Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC vergeeft opvallende Snapchat-publicatie en bindt ‘potentiële goudmijn’

Laatste update:

Ezechiel Banzuzi gaat tóch zijn handtekening zetten onder een contract bij NAC Breda. De zestienjarige middenvelder werd begin vorige maand uit de selectie gezet, na een curieuze publicatie op Snapchat. Banzuzi was bezig met een transfer naar FC Utrecht, maar heeft nu besloten om een langer verblijf bij NAC te verkiezen boven een overstap naar de Domstad.

Trainer Edwin de Graaf liet vorige week in gesprek met BN DeStem al doorschemeren dat Banzuzi in genade aangenomen was en gekozen had voor een langer verblijf bij NAC. Nu meldt de krant dat Banzuzi zijn handtekening gaat zetten onder een contract voor tweeënhalf jaar, een gevolg van ‘veel intensieve gesprekken’. Daardoor traint Banzuzi - die door BN DeStem bestempeld wordt als ‘potentiële goudmijn’ - inmiddels ook weer mee met de A-selectie van NAC.

Banzuzi speelde dit seizoen vijf wedstrijden in de Onder 18, daarna nog twee met Jong NAC en maakte op 26 oktober vorig jaar zijn debuut in het eerste van NAC. De middenvelder, die in november zijn debuut voor Oranje Onder 17 maakte, speelde totaal tien wedstrijden in het eerste van NAC, de laatste op 17 december tegen ADO Den Haag. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven - waar hij negentig minuten op de reservebank zat - deelde hij op Snapchat een raadselachtig bericht met de tekst 'One last time', waarop hij teruggezet werd naar NAC Onder 18.

“Ik heb hem nog niet gesproken, maar als dat zo is, zou ik dat wel een beetje respectloos vinden”, reageerde De Graaf na afloop van de wedstrijd tegen FC Eindhoven. “Dat hij dat dan niet communiceert met ons, maar dat dan zo naar buiten gooit. Het enige wat ik wel weet is dat we voor NAC-begrippen een topaanbieding hebben gedaan, zeker voor zo’n jonge jongen. Hij moet nog alles bewijzen. Het is een groot talent en we willen hem een podium bieden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel slim gedaan van NAC. Die jongen is 16 en maakt dus ook nog “jeugdige” fouten zoals dat snapchat filmpje. Groot talent en mogelijk een goudmijn! Zeer content mee als supporter. Lopen sowieso 4 leuke jeugdspelers rond op dit moment, lang geleden.

Heel goed nieuws dit. Fijn dat ie inziet dat hij zich bij Nac prima verder kan ontwikkelen. Leuk speulerke!

lekker alles en iedereen met voetbalschoenen meteen affakkelen slaat ook nergens op. Die kerel doet iets in al zijn jeugdige enthousiastme, en meteen wordt je als een volwassenen berecht. Daarnaast (wederom via social media) plaatst hij iets op snapchat; terwijl die foto's normaal gesproken direct verwijderd worden. In het hoofd van een 16-jarige dus redelijk veilig. Misschien moeten we eens kappen met al die story roddelpraatprogramma's. RTL Boulevard, VI, de story... Daar waar smaad aan de ene kant gewoon strafbaar is, rollen we aan de andere kant heerlijk in de modder. Vermeende daders worden al berecht, nog voor er uberhaupt bewijs is. Reputatie naar de maan. En als het niet klopt, komt er misschien een rectificatie (al is het leed dan toch al geschied)

11 februari 2022 om 12:19

Waat heb je het in hemasnaam over?
- "wordt je als een volwassenen berecht".
- "vermeende daders worden al berecht, nog voor er uberhaupt bewijs is"
Er is niemand berecht, de jongen heeft een contract getekend.
En dat is goed nieuws.

11 februari 2022 om 12:30

Nadat hij uit de selectie was gezet omdat hij iets op snapchat heeft gezet. Gaat mij natuurlijk niet alleen over dit single event maar over de trend die ontstaat.

11 februari 2022 om 13:13

NAC wilde even duidelijkheid van hem hebben. Een van haar pupillen zet net voor een wedstrijd iets op Social Media, wat insinueert dat hij NAC gaat verlaten, zonder dat de club daarvan op de hoogte is.
De jongen is 16, had geen contract en NAC was al bezig met hem een contract aan te bieden, naar verluidt van 4K per maand, niet slecht voor een 16 jarige.
De club heeft in overleg heel even een afkoelingsperiode met hem afgesproken, zodat ze samen even een en ander op een rijtje hebben kunnen zetten. Met als gevolg een mooi contract.
Het is niet zo dat een vast kracht uit de selectie is gezet.
Om er dan heel de wereld bij te halen vind ik nogal over de top, en om dat te gaan roepen over berechten, smaad, strafbaar etc. etc is nog al sensatie zoeken.

11 februari 2022 om 13:31

Westend, als je niet wilt dat anderen er iets van vinden moet je het niet op social media zetten of op z’n minst je account privé maken. Verder er is helemaal niemand ‘berecht’. En als hij al oud genoeg is om een contract te tekenen, dan kan hij toch ook reacties verwachten als mensen op z’n aankondiging om te vertrekken reageren? Daarnaast zijn er nergens grenzen overschreden voor zo ver ik weet, dus volgens mij maak jij een storm in een glas water.

Netjes NAC!!! Goed gedaan alhoewel ik hem graag naar PSV zie komen…

16 jaar 2.5 jaar contract niet slim toch namens NAC ?of komen ze toch in aanmerking voor een vergoeding indien ooit later bij een andere club verkocht wordt ? Dan idd goed gedaan

11 februari 2022 om 11:37

Is het niet zo dat je op die leeftijd geen contract mag tekenen langer dan 3 jaar

11 februari 2022 om 14:57

Ze hebben zeker gezegd dat hij nooit meer zal spelen.onder dwang laten tekenen.lekker beleid NAC

Kan iemand van NAC ons informeren of dit écht een talent is?

11 februari 2022 om 13:55

Veel te goed voor Ajax.
Gaat rechtstreeks naar een echte topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren