. Stel ze verliezen daar en moeten de EL in, dan raakt hij eruit. En terecht ook, het is wel een opstapeling van domme beslissingen. Begint als met HM als aanvoerder bombarderen, ik heb mij gisteren weer kostelijk vermaakt om zijn acties haha. En dan nu met Fred. Zelfs mijn vriendin die een hekel aan voetbal heeft zei: waarom staat hij nog op het veld? En OGS laat hem staan, wat een catastrofale fout en het is niet dat United geen goede vervangers heeft hahah. Ik lees hier mensen zeggen: die 2e was geen geel? Hij had z'n 2e geel al moeten hebben na de sliding op Parades in de 1e helft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren