Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli-ster oogst lof: ‘Hij is nog veel meer waard dan Coutinho’

Laatste update:

Lorenzo Insigne maakte vorig seizoen met achttien doelpunten en negen assists grote indruk in de Serie A en volgens Fernando Orsi behoort de 26-jarige aanvaller van Napoli dan ook tot een van de waardevolste spelers ter wereld. De ex-trainer van onder meer Livorno vergelijkt Insigne met Philippe Coutinho om de waarde van de Italiaans international aan te geven.

Barcelona zou een bod van liefst 150 miljoen euro voorbereiden op Coutinho teneinde hem over te nemen van Liverpool. "Als Coutinho 150 miljoen euro waard is, dan is hij nog veel meer waard", vertelt Orsi in gesprek met Radio CRC over Insigne. De oud-doelman is onder de indruk van zijn landgenoot. "Insigne zou in elke ploeg kunnen spelen."

Barcelona zou ook gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van Insigne, die dinsdag na afloop van het duel met OGC Nice in de voorronde van de Champions League reageerde op de vermeende interesse van de Spaanse grootmacht. "Dank voor het compliment, maar ik wil goed blijven presteren in het Napoli-shirt, omdat ik dat altijd al wilde. Maar Barcelona is een droom, voor iedereen. Maar nu leef ik de droom van Napoli", zei hij tegen Mediaset.

Is Lorenzo Insigne volgens jou meer waard dan Philippe Coutinho

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allebei niet eens 80 milj waard.

23 augustus 2017 om 21:25

Iedereen begint nu zijn eigen speler op te hemelen, zeg gelijk hij is 600 miljoen waard.

23 augustus 2017 om 21:35

En geef ze eens ongelijk, als een Coutinho 150 miljoen waard is kan je niet verwachten dat Insigne voor 60 miljoen op te halen is, de markt wordt gekker en gekker.

23 augustus 2017 om 21:41

Hoe zit het met benatia ? Nog bank altijd ?

23 augustus 2017 om 21:57

Beetje off topic hehe.
Juve heeft pas 1 wedstrijd achter de rug. Juve zal in een 4 mans verdediging spelen waarbij Chiellini natuurlijk een vaste basisplaats heeft. Rugani gaat veel de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot topverdediger en bij Barzagli zal gekeken worden of hij het nog vol kan houden. Benatia zal ook zijn kansen krijgen, maar om echt een basisspeler te worden zal hij weer zijn oude vorm bij Udinese en Roma moeten krijgen. Voor nu is hij dus een roulatiespeler.

23 augustus 2017 om 22:45

Allebei niet eens 60 miljoen waard

Daar gaan we weer. Als speler x ... miljoen waard is, dan is speler y minstens ... miljoen waard. Werkelijk waar beschamend dat een gerespecteerd sportjournalist als Leo Driessen zich verlaagt tot zulke kromme vergelijken om een bizarre transfersom te rechtvaardigen. Kasper Dolberg zou plots voor honderd miljoen moeten gaan en nu zou Insigne voor meer dan 150 miljoen euro moeten transfereren. Als je zulke vergelijkingen blijft maken (en die ook nog eens gerechtvaardigd worden door de clubs zelf) zal je op korte termijn een geheel voetbalstadion kunnen bouwen voor de transfersom van één speler. En altijd zal je ergens argumenten vinden om zo'n transfersom te rechtvaardigen. Zij het de marketinginkomsten, zij het de contractuele situatie van de speler, zij het de onrust bij de kopende club zelf. Als de voetbalwereld zelf niet in staat is om een manier te vinden waarbij transfersommen op objectieve wijze te reguleren zijn zie ik het somber in voor de toekomst van het voetbal. De waarde van voetballers kunnen niet blijven stijgen en er komt een moment dat deze bubbel zal barsten.

23 augustus 2017 om 21:41

Het ziet er sowieso somber uit voor het voetbal. Is het niet vanwege de transfersommen, dan is het wel vanwege het feit dat sommige clubs 5 elftallen aan spelers hebben die ze alleen gebruiken als handel. En die nooit in aanmerking komen voor een plek in de selectie.
En zolang de Miljardairs het als speeltjes blijven zien zal het ook niet veranderen. Kunnen ze het niet meer alleen betalen dan hebben ze wel weer vrienden die mee willen doen en ga zo maar door.

Dit soort vergelijkingen had je vroeger al dus zal altijd wel zo blijven.

23 augustus 2017 om 23:01

Dit soort taferelen waren nooit gebeurt als Real niet dat absurde record bedrag van Ronaldo voor Bale had verbroken. Want ja, dat was immers nog een redelijke waarde meting. De beste spelers zijn het duurst. Maar opeens was Bale duurder dan Ronaldo, terwijl hij niet eens in de buurt komt van het niveau Ronaldo.

En sindsdien houdt iedere club haar eigen spelerswaardes er op na.

24 augustus 2017 om 04:07

Ik snap wel wat je bedoelt, maar er kan toch niks aan gedaan worden. Persoonlijk zie ik het probleem ook niet. Als dit de bedragen zijn die clubs kunnen neerleggen, waarom zouden ze dat dan niet doen? Barcelona heeft 200+ miljoen ontvangen voor Neymar, waarom zou het belachelijk zijn om dat te investeren in een speler die nog jaren mee gaat en die een waardige vervanger is. Iedereen loopt maar te zeuren dat het voetbal wordt verziekt door deze bedragen. Maar dat is al 20 jaar het geval. Zidane en Crespo gingen 15 jaar geleden ook voor enorme bedragen naar een andere club. Er gaat in het voetbal nou eenmaal zoveel geld om, dat clubs dit kunnen ophoesten of in elk geval de eigenaren. De enige reden die ik kan bedenken waarom mensen zo lopen te zeuren, is omdat ze dat geld zelf niet in hun zak hebben. Heb je weleens naar de salarissen van basketballers, honkballers of golfers gekeken. Mensen betalen voor entertainment. En iedereen helpt eraan mee om enorme bedragen voor shirts, seizoenkaarten enz neer te leggen. Voetbal is een wereldwijde sport waar iedereen van geniet. Het geld is er gewoon, dus als ze dat willen uitgeven prima toch. En ik wil je niet nog ongelukkiger maken, maar ik kan je garanderen dat over 20 jaar spelers voor een miljard van club wisselen. En ook dan zullen mensen lopen zeuren op de manier waarop jij dat nu ook doet. Dat Insigne in de huidige markt geen 150 miljoen waard is, mag duidelijk zijn. Coutinho is een veel betere speler. En wat Leo Driessen of , in dit geval, een ex-trainer van Livorno zegt maakt geen bal uit. Ik vind het nog even leuk om naar wedstrijden te kijken. Wat clubs aan mekaar overmaken, maakt de sport niet minder leuk. Ronaldo kostte Real 100 miljoen, en dat bedrag hebben ze er allang mee teruggekregen. Dus soms zijn spelers dat nou eenmaal waard. En spelers vergelijken hoort er nou eenmaal bij. Ik vraag me ook af over welke "bubbel" jij het hebt. Zolang geld wordt uitgegeven wat er is, zie ik helemaal niks barsten. Het is gewoon meepraten met de kudde.

24 augustus 2017 om 13:37

Ben vooral benieuwd wat er gebeurt als zo "sjeik of oliebaron" zat is met zijn speeltje en er niks meer mee wilt doen.

Onderschat ook Callejã³n niet, zeer geslepen en geraffineerde voetballer! Insigne is al jaren een groot talent uiteraard, maar ik denk dat die wel op zijn plek zit bij Napoli.

23 augustus 2017 om 21:45

En toch mist Callejon iets.. Het doortastende, het scherpe.. De voorhoede; Callejon - Mertens - Insigne moet intact blijven, net als de rest van het team. Zoals zichtbaar blijft Napoli doorgroeien in de zelfde formatie als vorig seizoen. On: Die bedragen... Hij is meer waar dan... Hou op! Geniet van de spelers op zich, bij de club waar zij spelen. Coutinho (was) is fenomenaal bij Liverpool en Insigne bij Napoli. En wat ze waard zijn? Laat dat de voorzitters, technisch directeuren en zaakwaarnemers maar lekker uitmaken.

Iedereen die het normaal vindt dat zulke spelers 150miljoen waard zijn, zijn net zo gek geworden als de transfermarkt . Suarez en Ibrahimovic etc zijn niet eens voor 50miljoen vertrokken van ajax en in die tijd waren ze nog jong ook.

24 augustus 2017 om 13:38

Dat is ook wel ff terug, inflatie op de transfermarkt!

Zijn allebei niet echt te vergelijken met elkaar.. Al vind ik Coutinho meer bij Barca passen..

Leuke speler maar toch 'al' 26 en niet al jaren van continu hoog niveau. Hij speelt in een team dat op dit moment ook erg lekker loopt, dan lijkt het al snel alsof spelers beter zijn dan ze echt zijn. Denk maar aan Bojan, Jeffren, Cuenca etc. die vroeger in het top Barcelona ook heel aardige spelers leken.

Meer waard weet ik niet maar ik vind Insigne wel een fijnere voetballer dan Coutinho.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren