Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Naam Oranje-doelman duikt op in Premier League

Laatste update:
/
Nayef Aguerd kan op verregaande interesse rekenen van West Ham United. The Hammers gaan voor een deal van 35 miljoen euro voor de Marokkaanse verdediger die zijn afscheid bij Stade Rennes reeds heeft aangekondigd. (BBC)
/
Phil Jones heeft over belangstelling niets te klagen. De bij Manchester United op een zijspoor belandde verdediger staat naast Leeds United ook op de lijstjes van Southampton en het gepromoveerde Fulham. (Diverse Engelse media)
/
Brentford denkt aan het aantrekken van Mark Flekken. De Londense club wacht wel eerst totdat de vraagprijs die SC Freiburg hanteert voor de Oranje-doelman zakt naar omgerekend 11,5 miljoen euro. (The Sun)
/
Jonathan Okita heeft al snel een nieuwe club gevonden. De vleugelaanvaller verlaat NEC met een transfervrije status en tekent op korte termijn een tweejarig contract bij de Zwitserse kampioen FC Zürich. (Voetbal International)
/
Bayer Leverkusen laat Piero Hincapié deze zomer niet zomaar richting Tottenham Hotspur vertrekken. Manager Antonio Conte moet minstens veertig miljoen euro neerleggen voor de centrale verdediger uit Ecuador. (The Sun)
/
Rayan Ait-Nouri mag zich verheugen op belangstelling van zowel Manchester City als Chelsea. Wolverhampton Wanderers laat de Franse linksback echter niet voor minder dan vijftig miljoen euro vertrekken deze zomer. (The Sun)
Vind jij Mark Flekken goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel een goede club zijn voor flekken had wel gedacht dat het om een promovendus zo gaan die interesse had

Aguerd naar West Ham is een mooie stap, 35 miljoen ook een mooi bedrag, wie weet kan hij na een paar jaar West Ham de stap maken naar Chelsea of Man City !

Premier League een geweldige volgende stap! Brentford zal het komend jaar wel heel zwaar krijgen, zeker als Eriksen besluit te vertrekken. Zo’n 2e jaar na promotie is altijd overleven dus de keeper zal genoeg te doen krijgen!

20 juni 2022 om 00:06

Brentford is redelijk stabiel hoor. Eriksen gaf hem net dat creatieve push, maar misschien kan Frank hem nog overhalen. Overigens zou ik het niet een hele logische stap vinden voor Flekken, mede omdat Raya een best goeie goalie is voor Brentford en die dit jaar ook nog Spaanse international is geworden. Alle PL clubs zijn best voorzien van goeie goalies. Als hij een stap willen maken naar de PL, dan zou ik mikken op Southampton (forster is weg naar Spurs en Mccarthy begint ook op leeftijd te raken en keept hij wel uit), Palace (guaita begint al op leeftijd te raken (35 jaar) en Butland keept hij wel uit) en heel misschien West Ham. West Ham hangt een beetje vanaf als ze de optie tot koop gaat lichten van PSG om Areola te halen, terwijl er geruchten gaan dat Newcastle hem gaat halen. Want die gaat Flekken ook niet eruit keepen. Maar bij West Ham is Fabianski al 37 jaar (nog steeds vrij goed, maar wel oud), en daarachter hebben ze niemand.

20 juni 2022 om 09:21

Het verschil bij Brentford is groot als ze wel of niet met Eriksen spelen. Stonden voor zijn komst op randje degradatie en met Eriksen hebben ze een hele mooie reeks neer weten te zetten en zelfs bovenin het rechterrijtje weten te eindigen.

11,5 mil?!?!
Het is bij gebrek aan beter een A keeper. Maar zo geweldig is hij niet

19 juni 2022 om 23:55

Beoordeel je alleen op basis van zijn Nederlands elftal optredens?

20 juni 2022 om 11:22

Gelukkig niet, want dan zou het helemaal niets zijn.
Maar schat jij hem op 11.5 mil bij zijn club?

Heb hem ook daar doelpunten zien doorlaten want komt door gewoon stomme basishandelingen. (positionering, enz)

Ben benieuwd.. t voorspelt iig niet veel goeds! Heb je Flekken, dan heb je geen clean sheets!!

Zo heeft niemand van je gehoord en zo sta je in de belangstelling van Brentford. Mooi hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren