Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Natuurlijk willen we hem niet verkopen, wat een onzin'

Laatste update:

Oscar maakt dit seizoen heel wat speelminuten bij Chelsea, maar werd deze week toch volop in verband gebracht met een transfer. De aanvallende middenvelder ontkende zelf al dat hij de intentie heeft om te vertrekken en vrijdagmiddag maakte José Mourinho ook maar eens duidelijk dat Oscar gewoon zal blijven: "Natuurlijk willen we hem niet verkopen, wat een onzin", aldus de coach.

/

De 23-jarige Oscar is bezig aan zijn derde seizoen bij Chelsea en deed dit seizoen in 26 van de 31 competitiewedstrijden van zijn ploeg mee. De Braziliaan valt de laatste tijd echter wat tegen en Juventus zou belangstelling hebben. In de tabloids werd direct gesuggereerd dat Chelsea Oscar zou willen gebruiken in een mogelijke deal voor Paul Pogba.

Mourinho wil Oscar echter niet laten gaan: "Hij heeft een paar maanden geleden nog zijn contract verlengd", benadrukte de coach. "Hij is een van de spelers met het beste contract bij deze club, een contract dat nog jarenlang doorloopt. Dus natuurlijk willen we hem niet verkopen. Hij is een 23-jarige jongen, die drie jaar geleden naar deze club is gehaald. Oscar wordt alleen nog maar beter en dat soort spelers laten wij niet gaan."

Oscar is goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oscar lijkt momenteel juist enkel minder en minder te worden. Toen hij er net was was hij echt goed, nu is hij wel aardig.

17 april 2015 om 21:02

Zelf volg ik 'm niet echt maar qua goals/wedstrijden doet ie het telkens beter na elk seizoen. Alleen geen idee hoeveel assists..

Oscar is een belangrijke speler bij Chelsea en is dat al vanaf dag 1! Hij is nu even wat minder in vorm maar dat mag toch?! Oscar in vorm is de beste nummer 10 voor Chelsea. Hij werkt hard (ook in verdedigend opzicht) en voor mij hoor hij gewoon altijd in de basis te staan

17 april 2015 om 17:41

Heb de indruk dat hij na de winterstop altijd wegzakt. Begint altijd zeer goed en zakt dan weg.

17 april 2015 om 17:47

Ik vind dat niet. Althans zijn prestaties zijn imo de laatste jaren niet zoveel slechter geworden na de winterstop van de afgelopen jaren dat het me op is gevallen.

17 april 2015 om 21:23

Dat is me ook niet opgevallen, maar Oscar kan vel meer geven dan wat hij nu doet.
Onder Mourinho is hij wat anders gaan spelen.

De wedstrijden tegen Juventus en Shakhtar bijvoorbeeld was hij ontzettend goed. Daarom denk ik dat het aan de speelstijl zit. Of moet hij wennen.

17 april 2015 om 21:51

Ik vind echt wel. Toont zeker potentie, maar ik vind hem in de 2de seizoenshelft vaak afzwakken. Vorig seizoen met de concurrentie van Mata was hij heel goed en na de winterstop toen Mata verkocht werd was hij zwakker.

En nu speelt hij ook zeer zwak in de 2de helft. Al moet ik er wel aan toevoegen dat een groot deel van de ploeg is afgezakt na de winterstop.

17 april 2015 om 17:44

Dit komt voor mij ook uit de lucht vallen. Het lijkt wel alsof iedereen die een wedstrijdje minder speelt meteen in verband gebracht wordt met een transfer. dan denk ik dat dat wel voor 90% van de voetballers opgaat. Deze man heeft sowieso de potentie en de dreiging, dus wat mij betreft kan deze links geparkeerd worden. Moet ik wel zeggen dat ik de laatste potten van chelsea niet echt gevolg heb

17 april 2015 om 17:47

Hou je mond man na elke witerstop is hij slecht

17 april 2015 om 17:52

Ooow jeetje sorry man! Ik zal het doorgeven! Kun je iets specifieker zijn dan? Wat er precies zoveel minder is? Of ga je dan weer nutteloze dingen roepen over 10 jaar geleden die niet relevant zijn? Iets met Makalele of dat Schevchenko er ook niks van kon door een of andere oorzaak?

17 april 2015 om 18:01

Makelele? Dat is mijn top 5 lievelings speler aller tijden. Oscar na elke winterstop dramatisch vorig seizoen ook al

17 april 2015 om 18:01

Sheva kon er ook niks van toen hij naar ons kwam maar wel geweldig bij ac milan

17 april 2015 om 18:07

Maar ik heb nog nooit zijn naam genoemd en kan je me vertellen waarom ik hem ooit hem genoemd

17 april 2015 om 18:07

Wanneer*

17 april 2015 om 18:10

Specifieker zijn? Als zelfs mourihno zegt dat oscar niet goed genoeg is op dit moment. Wat kan ik dan nog zeggen. Er is reden waarom hij ju minder speelt

De Bruyne werd ook alleen maar beter, maar die liet Mourinho wél weggaan. Lukaku zal er ook niet slechter op worden met de jaren zou je denken.

17 april 2015 om 17:45

De Bruyne moest zijn kans afwachten en wilde dat niet. Dat mag, maar dan kan je hem beter laten gaan imo. Op het moment dat hij vertrok was ik het er wel mee eens, nu achteraf vind ik het jammer maar zulke prestaties zagen denk ik de meeste mensen niet aankomen.

17 april 2015 om 18:06

Ja er is een verschil tussen wolfsburg en chelsea. Bij de ander krijg je genoeg ruimte en bij de ene bijna geen ruimte

18 april 2015 om 11:28

De beste man doelt denk ik op dat mourinho zegt geen spelers weg te doen die alleen maar beter worden, terwijl ze dat dus zeker wel doen/gedaan hebben!

18 april 2015 om 11:29

Dus niet of het begrijpelijk was dat die 2 verkocht werden op dat moment

Oscar zal genoeg interesse hebben van andere top clubs hoor. Zie ook niet waarom Chelsea hem zou willen verkopen.

17 april 2015 om 17:47

Omdat hij na elke winterstop ontzettend slecht worrd

Verkoop hem en koop firmino of geef dan nog boga of musonda de kans. Ik ben oscar helemaal zat eerste seizoens helft geweldig maar 2 de altijd waardeloos

17 april 2015 om 17:54

Juist. Gewoon een jeugdspeler de kans geven een heel seizoen. Op naar de Europa League! Lijkt me niet de bedoeling. Beide spelers zouden hooguit een paar kansen kunnen krijgen komend seizoen in de beker.

Oscar is gewoon een harde werker met een goeie redement. Maar dat is het. Zou niet opvallen bij bijv. Villa. Veelste wisselvalligm

Oscar is niet de meest creatieve nummer 10 die je kan hebben. Geweldige speler, maar in het huidge Chelsea zou ik graag iemand zien die iets beter is in de kleine ruimte en de combinatie. Als Oscar zich op die punten weet te verbeteren + een dreigender schot krijgt is hij de perfecte nummer 10.

17 april 2015 om 18:02

Oscar heeft juist eem.goed schot maar is technisch zwak maar doet veel verdedigend werk en zet veel druk waardoor hij ideal is voor onze stijl.

17 april 2015 om 18:28

Oscar heeft een matig schot hoor voor een nummer 10. Geplaatst schieten gaat nog wel, maar krachtige schoten eindigen meestal in een slap rollertje richting de keeper. Over het meeverdedigen ben ik het met je eens, maar een nummer 10 hoort aanvallend meer te brengen als verdedigend en dat valt bij Oscar regelmatig tegen.

17 april 2015 om 18:06

Wie zie je dan graag als zijn vervanger komen? Thiago Alcantara misschien?

17 april 2015 om 18:08

Ja die zou geweldig zijn maar willian kan ook op tien maar firmino zou ik ook wel willen. Er is teminst genoeg keuze

17 april 2015 om 18:25

Mijn favoriete nummer tien voor Chelsea zou Isco zijn, maar ik vrees dat Real hem niet zal laten gaan. Pastore lijkt me ook onhaalbaar dus een veel betere vervanger is ook niet beschikbaar. Denk dat Oscar het dus zal blijven. Andere opties zullen Eriksen en Barkley zijn, maar volg hun nauwelijks en weet niet of dit een toegevoegde waarde zal zijn.

17 april 2015 om 18:48

@zoumachine rustig typen. 30 spelfouten kinderlijke reacties slecht onderbouwd. Plz sssssst

17 april 2015 om 18:53

Staat in mijn top 3 als favorite speler om te zien spele, op het moment

17 april 2015 om 19:29

Heb jij ooit iemand rustig zien typen op zijn telefoon. En ik kan alleen maar korte reacties geven omdat ik aan het werk ben

17 april 2015 om 19:31

Pastore lijkt me niet onhaalbaar voor Chelsea. Hij heeft nog maar een 1-jarig contract bij PSG, dus hij zal niet al te veel kosten. Daarnaast heeft Chelsea geld genoeg, dus ze kunnen hem ook een goed salaris bieden.

Typische Real Madrid speler...dealtje maken zou ik zeggen Oscar, Ramires en Hazard naar Real Madrid en Bale, Modric en Coentrao naar Chelsea. Superdeal...hallo Jumbo. Verder nog Abdennour of N'koulou halen. Lacazette, Berahino, Austin, Ayoze Perez of Ings kies maar uit. James Mccarthy van Everton halen (misschien ruilen met van Ginkel) en Asmir Begovic van Stoke City, Anthony Lopes van Lyon of Ali Ahamada van Toulouse als opvolger van Petr Cech halen. Dan heb nog steeds een uitstekend sterrenelftal. En ze kunnen nog het een en ander verdienen met de verkoop van bijvoorbeeld Kalas, Piazon, Traoré, Salah, Chalobah, Omeruo, Mceachran, Todd Kane, Mikel, Christensen, Romeu, Kakuta, Marin, Atsu, Davila, Moses, Perica en Vitessenaar Wallace. Dat zal de portemonee ook weer vullen. Voor de één meer dan voor de ander maar toch... Maar kunt er natuurlijk ook zoals het beleid daar is weer een stel verhuren. Chelsea is en blijft een groot warenhuis aan spelers.

Courtois
Ivanovic
Cahill
Zouma
Coentrao
Matic
Modric
Bale
Fabregas
Eriksen
Diego Costa
17 april 2015 om 20:21

Laat Bale en Coentrao maar lekker in Madrid niemand zit op hun te wachten. Modric is zeker welkom en dan kunnen Oscar en Ramires richting Madrid. En al die andere mogelijke aankopen die jij opnoemt zijn meer iets voor Fifa. er staat een prima team en missen alleen nog iemand die Oscar kan vervangen, want hij is de zwakke schakel. Chelsea moet inderdaad veel spelers laten gaan. Atsu, Ceuvas, Davila, Delac, Kakuta, Kalas, Marin, Mceachren, Moses, Perica, Piazon, Salah, van Ginkel, Wallace, Ramires, Mikel, Oscar en Cech(verdient het om te spelen). Vervanger voor Cech hoeft niet gehaald te worden, Blackman en Beeney zouden het prima doen als reserve doelman. Hoop dat Moruinho woord houd en jeugdspelers de kans geeft. Jongens als Baker, Loftus, Solanke verdienen kansen en ook Bamford, Aké en Chalobah

Courtois
Ivanovic
Zouma
Terry
Azpi
Modric/Cesc
Matic
Willian
Modric/Cesc
Hazard
Costa
17 april 2015 om 20:27

Jij hebt het wel erg hoog in je bol. Ramires is 1000 keer Coentrao en Hazard 2 keer Bale

17 april 2015 om 20:37

En jij kan niet schrijven...wat bedoel je nou man? Ramires is 1000 keer Coentrao en Hazard 2 keer Bale. Snap er niks van. Is het één of andere code ofzo? En ik heb het nog nooit hoog in m'n bol gehad vriend sta altijd netjes met beide beentjes op de grond.

17 april 2015 om 20:50

Mij verwijten dat ik niet kan schrijven en vervolgens zelf een zin met het woordje 'en' beginnen. Mooi is dat. Verder het verzoek me niet tot vriend te rekenen.

Het is toch echt jouw gebrek dat je niet snapt wat er bedoelt wordt. Welke simpele zou in hemelsnaam Hazard, Ramires en Oscar ruilen voor Bale, Modric & Coentrao. Dat is halvering van je kapitaal.

17 april 2015 om 22:48

Mag een zin beginnen met en?
Ja, een zin mag beginnen met en. Het is een hardnekkig misverstand dat dat niet zou kunnen. Grammaticaal is er geen enkel bezwaar tegen; het is vooral een kwestie van smaak en tekstverzorging. Hetzelfde geldt voor maar aan het begin van een zin: ook dat kan prima.

Er zijn goede redenen te bedenken om een zin te beginnen met en. Zo kan het een verrassing of tegenstelling uitdrukken: 'en ik heb het je zo duidelijk gezegd!' En als het een vraagzin inleidt, markeert het vaak een nieuw gespreksonderwerp: 'en, ga je nog op vakantie binnenkort?'

Van 'onzetaal.nl'

Niets mis met een zin met 'en' beginnen. Enkel (ha, hier doe ik het ook ) in een zakelijke tekst zou ik het niet doen, maar daar is op VZ geen sprake van.

Tja, typische Mourinho speler. Belachelijk dat hij zoveel speelt. Werkt hard, maar komt gewoon dik te kort voor een nr 10 in zowat elk opzicht. Dan laten ze Mata gaan die 5 klassen beter is, puur omdat hij minder hard werkt en minder mee verdedigd. In mijn ogen is dit ook niet wat een 10 moet doen.

Maar oke, dat is Mourinho en dat is zijn tactiek. Daarom logisch dat hij hem wil behouden.

17 april 2015 om 21:25

Nou ja, ik vind Mata niet in alles beter hoor. Oscar speelt ook geweldig bij Brailie. HEt ligt meer aan de speelstijl.

17 april 2015 om 23:40

Het is wel zo. Oscar is niet echt een creatieve samba voetballers. En is technisch niks speciaal. Maar hij is een harde werker met een goeie redement die goed is in de korte combinatie en wel eens een goeie steek pass kan geven. Maar is niet echt een technische oof creative speler als willian en hazarf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren