Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na Real was het belangrijk om een club en trainer te vinden die in me geloven’

Laatste update:

Mateo Kovacic maakte zaterdagavond zijn debuut voor Chelsea in de stadsderby tegen Arsenal (3-2 zege). De van Real Madrid gehuurde middenvelder speelde als invaller een halfuur mee en liet bij vlagen al meteen zijn kwaliteiten zijn. Kovacic is ervan overtuigd dat Maurizio Sarri de juiste coach voor hem is en hoopt zich dit seizoen onder de Italiaan verder te ontwikkelen als speler.

De 24-jarige Kroaat kijkt tevreden terug op zijn eerste minuten voor Chelsea, al miste hij naar eigen zeggen nog wel wat ritme. "Ik werk hard en word steeds beter. Het was voor mij belangrijk om na drie seizoenen zonder veel speeltijd bij Real Madrid een club en een trainer te vinden die in me geloven. Dat is nu gelukkig het geval bij Chelsea", vertelt hij aan Sport Klub TV.

Volgens de dribbelaar staat hij al langer op de radar bij Sarri. Laatstgenoemde stond in het seizoen 2014/15 als trainer van Empoli tegenover Kovacic, die toen nog speler van Internazionale was. "Sarri kent me al geruime tijd en ik heb veel van zijn wedstrijd bekeken. Hij houdt ervan om het spel te maken en bij Chelsea hebben we een geweldig team, met veel grote spelers. Ik had dan ook niet verwacht dat het lastig zou zijn om me aan te passen."

Kovacic wordt voor één voetbaljaargang op huurbasis door Real Madrid gestald bij Chelsea en keert na dit seizoen in principe terug naar Spanje, daar de Engelsen geen optie tot koop wisten te bedingen. De middenvelder heeft bij Real Madrid nog een contract tot de zomer van 2019.

Denk jij dat Mateo Kovacic nog toekomst heeft bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij is het voor een speler a la Kovacic niet zo heel moeilijk om een club en trainer te vinden die het in hem zien

Lijkt me beetje vreemd dat hij op social media afscheid neemt van real en vervolgens gewoon terug gaat.

19 augustus 2018 om 23:34

We zien gekkere dingen gebeuren. In principe zou ik verwachten dat hij in mei gewoon weer naar Madrid gaat. Met oog op een langer verblijf zou het voor ons goed zijn als Modric daar inderdaad gaat verlengen. Klasse voetballer is Kovacic natuurlijk wel, moet gezegd worden.

Waarom zou Chelsea een optie tot koop proberen te bedingen als hij toch een afslopend contact heeft. Ze huren hem tot de zomer van 2019 en kunnen hem gelijk transfervrij overnemen lijkt me.

19 augustus 2018 om 23:12

Kovacic ligt tot 2021 vast hoor.

19 augustus 2018 om 23:13

Bij Real Madrid

19 augustus 2018 om 23:49

"de middenvelder heeft bij Real Madrid nog een contract tot de zomer van 2019".... VZ heeft het dan fout neergezet, ik snap zijn vraag dan wel.

VZ, klopt het wel dat hij een contract tot zomer 2019 zou hebben? Dat zou erg dom van Real zijn mocht dit waar zijn. Waarom een speler verhuren in zijn laatste contract jaar terwijl je nog redelijk veel geld voor hem kan vangen?

19 augustus 2018 om 23:13

Nevermind, na 10 sec googlen kwam ik er al achter dat hij een contract tot 2021 heeft...

Die lijkt in elk geval niet terug te willen, maar ben wel benieuwd wat hij gaat laten zien dit seizoen. Het is ook verre van zeker dat hij veel zal spelen bij Chelsea, want het middenveld is daar ook druk bezet. Hopelijk voor hem kan hij zich eindelijk wel bewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren