Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC-fans vallen spelers MVV lastig: ‘We vinden je wel via Facebook’

Laatste update:
/

Een groepje fans van NAC Breda heeft zich vrijdagavond misdragen bij de spelersbus van MVV, zo meldt Breda Vandaag. De vijf fans wachtten na het 1-1 gelijkspel de spelers van MVV op. Er werden leuzen geroepen en Thomas Verheydt werd bij zijn kleding gegrepen.

“Kom dan als je een grote jongen bent. Gaan we één op één even uitmaken wie er wint. Ik vind je wel via Facebook”, zo zou er volgens de lokale nieuwssite zijn geroepen. Personeel van NAC waarschuwde de politie, die de personalia van de onruststokers noteerde.

NAC start een onderzoek naar de gedragingen van het vijftal. "We hebben genoeg getuigen en beeldmateriaal om een onderzoek te starten”, zo stelt zegsman Perry Hendriks. “Als daaruit blijkt dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan agressief gedraf, zullen zij gestraft worden. Wij keuren uiteraard als NAC zijnde elke vorm van bedreiging of handtastelijkheid af.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed zo. Direct aanpakken.

Haha waar mensen zich tegenwoordig mee bezig houden. Je gaat toch geen spelers bedreigen en vragen om gevecht. Dan ben je gewoon echt niet goed bij je hoofd en ben je geen supporter meer van een club maar gewoon een randdebiel.

13 februari 2016 om 01:22

Thomas verheijdt is een beer sterkste voetballen in de ere-jup-topklasse

13 februari 2016 om 01:24

En een super aardige gast ik heb me altijd ge ergerd maar wel een rondje geven aan de harde kern bij ijsselmeervogels nadat hij ook niet positief behandeld is maar wel altijd welkom hij kan niet voetballen maar wel een beersterke topgozer die ik hem nog wel zie neerhoeken ook

13 februari 2016 om 12:26

Dan heb je inderdaad wel ballen van staal, als je van al die gasten net Verheijdt zoekt om aan zijn kleren te trekken.

Overigens zijn het allemaal debielen. Of het nu de Vermeer haters of deze aardappels zijn, maarja als er in een land als Nederland moordenaars slechts een jaar cel krijgen of een taakstraf, dan kun je hier ook geen keoharde straffen voor verwachten.

13 februari 2016 om 02:12

Dat voetbal emotie is snappen we allemaal. Maar om nou met de spelers van de tegenstander op de vuist te willen gaat echt te ver. Beide ploegen doen er alles aan om te winnen en soms kommen daar dingen bij kijken waar je je vreselijk aan kan ergeren. Maar de scheids neemt het gedrag wat buiten het boekje gaat waar. Zolang de scheids niks zegt is het geoorloofd en heb je dus binnen de spelregels gespeeld. Wij als Nederlanders moeten veel meer een voorbeeld nemen aan de Duitsers, waarbij het erom gaat wie het spelletje het slimst uitspeelt, maar als supporters over het algemeen vrij vriendschappelijk met elkaar omgaan, Het gaat uiteindelijk om de mooie spannende wedstrijd waar je gezellig en/of met enige rivaliteit naar kijkt.

13 februari 2016 om 02:16

Dat voetbal emotie is snappen we allemaal. Maar om nou met de spelers van de tegenstander op de vuist te willen gaat echt te ver. Beide ploegen doen er alles aan om te winnen en soms kommen daar dingen bij kijken waar je je vreselijk aan kan ergeren. Maar de scheids neemt het gedrag wat buiten het boekje gaat waar. Zolang de scheids niks zegt is het geoorloofd en heb je dus binnen de spelregels gespeeld. Wij als Nederlanders moeten veel meer een voorbeeld nemen aan de Duitsers, Waarbij het erom gaat wie het spelletje het slimst uitspeelt, maar als supporters over het algemeen vrij vriendschappelijk met elkaar omgaan, Het gaat uiteindelijk om de mooie spannende wedstrijd waar je gezellig en/of met enige rivaliteit naar kijkt. #vreugde,gezelligheid en liefde voor je club en geen haat aan je tegenstanders.

13 februari 2016 om 01:33

Valt mee

13 februari 2016 om 03:03

Valt helemaal niet mee, Frtorres heeft helemaal gelijk. Sterker nog, ik betrap mezelf erop dat ik verbaasd ben dat een Feyenoorder zo een geciviliseerde reactie kan neerzetten, ja ik weet het sorry het is heel erg dat k zo denk, zo erg zijn we dus gezonken in voetballand NL. Geef NAC gewoon lekker 6 punten in mindering. Dit gezeik moet nu eens een keer kappen. Als er volgende week spreekkoren zijn bij een Roda JC, dan geef je die club 12 punten in mindering, gaat er een vak van Vitesse zich misdragen 24 punten in mindering. Gewoon na elke misdraging die hele clubs straffen. Ben dat tokkie-gedrag echt zat aan het worden. Ik schaam me voor types als jij die het nog durven te bagetalliseren.

13 februari 2016 om 05:45

Die punten in mindering maar die kun je makkelijk aanvechten en dat blijft nooit staan. Dat is niet de manier om het aan te pakken.

13 februari 2016 om 09:49

Dan loopt het juist nog erger uit de hand.

Wat zijn we toch lekker bezig de laatste tijd. Wat een ontzettende hersenloze idioot moet je dan ook zijn als je dit soort dingen gaat roepen richting een speler of wie dan ook, hard aanpakken dit soort mensen. Permanent verbannen uit het stadion en voor laten komen vanwege bedreigen.

Kansloos bericht dit weer. Mvv kwam voor een punt. Dat is hun goed recht want voetballend is het helemaal niks. Dat punt kregen ze en dat moeten ze dan vieren met het uitvak. Dan verwacht je dat ze even naar de uitsupporters gaan en niet dat een Guvenc en verheijdt oa. Dan gaan lopen uitdagen naar het thuisvak van "kom dan" en "wankers". Thuissupporters zijn hier na afloop navraag naar gaan doen en meer niet. Geen bedreigingen en geen fysiek geweld. Maar een klein lokaal journalistje wilde weer een goed verhaal hebben en zeker na de verhalen rond Vermeer scoort dit goed he... Alleen het hele verhaal verteld hij niet. En jammer dat voetbalzone dan alles maar zomaar over neemt...

13 februari 2016 om 02:16

Je was er zeker ook bij of niet? Misschien is sportjournalist zijn iets voor jou, want speculeren ben je blijkbaar ook goed in..

13 februari 2016 om 02:23

Wanneer ik journalist zou zijn zou ik in ieder geval proberen de twee kanten te belichten. Meneer heeft 1 ding gezien en daar z'n verhaal van gemaakt (ja letterlijk gemaakt).

13 februari 2016 om 02:23

En (fysiek) geweld ofzo keur ik af laat dat duidelijk zijn.

13 februari 2016 om 14:07

Daar waar ruzie is hebben twee schuld. Erg makkelijk om te zeggen dat er niks aan de hand is. Ik wil best geloven dat de spelers hier ook schuld aan hebben, maar reken maar dat de eerste beste supporter z'n mond heeft opengetrokken. Die kant is nu belicht. Maar jij weet net zo goed als ik dat dit op veel meer plekken gebeurt.

13 februari 2016 om 18:07

Dat zeg je goed. Hebben er 2 schuld. En waar is die tweede kant in dit artikel dan? Halve berichtgeving die de supporters weer in een slecht daglicht zetten terwijl de spelers ook geen heiligen zijn.

13 februari 2016 om 18:52

Daarin ben ik het ook zeker met je eens. Dat geef ik ook eerlijk aan, de actie van de spelers op het veld zullen de reactie van de supporters hebben versterkt. Het is inderdaad typisch media dat dat niet beschreven wordt. Betekent echter niet dat de supporters daardoor niks gedaan hebben. Die zitten ook fout en zulke dingen moet je echt niet roepen.

13 februari 2016 om 08:35

Nac moet nog maar lekker een seizoen in de jup blijven. Ik mis ze niet. Vorig seizoen die ffans timmermans in zijn gezicht spugen bahbah. Avondje nac kan mij gestolen worden. Veel plezier volgend seizoen

Deze selectie van nac moet gewoon van Mvv winnen.Hoeveel geld moet er nog worden uitgegeven in Breda voor betere resultaten. Mvv heeft vandaag zonder 4 vaste krachten een prima resultaat weten te behalen. Moest het dan eenmaal met 17 balbezit dan moet het maar. En dan roepen dat de keeper van Mvv al in de 3e minuut tijd aan het rekken was. Ten Rouwelaar deed vorig seizoen niks anders toen Nac de punten hard nodig had. Dat na afloop de spelers van Mvv iets roepen naar de fans van Nac zal niet voor niks zijn geweest.

Via facebook opzoeken en dan weer gaan bedreigen zeker. Haha wat een stoere vent. Geen aandacht aan besteden die leeghoofden

13 februari 2016 om 07:31

de media vergroot alles! word daar juist moe van. nieuws gaat niet anders dan over vermeer? wat erg en dit valt ook wel mee kunnen beter ons eigen volk gaan redden inplaats van die vluchtelingen helpen en dit als nieuws maken.

13 februari 2016 om 08:50

Het moet maar een keer afgelopen zijn met dit tokkie gedrag. Van mij mogen dit soort mensen een week lang paginagroot op alle kranten. Dat mogen alle gedragstokkies, niet alleen bij voetbal. Fluwelen handschoentjes helpen niet, dan maar de harde aanpak. Wil je negatieve aandacht? Dan kun je aandacht krijgen.

gut gut de mannekes willen ook in het nieuws .....s.van spelers blijf je af fysiek/verbaal en nou snel naar de supermarkt vakkenvullen boefkes!!!!

Rinus zei het al; voetbal is oorlog.

Is het trendy geworden bij elke club om dit seizoen even in het nieuws te komen? Het is nu wel elke week raak; bij wie dan ook. Of alles wordt juist nu extra uitvergroot. Dat kan ook nog. In ieder geval: afkeuren en afstraffen.

Verpatopspits
De scheidsrechter bepaalt hoever de oorlog op het veld wordt doorgevoerd. En na 90 minuten is de oorlog voorbij en ben collega's. Het is namelijk nog steeds sport.

Kwamen verhaal halen, maar is niemand aangeraakt aldus MVV speler Verheydt zelf. Dus Breda Vandaag heeft het niet juist opgeschreven.

20 punten in mindering brengen zo langzamer hand. Misschien dat dit een keer werkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren