Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse oefenmeester met onmiddellijke ingang op straat in Oekraïne

Laatste update:

De wegen van Joop Gall en PFK Stal Kamyanske zijn per direct gescheiden. De club uit Oekraïne maakt woensdag via de officiële kanalen bekend dat Gall is ontslagen. De Nederlander stond sinds augustus aan het roer als interim-trainer.

/

Onder de oefenmeester speelt Stal Kamyanske zeventien wedstrijden. De club staat negende in de competitie en verloor de laatste vier duels allemaal. De Vysjtsja Liha ligt al een maand stil en wordt pas volgende maand hervat. Stal Kamyanske is van mening dat de hervatting het best zonder Gall kan gebeuren en wenst hem het beste in zijn loopbaan.

Gall was in augustus de opvolger van landgenoot Eric van der Meer, die vanwege familiaire omstandigheden stopte als trainer van de Oekraïense club. Tot dat moment was Gall de assistent van Van der Meer. De oud-verdediger was in het verleden trainer van het toenmalige BV Veendam, Go Ahead Eagles en FC Emmen.

Zie je Joop Gall terugkeren in Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Die zie ik wel terugkeren, ja hoor. In de Jupiler. Is geen trainer voor de Eredivisie.

Zou misschien wel wat voor Zwolle zijn als coach. Denk dat hij de potentie heeft om zwolle te kunnen helpen. Aangezien Jans na dit seizoen het voor gezien houdt bij Pec, zullen ze toch eventueel een opvolger moeten vinden.

11 januari 2017 om 22:59

Nou, dat hoop ik toch echt niet. Zeker als we in de eredivisie blijven.
Ik vind deze trainer passen in de Jupiler (waar we misschien ook wel spelen volgend jaar, maar daar ga ik nog niet van uit.)

Ik zie Ard graag terug komen icm bijvoorbeeld Arne Slot . Maar of dat haalbaar is...

Wie is Eric van der Meer? Nooit van gehoord.

11 januari 2017 om 23:06

Een oud voetballer die jarenlang bij FC Utrecht speelde, voornamelijk als verdediger. Heeft dacht ik ook nog bij Cambuur gespeeld. Zelf in 2009 tegen zijn elftal gevoetbald bij DOVO. In Nederland niet zobekend geloof ik omdat hij voornamelijk in het buitenland heeft gewerkt (oa Qatar)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren