Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli treurt en mist Milik: ‘Dit zorgt toch voor een bittere nasmaak’

Laatste update:

Napoli wist dinsdagavond ondanks een flink aantal kansen niet te winnen van Besiktas. Het Champions League-duel in Istanbul eindigde in 1-1 dankzij een doelpunt van Marek Hamsik, die zodoende de openingstreffer van Ricardo Quaresma wegpoetste. Trainer Maurizio Sarri baalt van de puntendeling.

/

Volgens de Italiaanse oefenmeester zat er veel meer in voor zijn ploeg, die door het ontbreken van de geblesseerde Arek Milik maar moeilijk tot scoren komt. “De wedstrijd zorgt voor een bittere nasmaak”, treurt Sarri in gesprek met Mediaset. “We hadden controle, maar helaas eindigen veel van onze kansen momenteel niet in doelpunten”, geeft de coach aan, die de van Ajax overgekomen spits zodoende flink mist.

Over zijn vervanger in de punt van de aanval, Manolo Gabbiadini, was Sarri niet ontevreden. Hoewel hij niet tot scoren kwam, zag hij veel goede dingen bij de 24-jarige spits. “Hij deed het in de eerste helft prima. Ik was erg tevreden over hem”, besluit de 57-jarige oefenmeester.

Denk jij dat Napoli eerste wordt in de poule?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Besiktas had ook zijn kansen, Atiba op de paal, 1-1 is uiteindelijk een terechte uitslag, maar Besiktas krijgt altijd hele makkelijke tegengoals. Ik vind Marcelo, Tosic en Rhodolfo geen cl materiaal.. We moesten Eto halen, stel je voor Eto ipv de dramatische Cenk!

2 november 2016 om 17:41

Liever cenk...kijk jij wel eens naar wedstrijden van antalyaspor of ga je op youtube zoeken naar eto?? De eto van youtube bestaat niet meer eh.

3 november 2016 om 02:33

Nog steeds is hij beter dan Cenk..

probleem van napoli de laatste weken...te veel kansen nodig om te scoren

Milik had al lang een bal keihard in het zijnetje gekruld met de gouden linker

2 november 2016 om 17:42

Ja voor 35 miljoen mag je dat verwachten hoop ik. Ajax heeft de deal van de eeuw gesloten volgens mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren