Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘’Nee zeggen tegen Van Persie is hetzelfde als ‘nee’ zeggen tegen Messi’

Laatste update:

Monchi had jaren geleden meer dan gemiddelde belangstelling voor Robin van Persie, maar de technisch directeur van Sevilla moest toentertijd lijdzaam toezien hoe de aanvaller van Feyenoord naar Arsenal ging. Diverse media in Spanje verzekerden maandag dat Monchi ook deze zomer overwoog om de Nederlander naar Andalusië te halen, maar dat hij daar uiteindelijk van af zag. Van Persie staat inmiddels bij Fenerbahçe onder contract.

/

Monchi spreekt de berichtgeving rondom Van Persie resoluut tegen. “‘Nee’ zeggen tegen Van Persie is hetzelfde als ‘nee’ zeggen tegen Lionel Messi”, zo verzekert de technisch directeur van de Europa League-winnaar. “Het is een topvoetballer, ik zou nooit een streep door zijn naam zetten. Ik zou hem persoonlijk ophalen, waar hij ook zou spelen. Ik heb niet afgezien van zijn komst. Als dergelijke spelers beschikbaar zouden zijn, zou daar ik altijd open voor staan.”

“Ik ben niet iemand die daar te trots voor is, Sevilla is belangrijker dan mijn persoon”, zo stelde Monchi, het brein achter het succesvolle transferbeleid van de Zuid-Spaanse club. De bestuurder ontkende interesse te hebben in Alen Halilovic van Barcelona. “In de toekomst zal het een belangrijke voetballer zijn, maar op zijn positie hebben we Ever Banega, Vicente Iborra, Michael Krohn-Dehli, Steven N’Zonzi, Evgen Konoplyanka… Voor die positie willen we geen nieuwe spelers aantrekken.”


Denk jij dat Fenerbahçe de laatste club van Robin van Persie is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goede dagen voor fenerbache fans

21 juli 2015 om 21:06

Ik denk dat het voor Fener fans misschien als een verlengde versie van het suikerfeest voelt, zeker omdat hij ook moslim is. Maar ik denk persoonlijk dat van Persie minder succesvol gaat zijn dan Kuijt, hoewel Kuijt in principe minder goed is. Maar de werklust van Kuijt ontbeerd RVP toch een beetje desondanks hoop ik dat hij net als Sneijder door de fantastische voetbalatmosfeer beter gaat presteren. Ik denk dat die in Yurkije nog beter is dan in Engeland.

21 juli 2015 om 21:37

Hij is helemaal geen moslim. Zijn vrouw is moslim maar hijzelf niet.

21 juli 2015 om 21:42

*Turkije

21 juli 2015 om 22:38

Hij is wel degelijk een moslim, hij heeft zich tot de islam bekeerd voor het huwelijk met zijn vrouw

21 juli 2015 om 23:11

Nogmaals van Persie is geen moslim, dat heeft hij in een reportage over zijn leven duidelijk gemaakt. Zijn vrouw is moslim en daar heeft hij alle respect voor maar hij zelf is het niet.

22 juli 2015 om 01:29

Voor de duizendste keer: hij is niet moslim.

22 juli 2015 om 08:58

Hij heeft zich helemaal niet tot de Islam bekeerd voor het huwelijk met zijn vrouw.
Hoe kom je daar toch bij?

Goede transfer voor Fener!

Jammer dat Sevilla niet slagvaardiger was hierin. Dit zou een prima transfer geweest zijn. Sevilla zit net onder de Europese top en ik had hem graag gezien in de primera division.

21 juli 2015 om 21:07

Had het opzich ook best mooi gevonden als Van Persie aan de slag ging in Sevilla, maar uiteindelijk was het zijn eigen keuze. Mooi dat 's werelds beste technisch directeur dit over Van Persie zegt. Jammer dat Van Persie zijn potentiële legend-status bij Arsenal heeft weggegooid voor 1 landstitel bij United. Wenger had hem nooit, maar dan ook nooit zo vroeg afgeschreven. Allereerst omdat hij zijn basisspelers niet snel laat vallen en omdat hij weet dat een technicus zoals Robin erg zeldzaam is.

Als RvP niet zo blessuregevoelig was, was hij met gemak de beste spits die op de Europese velden rondliep. Die verfijnde techniek, zijn combinaties en vooral o zo slimme looplijnen maakten hem echt werelds. Mensen kunnen ook wel zeggen dat hij blessuregevoelig is geweest, maar die aanslag van Chiellini op Van Persie in zijn hoogtijdagen (ja, toen was hij op zijn best) was gewoon belachelijk en heeft niks met blessuregevoeligheid te maken. Uiteindelijk kan het me niks schelen dat hij naar Fener gaat, want die verrader heeft Arsenal op een cruciaal moment verlaten.

21 juli 2015 om 21:52

Ik ben het met je eens op 1 onderwerp na...looplijnen. Zonder gein Dat is nou iets wat ik vPersie kwalijk neem. Hoevaak heb ik die gozer een lijn zien trekken om vervolgens of de bal niet te ontvangen of buitenspel te staan..de man kan echt veel maar looplijnen nee (als spits)

Van persie moest naar real gaan als invaller voor benzema. Zou het denk ik niet slecht doen daar

Sevilla kan hem lang niet het zelfde salaris geven als fener. Ik vind persoonlijk fener ook een mooiere voetbalclub dan Sevilla. Istanbul is ook een super gave stad om te wonen.

22 juli 2015 om 07:40

Gedeelte over Istanbul ben ik helemaal met je eens. Schitterende stad. Persoonlijk zou ik als voetballer toch liever bij Sevilla voetballen. Spelen stabiel in de top van Spanje (onder Barcelona, Real en misschien Atletico) en hebben aantal zeer goede aankopen gedaan deze zomer. In potentie verwacht ik daar meer van de komende jaren dan van Fenerbahçe.

22 juli 2015 om 09:00

vroegere v. Persie vergelijken met Messi uit welke periode dan ook zijn ook al kokosnoten met bosbessen vergelijken.
v. Persie heeft 2,5 echt top gespeeld, maar daarvoor en daarna was het niet van dat niveau.
Maar het niveau van Messi heeft hij nooit en te nimmer nog niet voor de helft kunnen bereiken.

Persoonlijk ben ik niet zo gecharmeerd van de voetballer Rvp. Hij heeft eigenlijk maar 3 jaar geweldige seizoenen gehad mede door zijn blessuregevoeligheid. Wel een nuancering is dat er bij Arsenal heel veel geblesseerden zijn. Bij de nationale ploeg vind ik hem ook niet geweldig ondanks topscorer te zijn. Nog een jaar in de Premier League zou teveel geweest zijn. Een overstap naar de Bundesliga bij de subtop zoals een Wolfsburg, Schalke, zag ik eerder gebeuren dan naar Fenerbahçe maar daar zou hij veel minder betaald krijgen. Ondanks deze kritiek ben ik wel trots dat mijn club hem heeft gehaald. Hij zal er net zoals dat Sneijder is, er met kop en schouders bovenuit steken. Ik hoop enkel dat hij niet teveel geblesseerd zal zijn. Verstandig van het bestuur om ook te investeren in een Fernandao en Sow te behouden. Hopelijk behalen we dit jaar ook de 4de ster.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren