Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda slachtoffert Karelse na belabberde start

Laatste update:

John Karelse is niet langer de trainer van NAC Breda. De 42-jarige oefenmeester is dinsdag ontslagen, zo heeft een woordvoerder van de club bevestigd aan het ANP. NAC geeft om half drie een persconferentie en zal dan uitleggen waarom Karelse zijn congé heeft gekregen en wie de coach zal opvolgen. Het doorschuiven van assistent Adri Bogers lijkt de meest logische oplossing te zijn.

/

NAC is belabberd aan het nieuwe seizoen begonnen. Na negen wedstrijden heeft de ploeg slechts vijf punten verzameld en zodoende staat enkel VVV-Venlo lager op de ranglijst. Alleen het thuisduel met AZ leverde een zege op (2-1). "Ik ben geen Houdini en van deze ploeg kun je geen Barcelona maken", benadrukte Karelse maandag nog. "Maar we moeten met dit materiaal wel hoger komen te staan dan nu. De komende weken moeten we tegen onze concurrenten belangrijke wedstrijden winnen." Voor Karelse is het echter over en sluiten.

Volgens het regionale dagblad BN/De Stem komt het ontslag toch ietwat onverwacht. Vooral vanwege de penibele financiële situatie van NAC leek het niet haalbaar een personeelslid weg te sturen. Volgens VI Radio waren de spelers ontevreden over Karelse omdat er te veel 'achteruit gevoetbald' moet worden. Ook technisch directeur Jeffrey van As zou een slechte verstandhouding hebben met de trainer.

Karelse verdedigde dertien seizoenen lang het doel van NAC. In 2006 schoof hij bij NAC weer aan, inmiddels als assistent-trainer van hoofdcoach Cees Lok. Sinds het vertrek van Robert Maaskant in 2010 was Karelse zelf hoofdtrainer van de Bredanaars. De training van dinsdag werd na het ontslag van de coach geleid door Bogers en oud-speler Nebojsa Gudelj.

John Karelse was een goede trainer voor NAC Breda

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Want een andere trainer zou het beter doen met deze selectie?

23 oktober 2012 om 09:45

Misschien laat die ze wel voetballen, want de strijdlust, en de wil om te voetballen ontreekt er bij NAC nog wel eens aan, zie Twente thuis, Ajax uit.

23 oktober 2012 om 09:56

NAC heeft gewoon een vreselijk matige selectie die totaal niet breed is en schort aan kwaliteit. Veel te jonge spelers als Schalk, Hooi en Gudelj moeten het elftal op sleeptouw nemen terwijl ze daar nog lang niet klaar voor zijn. Daarnaast staat er nog een jankende Lurling naast die denkt dat ie de messias is van Breda. Maar puntje bij paaltje schort het gewoon zwaar aan kwaliteit. Er is geen één Mourinho of Hiddink die dit NAC boven plaats 12 laat eindigen dit seizoen.

En daarnaast is NAC in financieel zwaar weer beland en is het zeer onverstandig om een trainer te ontslaan want dat contract zul je ook af moeten kopen.

Bij Willem2 is een aantal jaar geleden precies hetzelfde gebeurd met Groenendijk. Dat sloeg ook nergens op die man deed het prima en Willem2 is een seizoen na zijn vertrek gedegradeerd. Bij VVV precies hetzelfde met Jan van Dijk. Die ploeg heeft na zijn vertrek slechter gepresteerd dan ervoor

23 oktober 2012 om 11:25

Ik ben het met Afcavosje eens.
Ik denk ook niet dat er snel een trainer gevonden wordt die met deze selectie in het linkerrijtje komt of ook maar makkelijk boven de degradatie streep uit komt.
Ik neem dan ook de wilde gok dat zijn assistent nu als hoofdverantwoordelijke daar neerzetten NAC niet uit de problemen gaat helpen.

Ik vind het ook daarom niet helemaal eerlijk naar Karelse, naar mijn idee gebruikt de leiding van NAC dit, samen met het feit dat blijkbaar de spelersgroep het ook niet meer in Karelse zag zitten, gewoon als dekkingsmantel om een trainer weg te sturen die hen niet lekker ligt.

23 oktober 2012 om 11:39

Dit ontslag is een teken van totale irrealiteit in het bestuur. Zij denken dus dat er meer te halen valt uit deze selectie. Nou heb ik zelfs ten Rouwelaar vorige week horen zeggen dat ze blij mogen zijn als ze niet degraderen. Misschien moeten die woorden maar eens doordringen in de bestuurskamer daar. Ze moeten ook meer naar buiten uitspreken dat ze dit seizoen gaan vechten voor degradatie. Dat neemt druk weg bij de spelers en dan is ieder puntje meegenomen. Op deze manier zijn de verwachtingen veel te hoog. Nu verschuilen de beleidsbepalers zich weer achter dit ontslag en proberen ze uit de wind te blijven. Terwijl ze eindverantwoordelijken zijn. Nu komt er een nieuwe trainer en dan wordt het probleem snel doorgeschoven.

23 oktober 2012 om 12:35

Maar feit blijft dat de spelergroep niet alleen kwaliteit tekort komt; maar ook niet de wil lijkt te hebben om elke wedstrijd het maximale te proberen te halen.

Kennelijk kan Karelse deze groep niet meer motiveren. Ligt niet per se aan Karelse; alleen zoals altijd is dat wel het makkelijkst aan te passen.

Ik vind het ook altijd wel heel makkelijk om een trainer weg te sturen; echter is het duidelijk dat er iets moet gebeuren. Deze matige selectie zal hoe dan ook moeite hebben om de nacompetitie te ontlopen. Maar Vvv, Zwolle, Willem II en zelfs Roda doen echt niet veel onder voor Nac. Alleen leveren zij wel strijd en passie.

23 oktober 2012 om 11:25

Dat denk ik wel ja. Er zit onder Karelse totaal geen idee achter het spel van Nac. Met alle respect voor Karelse, hij is een echte Nac-man, die alles geeft voor de club, maar echt veel tactisch vernuft zit niet in hem.

Ik denk dat NAC met deze selectie zeker rond plaats 12 moet kunnen eindigen. Er zitten echt wel spelers met kwaliteit/talent in de ploeg, plus mannen met de nodige ervaring, Ik noem Ten Rouwelaar, Luijckx, De Roover, Gudelj, Hadouir, Lurling, Botteghin, Schalk. Dat zijn toch echt spelers die beter kunnen dan rond de degradatiezone voetballen.

Ik vind het jammer voor Karelse, maar toch de juiste beslissing van het bestuur.

23 oktober 2012 om 11:35

@ ali,

Ik denk dat een trainer als verbeek ( die natuurlijk niet haalbaar is voor nac op dit moment) het stukken beter zou doen dan karelse.

ik zat zaterdag op de tribune nac-vitesse en ik denk dat ik nog nooit zo'n slechte wedstrijd van nac gezien heb. er zat totaal geen spel in, veel lange ballen op de kleinste man van het veld schalk. de eerste 15 minuten waren leuk en vol strijd maar daarna was er gewoon geen herkenbaar spel in te ontdekken. menig mensen zei toen al op de tribune dat het wel eens de laatste wedstrijd van karelse kon zijn. ik neem karelse niet veel kwalek want hij heeft geen kwaliteit al denk ik wel dat de huidige selectie veel beter kan voetballen dan dit.

23 oktober 2012 om 11:42

Inderdaad een andere trainer zou het beter doen.

Bij John Karelse is totaal geen lijn te ondekken en dan heb ik het niet alleen over dit jaar maar vorig seizoen was het ook 3x niks. Oke ze eindigen 13e op de laatste speeldag maar verschil met clubs onder hen was nihil.
Wie gaat er nou bijvoorbeeld 433 spelen met een dwerg als schalk voorin de ene na de andere hoge voorzet.
Huurlingen stelde hij vorig jaar steeds op boven eigen spelers als ze dan beter zijn oke maar El achouie ipv Gorter, koenders ipv Janse, Kolk ipv Schalk en ga zo maar door.

De interm directeur Busselaars heeft toen zijn contract verlengt omdat hij goedkoop was en de club kent wat is dat voor lompe reden?

Wij verwachten bij NAC echt geen Barcelona zoals hij aangaf maar hij kan er met alle respect nog geen FC Lienden van maken.

Wat er hierboven staat over van As en Karelse klopt overigens niet deze twee heren zijn zeer goede vrienden.

Ik hoop wel dat John een functie blijft houden bij de club maar dan ergens in de jeugd. Was vroeger groot fan van hem.

Bogers lekker assistent laten en Nebosja gudelj vader van Neno doorschuiven van de beloftes naar het eerste. Hij heeft de afgelopen jaren met de A junioren gewerkt en laatste jaar met de beloftes. Hij weet dus wat deze jongens kunnen die op dit moment bij de selectie zitten.

En dan maar hopen dat we dit jaar nacompetitie kunnen ontlopen want met Karelse was dit nooit gelukt. Maar dat is iets wat met ons materiaal wel moet lukken.

te Rouwelaa
de Roover
Luijcks
Botteghin
janse
Buijs
Gudelj
Verbeek
Hadouir
Schalk
Lurling
23 oktober 2012 om 11:54

Vergeet niet dat Gilissen terug komt. Van mij mag je Luijckx er uit halen, Buijs een linie terugschuiven en Gilissen op '6' posteren. Eindelijk wordt er door NAC daadkrachtig gehandeld.

23 oktober 2012 om 11:51

Zoals eerder vermeld. NAC heeft echt wel een betere selectie dan VVV , Willem II en PEC Zwolle. Met een beetje geluk kan je ook boven Roda eindigen. JK is gewoon een tactisch onbenul. Verder echt een goede man hoor. Maar trainer zijn kan hij niet..

Was te verwachten, alleen heeft NAC ook niet het spelersmateriaal om hoog te presteren! Beetje net als het ontlslag van Ron Jans

Haha! Dit snap je toch niet?
En wie komt er dan in de dug out te zitten?..

Weet iemand of Gert Aandewiel ook weg is?!..

23 oktober 2012 om 10:02

Gert Aandewiel is al lang weg.
Adrie Bogers heeft het dit jaar over genomen.

23 oktober 2012 om 12:58

Ok, wist ik niet;-)

Dankje!

23 oktober 2012 om 10:07

Misschien dat NAC in Ron Jans een mogelijke vervanger ziet... Misschien daarom nu meteen gehandeld?

23 oktober 2012 om 10:37

Verwacht het niet eigenlijk, want dan zouden ze achter de schermen al overeen moeten zijn gekomen (nac en Jans). Dat is denk ik niet het eerste wat er gebeurt als je nog niet eens je bureau hebt leeggehaald in Belgie. Ik vind Jans ook niet de man voor deze selectie, hoewel zijn uitstraling best zou passen bij Nac.

23 oktober 2012 om 10:49

Maaskant naar Nac, Jans naar Groningen en dan in de cirkel weer rond!

23 oktober 2012 om 11:28

Dat zou wel weer prachtig zijn Jaapvogelwacht!

Helaas zal NAC daar wel geen geld voor hebben denk ik? zou een beetje wanbeleid zijn als ze in een enorme crisis twee trainers zouden halen, daarbij had Jans denk ik een prima salaris bij Luik dus zal hij wel heel veel moeten inleveren wil hij weer in Nederland aan de slag gaan!

23 oktober 2012 om 17:36

De eerste naam die bij mij opkwam was Jan Everse.
Everse is een prima interim trainer die de boel vast wel weer op de rit kan krijgen.

Dus is de directie bezweken onder de druk...

Ik mag hopen dat ze Karelse behouden voor de club. Karelse Bedankt!!

Haha wat zwaar hypocriet van het bestuur.
NAC heeft gewoon een zeer matige selectie, en heeft gewoon financiële problemen, waardoor ze geen versterkingen kunnnen aantrekken.
Nee, nu Karelse weg is wordt Nac vast kampioen!
Zo sneu, altijd meteen de trainer eruit, kijk naar Jans, ook een selectie van niks. Kijk naar Vilonova, wereldselectie, maar zet je hem bij Nac neer, wordt nac echt niet in een keer een subtopper ofzo.

23 oktober 2012 om 10:42

Subtopper vraagt ook niemand....
Gewoon uit de degradatiezone, een trainer die geen interne ruzies zoekt met spelers, die niet door elke speler wordt gehaat, die niet elke week maar weer zn taktiek aanpast waaroor nu niemand meer iets begrijpt waar die kerel mee bezig is.
Nogmaals, elke naccer weet dat we door het gebrek aan centjes niet te veel moeten verwachten, maar dan willen we wel ten onder gaan zoals dit weekend Vvv, gewoon met strijd en passie. Niet als een stelletje lamzakken zoals nu elke wedstrijd gebeurd.

23 oktober 2012 om 11:53

Dit is gewoon zwaar terecht, onze selectie is minstens gelijkwaardig aan die van clubs als Rkc, Roda, Nec, Ado en beter dan die van Vvv, Willem 2 en Zwolle. Het belangrijkste is echter dat de Karel totaal geen visie heeft en de jongens elke wedstrijd maar wat laat doen. Het is de taak van de coach om een team te smeden, te motiveren en te prikkelen. Dat lukt hem al 1,5 jaar niet. Gewoon een zeer terecht besluit dus. Van die loze kreten van buitenstaanders zoals jij zeggen me helemaal niks, want je hebt het afgelopen 1,5 seizoen waarschijnlijk geen 5x NAC 90 minuten zien spelen.

23 oktober 2012 om 12:05

De selecties van Roda, Nec en Ado lijken me toch een behoorlijk stukkie beter dan van Nac. Op papier ziet het er nog best aardig uit, maar het grootste deel van de spelers verwacht je terug te zien in de kelder van de eredivisie. Als het meezit moet NAC in ieder geval Vvv, Willem II en Zwolle onder zich kunnen houden. Laten we het hopen, want het zou zonde zijn als een mooie club als NAC degradeert!

23 oktober 2012 om 12:20

Je kan de selecties van Roda, Nec en Ado naast die van NAC leggen en dan blijkt echt wel dat die selecties elkaar niet veel ontgaan. Botteghin, Verbeek, Gudelj, Hadouir, Ten Rouwelaar en de Roover zijn wat mij betreft geen spelers die je in de onderste regionen van de Eredivisie hoeft te verwachten.

Een technische staf met al die keepers ging natuurlijk ook nooit werken.

23 oktober 2012 om 10:23

Dan zou je in principe de minste tegen goals te verwerken moeten krijgen....

Is duidelijk terecht. Karelse is een clubman in hart en nieren. Ook onder de supporters word hij gezien als een echte NAC man die altijd gerespecteerd zal blijven. Na een belabberd seizoen vorig jaar en deze start maakt het duidelijk dat Karelse gewoonweg (nog) niet klaar is voor deze job.

Erg nuttig als veldtrainer, maar niet als leidinggevende. Met Bottegehin, Gudelj, Hadouir en Lurling moet je gewoon veel beter en frisser kunnen voetballen dan wat we afgelopen weken/maanden hebben gezien.

Hup Nac, maar vooral ook respect voor clubicoon Karelse!

Waardeloze trainer, heeft in mijn ogen te lang volgehouden in Breda. Moest eigenlijk na de opmerking over PSV al ontslagen worden.

23 oktober 2012 om 09:47

Welke opmerking, als ik vragen mag?

23 oktober 2012 om 10:01

Dat Napoli geen test was en dat er grote kans bestaat dat er wat te halen valt in Eindhoven iets in die richting.

23 oktober 2012 om 10:02

Haha heeft die da echt gezegt? Pff nou, zegt genoeg over zo'n man, tuurlijk mag je denken dat er iets te halen valt in Eindhoven, maar dat slaat natuirlijk helemaal nergens opmdat Napoli geen test was.

23 oktober 2012 om 10:48

@pedro

Waarom? Het was natuurlijk fantastisch dat PSV 3-0 Napoli van de mat veegt, maar je vergeet dat dat de beste wedstrijd van PSV was van het seizoen(tot dusver). Hij zegt dat alleen om de spelers van PSV te provoceren, niet zo veel waarde aan hechten, want hij weet natuurlijk ook dat PSV een veel betere selectie heeft dus hij probeert het via andere manieren.

23 oktober 2012 om 10:20

Omdat hij het aandurfte om wat over een van jouw clubs te roepen is het een waardeloze trainer???? Is dat niet een beetje kort door de bocht. De beste man kan moeilijk zeggen dat ze overal kansloos zijn. Hij had het misschien beter moeten doen maar een trainer kan niet alles zelf doen. De spelers mogen zichzelf ook wel eens in de spiegel bekijken. Want daar schort er ook een hoop aan.

23 oktober 2012 om 10:37

@xavi94

Wat een drogreden zeg. Omdat hij zegt dat er wat te halen valt in Eindhoven moet hij ontslagen worden? Kom is op zeg. Nee hij moet inderdaad zeggen; wij hebben geen schijn van kans en we gaan sowieso verliezen, we moeten proberen de schade te beperken tot 5-0???

23 oktober 2012 om 12:14

Dus omdat hij PSV heeft ''beledigd'' moet hij ontslagen worden ? Wie denk je wel dat PSV is ?

Snap ook niks van dit ontslag. Ze weten toch gewoon dat ze in zware financiele tijden zitten en dit seizoen gewoon moeten proberen te overleven. En nu gaat het ze nog meer kosten door een trainer te ontslaan, deze vervolgens zijn salaris door te blijven betalen en vervolgens een nieuwe trainer aan te nemen. Vind he tnu niet bepaald een slimme keuze van ze.

Blij dat Ajax alvast verzekerd is van Groenendijk, want dat had ik voor een club als NAC ook een prima kandidaat gevonden.

Bert van Marwijk gaf gisteren aan dat hij weer een club wou trainen, maar ook graag zijn kleinkinderen wou blijven zien ! Oplossing: van marwijk bij NAC aan het roer

Wat betreft Karelse kun je alleen maar zeggen dat hij heeft geprobeerd NAC te laten voetballen, maar de spelers dit seizoen nog niet heeft weten te prikkelen, zodat er een avondje NAC kwam. Hopen dat zijn opvolger dat wel lukt, zodat NAC toch nog 35/40 punten haalt dit seizoen.

23 oktober 2012 om 12:20

Zou wat zijn van Marwijk naar Nac. Nee dit zie ik niet gebeuren net zo min als dat ik Jans zie komen. Ik hoop echt dat we die 35/40 punten gaan halen, dan hebben we het gewoon heel goed gedaan!

23 oktober 2012 om 10:04

Zit in Tanzania, zie ik nu...

Ten Rouwelaar heeft al meerdere keren gezegd dat met deze selectie NAC tegen degradatie moet vechten. Het bestuur denkt echter dat NAC wel in het linkerrijtje mee kan doen blijkbaar. En de trainer wordt nu geslachtofferd terwijl hij afgelopen seizoen nog een goeie trainer was. Heel hypocriet.

Ron Jans! Pak je kans!

23 oktober 2012 om 10:09

Daar zat ik ook gelijk aan te denken...!

23 oktober 2012 om 10:25

Jans naar Groningen, Maaskant naar Nac?

23 oktober 2012 om 10:31

Ik denk dat Jans direct hoog op de schaduwlijst van Groningen staat. Maar Maaskant doet het zo slecht ook weer niet.

23 oktober 2012 om 10:59

Nee inderdaad. Die selectie puilt ook niet uit van de kwaliteit. Wat je Maaskant wel kunt verwijten is dat nieuwe talentje geen kansen krijgt en hij veel te veel vertrouwen in Luciano heeft terwijl Bizot te goed is om op de bank te zitten.

Echt ongelofelijk.... Veel betere prestaties met dit team mogelijk?

23 oktober 2012 om 10:15

Dat valt nog te bezien, maar wat de supporters willen zien is meer strijd en meer passie in het veld. Dat ontbreekt er dit seizoen erg aan. Alleen in de tweede helft tegen AZ heb ik een strijdbaar NAC gezien, en dat leverde gelijk resultaat op. Ik weet niet precies aan wie dit ligt, maar de trainer lijkt me wel een belangrijke schakel te zijn in de motivatie van de spelers.

23 oktober 2012 om 10:32

Kan aan mij liggen maar als ik voetbal heb ik geen trainer nodig om het gras op te vreten. Je moet altijd willen winnen en er voor gaan.
Als je daar een trainer voor nodig hebt scheelt er iets met je mentaliteit.

23 oktober 2012 om 10:57

Volkomen terrecht, geen enkele lijn in het spel van Nac te ontdekken.

Joh wat gaat iedereen nou doen alsof hij niks aan de blamerende resultaten. Die man is gewoon een trainer van niks, zit altijd met plaatsvervangende schaamte te kijken naar z´n interviews.

Na de wedstrijd tegen Vitesse concludeerde hij dat ze minder doelpunten moeten weggeven, en meer moeten creeèren. Goh! En dan dat laffe achteruithang voetbal, kom op zeg. Ga op z'n minst nog een beetje leuk en frivool proberen te spelen zoals de meeste kleintjes doen, dan geef je het publiek ook nog wat spektakel op z'n tijd.

Ik las hier de afgelopen dagen ook al van diverse Nac-fans dat z'n opstellingen kant nog wal slaan en zij waren helemaal klaar zijn met hem. Prima man van de club en al dat geteut, maar gewoon niet geschikt als trainer. De selectie van NAC is echt niet minder dan die van Roda, Rkc, of weet ik het wie. Je kunt echt wel hoger staan met dit team hoor.

Zeer terecht ontslag, een van de meeste bschamende trainers die ik voorbij heb zien komen in de eredivisie.

23 oktober 2012 om 10:33

Hier heb ik als Nac-supporter niets meer aan toe te voegen!

John is een prima vent, Club-icoon zal hij altijd blijven, maar dit kon gewoon niet langer doorgaan zo.
Met deze selectie is echt wel meer mogelijk, al is het alleen al dat ze met meer zin het veld ingaan!

haha zelfs Mourinho kan hier niks meer van maken. Het is gewoon een drama-selectie.

ik denk zelf dat ze Gudelj naar voren zullen schuiven want een Ron Jans is niet te betalen en Gudelj staat al op de loonlijst natuurlijk

Er is geen geld, waardoor de selectie matig is en dus is NAC degradatiekandidaat. En wie is daarvoor verantwoordelijk? De trainer!?
Onbehoorlijk bestuur

Ik zou Jan van Dijk vragen, Denk dat ie wel gretig is om weer te beginnen, en past ook wel bij nac, houd altijd van een duidelijk systeem met strijd.

Wie gaat de afkoopsom van Karelse betalen?
WIe gaat zijn opvolger worden?
Blijft Karelse actief binnen de club?

Lastige situatie...

Eigenlijk heeft Karelse altijd wel het krediet gehad van de supporters.
Iedere andere trainer was al veel eerder ontslagen. Je zag Karelse spartelen en met de week machtelozer worden. Ik denk dat hij zelf ook uit zijn lijden is verlost.

Aan de inzet van zowel Karelse als de selectie ligt het momenteel niet.
Maar tactisch is Karelse gewoon erg zwak, eenvoudig positiespel zit er niet in en er zit ook geen stijgende lijn in.

Respect voor de clubman Karelse!
Waarschijnlijk zal Gudelj wel hoofdtrainer worden voor de komende periode.

Kijk, in principe heeft Karelse het vorig jaar niet eens zo slecht gedaan met een 13e plaats. Maar om week tot week de ploeg te kunnen motiveren ... Dat is Karelse helaas niet gelukt. Met de huidige selectie ga je niet in het linkerrijtje komen maar moet je wel ruim boven de streep kunnen eindigen.

Hahah die mensen hier die er totaaaaal niks van begrijpen is wel leuk om te zien

Punt 1: Als je deze selectie in zn geheel aan Vvv, Willemii, Zwolle of roda zou geven dan zou op bijna alle plaatsen een naccer staan. Er staat een degelijke selectie voor zeker een plaats rond de nummer 12/13. Karelse gebruikt spelers fout en heeft er totaal geen verstand van.

Punt 2: Karelse is trainer van NAC vanwege de geldzorgen. Hij krijgt een belachelijk laag salaris en is totaal niet aangesteld vanwege zijn trainer capaciteiten.

Punt 3: Zowat elke speler heeft lopen klagen dat het niet loopt in de selectie. Over speelwijze, tactiek en wedstrijdinstelling bij de groep. Ik heb het persoonlijk nog nooit gezien dat een groep zo direct wijst op de schuld van een trainer. Deze interviews worden alleen niet door de niet-naccers gekeken dus dit is weer eens iets waar jullie totaal niet over kunnen oordelen.

Er is nu wat meer ademruimte voor de club, oa door de komende aandelen dus hebben ze iets kunnen doen wat ze het liefst al meteen gedaan hadden.

Dus graag niet gaan oordelen als je totaal geen verstand hebt van de situatie rondom de club en de dingen die buiten het veld gebeuren, die zijn namelijk mss nog wel belangrijker dan puur een goede of slechte opstelling maken.

23 oktober 2012 om 10:46

Mensen die hier komen oordelen normaal gesproken over wat er op het veld gebeurd en niet wat er in de bestuurskamer gebeurd. En feit blijft dat het een matige selectie is dus ik zou me maar een beetje instellen op een moelijk seizoen voor NAC als ik jou was, of ben je al tevreden met een plek boven Vvv, willem 2 of Zwolle? Niet echt NAC waardig gezien de laatste jaren. Dus wat dat betreft een logische conclusie van de meeste hier.

En over je laatste alinea: Zullen we voetbalzone vragen de boel op te doeken? Insiders 'met verstand van de situatie rondom de club' zoals jij jezelf beschouwd kunnen beter op een clubforum met andere 'insiders' discussieren over het wel en wee van hun club.

Je kunt moeilijk alle spelers gaan ontslaan. De trainer is altijd de gebeten hond, al dan niet terecht. Met deze matige selectie is het lastig om hogerop te komen. Karelse heeft het zo slecht nog niet gedaan maar daar koop je geen brood voor. Jammer maar helaas.

23 oktober 2012 om 10:50

Indd je kunt niet alle spelers ontslaan....
Het gaat hier niet enkel om de plaats op de ranglijst hoor.

Er is een front ontstaan tussen spelers en trainer met steeds meer ruzies en ontevreden speler.
Dan is er gewoon niet meer te werken, zie bijv Adriaanse (daar moet jij toch alles van weten)

En als je even echt naar het spel kijkt zie je dat het totaal nergers op lijkt en tactisch gewoon dramatisch is. Een heel stadion wil iets anders dan hij. Dus JA dan ontstaat er een onwerbare situatie en moet ie weg, lijkt me heel normaal.

23 oktober 2012 om 11:13

Dank voor je reactie. Van dat front en die ruzies wist ik niet. Als er een onwerkbare situatie is ontstaan tja dan heb je geen keus dan de trainer te ontslaan.

23 oktober 2012 om 12:12

Kocht je er maar brood voor (ruud Brood)....

Had NAC meteen een oplossing gehad

23 oktober 2012 om 17:50

Ik vond Roda tegen Twente de beste wedstrijd van het seizoen spelen. En nog heb ik een hoop gelezen over zwak voetbal alleen maar op de counter enz. Dus of Ruud Brood een oplossing zou zijn?

Als je puur kijkt naar de tegenstanders die Nac tot nu toe heeft gehad dan is 5 punten nog redelijk in lijn met de verwachting die je mag hebben. Twente thuis, Ajax uit, Heerenveen uit, Psv uit en Vitesse thuis, Az thuis zijn wedstrijden waar je zomaar 0 punten tegen haalt. Dan heb je de altijd beladen derby tegen Willem2 uit, en de revelatie van dit seizoen Utrecht thuis en de altijd lastige uitwedstrijd op het kunstgras tegen Heracles. 5 punten is dan qua resultaat niet eens zo gek.

Over de wedstrijd instelling kan ik weinig zeggen aangezien ik alleen de wedstrijd tegen Vitesse in zijn geheel heb bekeken en daar waren ze wel redelijk kansloos tegen.

Kansloos besluit.
Al zet je Mourinho voor dat elftal neer, dan word het nog niks.
Karelen heeft vorig jaar naar behoren gepresteerd.
Dit jaar hoort hij gewoon bij de laatste drie ploegen,
Wel wrang trouwens. Het geld wat hij voor de club verdiende met al die acties vorig jaar om de club te redden, word nu gebruikt voor zijn afkoopsom.
Ik ben afgelopen week in Breda geweest voor mijn cluppie en nac heeft gewoon de minste spelers die ik tot nu toe gezien heb dit jaar.
Vind het wel jammer.
Heb nac altijd een mooie club gevonden, die supporters verdienen wel wat beters.

23 oktober 2012 om 11:01

Dank voor je mooie woorden naar Nac. Maar de supporters vroegen juist om het vertrek van JK.
Hij laat NAC gewoon zwak en angst voetbal spelen. En dan over zijn intervieuws voor en na de wedstrijd nog maar te zwijgen... Deze beste man bakte er gewoon helemaal niets van in Breda. Hij kon beter de eer aan zichzelf houden en zelf weer assistent worden of vertrekken. De NAC supporters willen Noad(nooit opgeven altijd doorgaan) zien! En dan bracht JK niet in deze ploeg.

Ik heb de eerste wedstrijd Willem II - NAC gezien en na 10 minuten zei ik al dat NAC een grote degradatie-concurrent zal zijn dit jaar. De selectie is inderdaad zeer matig en wat dat betreft heeft karelse gelijk dat hij geen Houdini is. Maar vorig jaar was het ook al zeer matig. Er moest iets gebeuren en geld voor een aantal nieuwe spelers is er niet....dus ik begrijp het wel, het lijkt me ook geen tactisch vernuft die Karels.

Ron jans wellicht?

Dit nieuws komt binnen 24 uur na het bekendworden dat Ron Jans. Ik denk niet dat dit toeval is.
Nac heeft een zeer matige selectie waarvan de smaakmakers zoals Lurling ook een dagje ouder worden. Veel meer in dan een plaats net boven nacompetitie zit er dan ook niet in dit seizoen. Ongeacht welke trainer er voor de groep staat

eerste trainer ontslagen in de eredivisie is nu een feit hoeveel zal er nu nog komen

Eindelijk deze man eruit. Kom maar pi-air!!

23 oktober 2012 om 11:17

alsof hij van enige toegevoegde waarde is!!

NAC moet juist stoppen met vriendjespolitiek, juist daardoor gaat het nu zo slecht intern. Geen Nac-mensen meer op belangrijke functies. De tijd van gezellige een juupke drinken met elkaar is voorbij!

Triest dat de onrust weer toeslaat bij het bestuur van een betaald voetbalorganisatie. De selectie van NAC heeft maar heel weinig mogelijkheiden. Verwacht ook niet dat zijn opvolger het veel beter zal doen.

Dus als ik het goed zie moet Verbeek binnenkort ook de laan uit? Pure onzin natuurlijk!

Waar de NAC supporters al weken om riepen is eindelijk gebeurd! Karelse de deur uit! Jammer dat hij(zoals te lezen hier) niet de eer aan zichzelf heeft gehouden. John is een prima vent hoor, maar een goede trainer? Nee dat is hij niet. Liet NAC angsthazen voetbal spelen, en dat tot ergernis van het publiek. NAC heeft echt wel een selectie die boven Willem II, VVV en PEC Zwolle moet kunnen eindigen hoor. Met een beetje geluk eindig je ook boven Roda JC en/of een FC Groningen. Dat moet echt wel te doen zijn. Karelse kreeg de ploeg gewoon niet aan het voetballen. Ik zelf denk dat een andere trainer dit wel kan. Volgende week moet er gewonnen worden bij Vvv!

Iemand suggesties voor de opvolger?

23 oktober 2012 om 10:59

Dat zal intern opgelost worden met Gudelj.
Kan me niet voorstellen dat NAC een externe trainer aan gaat nemen.

23 oktober 2012 om 11:02

Ik verwacht het ook eerlijk gezegd. Maar sprak er net een vriend over en die zei dat hij dacht dat ze het niet gingen doen in verband met Neno... We zullen het vanzelf wel zien, als er volgende week maar gewonnen wordt bij Vvv!

23 oktober 2012 om 13:53

Met een beetje geluk eindig je boven een FC Groningen? wat versta jij wel niet onder een beetje geluk? serieus de spelers die zondag bij Groningen op de tribune zaten zouden basis spelers zijn bij NAC .De selectie van nac is kwalitatief duidelijk vele malen minder

23 oktober 2012 om 13:56

Hap hap hap... Met een beetje geluk ja. Groningen is ook gewoon minder dan andere jaren. En met een Luciano op doel. En NAC dat een beetje in een flow komt en Groningen dat dwaald KAN je zomaar boven Groningen of Roda JC eindigen ja...

23 oktober 2012 om 14:08

Ik zie beide niet snel gebeuren.
Nac is beter dan vvv en willem 2 maar gelijkwaardig aan roda en zwolle. dus een 14 de plek lijkt mij het hoogst haalbare. en met een beetje pech wordt nac 16 de want roda heeft malki en zwolle voetbalt vele malen beter.

23 oktober 2012 om 17:43

Zoals ik ergens hierboven al aangaf, Jan Everse.
Ron Jans zal denk ik niet haalbaar zijn.

23 oktober 2012 om 17:55

Jan Everse die oud trainer van Zwolle? Wie weet.

maaskant wordt vroeg of laat ook ontslagen denk ik en brood ook

Kijk, Karelse heeft niet gebracht wat NAC vooraf verwacht had, maar met deze selectie valt ook niet veel beter te doen. Nac gaat dit seizoen om plek 14-18 spelen en gewoon hopen op geen degradatie. Als spelers als Luickx en Gudelj je sterkhouders zijn(met Lurling en Schalk) haal je het lange na niet om plek 10 te halen. Vergelijk de selectie alleen al met Heracles die rond plek 10 gaat spelen, Heracles heeft veel meer kwaliteiten en is ook veel beter op elkaar ingespeeld. Het is te makkelijk om dan de schuld neer te leggen bij de coach, wat gewoon te vaak gebeurd(been bijv.) De spelers moeten beter presteren of je moet realiseren dat het niet veel beter kan worden dit seizoen. In Nac s geval, het laatste. Jammer dat hij weg moet, wel benieuwd wie het dan wel moet kunnen doen voor Nac...

Op zich vreemd dat hij juist nu ontslagen wordt. Want nu komt er voor NAC een rijtje aan met Vvv, Rkc, Groningen en Pec. Dat zijn de clubs waartegen NAC punten kan pakken.

Financieel zit NAC niet in de slappe was, dus dan begrijp ik mede dankzij bovenstaande het ontslag niet.

Anderzijds de prestaties zijn wel erg matig. Alhoewel het geen topselectie, moet je met spelers als Ten Rouwelaar, Luijckx, Lurling, Hadouir en Botteghin moet je tot meer in staat zijn !

23 oktober 2012 om 11:35

Jah wel vreemd en als de nieuwe trainer van Vvv wint Rkc en Pec. (miss ook wel van Groningen ) Is het meteen een wereld trainer. Die daarna niks meer wint en er ook uit kan.

23 oktober 2012 om 15:07

Precies mijn gedachte, waarom zou Karelse geen 7 of 9 punten uit de aankomende 4 duels kunnen pakken? Gewoon een matig elftal met enkele spelers die het eredivisieniveau in principe aan moeten kunnen, maar ook een aantal jonge (en ook oude) spelers die (nog) niet goed genoeg zijn voor de eredivsie. Niet zoveel anders dan de elftallen van Willemii, Vvv, PEC of Roda.
Zul je zien dat er nu 9 punten op rij worden gepakt en er weer sprake is van een 'vul-hier-een-interim-trainer-in' effect..

Bert van marwijk maar benaderen dan?

Je kunt ook zeggen dat dit het juiste moment is, omdat er nu een ommekeer moet komen. Verliezen van PSV en Ajax is niet zo'n probleem, maar als je geen perspectief ziet om van VVV en PEC te winnen heb je pas echt een probleem.

Als je geen materiaal hebt, kun je ook niet presteren!!
Jammer voor Karelse!!

Een mooier moment om in te stappen voor een trainer is er niet. Nac heeft tegen alleen maar goede tegenstanders gespeeld. Ze krijgen nu de wat mindere op rij.

Dus als je nu instapt heb je kans dat je wel wat punten kan gaan pakken.

Nac is een mooie club, met een honds trouw publiek. Die mogen niet degraderen.

Oja, en ze hebben natuurlijk de mooiste clubkleuren die er zijn!

23 oktober 2012 om 11:58

Prachtige woorden naar Nac! Waarvoor dank. Inderdaad nu komen de tegenstanders waartegen de punten gepakt moeten worden! Vvv(uit) , Rkc(thuis) , FC Groningen(thuis) , PEC Zwolle(uit) en dan tussendoor nog het bekerduel tegen Hbs. Prima programma voor NAC lijkt me zo! Nu moet het gebeuren! John Karelse zou tegen een RKC en FC Groningen laf spelen. Verwacht dat een andere trainer gedurfder speelt met inzet en passie!

ik vind het egt nergens op slaan het ligt absoluut niet aan de trainer maar aan de selectie schaam je dood nac !!

Meestal wint een ploeg de eerste wedstrijd nadat een trainer ontslagen word.
Erg genoeg voor Vvv-venlo a.s. zaterdag die hoop ik ook niet gaan degraderen.

Oja en ze hebben ook de mooiste clubkleuren natuurlijk.

Als ik de directie van NAC was zou ik er nog even goed over nadenken voor de persconferentie.

Kijk naar de selectie die er staat, met deze selectie mogen ze blij zijn als ze geen 19e eindigen. De enige Eredivisie waardige spelers vind ik Gudelj, Luijcks, Rouwelaar en Lurling, dat zijn spelers die bij geen enkele middenmotor zouden opvallen.
Ik weet niet wie deze selectie hebben samen gesteld , maar het lijkt me dat ook die mensen hun conclusies trekken en de club verlaten.

Naast het feit dat er geen enkele coach komt die veel beter resultaat gaat leveren met deze selectie, is er ook nog eens geen geld, dus waar ga je de afkoopsom van betalen?

Hoop voor het publiek dat de club er snel bovenop komt, alleen voor het 'avondje-nac' moet de club al behouden blijven voor de Eredivisie.
Maar beleidsmatig hoort deze club in de 3e klasse thuis, al jaren een puinhoop daar in Breda.

Heb het vermoeden dat Ron Jans de opvolger gaat worden.

Ron Jans is wel iemand die bij de club NAC past.
Maar goed geen idee of die daar zelf op zit te wachten en geld is er eigenlijk niet.

23 oktober 2012 om 12:17

Zou wel weer leuk zijn als Jansie naar Nederland komt, maar zie hem misschien wel liever weer naar ons vertrekken ( Groningen ) en dat Maaskant naar jullie gaat!

De eerste kerstkalkoen als het waar is. Wel vroeg trouwens dit jaar, eind oktober. Maar goed 5 punten uit 9 wedstrijden is gewoon belabberd, zelfs met dit kwalitatief matige Nac.

Eigenlijk veel meer heb ik niet hier op te zeggen.

Iedereen loopt wel te zeuren over de selectie maar zo dramatisch is die helemaal niet. De selectie is echt niet minder dan een Willem 2, VVV etc. Het is ook zeker geen geweldige selectie, maar hij wordt nu wel gedramatiseerd.

Nou het gissen naar een nieuwe trainer kan weer beginnen. Bert van Marwijk zal wel geen trek hebben. Ron Jans ligt er net uit in Luik en is niet een trainer die ergens instapt zonder dat er wat te besteden is. Ik zou gaan voor Albert Ferrer. Prima trainer die bovendien z'n contacten heeft voor spelers die er voor kunnen zorgen dat NAC in de eredivisie blijft. Met de huidige selectie lijkt me dat een moeilijk verhaal. Ze zijn kwalitatief niets beter dan Willem II, VVV en Zwolle.

23 oktober 2012 om 12:38

Bedoel je die gekke spanjaard die ons Vitesse getraind heeft?
Aardige vent maar daar houd het ook wel mee op. Als je met 3-2 verloor van amateurs was het een 'ferry goed match' en allemaal van die rare dingen. Aanrader voor Nac doe het niet.

23 oktober 2012 om 12:44

Hoezo zijn ze kwalitatief niet beter dan Willem 2, vvv en zwolle? Volgens mij vergeten veel mensen dat dit een prima team is, door de zwakke prestaties. Spelers als Lurling, Hadouir, Luijkx, Ten Rouwelaar, Botteghin, Buijs zijn allemaal spelers die stuk voor stuk gewoon basis zouden spelen bij de teams die jij opnoemt. Dat je daar dan wat jonge spelers naast hebt staan die minder goed zijn, dan is dat helaas zo maar dat maakt nac niet gelijk een dramatisch team.

23 oktober 2012 om 13:17

Nou noem je vijf spelers van NAC op die zo bij die ploegen zouden spelen.
Maar op mijn beurt zeg ik dan weer dat Nwofor, van Haaren, Wildschut, Holla en Yoshida zouden ook zo bij NAC in de basis komen.
Bij Zwolle en Willem II is dat wellicht iets lastiger maar ik denk dat NAC niet beroerd zou worden als het zomaar Hocher, Haemhouts, Schreurs, Lumu en Haastrup krijgt toegeschroven. Niet direct spelers die je kampioen maken maar het haalt het niveau van NAC ook niet na beneden.

23 oktober 2012 om 13:43

Jongen jongen jongen, je weet niet waar je over praat. Je kan wel weer duidelijk merken dat jij buiten FC Twente niks volgt van het Nederlands voetbal. Om te beginnen met je 'vvv-lijstje', Nwofor zal bij NAC echt niet in de basis staan, Holla zit bij ADO en Yoshida bij Southampton. Dan houdt je van Haaren en Wildschut over, wat inderdaad leuke spelers zijn, maar ze zijn nog erg wisselvallig.

Dan je 'willem Ii-lijstje'. De spelers die je daarbij opnoemt zijn totaal geen eredivisie waardige spelers. Tevens zit Schreurs bij Mvv, omdat bleek dat hij het niveau van Willem II niet aankon. Hocher heeft al bewezen dat de Jupiler League zijn topniveau is, Haemhouts is nota bene bij NAC weggestuurd omdat hij het niveau nooit aan zou kunnen, Lumu is een een talent, maar is er nog lang niet en Haastrup was een leuke speler bij Helmond Sport, maar komt gewoon tekort voor de Eredivisie.

Logische zet, alleen hoe kan NAC dit betalen?

Op zich niet eens zo gek vind ik, Nac staat echt veel te laag en ik zie dan hier dat mensen vooral de selectie de schuld geven, maar zo slecht vind ik die selectie ook niet hoor.
In ieder geval echt wel beter dan clubs als Willem II en Zwolle waar ze nu onder staan...

De selectie is kwalitatief gezien niet heel erg goed nee maar zo'n dramatische start zonder enige verbetering (bij heerenveen en groningen is er tenminste verbetering waar te nemen bijvoorbeeld...) kun je wel op het conto van een coach zetten denk ik.

23 oktober 2012 om 13:15

Ondanks dat NAC een kleine selectie heeft, heeft NAC inderdaad wel een selectie die rond de 12e plaats kan voetballen. De manier waarop ze wedstrijden in gaan is gewoon dramatisch, en het lijkt dat John er gewoon niks aan kan veranderen..

Jammer voor Karelse, maar niet geheel onterecht lijkt me.
Aan de nieuwe man de schone taak NAC uit degradatiezorgen en boven W2 te houden.

Succes iig!

Begreep zijn aanstelling al niet, een keeper kan geen goede trainer zijn, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Ron jans ? Zou mooi zijn voor beide

Matig team en geen enkel idee achter het spel. Nog niet zo lang geleden eindigde NAC derde kn de competitie, het verval is snel gegaan. Dit is een Diep dal voor nac. Denk niet dar ze degraderen, want willen 2 en fc Zwolle zijn kwalitatief minder dan de club uit de prachtige stad breda:

Belachelijk dat deze man word ontslagen, nac heeft dit jaar gewoon een heel matig elftal meer zit er niet in

mischien een leuke uitdaging voor jansen?

Spelersgroep is blij, dat weet je wel zo'n beetje hoe het zit bij Nac.

Sommige mensen hier weten echt niet waar ze over praten en reageren alleen om te reageren. Als je reageert in de trant van dat NAC een matig team heeft en dat een andere trainer van NAC ook geen subtopper kan maken, dan weet je niet waar je over praat. Natuurlijk heeft NAC een matig team, maar dat hebben FC Zwolle, Rkc, Roda JC, Ado, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen en SC Heerenveen ook. NAC zal heus niet in 't linkerrijtje eindigen, maar dat wordt ook niet verwacht! Men verwacht bij NAC een trainer die geen tactisch onbenul is, die de pers normaal te woord kan staan, die niet laf verdedigend voetbal speelt en die er voor zorgt dat de spelers iedere wedstrijd met een Noad-mentaliteit het veld op gaan. Dit alle heeft Karelse niet. De spelers wilden gewoon niet meer strijden voor de trainer. De wel vaker genoemde 'klik' was gewoon weg.

Nu is de vraag alleen wie gaat Karelse opvolgen. Ik hoop als NAC supporter van harte dat Ernie Brandts of Henk ten Cate het gaat worden. Alleen weet ik dat ik realistisch moet zijn en verwacht ook dat Gudelj en Bogers het dit seizoen voor het zeggen krijgen, waar ik wel vertrouwen in heb.

Tot slot John Karelse is een geweldige clubman, maar een waardeloze trainer!

Nu ook Van As naar Den Haag brengen en met een geheel schone lei opnieuw gaan bouwen.

Lang Leve Nac!!!

Ron Jans dan maar benaderen?

Volkomen logisch. Karelse zat er alleen maar omdat hij een clubman was en beschikbaar, niet omdat hij een goede trainer is. Het trieste voor NAC is dat ze gewoon geen cent te makken hebben voor een echte trainer, en dat ze dan met dit soort figuren in zee moeten.

Het enige dat Karelse deed was klagen over de selectie, individuele spelers, communicatieve wanorde (zoals het gedoe rond Lurling), schamperen over collega's (zoals bij van Basten). En maar klagen dat ie van NAC ook geen Barca kan maken. Nee, maar hij had van Barca wel NAC kunnen maken. Dit soort mensen moeten niet ambiëren om trainer te worden, dat kunnen ze gewoon niet.

Logisch natuurlijk. Hij heeft gewoon gefaald. Jammer dat hij zelf niet opgestapt is.

Ik mag ook hopen dat NAC in de Eredivisie blijft. NAC uit is altijd een van de leukste potjes van het jaar. Die Feyenoord haat zit bij sommigen zo diep, ik vind dat prachtig. Fanatieke supportersgroepen tegenover elkaar. Helaas wint NAC de laatste tijd wel veel te vaak naar mijn zin, vorig jaar is dat gelukkig weer even in de kiem gesmoord, en dat mag graag zo blijven,

Net als dat Sparta weer lekker terug mag komen, heel seizoen hoor je ze nauwelijks, en zijn ze nauwelijks bij uitwedstrijden te bekennen. Maar dan komen ze met 1600 man in De Kuip en gaan ze helemaal gek. Rotterdamse derby moet weer terugkomen!
Stuk beter dan die gezapige potjes bij Heracles of Vvv.

NAC heeft ook gewoon een zeer pover elftal. Wel wat beter dan Zwolle en Vvv, maar vooral een Zwolle kan zomaar boven NAC eindigen. NAC is gewoon een degradatiekandidaat op het moment.

Maar beter presteren dan een 17e plaats moet nog wel kunnen, dus daarom snap ik deze keuze van NAC wel.

Ben ik de enige die direct aan Van Hooijdonk denkt? Heeft uitstraling, charme en voetbalverstand. Daarnaast iemand die rebellerende spelers wel op zijn plek kan zetten én kent NAC natuurlijk erg goed.

Het spel was al tijden niet om aan te zien, Karelse was duidelijk niet de geschikte trainer, hij bakte er ondanks een goede basiself (ja dat hebben we, maar wat op de bank zit is 3x niks) helemaal niks van.

Goed voorbeeld is Rkc, vorig seizoen en dit seizoen geen droomselectie. Maar toch spelen ze leuk, aanvallend voetbal en behalen goede resultaten.

We zitten in de financiele problemen dus hoe gaat dit opgelost worden? Leuke namen zijn te duur (jans etc.) en mensen binnen de club weinig tot niet capabel. Ik ben benieuwd.

Het ging al tijden niet goed, bepaalde spelers gingen iedere wedstrijd slechter voetballen. Er zat weinig lijn in he spel, wissels die iedere keer te laat komen en ga zo maar door. Tjaa dan kan je dit verwachten, ook al is Karelse niet overal debet aan. Maar als je ergens verantwoording voor wil nemen moet je die ook nemen als het steeds slechter gaat. Een clubicoon wens je geen afscheid op deze manier, maar beter zat er gewoon niet meer in. Misschien hebben ze hem op tijd verlost. Hopelijk voor NAC gaan ze wat puntjes sprokkelen anders gaan er nog meer koppen rollen ben ik bang, met alle gevolgen van dien.

Is het geen idee als Nac kijkt naar Menzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren