Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na duel met Ajax alle mogelijke verwensingen naar elkaars hoofd geslingerd’

Laatste update:

NAC Breda stevende af op degradatie, maar sinds de komst van Robert Maaskant is de weg omhoog ingezet. Bekenden van de oefenmeester staan daar niet van te kijken. FC Groningen-directeur Hans Nijland kent Maaskant nog van hun gezamenlijke periode in het hoge noorden. “Met Maaskant weet je dat je altijd reuring in de tent krijgt”, zegt Nijland tegen het Algemeen Dagblad.

/

“Hij is dankzij zijn bravoure in staat een winkel op zijn kop te zetten”, gaat Nijland verder. De sportbestuurder lag zelf ook regelmatig overhoop met de coach. Nijland kan zich een incident na een bekerduel met Ajax nog goed herinneren. “Toen hebben we alle mogelijke verwensingen naar elkaars hoofd geslingerd.”

Nijland geeft te kennen dat het later met een goed glas wijn erbij is uitgepraat. Hij noemt Maaskant in ieder geval ‘geen volgzame trainer’. Dat is volgens hem ook helemaal geen probleem. “Met volgzame types win je de oorlog niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was dat het beroemde "hij kan nog geen kut dekken-moment?"

3 april 2015 om 10:44

Tegen twente dacht ik

3 april 2015 om 19:11

Terecht , want er liet er 1tje dennenboom scoren

Kan die wedstrijd nog goed herrineren. Ze zeiden toen ook 'Maaskant neem je rotzooi mee'. Doet het nu erg goed bij NAC.

Tjongejongejonge, nijland heeft sinds het vertrek van jans alleen maar volgzame types aangetrokken. Daarom zal die overhoop hebben gelegen met maaskant, nu is dat dan voorbij. Maar nijland is na maaakant weer teruggegaan naar het type huistra, die vd looi is precies hetzelfde in uitstraling en karakter. Alleen maar mooie woorden en elke week, na een dramatische wedstrijd, hetzelfde nummertje opvoeren dat er pluspunten zijn. Pietertje huistra hield dat ook een tijdje vol, bij grunn en de graafschap. Zeer matige trainers en om aansluiting te vinden bij de subtop moet groningen is een volwaardige spits aantrekken en verdomme een trainer met ervaring in eufa cup voetbal!!

3 april 2015 om 12:42

Huistra, Maaskant, van der Looi.

Valt wel mee.

3 april 2015 om 14:18

Het zijn wel matige trainers; kom op man ze hopen de hele tijd op een jans scenario, ipv is een gelouterde trainer halen. Maaskant was toendertijd puur om de schrik er weer even in te brengen nadat huistra de boel in het klad had laten lopen.

3 april 2015 om 14:26

Huistra heeft in zijn eerste jaar prima gepresteerd, Van der Looi heeft prima gepresteerd.

Het voetbal is matig, maar dat komt ook deels door de samenstelling van de selectie, na een paar jaar technisch wanbeleid.

En vdlooi is echt niet zo'n volgzaam type als jij bedoelt. Heeft duidelijke ideëen en zeker een eigen mening.

3 april 2015 om 14:49

Huistra heeft het eerste seizoen weinig hoeven veranderen aan het elftal wat jans hem naliet. En vervolgens haalde hij kappelhof, burnet en nog wat stumperds.
Vd looi is een slap figuur en ik vind hem helemaal geen goede coach, vorig jaar met ontzettend veel geluk de zevende plek behaald en europees voetbal. Om vervolgens door een nietszeggende ploeg als aberdeen uitgeschakeld te worden.

3 april 2015 om 17:24

Hoekstra presteerde in zijn eerste jaar gewoon uitstekend!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren