Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Na telefoontje van Mourinho en advies van Drogba wist ik voldoende'

Laatste update:

Eric Bailly maakte in juni voor een bedrag van naar verluidt veertig miljoen euro de overstap van Villarreal naar Manchester United. De 22-jarige verdediger uit Ivoorkust was de eerste aankoop van José Mourinho op Old Trafford en Manchester United had concurrentie van onder meer stadsgenoot Manchester City, dat echter aan het kortste eind trok.

/

Bailly legt zondag in the Times uit waarom hij uiteindelijk voor Manchester United heeft gekozen. "Omdat ik José Mourinho geweldig vind. Zo simpel is het. Ik wilde voor een trainer spelen die heel erg hard werkt. Ik heb niet met Josep Guardiola zelf gesproken, maar zijn assistent belde mij."

Mourinho nam wel de moeite om met Bailly in contact te komen. "Hij belde mij inderdaad. Hij vroeg of ik naar Manchester United wilde komen", zo vervolgt de centrale verdediger. "Ik had zelf een voorkeur voor Mourinho, omdat hij met Didier Drogba heeft gewerkt. Ik ken Didier van het nationale elftal, hij is een vriend van mij. Ik sprak met hem en hij vertelde me: 'Jose heeft dit voor me gedaan, José heeft dat voor me gedaan'."

"Yaya Touré heeft mij ook gebeld", zo besluit Bailly. "Hij vertelde me dat ik naar City moest komen. Maar na het telefoontje van Mourinho en het advies van Didier wist ik voldoende. Ik wilde alleen maar voor Mourinho spelen." Bailly kwam op zeventienjarige leeftijd bij Espanyol terecht. Na slechts vijf duels in de hoofdmacht maakte hij in de zomer van 2014 voor 5,7 miljoen euro de overstap naar Villarreal.

Een wijze beslissing van Eric Bailly

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goeie sterke verdediger beetje desailly

Bij City zou hij amper gespeeld hebben. Kompany en Otamendi, tja, die zijn gewoon eerste keus! Bij Utd kan hij lekker samen met Smalling centraal spelen. We gaan het zien!

Hahahha Yaya belde, maar Yaya moet zelf weg. Die belde dus echt totaal niet vanuit zichzelf hoor, want die schopt zelf wel is tegen iets aan binnen City en de komst van Pep heeft hem al helemaal niet gelukkig gemaakt.

31 juli 2016 om 11:34

Haha ik dacht hetzelfde, ik beelde me een gesprek in waarin yaya zei ''ik moest je bellen van de directie, maar kom vooral niet hierheen die guardiola is gek' '

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren