Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar reageert op Instagram met harde boodschap na kritiek Messi

Laatste update:

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Neymar is net als Lionel Messi van mening dat Barcelona bijzonder slecht handelt de laatste tijd. De Argentijnse wereldster liet vrijdag via Instagram weten enorm te balen van de transfer van boezemvriend Luis Suárez naar Atlético Madrid. "Je verdient het om te vertrekken zoals je bent: als een van de belangrijkste spelers uit de clubgeschiedenis", zo stelde Messi. "Je hebt geweldige dingen neergezet, als individu en als onderdeel van het team. Je verdient het niet om op deze manier eruit getrapt te worden door de club. Maar de waarheid is dat niets mij meer verrast op dit moment", aldus de Argentijn.

Onder de post laat Neymar van zich horen. De aanvaller van Paris Saint-Germain, die van 2013 tot 2017 actief was bij Barcelona en een aanvalstrio vormde met Messi en Suárez, kan zich helemaal vinden in de boodschap van de superster. "Ongelooflijk hoe ze (Barcelona, red.) dingen aanpakken", schrijft de Braziliaan. AS Monaco-middenvelder Cesc Fàbregas, voorheen jarenlang actief voor Barcelona, steunt Messi eveneens door op Instagram te reageren met applaus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona glijdt steeds meer af. Waar het vroeger nog een sympathieke club leek die bepaalde filosofieën nahield wat betreft eigen jeugd en aantrekkelijk voetbal, is het nu de lelijkste club van dit moment qua beleid. Aankopen pakken dramatisch uit, verkopen zwaar onder de marktwaarde en alle spelers gaan met een slecht gevoel weg. En de belangrijkste speler die blijft wilt weg. Succes Koeman maar dit is een kansloze missie naar mijn inziens. Het bestuur heeft te lang schade aangericht wat een trainer niet kan oplossen

26 september 2020 om 02:52

Er is ook maar 1 oplossing en dat is het bestuur eruit. Is al jaren duidelijk.

Barça is natuurlijk een club waar iedereen, ook de oud-spelers, iets over willen zeggen. Ik vind het frappant dat iedereen nu naar het management wijst. Terwijl ik me toch echt herinner dat er verloren werd van Roma, Liverpool en Bayern, door de spelers op het veld. Als je dit management iets kunt verwijten is het dat ze niet eerder grote schoonmaak hebben gehouden. Jammer dat het nu zo bot moet gaan zoals in het geval van Suarez maar het had veel eerder moeten gebeuren.

26 september 2020 om 05:36

Inderdaad! Historische verliezen geleden. De echte legendes zijn al weg en ik denk zelf dat wanneer Pique vertrek dat het juist op een mooie wijze zal vertrekken. Suarez heeft dit er zelf naar gemaakt en heeft totaal geen zelfreflectie over zijn spel en wou geen water bij de wijn doen. Suarez is 3 jaar te laat vertrokken vooral als je zag wat voor spitsen er de afgelopen jaren op de markt waren.

En over de "slechte" aankopen: Dembele was waanzinnig bij Dortmund toen Barça hem haalde en Griezman was al jaren super bij Atletico en het Franse team. Toch raar dat ze bij Barça nooit merr dat niveau haalden. Zou dat komen omdat iedereen in dienst moet spelen van de oude garde? Was FdJ versus Busquets ook niet zo'n voorbeeld.

25 september 2020 om 21:13

Ik denk dat ieder blinde kon zien dat griezman geweldig was als valse spits met een targetman waar hij om heen kan zwerven. Ook Frenkie als enige op 6 of als aanvallende middenvelder werkt niet. Frenkie is een speler die met de bal de ruimte in loopt. Hij rendeert het beste in 2-mans middenveld zoals toen met schone.

Wat dat betreft zijn het onlogische aankopen als je weigert om het systeem te veranderen. Hopelijk gaat Koeman daar wel verandering in laten zien

Over 3 - 4 maanden wordt Koeman eruit getrapt en krijgt Xavi de taak om alles op te ruimen. Je ziet maar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren