Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Negende wissel aanstaande bij krankzinnig Palermo: ‘Ik ben ontslagen’

Laatste update:

Het is haast niet meer bij te houden: voorzitter Maurizio Zamparini van Palermo voert de negende trainerswissel van het seizoen door. Na vier wedstrijden kan Walter Novellino zijn spullen pakken; de verwachting in de Italiaanse media is dat Davide Ballardini weer terugkeert bij de chaosclub.

“Ik kan bevestigen dat ik ontslagen ben”, laat een teleurgestelde Novellino optekenen in de Italiaanse media. “Ik kan alleen zeggen dat ik zeer teleurgesteld en verdrietig ben. Bedankt aan de jongens, de fans en de directeuren”, sipt Novellino.

Palermo begon het seizoen met Giuseppe Iachini als coach, maar na twaalf speelronden werd hij ontslagen en vervangen door Ballardini. Hij hield het zes speelronden vol en vervolgens stonden Fabio Viviani, Giovanni Bosi, Giovanni Tedesco en opnieuw Bosi voor de groep. Dit waren tijdelijke oplossingen, voordat Zamparini besloot om Iachini nog maar eens een kans te geven. De voorzitter en de coach kregen echter al snel ruzie met elkaar, omdat Zamparini het niet eens was met de tactiek die Iachini koos. De oefenmeester werd dus al na twee wedstrijden weer weggestuurd, vervolgens mocht Novellino het weer proberen en nu lijkt Ballardini dus weer terug te keren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Je zal maar fan zijn van deze club. Wat een wanbeleid

11 april 2016 om 17:47

Ik ben niet echt fan van Palermo maar het is wel me favoriete club uit Italie, hopelijk komt het ooit nog goed bij Palermo...

Laat ze die voorzitter maar eens ontslaan

11 april 2016 om 19:20

Zampa is de eigenaar dus dat word moeilijk.

Welke trainer gaat serieus nog tekenen bij deze ploeg, triestig beleid voor zo'n mooie club...

11 april 2016 om 17:39

Als er een hoge oprotpremie aan vast zit dan meerdere denk ik.
Ik nag toch aannemen dat ze niet voor een paar wedstrijden tekenen.

Die flapdrol heeft vast niet door dat door deze manier enkel nog Serie B coaches coach willen worden van Palermo, je moet wel echt slecht zijn wil je bij Palermo aan de slag.

11 april 2016 om 17:49

Hij vertrekt na dit seizoen dacht ik.
Moet zo wanbeleid krijg je het in de Serie B moeilijk zat.

Hahahaha, die Zamparini. Zo iemand kun je toch niet serieus nemen als voorzitter?

Hahaha wat een grap. Wat ik prachtig vind, is dat je dan maar weer iemand terughaalt die je een paar maanden eerder nog ontslagen hebt? Want dat gaat nu ineens wel werken voor je?

Negende?
Dat kan je toch bijna niet geloven...dat trainersvak daar word dus niet echt serieus genomen.

Ik vind Palermo 1 van de mooiste clubs in Italië, heb altijd een zwak voor ze gehad en hoop dus ook elk seizoen dat ze het goed doen (tenzij het tegen Juve is), maar wat is deze man verschrikkelijk. Zit er al veel te lang, heeft al veel te veel van dit soort idiote dingen gedaan, staat al jaren onder zware druk(zou je denken) maar hij stapt maar niet op. Hopelijk gaat dat dan nu eindelijk gebeuren en kan Palermo eindelijk weer een beetje omhoog klimmen want dat gaat met hem niet gebeuren. Maar waarschijnlijk blijft hij gewoon weer zitten.

Die Zamparini moet maar beter zelf coach worden. Niks en niemand is goed genoeg volgens hem.

wat een waardeloze voorzitter heeft palermo zeg. hij leidt de degradatie van palermo gewoon in

Beste en gekke meneer Zamparini,

Ik wil het ook wel proberen. Laten we zeggen een wedstrijd of 6, en dan kijken we hoe we ervoor staan. Ik houd van Italiaans eten, zon en vrouwen, en ik denk dat ik heel veel verstand van voetbal heb. Kortom, ik heb alles om deze functie te vervullen.

Mvg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren