Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda kan directe promotie vergeten na pijnlijke nederlaag

Laatste update:

NAC Breda heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Keuken Kampioen Divisie. In het Rat Verlegh Stadion kreeg de ploeg van Maurice Steijn visite van Excelsior, dat met 1-2 te sterk was. Door de nederlaag zou nummer twee De Graafschap (73 punten), die later op de avond in actie komt tegen nummer drie Almere City FC (67), de voorsprong ten opzichte van NAC (67) kunnen vergroten tot negen punten met nog drie speelronden te gaan. Tegelijkertijd won Helmond Sport in extremis de Brabantse derby van FC Eindhoven: 1-0.

NAC Breda - Excelsior 1-2
De bezoekers maakte in Breda de meeste aanspraak op de openingstreffer, maar met name door het gebrek aan scherpte bij Elías Már Ómarsson gaf het scorebord tot aan de slotminuut van de eerste helft een 0-0 stand aan. Tegen de verhoudingen in was het toch NAC dat voor rust nog op voorsprong kwam. Na een overtreding op Kaj de Rooij in het zestienmetergebied wees arbiter Alex Bos vastbesloten naar de penaltystip. Mounir El Allouchi nam zijn verantwoordelijkheid en schoot vanaf elf meter binnen: 1-0.

Tien minuten na de pauze krabbelde Excelsior op na een fraaie passeerbeweging van Ómarsson aan de rechterkant van het veld. De spits bediende met afgemeten voorzet Ahmad Mendes Moreira, die van dichtbij op de paal kopte. Uit de rebound benutte Reuven Niemeijer de niet te missen kans: 1-1. Na een uur spelen liep de schade nog verder op voor NAC. Na een aanval over de linkerflank belandde de bal in het strafschopgebied bij Mendes Moreira, die met een al dan niet bewuste hakbal Niemeijer bediende. Laatstgenoemde schoof de bal van buiten de zestien in de korte hoek binnen: 1-2. NAC hoopte nog langszij te komen, maar de gelijkmaker bleef uit.

Helmond Sport - FC Eindhoven 1-0
De Eindhovenaren begon overtuigender aan de Brabantse derby, maar halverwege de eerste helft knokte Helmond zich terug in de wedstrijd. Zo was Jordy Thomassen onfortuinlijk in de afronding en schoot van dichtbij rakelings naast. Namens de bezoekers kreeg Jasper Dahlhaus een goede mogelijkheid de score te openen, maar ook hij wist de score niet te openen. Ondanks het feit dat Helmond de bovenliggende partij was na rust, noteerde Eindhoven de grootste kans: Mitchel van Rosmalen schoot van dichtbij hard op de paal. Aan de stand op het scorebord kwam in blessuretijd toch nog verandering. Het was Alex van Hoorenbeeck die uit een corner vanaf de linkerkant binnenknikte: 1-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoog tijd dat ze weer iemand als Vreven aanstellen bij NAC, die jongens hebbem een flinke schop onder de kont nodig

Pijnlijk om NAC supporter te zijn lijkt me. Degraderen met zo'n grote club is erg, maar dan nog zo lang blijven hangen in die vreselijke Keukenkampioen Divisie, spelend tegen de kinderen van Ajax, PSV, AZ en FC Utrecht is een echte lijdensweg.

Dit is echt het frustrerende voor mij als Excelsiorsupporter dit seizoen. We kunnen heel goed spelen, maar we zijn zo inconsistent als het maar zijn kan. Als je zoals vanavond het hele seizoen lang speelt, doe je in de subtop mee en haal je makkelijk de PO. Net zoals begin vorige maand toen je heel goed van Jong Ajax won (5-1), maar dat was in feite voor niks omdat je de week ervoor met 3-0 van MVV verloor en de weken erna weggespeeld werd door o.a. Almere City en Helmond Sport en niet verder dan 0-0 komt tegen Jong Psv.

Deze ploeg zou de playoffs moeten kunnen halen en we hebben het volledig aan onszelf te wijten dat we dat niet doen.

Hoog tijd voor een andere man aan de zijkant bij nac
Dit spel gaat geen promotie opleveren
En immers ontsnapt aan rood wat een charge

Dan maar via de nacompetitie proberen. Maar ik denk dat er dit jaar gaan verrassingen zijn

Als NAC supporter zijnde denk ik dat dit het nieuwe NAC is. We hebben jarenlang degelijk meegedaan in de eredivisie. Vele jaren waren wij voor sommige clubs echt een angstgegner. 6 keer op een rij thuis van PSV winnen bijvoorbeeld. Maar op het moment dat er gewisseld werd in de TD en CD sferen kwamen er alleen maar lijken uit de kast. Nu, jaren later, hebben we nog steeds naweeen van dat wanbeleid. Ik vrees dat we het er hier voorlopig mee moeten doen. Laten we hopen dat we de kosten van bijvoorbeeld het stadion wat kunnen drukken en dat de supporters trouw blijven. Daarnaast duim ik voor het stoppen van het trainerskerkhof en geef ik het Graydon mannetje, Mr. NAC en Maurice Steijn nu alle tijd en ruimte om NAC verder te ontwikkelen. De wereld zal nog niet verloren vergaan, zolang de liefde blijft bestaan!

23 april 2021 om 21:58

Trouw blijven we altijd! Maar leuker word het er niet op. Ik ben bang dat we de bodem nog niet eens bereikt hebben want NAC blijft mij verbazen...

Anco weg bij Emmen...
Emmen gaat beter en meer ontspanning
Nac gaat achteruit ...

Nac is juist leuk met de gretige jonge jongens ipv Anco, sexy lexie, Bilate

24 april 2021 om 06:13

Over Anco heb je helemaal gelijk! Wat een mannetje, vond zichzelf gelijk basiswaardig en een van de beste spelers van de KKDivisie. Maar man man man wat heeft hij weinig van dat laten zien. Sporadisch aan de bal liet dingen zien van de echte anco Janssen. Heel jammer.

Maar geen slecht woord over sexy Lexie en bilate. Sexy lexie heeft echt een drama seizoen gehad, maar als hij fit was en scherp, is het de beste speler voor NAC die een heel team beter laat voetballen. Bilate heeft ook alleen maar gebuffeld voorin, maar kreeg zelden bruikbare ballen of moest het met egotrippers om zich heen doen. Ik hoop dat NAC de weg van NEC volgt. Vol op de jeugd in zetten, van 0 beginnen en weer een waardige club bouwen. Want wat heeft Steijn teleurgesteld. Hopelijk kan mister NAC ton lokhoff alles weer de goede kant op krijgen...

En ik maar hopen dit seizoen dat clubs als Roda, NEC en met name NAC het licht weer mogen aanschouwen in de eredivisie,op zeer korte termijn.
Jammer dit weer,met alle respect voor Exelsior.
Misschien gebeurt er iets knallends via de play offs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren