Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli komt met schrik vrij en boekt eerste Serie A-zege van september

Laatste update:
/

Napoli heeft zondagmiddag de eerste Serie A-zege van september geboekt. Na twee nederlagen en een gelijkspel won de titelpretendent dankzij een doelpunt van José Callejon met minimaal verschil bij degradatiekandidaat Sassuolo. Eenvoudig ging dat echter niet: na de pauze ontsnapte Napoli een aantal keer gelukkig. De ploeg uit het zuiden van Italië rukt dankzij de drie punten op naar de subtop.

Met één punt uit de voorgaande drie competitieduels was de opdracht simpel voor Rafael Benítez en zijn manschappen: winnen. Dat was ook van meet af aan de insteek van i Partenopei, die begonnen zonder Dries Mertens en Jonathan de Guzman. In de openingsfase kreeg Marek Hamsik meteen een goede mogelijkheid om de score te openen, maar Sassuolo-doelman Andrea Consigli voorkwam dat. Napoli hield de druk echter op de defensie van de thuisploeg en werd na 28 minuten spelen alsnog beloond.

Gonzalo Higuaín kon ongehinderd een medespeler uitzoeken en vond Callejon, die de bal bij de tweede paal binnen werkte. Ondanks het overwicht van de bezoekers was de thuisploeg kort daarna dicht bij de gelijkmaker. International Simone Zaza leek op weg naar het doel van Rafael, maar kon het op laatste moment worden tegengehouden door Kalidou Koulibaly.

Na de pauze was Sassuolo aanzienlijk sterker. Het dwong Benítez om De Guzman in de ploeg te brengen voor Hamsik, maar ook met de Oranje-international op het veld kon Napoli niet voorkomen dat de gastheren een aantal goede kansen kregen. Zo mikte Simone Missiroli rakelings over, kreeg Rafael een bal in het gezicht waarmee hij de 1-1 voorkwam, en raakte Federico Peluso met een van richting veranderd schot de lat. De 0-1 stand bleef zodoende tot het laatste fluitsignaal behouden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saai saai saai

Traag spel, weinig actie,laag niveau, technisch klungelig, fysiek zwak, sfeerloos, geen passie, geen supporters.
Serie A doet weer eens pijn aan je ogen in zulke duels, merk dat ik heel de tijd op de klok zit te kijken gedurende de wedstrijd, is voorlopig ook de laatste keer dat ik Napoli kijk.

28 september 2014 om 14:35

Je hebt ook de verkeerde wedstrijd zitten kijken. Napoli speelt dramatisch en saai. Een van de weinige. Juve, Roma, Milan en Inter spelen leuk voetbal

28 september 2014 om 14:43

Een Barca fan die klaagt over sfeerloos en Fysiek zwak wauww

28 september 2014 om 16:00

Daarom kijknook nooit naar de spaanse compititie daar is alleen barca en de 2 madrid's leuk meer niet

28 september 2014 om 22:05

Nou af en toe kan je ook van een Valencia, Sevilla, Sociedad en Malaga genieten hoor

29 september 2014 om 10:38

valencia/sevilla ben ik het mee eens, maar dat is bij italie ook zo met Firontina,udinese(wel een slechte seizoenstart) en Lazio met veel leuke talenten en bekende namen

28 september 2014 om 17:22

Hahah, sfeerloos? Zegt een Barcelona 'fan'. Daarbij is het nog altijd beter dan die verschrikkelijke Spaanse competitie, waar Barca en Real alles met 6-0 en 2-8 winnen. Spannende competitie hoor! En als je het niet bevalt, kijk je toch lekker niet? Ga in ieder geval niet lopen zeiken hier, want niemand zit op gloryhunters zoals jij te wachten.

29 september 2014 om 07:25

Vorig jaar vond ik het zeker spannend ja, want jij vergeet Atletico die gewoon weer mee doen. En Valencia zie ik ook zomaar verassen.

Nou, al met al een onverdiende overwinning voor Napoli, vooral tegen het einde aan. Laatste kwartier zette Sassuolo enorm veel druk en had het eigenlijk tot drie maal toe op gelijke hoogte moeten komen. Daarnaast hadden ze misschien ook nog recht op een penalty/vrije trap op een zeer gevaarlijke positie.

Het is echt wachten totdat die Benitez eruit vliegt, want Napoli bakt er echt enorm weinig van tot nu toe. Geen wonder dat geen hond meer naar hun wedstrijden komt kijken....

28 september 2014 om 14:54

Dat laatste wat je zegt is niet relevant want er is maar 1 club in Italië die het stadion vol krijgt en dat is Juventus

28 september 2014 om 15:00

Wat wel relevant is, is dat Napoli een dieptepunt qua kaartverkoop heeft dit seizoen en ook een record laag aantal toeschouwers van de week tegen Palermo (volgens mij rond de 20.000 ofzo, normaal is het 50.000). Dat is toch enorm zorgwekkend voor de ploeg, niet alleen sportief gezien maar ook financieel.

Heeft De Guzman nog indruk kunnen maken bij zijn invalbeurt?

28 september 2014 om 15:11

Daar kan ik heel kort in zijn: Nee.

Heel Napoli had echter in de tweede helft niks in te brengen, in je eentje is het dan lastig het verschil te maken. Zijn enige functie was om veroverde ballen vast te houden en zich laten vallen bij contact, zodat er tijd gewonnen werd of, mocht zich de situatie voordoen dat een medespeler erover heen liep, dat hij een goede bal mee in de loop moest geven. Dat laatste lukte hem vaker echter niet dan wel, al had dat volgens mij ook met de kwaliteit van het veld te maken, want de passing was van beide kanten enorm slecht.

Heel raar dat het zo slecht gaat met Napoli. Ook zeer slecht dat ze de CL niet hebben kunnen bereiken. In het huwelijk met de matige trainer Benitez beginnen er al scheurtjes te komen en het is afwachten tot hij er uit vliegt. Als je zoveel punten verspeeld met zo een selectie dan is het niet waard om coach van het prachtige Napoli te zijn. Met hem bereik je de ambities niet die Napoli nastreeft.

Wat is er verder met Mertens aan de hand? Geblesseerd? Hoort daar gewoon basisspeler te zijn. Geweldige statistieken daar en vaak genoeg beslissend geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren