Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville is verbaasd en vermoedt ‘mol’ in kleedkamer van United

Laatste update:

Gary Neville heeft het idee dat er een ‘mol’ actief is in de kleedkamer van Manchester United. De oud-verdediger van de Engelsen reageert op Twitter verbaasd op een stuk dat de Britse tabloid Daily Telegraph publiceerde en waarin geschreven wordt dat José Mourinho er pittige praktijken op nahoudt bij het behandelen en toespreken van zijn spelers.

/

De krant noemt voorbeelden van de werkwijze van Mourinho in Manchester en geeft ook aan dat hij nú al de kleedkamer aan het verliezen is. Eerder overkwam hem dat al bij Chelsea en nu loopt het opnieuw uit de klauwen bij United, zo beweert de Britse tabloid. Neville citeert het artikel via Twitter en zegt: Al na één slechte week wordt er gelekt! Dit is beschamend!.

Een volger van Neville vraagt zich in een reactie af waarom Neville meteen gelooft wat er in het stuk geschreven staat: in zijn optiek kan het ook gewoon een verzinsel van het dagblad zijn. Neville gelooft daar echter niet in, met al zijn ervaring in de voetballerij. Hij zegt het verhaal niet zomaar voor zoete koek te slikken. “Ik kan een artikel waarbij er specifiek informatie is doorgegeven onderscheiden van een speculatief stuk!”, aldus de analyticus.

Als er, zoals Neville vermoedt, daadwerkelijk een mol is in de kleedkamer bij United, dan zou dat desastreus zijn voor trainer Mourinho. Die had in Spanje bij Real Madrid al te kampen met iemand in de groep die lekte naar de pers en dat maakte hem ziedend. Er werden verschillende namen genoemd, maar uiteindelijk werd nooit bekend wie de kleedkamergeheimen lekte naar de media.

Denk je dat er echt een mol actief is in de United-kleedkamer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was te verwachten dat zodra het ff slecht gaat kranten opzoek gaan naar sensatie. Ik snap dat de kranten gevuld moeten worden, maar wat wil Neville? Na zijn periode bij Valencia kan hij beter stoppen met doen alsof hij alles weet over voetbal.

21 september 2016 om 12:35

Gary is op en top United-fan. Heb onlangs zijn biografie gelezen en dan krijg je zwaar respect voor deze man. Het is toch logisch dat hij antwoord geeft op een vraag die een journalist hem stelt? Hij heeft bijna 20 jaar in de kleedkamer van United gezeten en weet echt wel hoe het er aan toe gaat. Heeft helemaal niks te maken met zijn prestaties als trainer.

21 september 2016 om 13:09

Hij geeft geen antwoord op een vraag, hij reageert via Twitter op een stuk in de Telegraph

21 september 2016 om 14:35

Hij geeft wel degelijk antwoord op een vraag, aangezien iemand met een vraag reageerde op zijn eerste tweet.

21 september 2016 om 12:40

Iedere trainer lijkt te falen bij Valencia. Neville heeft jaren ervaring in topvoetbal. Hij geeft ook geen commentaar op de trainer of het voetbal, maar over wat er in een kleedkamer gebeurt. Het feit dat hij bij Valencia snel is ontslagen, heeft hier toch niets mee te maken?

21 september 2016 om 21:11

Mourinho zelf wellicht?

Wat een puinhoop bij Manchester United. Sinds Sir Alex weg is kraakt het aan alle kanten. Ze hebben inmiddels een halve miljard uitgegeven, maar hebben nog steeds geen identiteit, speelstijl en constante factoren. De wil om prijzen te winnen is erg groot en daarvoor haal je iemamd als Mourinho, maar ik zou eerder voor een Tuchel gaan die nog jong is en een duidelijke visie heeft.

21 september 2016 om 17:38

United had al een bijzonder saaie speelstijl onder Ferguson, alleen werd het slechte spel goed gemaskeerd door een combinatie van sterk management, ervaren spelers in combo met toptalenten, en toch een redelijke organisatie in het veld. Naar mijn mening balanceerden ze iedere keer op het randje van de absolute wereldtop. In andere woorden: ze stonden er wel, maar het fundament (genaamd Ferguson) ging uiteindelijk met pensioen. Tja, dan is de free fall wel te verwachten.
United heeft weinig geduld ook. Ik verwacht dat Mourinho er maximaal 2 jaar gaat zitten voordat hij ook weer mag vertrekken.

Tja, Neville... het feit dat hij meteen aan een mol moet denken geeft mij een idee van zijn eigen 'karakter'

21 september 2016 om 14:36

Als er gesproken wordt over de wijze van handelen van Mourinho, in de kleedkamer.
Hoe zou het anders naar buiten zijn gekomen, dan door een speler zelf.

Zulke dingen lekken alleen uit als iemand die daar zat wat doorspeelt.

21 september 2016 om 19:55

Mensen geloven hier precies altijd dat de wereld allemaal rozengeur en maneschijn is. Als je een groep van 30 man hebt, is de kans enorm groot dat er op zijn allerminst 1 verrader tussen zit. Dat is overal zo, niet enkel in het voetbal.

Natuurlijk gaan ze wel een echte anonieme bron hebben als ze details gaan benoemen. Ga daar maar vanuit. Er wordt te gemakkelijk aangenomen dat kranten alles uit hun duim zuigen en dat er niets klopt. De compleet verzonnen verhalen zijn redelijk zeldzaam.

“Ik kan een artikel waarbij er specifiek informatie is doorgegeven onderscheiden van een speculatief stuk!

Kul-opmerking van Neville. Kranten kunnen van alles verzinnen. Als hij nou zou komen met een argument voor deze 'wilde' uitspraak dan zou men hem al iets serieuzer kunnen nemen.

Bij united word je als 1 van de beste betaald in de voetbalwereld, clubs als chelsea en city betalen minder in totaal uit. Waarom zou je dan willen gaan lekken.

Wat wel kan, een speler praat met zijn mensen en die gaat dat verkopen aan de media gezien hun niet millies verdienen. Je kan wel alles stilhouden van je "werk" maar met je vrienden praat je er toch wel over, ook al bedoeld de speler het zelf niet eens slecht.

Snap niet hoe je kan lekken. Die intervieuws etc zijn toch officieel?

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren