Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda haalt 'grote en sterke' international: 'Hij is een aanwinst'

Laatste update:

NAC Breda heeft Aleksandar Damcevski voor drie seizoenen vastgelegd. De 21-jarige verdediger was de afgelopen anderhalve week op proef bij De Parel van het Zuiden en heeft blijkbaar indruk gemaakt op de technische staf van trainer Nebojsa Gudelj.

"In zijn proeftijd liet hij zien dat hij een aanwinst is voor onze club. Hij is groot en sterk en heeft bovendien een uitstekende techniek", zegt technisch directeur Graeme Rutjes op de website van de Bredanaars over de tweevoudig Macedonisch international. "Daarnaast is hij niet bang om vooruit te voetballen. Als linkspoot is hij een goede aanvulling op de rechtsbenige Henrico Drost in het hart van de defensie."

Damcevski, een in Frankrijk geboren Macedoniër, speelde het afgelopen seizoen voor het Bulgaarse Chernomorets Burgas. Eerder kwam hij uit voor Toulouse, Luzern en SC Kriens. De 1 meter 93 lange Damcevski scoorde onlangs nog in het met 0-16 gewonnen oefenduel met DSE. NAC verzekerde zich maandag ook al van de diensten van linksback Rémy Amieux.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn flink aan t kopen, denk dat ze nu zonder moeite in eredivisie blijven en misschien eindelijk weer mee kunnen doen voor een plek in t linkerrijtje?

14 juli 2014 om 22:04

Nac linkerrijtje? Keep on dreaming

Met een heel nieuw elftal wordt het sowieso lastig en ze moeten eerst maar eens wat constanter worden. Mooi Avondje nac zie je zelden nog.

14 juli 2014 om 22:45

Helaas wel. Maar het gaat naar mijn idee de goede kant op. NAC hoort in de eredivisie en als het even kan in het linker rijtje. Op de sfeer in dat stadion is 80 van all eredivisie clubs jaloers. En zo niet dan zouden ze dat moeten zijn

14 juli 2014 om 23:38

En wie is deze Driblador07 dan wel om daar een oordeel over te mogen vellen? Komt hij regelmatig in het NAC-stadion? Weet hij wel hoe de financiële situatie nu bij deze club is? Weet hij wel uit wat voor een ellende wij (en daar bedoel ik iedere NAC-er mee) ons omhoog hebben moeten wertken? Kom op wees eerlijk en geef dit bestuur en alle anderen de credits die hen toekomt. Kritiek is op zich geen probleem, maar dan graag wel goede en eerlijke kritiek.

15 juli 2014 om 02:19

Ben het niet met je eens... jull7e hebben het helemaal niet voor elkaar, schulden meerdere eigenaren... spelers wegsturen sorry hoor maar van heel de eredivisie hebben jullie het het slechtst voor elkaar!

15 juli 2014 om 08:28

Met alle respect, maar in Breda hebben ze het wel degelijk heel goed voor elkaar. Er zijn meerdere eigenaren omdat er aandelen zijn uitgegeven en de schulden zijn nagenoeg weg. Daarnaast is er een hard groeiende lijn qua Sponsoring en is er rust en tevredenheid bij de achterban. Kortom bij NAC zir het goed, geloof me

15 juli 2014 om 10:04

Jouw goed recht om het niet met mij eens te zijn, maar toch zou ik jou willen adviseren om toch eens wat meer info over NAC van de laatste jaren te vergaren. Wellicht dat ook jij dan jouw standpunt zal aanpassen.

1. De schuld van NAC behoort tot de verleden tijd resp. is nagenoeg opgelost.
2. Het aantal sponsors neemt dit jaar weer toe.
3. Het aantal verkochte seizoenkaarten is dit jaar toegenomen
4. Voor het eerst sinds jaren hebben wij weer een goede selectie.
5. In het afgelopen seizoen zijn alle bestuursproblemen opgelost.
6. Wij hebben een nieuwe grasmat. (echt gras !)
7. Onze prachtige (unieke) trainingsaccommodatie is voor 100 gereed.

NAC Breda mag weer gezien worden en men zal er het komende seizoen alles aan gaan doen om ook bij de opponenten waardering op te bouwen.

Overigens wil ik nog opmerken dat ik in de loop van de tijd niet zo onder de indruk ben geraakt van een aantal VZ- ers die een oordeel vellen over de capaciteit van nieuwe NAC-spelers. Ik denk dan in het bijzonder aan Eric Botteghin en Nemanja Gudelj. Die konden er zogenaamd geen 'hout' van en zouden nooit bij een belangrijke Europese club onderdak kunnen vinden. En zie via AZ gaat Neno nu wellicht naar FC Porto. Ongetwijfeld zal ook Eric over bijv. 1 jaar een stap omhoog zetten.

14 juli 2014 om 22:55

Ik ben blij dat ze eindelijk eens met jonge spelers in zee gaan die eventueel nog een transfer opbrengst kunnen opleveren... een tijd geleden werden er alleen maar oude transfer vrije spelers binnengehaald zonder ook maar enige restwaarde. Zo kwam er nooit eens geld in het laatje. Zie anders clubs die weleens een klapper maken met een verkoop van een speler die enkele miljoenen oplevert.

14 juli 2014 om 23:09

Het werkte toen wel! zijn niet voor niets derde geworden. Zolang je alleen maar transfervrije spelers aan blijft trekken hoeft het geen probleem te zijn. Het is natuurlijk wel ideaal als je wat extra financiën uit je uitgaande transfers kan halen. Maar een aantal jaar hebben spelers die het niet hebben gehaald in de top van Nederland, geweldige dingen laten zien bij Nac.

15 juli 2014 om 02:05

Kopen transfervrij zal je bedoelen maar idd veel aankopen doen ze zeker daar in breda .nu maar is kijken of het voetbal er iid beter op wordt daar he

Nac is toch goed aan het versterken. Eigenlijk is het wel een schande dat een club die geen geld heeft zich kan blijven versterken. Het zullen kwa salarissen niet de goedkoopste spelers zijn.

14 juli 2014 om 22:13

Reageer aub niet als je niet weet hoe de situatie in elkaar zit. NAC heeft van heel veel spelers afscheid genomen, zodat er ruimte is in het salarisbudget. Daarnaast hebben investeerders (op de zelfde manier als de vrienden van feyenoord) geld geinvesteerd in de club (voor inspraak bij de club) en de spelersgroep (oa falkenburg en boateng). Alle transfers daarnaast zijn transfervrij. NAC roeit gewoon met de riemen die het heeft en geeft geen geld uit dat het niet heeft. Dus ja ze kunnen gewoon spelers aantrekken, want er is ruimte is het salarisbudget en ze geven geld uit aan transferkosten. Daarnaast komt Damcevski van het tweede niveau van Bulgarije, wil jij beweren dat die meer verdienen dan de meeste spelers in de eredivisie?

14 juli 2014 om 22:29

Macedonie is geen lid van de EU dus ze moeten een buiten EU salaris betalen. Dat is 450.000 euro. Dat vind ik heel veel geld voor NAC

14 juli 2014 om 22:31

Frans paspoort, dus kan gewoon binnen het gestelde salarisplafond.

14 juli 2014 om 22:31

Hij heeft franse paspoort?

14 juli 2014 om 22:31

Volgens mij gaat het om de landen die onderdeel zijn van de Uefa. En heeeeee, Macedonië is daar lid van! *edit: OK mijn fout, hier klopt geen zak van!

Daarnaast inderdaad zoals hierboven al aangegeven dat hij dubbel paspoort heeft, wat niet eens nodig is, maartoch.

14 juli 2014 om 22:33

Hoeven ze niet aangezien hij een Frans paspoort heeft.

14 juli 2014 om 22:51

Oke dus een Frans paspoort, dat maakt het anders. En wat heeft het lid zijn van de UEFA er in vredesnaam mee te maken? Spelers van buiten de EU moeten 150 procent van het gemiddelde salaris verdienen, daar heeft de UEFA helemaal niets mee van doen, heee dat is nu eenmaal de regel in Nederland

15 juli 2014 om 08:18

Vergelijk de vrienden van feyenoord niet met jullie investeerders. .....jullie hebben gewoon 18 miljoen schuld overgedragen aan die investeerders anders was er niet eens een licentie meer. .....gaat gewoon weer mis want in Bulgarije betalen ze veel beter dan hier dus weer flinke salarissen voor beperkte speler.....oh nee international hè. ....

14 juli 2014 om 22:15

NAC is schuldenvrij. Alles schulden zijn omgezet in aandelen. Daarnaast zijn een aantal grootverdieners weggegaan. Ook zijn er verhalen dat er door een sponsor is bijgesprongen bij de komst van Falkenburg.

Vind het toch opvallend dat iedereen constant maar met het argument komt dat NAC blut is en het raar is dat ze spelers kunnen halen, zeker aangezien het onder ieder bericht weer wordt uitgelegd door NAC supporters.

14 juli 2014 om 22:15

Bij Nac zijn na afgelopen seizoen negen spelers we gegaan. Alles transfervrij, maar met het vrijgekomen salaris leggen ze nu transfervrij betere spelers vast.

ik zit dat filmpje te kijken en met alle respect gaan we nu spelers die een goede pass kunnen geven ook al op U tube zetten? ik bedoel, zie heel veel ballen wat gewoon een pasje is of een lange bal die goed aan komt, ja nou dat kan ik ook nog wel.. maar hoop dat het een goede aanwinst is voor NAC dat dan weer wel maar die filmpjes op U tube gaan nergens meer over tegenwoordig..

14 juli 2014 om 22:55

Ik dacht exact hetzelfde. Het is trouwens ook wel vrij schrijnend dat er zelfs een cirkel om de speler wordt gezet van de speler die op moet vallen. Dat zegt al genoeg.

On: Ik hoop voor NAC een versterking, ik neem aan dat de scouts wel verder hebben gekeken dan 6 min matig beeld materiaal.

Maakt niet uir daar, als zd er maar niet uitgaan. Het lijkt er op dat zs zich aardig versterkt hebben

14 juli 2014 om 22:29

Precies, er is eindelijk weer een goed financieel plan opgezet, met rijke fans als aandeelhouders die ook inspraak binnen de club hebben. Het is voorlopig nog billen knijpen en langzaam aan weer alles opbouwen zowel binnen als buiten het veld. Veel sponsors zijn weggegaan na alle drama, dus dat zijn belangrijke punten waar aan gewerkt moet worden.

Op dit moment is het gewoon overleven en met jonge spelers langzaam aan de toekomst werken. Moet wel zeggen dat ik positief verrast ben van de spelers die tot nu toe aangetrokken zijn. Nog een goede sterke spits en misschien nog iets voor de breedte en dan moet dit seizoen met goede moed gestart kunnen worden.

Ben toch benieuwd hoe NAC nou bij dit soort jongens uit komt. Een Macedoniër die in Frankrijk, Zwitderland en Bulagrije speelt, dat heeft toch geen connectie met de Eredivisie. Hopen maar dat het een voltreffer is. Maar ik zou als NAC zijnde toch wat dichter bij huis zoeken. In de JL bijvoorbeeld.

14 juli 2014 om 23:12

Ik zie de laatste tijd vaak voorbij komen dat NAC spelers uit de JL moet halen. Hoe wil NAC dit doen? Ze hebben geen geld voor transfersommen, dan blijven alleen de transfervrije spelers uit de JL over en dat is 85% van de tijd niet veel.

Volgens mij heeft NAC dus niet veel keus.

Ik ken deze beste man niet, maar laten we hopen dat het net zo'n voltreffer wordt als met Eric Botteghin.

Het blijft toch apart dat sommige mensen hier gelijk maar hun oordeel over een club geven, terwijl ze niet eens van de situatie weten. NAC is tegenwoordig schuldenvrij dankzij een paar rijke financiers.

NAC koopt nooit!! ze halen elke speler transfervrij binnen, of ze huren hem!!
En aangezien Boateng en Damcevski, een Italiaanse en Frans paspoort hebben en transfervrij zijn is er geen probleem.

Hoop dat Nac gauw weer terug is ik vind het is zeker een van de mooiere clubs in de eredivisie en het is echt zonde hoe het de laatste jaren is gegaan bij Nac. Misschien hebben ze de laatste jaren iets te veel oude spelers aangetrokken zonder restwaarde en een club als Nac moet denk ik wel elk jaar 1 speler verkopen met winst om een beetje gezond te blijven maar ik kan het mis hebben.

Rouwelaar
Elshot
Penders
Zwaanswijk
Mtiliga
Molhoek
Stam
Feher
Lurling
Amhoah
Kolka
15 juli 2014 om 17:15

haha wolkje,love your line-up...oldskool!

15 juli 2014 om 17:26

Ja lachen he, zo zag het team er ongeveer uit toen ze 3de werden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren