Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naam V/d Vaart valt weer in Oostblok: ‘Dit is de eerste keer dat ik het hoor’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is te duur voor Ferencváros, maar wellicht beschikt Partizan Belgrado wel over de financiële middelen om aan de salariseisen van de aanvallende middenvelder te voldoen. Volgens Servische media heeft Partizan interesse.

/

Sportief directeur Ivica Iliev zegt tegen Informer echter van niets te weten: “Van der Vaart? Eerlijk waar, dit is de eerste keer dat ik erover hoor. We hebben net Petar Djurickovic, Milan Radin, Nemanja Miletic en Sasa Marjanovic gehaald en we willen nog vijf of zes namen halen, maar ik ga de namen van die voetballers niet noemen.”

“Ik kan alleen zeggen dat het spelers zijn die superieur zijn aan de rest en die het verschil maken in onze competitie”, besluit de sportbestuurder van de nummer twee van het afgelopen seizoen in Servië. De 33-jarige Van der Vaart heeft bij Real Betis nog een contract voor één seizoen en zei dinsdag nog dat hij niet zomaar vertrekt.

Zou Partizan Belgrado een geschikte club voor Rafael van der Vaart zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan denk ik beter gewoon de eer aan zichzelf houden ipv naar zulke clubs gaan

5 juni 2016 om 17:24

Hoezo dan? Als hij nog kan voetballen en het maakt niet uit waar dat is dan moet hij dat toch lekker doen. Ik snap sommige mensen hier op vz echt niet.

5 juni 2016 om 17:46

2-3 jaar nog in de VS lijkt me leuker. Daar moet hij nog wel binnen geraken.

5 juni 2016 om 18:23

Hij verpest zn carriere en cv door naar zulke nietig eclubs te gaan

6 juni 2016 om 03:25

Als jij als topman bij de ING bent en eindigt als callagent dan spreekt dat niet echt van een geslaagde carrière.

Naar mijn mening mag Van der Vaart allang blij zijn dat er nog clubs zijn die hem willen hebben. Hij was van grote waarde voor het Nederlandse elftal, maar heeft zijn beste periode wel gehad. Ik denk dat hij na 2 of 3 jaar het beste kan stoppen met voetballen en terug kan kijken op een mooie voetbalcarrière.

Van der Vaart zou elk aanbod moeten aannemen, want zijn carrière is zo goed als voorbij. Hij moet blij zijn dat hij nog mag spelen. Als dit contract is afgelopen is het het einde van z'n carrière.

V.d. Vaart, je hebt vroeger geweldig voetbal laten zien, maar stop er alsjeblieft mee!! Wanneer deze transfer doorgaat vind ik het eigenlijk gewoon triest

Aanpakken deze kans en daarna stoppen

En wederom zelfs voetbalzone die servie onder de oostblokkers gooit... Topografie ver te kennen tis balkan geen oostblok. Ot partizan vd vaart betalen en nodig hebben... Onze jeugd is 100x zo goed alleen jammer dat ze voor geld spelen prijzen boeien ze niks

Voetbalzone dit is echt dramatisch Oostblok zijn de landen van voormalig SovietUnie
Servie valt onder Balkan.

Maar ot:
Vdvaart zou gewoon moeten stoppen is nergenz meer een meerwaarde. Zelfs.op zijn hoogtepunt kon hij geen hele wedstrijden spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren