Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel

Laatste update:

NAC Breda is dicht bij de komst van Carl Hoefkens, zo meldt Voetbal International. Een aanstelling van de 45-jarige hoofdtrainer zou een behoorlijke stunt zijn, daar de Belg in de Jupiler Pro League actief was als eindverantwoordelijke bij grote clubs als Club Brugge en Standard Luik. De deal zou snel rond kunnen komen, aangezien Hoefkens zonder club zit.

Hoewel het nog niet bekend is of NAC komend seizoen in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie speelt, zou Hoefkens zijn jawoord reeds gegeven hebben. Volgens VI staat zijn komst los van een eventuele promotie.

Hoefkens zit sinds december vorig jaar zonder club en wil graag weer aan de slag. Onder meer KV Mechelen hoopte op zijn handtekening, maar volgens het Nederlandse voetbalmagazine troeft NAC meerdere Belgische clubs af.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Hoefkens ziet veel potentie in NAC en andersom denkt de Parel van het Zuiden met de Belg een ideale opvolger van Jean-Paul van Gastel in huis te halen. “Na gesprekken met diverse kandidaten, lijkt uiteindelijk gekozen te zijn om in zee te gaan met Hoefkens, al wil de club vanwege de play-offs nog geen bevestiging geven”, schrijft journalist Joost Blaauwhof donderdagavond laat.

Volgens Blaauwhof stonden ook Andries Ulderink (assistent-trainer van Mark van Bommel bij Royal Antwerp) en Jonas De Roeck (clubloos) hoog op het lijstje in Breda. De Roeck gaat Van Bommel echter opvolgen in Antwerpen.

Hoefkens, die als rechtsback 22 interlands speelde namens België, begon zijn trainerscarrière in de jeugdopleiding van Club Brugge. Tussen 2019 en 2022 was hij assistent-trainer bij het eerste elftal van Blauw-Zwart. In juli 2022 kreeg Hoefkens de kans als hoofdtrainer van Club Brugge, maar na 27 officiële wedstrijden werd hij op straat gezet bij de Belgische topclub. In Luik hield Hoefkens het 22 officiële wedstrijden vol als hoofdtrainer.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen verkeerde trainer, alleen blijft de kkd een moeras voor vele clubs, al kunnen ze nog promoveren uiteraard. Maar met alle onrust binnen de club maakt een goede trainer ook geen groot verschil

Laten we hopen dat hij het dan net zo goed gaat doen als zijn collega in Tilburg.. Benieuwd of dit waar is en als dat zo is hij zelf wat assistenten mag meenemen.. Denk dat het wel even goed is dat de boel goed wordt opgeschud en dat we zo langzamerhand eens afscheid gaan nemen van mensen als Lokhoff en Karelse... Die blijven anders maar rouleren in baantjes bij Nac...

Toch een kanttekening maken dat hij bij Club Brugge verbrand was ondanks een geweldig knappe CL-campagne en dat hij nadien coach was bij een Standard dat alleen qua naam nog een grote club is. Die zijn echt nog maar een schim van wat Standard ooit was.

24 mei 2024 om 10:43

Klopt bij Standard was het net z'n chaos als bij Ajax dit seizoen. Bestuurlijke chaos, geldproblemen, beloftes die niet na gekomen worden, spelers die niet komen etc. etc.

Bij zowel Club Brugge als Standard heeft de opvolger van Hoefkens het ook niet beter gedaan, dus geeft ook wel wat aan. Heeft in de jeugd bij Club Brugge en in de CL goede dingen laten zien, dus potentie is er.

Hele interessante keuze, ben wel gecharmeerd van de Belgische stijl en die past ook beter bij NAC / Keuken Kampioen Divisie, dus juich dit alleen maar toe. De Roeck was ook geïnteresseerd om bij NAC trainer te worden, tot dat zijn jeugdclub FC Antwerp aanklopte. Goede vijver waar in gevist wordt en hoop ook dat er meer Belgische spelers komen. Als je Jan van den Bergh ook ziet spelen, is nu al een held in Breda.

Nu nog compleet nieuwe staf uitkiezen en mannen als Lokhoff, Karelse en Babos zijn ook opgekrast. Dan blijven alleen nog Pierre van Hooijdonk en Gabriels over van de oud-NAC kliek die elkaars hand boven het hoofd blijft houden. Nu doet Gabriels het niet slecht bij de O-21, dus is alleen Pierre nog een mogelijke rotte appel die weg moet, of zich minder overal mee moet bemoeien.

Veel plezier ermee. Zijn ego is groter dan dat van zijn hele selectie tesamen. Vind zichzelf een zeer goede trainer, maar mij lijkt er een reden dat hij nog nooit 30 wedstrijden achter elkaar op een bank van zijn team heeft gezeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren