Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Namen ex-Ajacieden zingen nog rond in Tilburg: ‘Media blijven gissen’

Laatste update:

De transfermarkt is weliswaar gesloten, dat wil niet zeggen dat clubs hun selectie helemaal niet meer kunnen versterken. Zo hoopt Willem II de ploeg nog uit te breiden met een aanvaller. Dat zal door het sluiten van de transfermarkt wel moeten gebeuren met een transfervrije speler.

/

“We kijken nog rond. We hebben nog wat wensen. We wilden een centrumspits, die hebben we. De wens ligt nu nog open op de vleugel”, zegt technisch manager Carlos Aalbers tegen Omroep Brabant.

Willem II gokte op Samuel Armenteros, maar hij koos voor het geld van Azerbeidzjan. De club uit Tilburg wist vervolgens wel te stunten met Slowaaks international Adam Nemec en nu zingen de namen van ex-Ajacieden Daniël de Ridder en Derk Boerrigter nog rond. “Ik zeg maar zo, media blijven gissen...”, reageert Aalbers geheimzinnig.

Derk Boerrigter en Daniel de Ridder zouden uitstekende spelers zijn voor Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boerrigter staat nog 2 jaar onder contract bij Celtic, aldus wikipedia. Is er soms iets gebeurd daar??

1 september 2015 om 21:43

Contract is als het goed is ontbonden.

1 september 2015 om 22:15

Ik zou voor dit soort zaken niet naar wikipedia gaan, die zijn, zeker met spelers met de bekendheid van Boerrigter, niet zo up-to-date.

2 september 2015 om 00:27

Het contract van boerrigter loopt tot 30 juni 2016.

Door op het verkeerde paard te wedden zijn de beste aanvallers al voorzien dus gaat wel wat problematisch worden voor deze man om een geschikte (vleugel)aanvaller binnen te halen.

Tot zijn rugblessure vond ik Boerrigter een top speler. Daarna nooit meer op zijn niveau gekomen.

Ik hoopte op Boilesen, die ik ook al als ex-Ajacied zie

2 september 2015 om 08:18

Bolisessen is niet tranfservrij en dus geen optie

Lijkt met sterk dat Boerrigter voor een club als Willem II kiest maar ik laat me graag verrassen. Willem II moet dit ook niet willen is meer geblesseerd dan dat hij voetbalt.

1 september 2015 om 23:28

Willem II is de laatste 2 jaar toch goed bezig op de transfermarkt, ze verassen me elke keer weer met redelijk grote namen voor die club. Ik denk dat een Boerrigter best oren heeft om hier te gaan spelen, sowieso kan hij Willem II mooi als etalage gebruiken voor weer een stap hogerop.

2 september 2015 om 11:29

Dat klopt ze hebben zeker leuke spelers gehaald. Alleen dit seizoen zijn de aankopen nog niet zon succes.

2 september 2015 om 07:30

Als Boerrigter weer aan spelen toe wil komen, dan zou Tilburg een prima keus zijn. Ik denk ook niet dat hij, mede door zijn blessure gevoeligheid, de clubs voor het uitkiezen heeft.

De riddder lijkt me een goede optie, heeft bij Cambuur de wedstrijden die hij speelde het goed gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren