Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse keeper buigt laat met Derby County, Stoke City slaat modderfiguur

Laatste update:

In de winterstop werd Brown Ideye, recordaankoop van West Bromwich Albion, nog in verband gebracht met een transfer naar Qatar. The Baggies wilden de spits niet laten gaan en zaterdag werd wel duidelijk waarom. Mede dankzij uitblinker Ideye plaatste de ploeg van manager Tony Pulis zich als eerste club voor de zesde ronde van de FA Cup. West Ham United werd met 4-0 verslagen. Derby County (met een Nederlandse keeper onder de lat) redde het niet, terwijl Stoke City een modderfiguur sloeg.

/

West Bromwich Albion - West Ham United 4-0
Na twintig minuten tekende Ideye voor de 1-0, al was dat een koud kunstje voor de aanvaller. Hij profiteerde van uitstekend werk van James Morrison en hij stond op de juiste plek om binnen te tikken. Het was zijn derde doelpunt in zijn laatste drie duels. Even nadat Craig Gardner al de lat had geraakt werd het alsnog 2-0: met een prachtige knal verdubbelde Morrison, die zo belangrijk was bij de eerste goal, de marge.

Met een briljante kopbal tekende Ideye na de onderbreking voor de 3-0 en daarmee was het duel wel gespeeld, zeker nadat Morgan Amalfitano nog een rode kaart pakte. De middenvelder van West Ham United, die vorig seizoen nog als huurling actief was bij West Bromwich Albion, stond nog geen tien minuten op het veld. Saido Berahino maakte het karwei met een fantastische knal helemaal af: 4-0.

/

Derby County - Reading 1-2
Manager Steve McClaren van Derby County had een basisplaats in petto voor de Nederlandse keeper Kelle Roos, die in een uiterst vermakelijke eerste helft zijn doel schoon wist te houden. Even na rust moest de Nederlander de bal wel uit het net halen, al kon hij weinig doen aan de inzet van Hal Robson-Kanu. Derby County trok de score al snel weer gelijk, toen Darren Bent met veel fortuin wist te scoren. Overigens stond Derby County toen al enige tijd met tien man op het veld, omdat Stephen Warnock voor rust twee gele kaarten verzamelde. De druk van Reading werd in de slotfase steeds groter, mede door goed werk van Roos hield Derby County lang stand, maar acht minuten voor tijd moest de doelman toch voor een tweede keer buigen. Yakubu werkte de bal bekwaam in de onderhoek.

Blackburn Rovers - Stoke City 4-1
Stoke City speelt in competitieverband een divisie hoger dan Blackburn Rovers, maar daar was zaterdag maar weinig van te merken. The Potters kwamen weliswaar op voorsprong via Peter Crouch, maar daarna nam de thuisploeg het heft in handen. De grote man bij de landskampioen van 1994/95 was Josh King, die drie doelpunten voor zijn rekening nam. De eerste maakte hij net voor rust, de tweede en derde even na rust. Tussendoor had Rudy Gestede van de stip gescoord, wat de score na 55 minuten spelen op een ongelooflijke 4-1 bracht. Stoke City (dat door een rode kaart voor Geoff Cameron een helft met tien man speelde) is al de tweede club uit de Premier League die wordt uitgeschakeld door Blackburn Rovers: eerder moest Swansea City eraan geloven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brown en Berahino is echt een goed duo. En wat er met West Ham aan de hand was weet ik niet, dit was toch wel ongeveer de normale opstelling, en normaal gezien zie ik ze niet met 4-0 klop krijgen van West Brom.

14 februari 2015 om 15:55

Berahino is nog redelijk jong toch? Kun jij me vertellen hoe hij het dit jaar doet voor WBA? Vind het op FIFA met carrière altijd wel een interessante speler omdat hij zoveel groei potentie heeft, maar ik zie niet zo vaak wedstrijden van WBA.

14 februari 2015 om 16:10

Hij was goed in vorm, maar zit nu in een dip. Hij heeft volgens mij ook een slechte mentaliteit, hij is een eenling bij de club. Maar als hij goed begeleid wordt, dan komt het wel goed met hem.

14 februari 2015 om 21:28

Bedankt voor de info! Ach ja, zie zojuist dat die jongen ook nog maar 21 jaar is. Hij is dan wel prof, maar ook een mens, en zal wellicht op mentaal gebied nog wat stappen moeten maken. Lopen meer jonge spelers tegen aan natuurlijk, maar de meeste leren het gelukkig uiteindelijk af!

14 februari 2015 om 17:31

Plus het feit dat Brom held Tony Pulis als coach heeft. Kom woorden tekort om die man aan te prijzen.

Wat speelden West Brom een goede wedstrijd, was met name onder de indruk van Ideye. West Ham speelden erg slecht vandaag, zat totaal geen spel in. Ik verwacht dat Ideye en Berahino een goed duo gaan vormen. Meer dan een terechte overwinning voor West Brom.

'West Ham United werd met 2-0 verslagen'

Foutje vz?

In de eerste alinea staat dat West Brom met 2-0 won, maar in het vervolg van het stuk staat 4-0. Wat is het nou, vz?

Verder had ik dit niet verwacht, West Ham is dit seizoen toch lastig te kloppen, maar West Brom lijkt onder Pulis weer op een hardnekkige ploeg dit zeer moeilijk te verslaan is.

14 februari 2015 om 16:18

Bij rust was het 2-0. En toen was het eigenlijk al gespeeld.

Goede zege voor WBA zeg. Opvallend, leuk. De FA Cup is een prachtige competitie. Ik zou het leuk vinden als een kleine club de beker ook kan pakken uiteindelijk. Prima goals ook allemaal.

Derby County speelde beter dan Reading, ondanks met een halve B-team wist Reading geen potten te breken.. En dan komt die doelpunt uit het niets vallen, jammer! Maar ik denk dat Derby vol voor de kampioenschap wilt gaan in de Championship. Bournemouth heeft gelijk gespeeld, nu alleen Middlesbrough nog, en dan staan we weer 1e, Coyr!

14 februari 2015 om 20:52

Heb jij the tracktor boys al afgeschreven dan.......?
Nee het blijf ongekend spannend

Geweldig dat Yakubu de winnende goal maakt voor Reading. Echt een legende.

@albertino, Nee dat zeker niet! Maar ik ben niet zo onder de indruk van Ipswich Town.. Ik ben van mening dat Derby, Boro, Afcb betere teams hebben dan Ipswich Town. Maar zoals jij het zegt, het zal ongekend spannend worden. Ik kijk er naar uit!

14 februari 2015 om 21:50

Ik ben juist wel onder de indruk.
Mick Mccarthy is een topper.
En Daryl Murphy dan die scoorde nooit en nu bijna 1 op1.
Nee ik denk dat Ipswich weer terugkomen.
Na jaren annoniem mee te hebben gedaan!
Bournemouth zie ik het niet volhouden. Gewoon niet klaar voor PL denk ik.

Het zal je niet verbazen dat ik een fan ben hahhaha.

14 februari 2015 om 22:15

Haha, inderdaad het verbaast me niet! Inderdaad, dat zou erg goed kunnen. Maar ik denk alsnog dat Ipswich gewoon niet rechtsreeks gaat promoveren, misschien via de play-offs! Ik laat het me graag verrassen Ik zeg Derby + Middlesbrough promoveren, 3e Ipswich of Watford. Bournemouth kan misschien wel verrassen, ze doen het al de hele seizoen goed, misschien nu nog wel.. ze speelden anders wel verrassend sterk tegen Derby 2 weken geleden. We zullen het wel zien :D

14 februari 2015 om 22:51

Ze spelen ( bournemouth ) idd verrassend maar clubs als Derby Ipswich en Boro weten wat promoveren is hebben ook de faciliteiten ( ruim 30000 zitplaatsen ) ik geloof niet in Bournemouth. Maar we gaan het zien ik hoop dat het in iedergeva erg spannend blijft.
Met hopelijk puntverlies voor Derby en Boro Dinsdagen woesdag

West Ham is ook hard neergezet zeg, 4-0 terwijl ze met hun A elftal stonden, had wel verwacht dat ze zouden winnen.
Ook Stoke City, is redelelijk goed in vorm en tegen Blackburn mag je niet met 4-1 verliezen, alhoewel het pas na de rode kaart hard ging.
Derby had gewoon moeten winnen van Reading, Derby zie ik denk volgend seizoen terug in de PL, gaat aan kop met Bournemouth

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren