Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Newcastle United aast op Zoet en wil Krul in deal betrekken’

Laatste update:

Jeroen Zoet staat in de concrete belangstelling van Newcastle United, zo meldt FOX Sports. De doelman, die al weken wordt gelinkt aan een vertrek bij de Nederlandse topclub, keept zondagmiddag wel 'gewoon' voor PSV in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Onder meer Napoli, Crystal Palace en Benfica zouden al een tijdje geïnteresseerd zijn in de Oranje-international, maar de vraagprijs van naar verluidt tien miljoen euro vormt voor veel clubs een obstakel. De laatste dagen is het rustig wat betreft geruchten rond de 26-jarige sluitpost, maar nu zou Newcastle United weer in de markt zijn voor Zoet, die nog tot medio 2019 vastligt in Eindhoven.

De Engelse promovendus zat aanvankelijk achter José Reina van Napoli aan. De club ondervindt echter concurrentie van Paris Saint-Germain, terwijl de Italiaanse topclub ook niet happig is op een vertrek van de Spanjaard. Daardoor zou Newcastle nu de pijlen richten op Zoet en het is naar verluidt niet uitgesloten dat Tim Krul in de deal betrokken wordt. Vorig seizoen speelde Krul, die mag vertrekken bij de Premier League-club, op huurbasis bij Ajax en AZ.

Wie is de betere keeper?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat ze Zoet willen hebben, maar ze mogen Krul steken waar de zon niet schijnt. Gewoon de transfersom betalen, wij hebben Room al.

27 augustus 2017 om 17:30

Als Krul zijn oude niveau haalt is hij een klasse beter dan Zoet, het is alleen nog maar de vraag of dat nog ooit gaat gebeuren.

27 augustus 2017 om 17:51

De oude Krul ontvang ik met open armen inderdaad. De Krul van vorig jaar bij AZ mag lekker in Engeland blijven.

27 augustus 2017 om 21:19

Weet ik zo net nog niet. Ja hij zou fantastisch zijn in een ploeg als newcastle destijds waar die taylor 90 minuten op de 5 meter stond. Vorig jaar zag je hoe kwetsbaar hij is wanneer de verdediging hoog staat opgesteld.
Ja speelstijl is ook belangrijk voor keepers zo ben ik ervan overtuigd dat een courtois totaal niet bij barcelona, bayer of city kan uitblinken maar perfect bij Chelsea Atletico past door hun speelstijl.
Ben ook totaal niet overtuigd van Room mocht zoet vetrekken gewoon poen ontvangen en hopen dat ze een lijstje klaar hebben met eventuele vervangers

Mag toch niet hopen dat PSV hier mee akkoord gaat! Krul heeft na zijn blessure een waardeloos seizoen achter de rug en we hebben hem - zeker met de komst van Room - echt niet nodig. Gewoon de volle mep voor vragen.

Tim Krul.... Zou ik mijn vingers niet aan branden na dat half jaartje az. Toen was hij echt slecht. Ook bij Jong Ajax was het niet al te best.

Die ruildeal met Krul was gewoon een suggest en Van Peperstraaten. Niet noemenswaardig.

Stel het gebeurd, dan heb je Krul of room als eerste doelman.. daar word ik als Feyenoorder wel blij van. Kom op dat zijn geen puntenpakkers.

27 augustus 2017 om 17:32

Uhmm nou room is gewoon een klasse keeper die echt wel punten pakt.

27 augustus 2017 om 17:53

Het verschil tussen Zoet en Room is niet heel groot.

Zoet gewoon verkopen. Met Room heb je een goede vervanger in huis die zeker niet onder doet voor Zoet. Desnoods maar Gomes halen als 1e doel. Krul heeft zijn langste tijd al gehad.

27 augustus 2017 om 17:54

Gomes zou mooi zijn maar die staat nu wekelijks in de basis bij watford dus die zal niet goedkoop zijn.

Na dat halfjaar wat Krul had, had ik liever Zoet dna Krul. Krul moet lekker genoeg nemen met een plek als tweede keeper bij Psv, dan kan het. Room moet gewoon nummer een worden lijkt mij, zou het wel een stunt vinden, Pasveer was zo wanhopig om eerste keeper van PSV te worden, nu heeft hij Room verdreven en wordt Room de eerste keeper van Psv.

Zoet laten gaan, Krul lekker in dat grauwe Newcastle laten zitten en Castro van Heracles halen als ervaren tweede doelman. Room doet zeker niet onder voor Zoet. Minder internationale ervaring maar dat is dit jaar toch niet ons speelveld. Men spreekt toch al over een overgangsjaar laten we het gelijk goed doen dan!

Over aantal dagen sluit de markt weer. Dus per uur stijgt transfer van zoet met 1 mio. Zo is de realiteit.

Als Zoet vertrekt zal je toch echt nog een tweede keeper van enig niveau moeten hebben. Yannick van Osch is een jeugdkeeper. Laat dan Krul en Room vaar uitvechten wie de beste is. Geld en een ervaren keeper lijkt mij nog niet zo heel slecht. (Al was ik totaal niet onder de indruk van Krul bij AZ) :-(

Dacht een paar jaar geleden echt dat Krul een topper zou worden. Wat een punten pakte die. Hoop dat hij zijn carrière weer op de goede weg kan brengen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren