Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC’er solliciteert: ‘Ik zou het liefst naar een club in de Eredivisie gaan’

Laatste update:

Sören Rieks heeft nog maar eens benadrukt dat hij openstaat voor een andere club in de Eredivisie. Twee jaar geleden trok de Deense middenvelder van Esbjerg fB naar NEC, waar hij al gauw een vaste waarde werd. De club degradeerde echter en Rieks wil liever niet in de Jupiler League voetballen. De behoefte aan een scheiding is wederzijds, want NEC moet de begroting bijstellen en wil de duurdere spelers dus graag kwijt.

/

In gesprek met Tipsbladet zegt de 27-jarige Rieks overigens dat hij zelf nog niets heeft gehoord van zijn club. “Tot nu toe is het vooral speculatie, mijn zaakwaarnemer en ik hebben allebei nog niet gesproken met NEC. De clubleiding is nog bezig de toekomst te schetsen, ook qua technische staf, en het duurt waarschijnlijk nog wel een paar weken voordat ze weten hoe de selectie eruit moet komen te zien.”

“Ik weet dus niet waar ik wat dat aangaat op moet rekenen”, aldus de Deen. Zelf heeft hij echter wel al een knoop doorgehakt: het liefst verlaat hij De Goffert komende zomer. “Dat is geen geheim meer. Ik ben blij dat ik hier heb kunnen spelen en vond de club en de stad heel fijn, maar het sportieve aspect moet voorop staan. Ik sta voor veel opties open, maar zou het liefst naar een club in de Eredivisie gaan. Het voetbal in Nederland past me goed. Ik sluit niets uit, maar het hangt natuurlijk ook af van wie er interesse toont”, aldus Rieks.

Sören Rieks is een aanwinst voor alle Eredivisieclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goeie speler voor cambuur

22 mei 2014 om 14:09

En voor dordrecht, go ehead eagles, excelsior en willem 2

22 mei 2014 om 14:21

zeker, al oordeel ik nu natuurlijk over mijn eigen club. wij missen in ieder geval een veel scorende middenvelder!

22 mei 2014 om 16:38

Ik vraag me af of dat soort clubs zijn salaris kunnen betalen. Volgens mij verdiende hij aardig wat bij Nec. Daarbij is het niet eens tijd dat dit soort beperkte voetballers eens in de spiegel kijken en hun verantwoordelijkheid pakken om die club weer eens terug naar niveau te brengen.

Meneer staat open voor de eredivisie, alsof hij verwacht dat Dortmund of Arsenal voor hem gaat komen maar ook eventueel nog wel open staat voor de eredivisie. Hij is in elk geval niet zo goed dat hij tegen (met alle respect) Sparta het verschil kon maken. In plaats van het verschil maken ging hij ruzie trappen toen er gescoord moest worden.

22 mei 2014 om 17:46

rare reactie geef je hier, alsof hij denkt bij arsenal of dortmund aan de slag te kunnen als hij aangeeft graag in de eredivisie te voetballen.

Om wat? Vervolgens die club weer te laten degraderen?

22 mei 2014 om 13:37

Ja het lag ook allemaal aan Rieks hè

22 mei 2014 om 13:42

Ja want dankzij Rieks zijn we ook gedegradeerd wil je zeggen. Wat een domme opmerking zeg. Rieks was juist een van de betere dit jaar, een speler die altijd voor gevaar zorgde en vaak belangrijke goals maakte(gelijkmaker bij Heerenveen en Pec)

On: Rieks zou een aanwinst zijn voor de gehele subtop van de Eredivisie. Hij zou prima bij een AZ of Heerenveen passen. Of misschien als opvolger van Chery bij Groningen, als die nog weggaat.

22 mei 2014 om 13:52

Wie noem jij dom? Als het zo een bijzondere speler was zou hij wel vaak gescoord hebben en misschien in de winterstop afgelopen seizoen al weggehaald zijn. Dus praat geen rare dingen

22 mei 2014 om 13:53

Was rieks dan een aanvaller? Dacht een middenvelder

22 mei 2014 om 13:59

rieks heeft meer gescoord als middevelder dan dat menig spits onderin de eredvisie kon zeggen dus..

22 mei 2014 om 14:14

Ja want je bent ook pas een bijzondere speler als je vaak scoort. Ook weer zo'n rare opmerking. Hij heeft dit seizoen 7x gescoord en 5 assists gemaakt. Dat maakt hem na Higdon de man met de meeste goals en assists bij Nec. Voor de rest heb ik als supporter alle wedstrijden gezien en kan sowieso beter beoordelen of het een "bijzondere" speler is dan jij, tenzij je natuurlijk ook alle wedstrijden hebt gekeken. En ik kan je zeggen dat ik hem dit jaar de beste man vond bij Nec, belangrijker dan Higdon of Conboy.

22 mei 2014 om 14:16

Rieks is een buitenspeler maar werd vaak achter Higdon opgesteld.

22 mei 2014 om 15:20

Waarom was Rieks de beste man dit seizoen? Ik heb namelijk ook iedere wedstrijd van NEC gezien en heb me iedere week kapot enorm lopen ergeren aan de speelwijze van onder andere Rieks.

22 mei 2014 om 15:33

Kijk, nog een NEC-fan die ook inziet dat Rieks helemaal geen goed seizoen heeft gedraaid. Ik heb ook alle wedstrijden van NEC dit jaar gezien en natuurlijk maakt deze jongen wat goals, maar daarbuiten mist hij ontzettend vaak en kan hij gewoon niet op goal schieten.

22 mei 2014 om 21:23

ik denk dat ik meer bij n.e.c te vinden ben dan jij met alle respect als je naar me naam had gekeken zag je dat er n.e.c is staat ik heb al jaren een seizoenskaart en ook aankomend seizoen had hem al verlengt op de vrijdag dat de informatie in de bus viel en heb zelfs nog de eredivisieprijs betaald (krijg dus nog 70 euro van n.e.c terug) daarnaast ben ik ook al me vrije tijd bij de training te vinden..
rieks is een speler die het eredivisieniveau aankan regelmatig een doelpunt maakt of een assist geeft maar vind het niet netjes om in alle media te roepen dat je weg wilt dat verhoogd de waarde op de markt ook niet. Verder is het een aardige jongen die altijd in is voor een praatje met de supporters. Persoonlijk zag ik dit seizoen het liefst leiwa op het veld niet omdat het de beste speler is maar wel de enige die altijd 200% gaf

Rieks is met Jahanbasksh de enige die weer terug naar eredivise (samen met vermijl, maar hij is van Manu). ze haalde wel een leuk niveau

22 mei 2014 om 13:59

je vergeet higdon

22 mei 2014 om 14:15

En conboy

22 mei 2014 om 14:38

En Koolwijk

22 mei 2014 om 15:55

Haha Koolwijk. Je maakt een grapje? Koolwijk heeft dit seizoen in geen enkel opzicht getoond dat hij Eredivisie waardig is. Zowel op als naast het veld niet.
Aanvoerdersrol totaal niet goed op zich genomen. Rode kaarten gepakt waarbij hij het team benadeeld heeft 4 wedstrijden lang. Inzet 0.0%. Daarnaast is zijn techniek/snelheid/inzet ook niet bepaald om over naar huis te schrijven.

22 mei 2014 om 21:25

koolwijk roept al jaar en dag dat die weg wilt bij n.e.c geeft totaal niet om de club. ik zeg niet dat hij slecht is hij heeft namelijk wel goed inzicht maar bij n.e.c hadden ze hem niet meer moeten opstellen na zijn rode kaart

Beperkte speler, dat heeft hij ook laten zien bij NEC. Weinig inzit getoond dit seizoen en vaak snel zijn koppie laten hangen. Nee NEC mag blij zijn als hij weg gaat.

22 mei 2014 om 14:30

Nec mag blij zijn als ze een paar goede spelers overhouden..

22 mei 2014 om 15:09

Eens, maar een speler als Rieks gaat NEC niet missen.

Overigs riep hij al na de winterstop dat hij niet in de jupiler league wilt spelen.

22 mei 2014 om 19:14

Jaa maar hij is niet de enigste die dat riep Conboy riep dat ook en dat is zeker wel een gemis,

Deze jongen kan de Eredivisie wel aan, maar ik vraag me bij dit soort spelers altijd af of we geen jeugdspelers hebben die van vergelijkbaar niveau zijn die nu op de bank wegkwijnen. Ook Higedon is een prima spits voor de kelder van de Eredivisie, 14 doelpunten bij een degradant is zeker niet verkeerd.

Als cambuur slim doet proberen ze rieks of jahhanbakkes aan te trekken. Zou wel mooi zijn

22 mei 2014 om 14:38

Hoeveel geld heeft Cambuur?

22 mei 2014 om 18:20

Geen

22 mei 2014 om 22:48

Dan gaan ze dus geen Rieks of Jahanbaksh krijgen.

22 mei 2014 om 23:04

er is wel geld, niet super veel, maar wel iets. in de winterstop is nog een transfersom voor anco jansen geboden, en leeuwin is verkocht waarvan een deel uitgegeven gaat worden

Probleem is dat spelers als Rieks en Jahanbaksh moeilijk betaalbaar zullen zijn voor clubs als Cambuur, Go Ahead of Excelsior. NEC heeft deze spelers al buiten de begroting om moeten laten halen door investeerders en deze clubs hebben nog een begroting die een stuk lager is dan die van Nec. Gezien de situatie zal NEC geen enorme transfersommen kunnen vragen, maar de salariseisen van deze spelers zullen toch flink zijn. Bovendien is Jahanbaksh een niet-EU speler die sowieso veel moet verdienen.

Wel een aardig spelertje hoor. Pikte toch zijn doelpunten mee in een slechtdraaiend team. Geen topper, maar voor clubs in het linkerrijtje best bruikbaar.

hij is wel een aardige speler voor een club uit het rechter rijtje maar meer ook niet.
weet iemand of higdon blijft want hem zou ik wel willen zien als vervanger van Mulenga bij Utrecht

22 mei 2014 om 14:59

ja hij lijkt mij ook een prima vervanger voor mulenga en ik vond higdon altijd een goeie spits ik denk dat hij veel kan scoren in goed voetballend team en ik denk wegens degeneratie dat hij niet meer dan 7 of 8 ton kosten

22 mei 2014 om 16:38

higdon heeft nog wel een contract. maar ik sluit zeker niet uit dat hij vertrekt. ik verwacht het wel. naar een ploeg in de championship of gewoon naar Schotland. hij miste zijn vrouw en kind in Liverpool namelijk best veel.

gelukkig blonk deze jongen wekelijks uit bij Nec, goede wedstrijdinstelling, altijd tot het gaatje blijven gaan. Nee, deze jongen is voor de meeste clubs een directe versterking.

ON: als NEC-fan heb ik mij geërgerd (o.a.) aan deze speler. Hij beschikt over wat techniek, maar moet zich zeker niet te goed voelen voor het spelen op jupiler niveau. Heeft in dit seizoen (naast de meeste andere NEC-spelers) volledig laten afweten, met als dieptepunt om voor de wedstrijd tegen Sparta al duidelijk te maken dat hij NEC wilde verlaten bij degradatie. Wat mij betreft is het duidelijk dat het hele rechterrijtje in de Eredivisie redelijk vergelijkbaar is met de betere clubs uit de jupiler league. Dat hebben de play-offs wel laten zien.

Hopelijk ziet NEC nu in dat je zulke spelers ook gewoon zelf kunt opleiden of bij amateurelftallen kunt wegplekken, want laten we eerlijk zijn, speler zoals Rieks lopen er genoeg rond op de Nederlandse velden

22 mei 2014 om 16:35

laatste seizoen vond ik hem op zijn nieuwe positie (bedacht door Janssen), wel sterk en pikte met regelmaat zijn goals en assists mee. verder is het wel een slappe juffrouw; zwak in de duels, poot terugtrekken. dat is natuurlijk niet echt NEC, zulke spelers.

wel een versterking voor meerdere clubs in de eredivisie zoals Utrecht, Ado, PEC. kan aanvallend centraal uit de voeten en op de flanken voorin. wel triest dat hij dit al aangaf voor de wedstrijd tegen Ajax dacht ik...

Deze jongen wisselt aardige wedstrijden af met hele zwakke . heeft een aardige techniek maar komt fysiek tekort . heeft ondanks deze tekortkomingen wel diepgang in zijn spel in pikt zijn doelpuntje mee. Denk dat Rieks het best tot zijn recht komt in een elftal dat wil voetballen . Laten we zeggen een Zwolle of Heracles . Geen hoogvlieger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren