Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle United heeft ‘transferdoelwit nummer één’ binnen na ruildeal

Laatste update:

Newcastle United heeft zich weten te versterken met Salómon Rondón, zo melden the Magpies maandagavond via de officiële kanalen. De Venezolaanse spits wordt voor een seizoen gehuurd van West Bromwich Albion, dat ook een speler terugkrijgt. Dwight Gayle speelt namelijk het aankomende jaar, eveneens op huurbasis, voor de uit de Premier League gedegradeerde Baggies.

Rondón wordt door Newcastle United omschreven als het ‘transferdoelwit nummer één’ van trainer Rafael Benítez en de Spanjaard is opgetogen dat hij dit seizoen over de spits kan beschikken: “Toen we eenmaal op zoek gingen naar optie voor de aanval, wisten we hoe belangrijk ervaring zou zijn. Salómon heeft al een tijd in de Premier League gespeeld en hij weet wat er gevraagd wordt. Hij zal ons, samen met Yoshinori Muto, opties geven en zal voor meer concurrentie onder de spitsen zorgen, dat is altijd positief voor een elftal.”

De aanvaller zelf laat weten uit te kijken naar het avontuur: “De clubs hebben lange tijd met elkaar onderhandeld en nu ben ik gefocust op het seizoen en wil ik mijn ploeggenoten helpen zoveel mogelijk punten bij elkaar te verzamelen. Dit is een van de grootste clubs van de Premier League en ik weet dat de trainer mij graag wilde hebben, dus ik ben blij dat ik hier ben.”

De 28-jarige Rondón speelde de afgelopen drie seizoenen voor West Brom en was in 120 officiële wedstrijden goed voor 28 doelpunten en 10 assists. De 67-voudig international van Venezuela is na Muto, Martin Dúbravka, Kenedy, Sung-Yeung Ki en Fabian Schär de zesde nieuwe aanwinst van Newcastle United voor de nieuwe voetbaljaargang.

Een goede aanwinst voor Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Interessante aankoop. Hoewel Gayle goud waard was voor Newcastle, kan die fysieke kracht van Rondon wel eens goed van pas komen. Tevreden met de transfer tot nog toe! Alleen een linksback zou fijn zijn.

6 augustus 2018 om 19:39

Prima deal voor beide clubs lijkt me vind Rondon een echte PL spits en Gayle is imo een echte prima Championship spits

6 augustus 2018 om 19:44

Durf persoonlijk nu niet te zeggen wie we als linksachter zouden moeten halen, zeker met het budget dat Rafa heeft. Enige suggesties? (misschien Davide Santon😅😉)

6 augustus 2018 om 21:10

Willems?

6 augustus 2018 om 21:15

Tagliafico was een prima optie, anders Dalbert, Santon idd, Max, Gaya of Bryan??

7 augustus 2018 om 01:10

Santon is naar Roma.. Shaw, Bertrand, Gaya, Max, Plattenhardt of Kurzawa zouden wel haalbaar moeten zijn denk ik

7 augustus 2018 om 01:08

Ben je er echt tevreden mee ja? Ik ben aardig teleurgesteld in Benitez.. Hij gaat weer bezig zoals in zijn laatste jaar voor een ontslag bij Liverpool en wat andere clubs. Twee wissels van degradanten, een betere spits omruilen voor een mindere spits plus nog eens een nog betere spits laten gaan (Mitrovic weg, Gayle omgeruild voor Rondon, terwijl Rondon het type Mitrovic is) en dan een Japanner die weinig heeft gepresteerd bij een ploeg die net in de Bundesliga is gebleven.. Ik snap wel waarom de meeste supporters over de zeik zijn

7 augustus 2018 om 11:55

Je moet in het achterhoofd houden dat Ashley geen cent meer in Newcastle steekt en je dus creatief koet inkopen. Even 40 miljoen neerleggen voor Seri zit er bij ons dus niet in. En dan moet je tevreden zijn met wat je hebt. Wat we hebben is een goede keeper(Dubravka speelde goed tweede seizoenshelft), echt goede centerbacks met Lascelles, Lejeune en Schar en Clark achter de hand, degelijke rechtsback, Richtie en Kennedy en Ayoze en Rondon. Het kan tegenvallen, maar de basis is prima. Maar ik weet niet wat ik van Ki kan verwachten en van Muto

Een teleurstellende transferzomer voor Newcastle! Het zijn amper versterkingen te noemen. Had zeker meer verwacht van Benitez!

6 augustus 2018 om 23:44

Ik denk dat Newcastle gaat verrassen dit jaar. Ze hebben enkel aankopen gedaan op de plekken waar ze die ook nodig hadden. Ik denk dat Benitez het naar zijn hand krijgt gezet en vermoed dat Newcastle zich direct handhaafd. Southampton, Cardiff en Wolverhamptom gaan het denk ik moeilijker krijgen.

7 augustus 2018 om 01:04

Ik denk dat Newcastle eruit gaat dit seizoen.. Ik hoop het niet, want ik kijk zoveel als ik kan de wedstrijden van Newcastle, maar ik ben er echt bang voor.. Kijk eens naar Wolves hoe zij zich versterkt hebben.. Kijk eens naar Fulham.. Newcastle heeft met Ki, Dubravka, Rondon, Muto en Schar een gezelschap gekocht waarmee je gewoon degradeert. Het is bij bijna geen enkele club basis materiaal. Schar totaal geflopt bij Depor (en gedegradeerd), Ki wissel van degradant Swansea, Dubravka van Sparta Praag, Rondon omruilen voor Gayle terwijl Gayle veel betere cijfers heeft en Rondon het type Mitrovic is en die is verkocht. Muto was bij Mainz ook niet veel.. Ternauwernood in de Bundesliga gebleven.. Als ik op instagram van Newcastle kijk zijn de supporters ook echt teleurgesteld, op zn zachts gezegd. Zeg nou zelf, met dit materiaal kan je toch niet in de Premier League blijven? Dit is gewoon zelfmoord!

28 goals en 10 assists in 102 wedstrijden. dat zijn alles behalve geweldige statistieken van Rondon

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren